|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Drę koty własnie z TŻetem , gęsta atmosfera czuje ze skonczy sie to zle .. uciekam bo zione ogniem . Buzka
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie obchodzimy w ogóle ich.
Cytat:
Oo to aż tak widać u ciebie ? U mnie trochę . Tez mam zaparcia ale mijają powoli . Staram się jeść takie rzeczy żeby poszło jakoś. Cytat:
|
|
#1473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sugarbabylove my tez nie obchodzimy walentynek. Udalo mi sie wcisnac do fryzjera,w sumie podciela mi samą grzywkę,to ,,przejrzałam na oczy'' po dlugosci to mi szkoda,na to zawsze bedzie czas.. wlasnie przyszla mi ksiazka dot.zarzadzania budzetem domowym ,niedroga a b.polecana, juz dawno mialam kupic. oraz paczuszka od kuzynki,podklady poporodowe,witaminer prenatal 60tabletek i maltan milego dnia
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
hej dizewczyny przepraszam ale dziś jestem nie do zycia wejde i wyjde nie mam sily nawet czytać
brzuch mnie pobolewa kiepsko sie czuje nie mam humoru ogolnie do d***
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się musze uśmiechnąć do szwagierki niech mi podetnie włosy jest fryzjerka tylko jej ufam hehe
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
Czasami bywają takie dni Ja cos posprzatalam i zas siedzę, zbieram sie zaraz, mam trochę spraw do załatwienia na mieście wiec pewnie wieczorem tu zajrzę
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-02-05 o 14:36 |
|
|
|
|
#1477 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie, w Irlandii. Cytat:
Ja już po wizycie. Maleństwo ma od główki do pupy 9 cm 14 tydzień 3 dzień według usg![]() I uśmiałam się bo sprzęt to był jakiś zabytkowy. Strasznie kiepsko było widać. Jak ja się cieszę, że w Polsce byliśmy na usg i mamy je nagrane bo tutaj się rozczarowałam. Tzn najważniejsze wiem. Dzieciątko się dobrze rozwija i serduszko słyszeliśmy ![]() A i pytamy na koniec o płeć, a lekarz mówi, że dowiemy się na następnej wizycie. To mówimy spoko, czyli kiedy. A on, że w 30 tygodniu ciąży! Czyli następną wizytę mam za 16 tygodni.;d Kocham Cie Irlandio... Ale są tu polskie kliniki, więc będziemy chodzić prywatnie. A tak to było mierzenie, ważenie(ciągle -5 kg od wagi sprzed ciąży), pobieranie krwi i wywiad z położną. ach przeżyłam ten dzień.
|
||||
|
|
|
#1478 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja nie potrafię właśnie stwierdzić czy chcę dziewczynkę czy chłopczyka, byle zdrowe ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
a tam prywatnie mozesz gdZieś zrobić usg jak byś chciała przed 30 tyg ?
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duży człowieczek oo czas oczekiwania na drugie usg to masakra jakaś dobrze, że macie inną alternatywę
|
|
#1481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jaki duży już.. Lekarz poszalał z ta informacją o płci, żeby tak długo czekać no masakra.. Jak masz możliwość to idź szybciej prywatnie..
|
|
|
|
|
#1482 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak myślałam, że w 20 może 22 tc Bo się stęsknię za Dzidzią jak miałabym czekać do 30tc;d Ale i tak coś czuję, że Chłopiec będzie.
|
||
|
|
|
#1483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Olenka_24 dla mnie oczywiscie tez najwazniejsze byle zdrowe
i w sumie dla siebie chcialabym coreczke.. ale dla Boryska chyba lepiej braciszek. Wychodzi więc na to,że kto się ukaże i tak będzie git![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
duża dzidzia juz
|
|
#1484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale gdyby to był chłopiec to bym się nie obraziła
|
|
|
|
|
#1485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Synka już mam, więc wiadomo. Choc muszę przyznac ze dobrze mi sie żyję z tym chlopcem moim.. czasem sie boję,że mogłabym trafic na jakąś małą histeryczkę
|
|
#1486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja się śmiałam że siostra ma mi dać przepis na dobre dziecko bo jej Amelka jest tak strasznie grzeczna że masakra nawet nie placze ani nic śpi jej całą noc jak zaśnie o 23 to wstanie na mleko o 7 i śpi do 10
