|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
|
|
#1532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziwne..dziwne.. Oj widzę,że różne charakterki będę mieć w domu![]()
|
|
#1533 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podpadł bo wymusza na mnie wyjazd do tesciow . Wszystko dlatego bo oni tesknia za Adasiem .. tylko że ja mam swoje zycie swoja rodzine i nie bede wiecznie spelniac ich zachcianek , Półtora roku tam mieszkałam teraz czas przeciac pepowinę , czasem bedzie tak ze miesiac czy dwa nie beda go widziec bo praca bo przedszkole bo kasa i co wtedy ? Ja mam jechac , meczyc sie tam bo oni tego chcą . A TŻet nalega bo co tata powie , bo bedzie zly, bo sie moze obrazi .. no bez przesady ![]() Cytat:
Dopiero pozniej sobie przypominam że to bylo ponad 2 lata temu i jego glowa byla troche innych rozmiarów
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Przyczajenie
|
Czesć dziewczyny
Dawno tutaj nie zagladalam i widze .że mam duze zaległości Niestety mam takie migreny kilkudniowe że szok Cale dnie w łóżku i zbawieniem dla mnie jest jak na chwilę usnę i nie czuję bólu![]() Puzniej jak mam kilka dni spokoju i mam checi to nadrabiam w sprzataniu i ogarnięciu całego domu Ale mam nadzieję ze to przejdzie ![]() Tydzien temu miałam badania prenatalne i wyszło wszystko OK Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
CalineczkaO fajnie że genetyczne wyszły wporzadku ja mam w poniedziałek i już przezywam
|
|
#1538 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Raczkowanie
|
Ja z relacją z usg
Dzięki za kciuki, przydały się Dzieć ma już 6cm od glowki do pupy i nadal wg wymiarów 3 dni starszy, przezierność wyszła 1.3, kość nosowa obecna, ogólnie wszystko w porządku aby musze przyjść w poniedziałek jeszcze raz bo nie miał pełnego pęcherza i gin musi jeszcze raz skontrolować.. Moje badanie trwało jakieś 25minut i zapłaciłam jak za normalne usg, czyli 50zł, ale żadnej płyty z nagraniem nie mam, mam za to fotkę a młoda jaka uradowana widząc dzidzie..Ja zmykam spać, dobranoc dziewczyny ![]() Ps. Tylko za dużo nie piszcie
|
|
|
|
#1541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Gratulacje Że wszystko dobrze!Moja dzidzia 49mm![]() Pozdrawiam i tylko tak dalej
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje dzisiejszych wizyt.
Ja zdazylam Was nadrobić i mi sie oczy zamykają wiec nie dam rady odpisywać :P Ja tez dzisiaj cały dzien latałam tu i tam ale na szczęście wszytsko zrobione, spakowana wiec jutro tylko lekko mieszkanko ogarne i... ready to go ! ![]() Słodkich snow
|
#1544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, gratuluję dobrych wyników. I ta cena![]() Witam się z rana
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swietnie ze i u ciebie wszystko gra
|
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
Ja tez bym płaciła 420zl z pappa ale lekarz wypisał skierowanie wiec miałam za darmo u niego w klinice ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
Lece na sniadanko ! Jeszcze nie miałam takiego smaka jak dzis
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-02-06 o 07:55 |
||
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocne daj znac
|
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
sringtime trzymam kciuki za genetyczne
roxana_lu ja dzien zaczelam od szklanki soku i ...wuzetki,no takiego mialam smaka a u nas sa takie pyszne ze nie mogłam sie oprzeć.pociwcze i pozniej zjem cos konkretniejszego,lubie cwiczenia rozciagające ,wtedy czuje ze zyje.. ![]() Przegladalam grupy sprzedazowe na fb to szybciej sie kupi cos fajnego niz na allegro i tak nie naciagaja. wszystko zalezy jaka bedzie plec bo juz sobie upatrzyłam kilka rzeczy... chyba ze znow mnie zceka era Puchatka i Boba budowniczego..
