|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Ja jeszcze zamiast cheesa to biorę chickena.
U mnie jutro na obiad standard, czyli ryba, surówka i ziemniaki. Na deser może zrobię naleśniki z dżemem truskawkowym i śmietaną, mniam. |
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ten o którym pisałaś cały czas? dzięki ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Dziewczyny w tym odcinku In Vitro jest pokazane cesarskie cięcie od strony lekarza, widać wszystko dokładnie, nacięcie, wyjmowanie dzieci, w szoku byłam a potem jak te dzieci (bliźnięta) zaczęły wyskakiwać to sie popłakałam. zaczyna się od 27 minuty http://www.ipla.tv/In-vitro-9-miesie...-1/vod-6084199 |
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2195 | |
|
celebriti
|
wrrrr zjadlo mi cytowanie z 10 stron wrr wrr wrr
chyba poczytam jeszcze raz, bo nie wiem co mialam napisac... Szuuu zdradz skad ta koszulka cudna jest, chcialabym taka i gratuluje pomyslowego Tż
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ale nastukalyscie
![]() dopiero z pracy wrocilam i zaraz zrobie jajecznice
|
#2197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale to nie Tż był taki pomysłowy, sama sobie zażyczyłam ![]() chyba naleśniki zrobię jutro na obiad... nie przepadam zbytnio, ale czuję, że będę miała lenia, nigdy w piątek nie gotowałam, zawsze jechaliśmy do rodziców na obiadki
|
|
|
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale duża ![]() jak ja wczoraj usłyszałam że bedzie córa to sie popłakałam mój mąż też sie wzruszył, więc twojemu sie wogóle nie dziwie my już po ikeowskich zakupach. oczywiście jak zwykle musiałam kupić pare dupereli spoza listy, no ale ja sie tam nie umiem powstrzymać. chociaż kilka rzeczy przemyślałam dwa razy i odłożyłam na miejsce. troszke przyoszczędziliśmy bo wzieliśmy tańszą komode więc w sumie wyszło kasowo tak jak planowaliśmy ![]() i mój najulubieńszy zakup z ikei:
|
||
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w labie chyba biorą wodę z tego baniaka ogólnodostępnego ![]() jak kasa od pracodawcy to i pit od pracodawcy. ja poprzednią ciążę prawie całą na L4 byłam i pit od firmy miałam. |
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie wieczornie i zmykam. Wybaczcie ale nie mam mocy nadrabiac... Julek spal dzis tylko godzine a ja zamiast odpoczywac gotowalam wowczas obiad... przez to wieczorem byl marudny a ja padam... Ale takie uroki, trzeba sie zaczac przyzwyczajac ze niedlugo nie bedzie kiedy odpoczywac
![]() Aha, kaja chyba pytala o naciecie. Ja bylam nacinana bo Julek przyszedl na swiat na supermana - z raczka przy glowce. Ale ze byl malenki to mialam tylko 5 szwow wiec nie wiem czy sie liczy W kazdym razie u mnie nic sie nie dzieje z blizna, nie czuc jej i praktycznie nie widac
|
|
|
|
#2202 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
![]() ja sie nakrecilam na Mutsy lub Joolz ale Joolz za duzy. Bardzo mi sie podobaja takie niestandardowe ale mam ograniczenia bagaznika. Pojechalam do sklepu i mi z glowy Mutsy wybili, Pan nie znalazl plusow. Oczywiscie plusy ma tylko Hartan lub Teutonia - nie moj styl. Ale co prawda to prawda, ze wozki typu Jedo, Roan, Teutonia, Hartan czy Emma sa komfortowe dla dzieciucha, troche mniej pasuja do yyyyy sukienki ![]() Teraz sie naogladac nie moge Foppapedretti i MIma, ale F bardziej, czad dla mnie i nie ma takich zlych cech stokkowych ![]() AAAA w sklepie bylo Bogaboo ktore bylo moim marzeniem i to w cenie uzywki bo jakas zapodziana sztuka, ale chyba ulituje sie nad mym dziecieciem i nie zrobie jej tego - tzn podrozy zima w spacerowce bogaboo. Budka ma znaczenie
|
|
|
#2203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja stwierdziłam, że ☠☠☠☠☠☠☠ę - pierwszy wózek będzie dla mnie (dla nas ), jak okaże się beznadziejny to zwyczajnie go sprzedam i kupię coś innego, brzydszego Na razie chcę się nacieszyć Mimą, ale sądząc po koleżankach, które mają Mimę, tak szybko się nie pozbędę Następny wózek - parasolkę też już mam wybrany, pewnie za rok, półtora kupimy
|
|
|
|
|
#2204 | |
|
celebriti
|
Szuuu masz juz Mime? Wrzucialabys fotki?