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomo najważniejsze żeby zdrowe było, ale jak będzie chłopak to się nie obrażę
![]() Ja zmykam, idę się powoli szykować.. dam znać później co tam na usg. Mam nadzieję że nie będzie dużego opóźnienia.. Trzymajcie kciuki
Edytowane przez Isabelle_26 Czas edycji: 2015-02-05 o 16:31 |
|
|
|
#1488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
POwodzenia!!
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam jutro na 9.30 i denerwuję się już trochę. Jutro będzie ścisk żołądka jak nic Z jednej strony cieszę się, że znowu zobaczę bobki, ale z drugiej ta obawa przez złymi wiadomościami ehh Ale może dowiem się jaka płeć
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
ok dziewczyny ja zmykam z małym na imprezę urodzinową do placu zabaw
![]()
|
#1492 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze się tyle razy pewnie zmieni...tzn chłopczyk na pewno byłby Filip Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale duże dzieciątko o matko w życiu bym nie wytrzymała do 30tyg Cytat:
![]() mąż kazał mi wstać bo mam 5 stron do nadrobienia ![]() |
|||||
|
|
|
#1493 | ||
|
Rozeznanie
|
Kłótnia z TŻetem zakończyła się moim bólem brzucha porcją nospy magnezu i duphastonu .. Zabije tego chlopa kiedys
![]() Cytat:
![]() Super że wszystko ok , a co do tygodnia w ktorym mozesz poznac plec to ja nie mam pytań .. masakra Ja poznam w 17 tygodniu a i tak uważam że to za późno A swoja drogą to zobaczcie jak my sie zachwycamy ze dzidziol duzy bo ma te pare centymetrow .. jak sie urodzą to będą mialy po pół metra i bedą jak te okruszki... takie malutkie ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja juz pofarbowana wróciłam do zywych Jejku przytyłam 1,5 kg od początku cholera musze przestac jesc -> Dieta koniec slodyczy i siłownia tzzn rowerek orbitrek.
|
|
#1495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś bieglam na autobus z synkiem masakra przyjechał wcześniej znów na szczęście tym razem kierowca poczekal na nas. Ale mnie brzuch bolał po tym maratonie niby to 300 metrów było ale mimo wszystko
|
|
#1496 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No już duże to moje "Maleństwo" Ciekawe kiedy w końcu poczuje jakieś ruchy![]() Cytat:
Ja wczoraj miałam też nerwy i TŻ się oberwało. Może aż za bardzo, ale to wina hormonów;d Mówiłam Mu dziś, że następnym razem ma przyjść mnie przytulić, a nie. To mówi, że Go wyganiam. To mówię to przyjdź Dzidzie przytulaj a mnie przy okazji![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem łatwo mi mówić bo sama to wczoraj przeżywałam Będą same dobre wiadomości zobaczysz
|
||||
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przesadzasz czasem? Chyba normalne, że będziesz tyła.
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
hej niech się ten dzień już skończy
taki do bani widze że tu też dzisiaj spokój jak nigdy co tam porabiacie? jak się czujecie ?
|
#1499 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To gin taki straszny? Moja na szczęście bardzo sympatyczna, ale na genetyczne jadę 50km do kogoś innego.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1500 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli będzie chłopak to jedno imię dostanie a jeśli dziewczynka to dwa. Jem kilka owoców dziennie np. jabłko, śliwka, gruszka, kiwi i problemów w ubikacji nie mam. Słabo mi dzisiaj jest i kręci mi się w głowie. Położyłam się przedtem i zdrzemnęłam na chwilę to młody zdążył wszystkie ubrania z szafki wyciągnąć na swoje łóżeczko. Godzina układania się szykuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Na dłuższą metę choroba i taki uporczywy kaszel były by pewnie bardziej niebezpieczne niż ten antybiotyk, jeszcze nie wiadomo w co by się to rozwinęło 
także widać 
Stwierdził, że od tego są lekarze, żeby dobrze przeciąż i on nożyczek nie tknie 

brzuch mnie pobolewa kiepsko sie czuje nie mam humoru ogolnie do d*** 

no masakra.. Jak masz możliwość to idź szybciej prywatnie..

Z jednej strony cieszę się, że znowu zobaczę bobki, ale z drugiej ta obawa przez złymi wiadomościami ehh Ale może dowiem się jaka płeć