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-02-06 o 08:53 |
|
|
|
#1549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak w ogóle dzień dobry ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja juz po śniadaniu nie moge patrzeć na słodkie ale nutella+śledzik idealnie wchodziły
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
Springtime mocne
za badanie. Będzie dobrze.ja znowu od 6. 30 na nogach. Położyłam się o 22, a do 2 zaliczyłam dwa razy kibelek, no i nie mogłam spać. Jednak mam jakiegoś powera dzisiaj. Pranie suche poskładane i pochowane. Jedna pralka już wyprana i powieszona. Druga się pierze i wzięłam się za porządki w sypialnie, a jeszcze na 11.00 do pracy. Wieczorem pewnie padnę. Miłego dnia życzę. |
|
|
|
#1552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuu... Ja zawsze uwielbiałam twaróg pod każda postacią a ostatnio nie moge na to patrzeć - dlaczego ? Kiedys po zjedzeniu dorwały mnie mdłości i sponiewieralo mnie w łazience - wiem, ze to po prostu ogólnie przez ciąże ale niesmak został i odpycha mnie :P ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
A ja dla odmiany przespałam dzisiaj cała noc a teraz nie mam siły nic zrobic A wypadałoby ogarnac cos mieszkanie i pozałatwiać kilka spraw na mieście... Codzienne pytanie - co dzis na obiad ?? Mam pusta lodówkę, zero pomysłów a jade zaraz do sklepu wiec cos bym kupiła
|
|
#1553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Każda ma swój jakiś opracowany sposób. Cytat:
Cytat:
![]() A to ile masz lat ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niech już będzie ten 16.02 to zobaczymy czy będę mogła je kupować . Kto wie może u Ciebie maluszek zrobi psikusa i jednak będzie córeczka , bo widzę, ze też byś chciała.
|
|
#1554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja dzisiaj też przespałam całą noc a na siku szłam o 8 a jutro z Tż jedziemy po odbiór obrączek i rozwożenie zaproszeń... Wiec jutrzejszy dzień mam z głowy...
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Nic dzisiaj nie napisze ciekawego bo mam zły dzien .. nie moge sie obudzić , do wszystkiego, nawet najprostszych czynności sie zmuszam , jakaś masakra Isabelle super że badanie wyszło dobrze i że dzidzia już taka duża
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś nie spię od 5 rano, bo już mam nerwa na męża i szykuje się awantura ...
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na obiad pewnie rybka, ponieważ w piątek w pracy tak zawsze jest, a w domu maż będzie gotował żurek. Na razie uciekam dokańczać robotę i szykować się do pracy.
|
|
|
|
#1558 | |
|
Rozeznanie
|
Pikaso zazdroszczę Ci tego powera
![]() Fiona ważne żeby działało , faceci to jednak proste istoty , łatwo ich urobić ![]() Asienka zazdroszcze Ci troche tych przygotowań , sama ślubu nie miałam i chyba miec nie bede ale czasami przychodzą takie dni ze mi sie marzy .. na szczescie szybko mi się odechciewa ![]() Roxana u mnie dzisiaj zupa ''co wrzuce to bedzie '' Nie mam pomysłu ani checi na gotowanie ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
#1559 | |
|
Zadomowienie
|
roxana_lu ja dzis robie warzywną i naleśniki na drugie z synkiema m ma obiad od wczoraj..jak mu ebdzie malo to jajko sadzone mu dosmaze i gitarra. staram sie korzystać z tego co aktualnie mam w polkach i nie biegac codziennie do sklepu ale jak to w ciazy, nie zawsze sie tak da
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
ja wstalam o 6stej synek zaczal lepic z plasteliny, i po spaniu..ale przynajmniej wczesniej wyszykowalismy sie do przedszkola. bedzie wiecej laby , zaraz biore sie za podlogi bo w sob przy dziecku to nie robota..
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety nie mam w lodowce nic - jutro wyjeżdżamy... Myślałam, ze cos na mieście dzisiaj zjemy ale jakos nie mam ochoty na "restauracyjne jedzenie" ... Wiec myśle i myśle i chyba dzis nic nie wymyślę Żurek mmmm ale nie dzis na to smaki
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Biedny mąż.. to prezent od niego

mnie mój przedwczoraj tak w☠☠☠☠*** 
Cale dnie w łóżku i zbawieniem dla mnie jest jak na chwilę usnę i nie czuję bólu