Musze poszukac gdzie stacjonarnie sprzedaja zeby zobaczyc jak to wyglada, bo w necie zaje... ![]() ![]() ![]() Ja pojade Foppa zobaczyc na zywo, moj Tz to w ogole odpada w tym temacie uwaza ze Teutonia jest db - fakt ja na landare komfortowa dla dziecka swietnie sie sklada i ma jedna wersje kolorystyczna nadajaca jej szyku.
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam wyniki z dzisiejszych badań i wszystko jest w normie
|
|
|
|
#2207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku oglądałam z synkiem, a on też z cc.ooo nie jadłam nigdy Może by tak jutro kupić...ale nie wiem czy będzie mi się chciało do Ikea podejść. Jeśli nie, to nutellę sobie kupię![]() Cytat:
świetnie ![]() Ja idę jutro. Ale jeszcze nie na glukozę.
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2209 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko jakbym zapomniała to przypomnij mi bo mam kalafiora ciążowego i trzeba mi wszystko sto razy powtarzać ![]() No to super!
|
|
|
|
|
#2210 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na krzywą cukrową mówiła żeby soczek przynieść ![]() Cytat:
Dziewczyny czy on się nagrzewa bardzo latem??No to super ![]() My wczoraj byliśmy popołudniu w Lidlu, już w sumie za bardzo nie było nic :/ wziełam tylko spodenki dla małej bo te welurki to mi nie podpasowały :/ Potem zaciągnełam TŻ jeszcze do galerii i oczywiście przesadziłam a tu trzeba żyć do końca miesiąca Wogóle nie wiem czy w dobrej cenie kupiłam, ale w rossmanie jest promocja na Oilatum - na oliwkę i szampon Ja kupiłam malutkiej i zobaczymy czy się sprawdzi ![]() Co do tematów wózków to my chyba zdecydujemy się na bebetto holland ale jedna z was pokazywała tu chyba jakiś baby design w kolorze miętowym i też się zakochałam tylko jakaś mała dostępność póki co
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuśki-czy po ciąży urosły Wam stopy?! Bo od jakiegoś czasu łapię gdzieś takie informacje, że stopy rosną nawet o rozmiar
![]() Dzień dobry, btw. Od wczoraj mam jakąś dziwną wysypkę na dekolcie i trochę na buzi:/ Nie wiem od czego
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
:klaski:
Cytat:
w ogóle nie znosze widoku ani zapachu krwi, a nabawiłam się tego w szpitalu, gdzie babeczka koło 50tki była na neurologii z powodu utraty przytomności, a na drugi dzień zaczęła mocno krwawić. Stwierdziła, że to z powodu miedelikatnego cewnikowania bo ona już na menopauzie a okazało się, że poroniła. Do dziś pamiętam to łóżko we krwi, przy upałach prawie 40stopniowych. Teraz się zatnę mocniej nożem w palec i mi słabo ![]() Dominika jak kupisz holland napisz jaki jest, nie mam jak zobaczyć go na żywo, a podoba mi się bardzo. ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Moja siostra mi o tym mówiła, bardzo puchła i jak stwierdziła "stopy jej się rozeszły". Ale to najlepiej zapytać Szuuu czy kości srodstopia mogą się tak zachować po długotrwałej opuchliźnie lub dużym obciążeniu (waga w ciąży ). Moja siostra szpileczek w rozmiarze 38 już po ciąży nie ubrała. |
|
|
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Marei;50116727]
Dominika jak kupisz holland napisz jaki jest, nie mam jak zobaczyć go na żywo, a podoba mi się bardzo.[COLOR="Silver"] Jasne dam znać W sklepie bardzo był polecany, wizualnie też mi się spodobał i w porównaniu do innych wózków bardzo dobrze mi się go prowadziło
|
|
#2215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widzę że Twoja Julka trochę większa od mojej Zośki ;-) ciekawe jak będzie przy porodzie?
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ciągle mam dylemat czy sprowadzać go sobie z polski, czy tutaj kupić Hartana...
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() idę dziś do fryzjera na pasemka, wreszcie będę wyglądać jak człowiek bo farbowanie w domu przestało mi w ciąży wychodzić kolor nie chwyta i wychodzi inny ![]() czytałam, że tak może być ale wydaje mi się że bardziej jak gorąco będzie na dworze |
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Za chwilę na dwójce będzie o tym jak ułatwić sobie poród |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

ja wolę wieśmaca 

waży 443 g i jest wszystko ok..
u mnie w labie chyba biorą wodę z tego baniaka ogólnodostępnego 

W dodatku oglądałam z synkiem, a on też z cc.

bo farbowanie w domu przestało mi w ciąży wychodzić