Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-06, 07:45   #4111
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

Dobry!
Ja sie przebudzilam i usnac juz nie moge...

NIEZAWSZE to u Ciebie niezle maja opiekunki! Jestem az ciekawa ile u mnie teraz zarabiaja.

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Tylko jak mi zostanie zlotowka na godzinę w pracy a jeszcze dojazd trzeba doliczyć u nas zlobka niestety nie ma. Dopiero przedszkole od lat 3, babcie daleko mieszkają wiec nawet na chwilę nie ma kto przybawic.

Ja obudzilam sie na siku i spać nie mogę bo mnie strasznie plecy bolą.

Jak to nie ma zlobka...?

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Ja tak mówiłam po co nospe brac..myslalam ze twardnienie to normalka, ale faktycznie jak brzuch twardnoeje co 10 min to mozna sie nastrachać...kurcze cos mi sie widzi ze chyba bede rodzic wcześniej...takkk chcialam a teraz tak sobie mysle że kazda noc snu cenna
Ja tez im gorzej mi sie sni, coraz bardziej doceniam sen! A jak mnie ostatnio brzuch bolal, tez zaraz myslalam ze na pewno duzo wczesniej urodze..

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 07:52   #4112
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Serio drogi jest ten rożek? ja go widziałam stacjonarnie w sklepie za 40 zł i podobał mi się, bo był najsztywniejszy ze wszystkich. Nie patrzyłam na ceny innych..
Moze delikatne skurcze masz? Jak się położysz to nie przechodzi?
moim zdaniem nie drogi
ja dam więcej , bo kupuję dwustronny z minky, który potem posłuży jako kolderka lub mata

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Kupilam tez w Lidlu sukienke i mam dylemat, zastanawiam sie czy moze ubrac ja na cywilny? Co myslicie? To jedyna rzecz w ktora sie mieszcze, ale w sumie moge jeszcze czegos poszukac.. Napiszcie mi szczerze prosze co myslicie

Teraz lece jesc kolacje i nadrobic Was prwnie mi to zajmie pare godzin (w dosatku na telefonie siedze) ale dam rade, odpisze Jak skoncze,am nadzieje ze u Was wszystko dobrze
niestety nie widać zdjęć, które dodałaś
Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Tak jak laski pisaly

Za 2014 mam jeazcze z 6dni..za 2015 mam 36dni :O i za 2016 bede miec 36dni .
O mamusiu cudnie.

Macierzynski od razu pisze o rok 80%. Tzn w pracy mi szefowa napisze
36 dni? jak to tak ? fajnie
Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
dzięki za objaśnienie właśnie nie wiedziałam jak to z tą kolejnością tylko że jak urodzę to muszę dostarczyć jakieś pismo że idę na macierzyński, prawda?
I jeśli już wiem że na pewno chcę iść na rok to najlepiej napisać od razu taką deklaracje niż po pół roku pisać znów bo to i tak nie daję większych pieniędzy tylko i tak te 80%... poprawcie mnie jeśli się mylę
jeśli nie zadeklarujesz od razu to przez pół roku dostaniesz 100%, a przez następne pół 60%. Jeśli deklarujesz od razu, to dostajesz 80% przez cały rok

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ok wstawiam
Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Ostatnie pytanie obiecuję Czy nam się będzie jeszcze należał urlop za rok 2016? bo skoro jestesmy na lg od 2014 i w 2015 roku też to wiadomo że przysługuje nam urlop a jak to będzie za rok 2016? tak samo? ile dni?

Wypytuje Was bo nie bardzo mam kogo a widzę że Wy się bardziej orientujecie

hej
ja już po sniadanku
zaraz idę się ogarnąć, bo muszę jechać z mamą do miasta tak więc trochę się przewietrzę

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

aaa i kolejną noc z rzędu śniła mi się Paula
byłą taka maleńka, a ja nie wiedziałam jak ją złapać

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 08:50   #4113
siempre
Wtajemniczenie

Cashmere niestety mala miejscowość i nie ma do najbliższego pewnie z 40 km.

Sonia skąd tyle urlopu az 36 dni ?

Mnie coś w nocy przegonilo a nic specjalnego nie jadłam i teraz tez nie za specjalnie sie czuje.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 08:53   #4114
Edzik_87
Zadomowienie

Hej
Ja już po śniadaniu, zaraz zabieram się za delikatne ogarnięcie mieszkania,bo dziś odwiedza mnie mój brat z żoną,a wieczorem jedziemy wszyscy na weekend do rodziców

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
U mnie w miescie opiekunki sie cenia miedzy 12 a 15/h wiec 7 to chyba nie tak tragicznie :P
No u mnie podobne ceny opiekunek.
My pewnie oddamy dziecko do żłobka, bo raczej będę chciała wrócić do pracy.

Miłego dnia

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 08:58   #4115
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Jak dla mnie niezła kolekcja! A jakąś cieplejszą bluzę/sweterek masz?

Oby się udało z pracą!

Fajnie że Wam się udało to wszystko tak szybko ogarnąć!
Załączniki niestety nie działają

Tak jasne, to dokładnie to samo
Skąd takie wspaniałe wieści?

Ale te dwa tygodnie ojcowskiego to może wykorzystać w tym czasie co ja macierzyński, co?

Śliczne!
Musi do r oku zycia dziecka
wykorzystac

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dziewczyny super, ze wizyty udane!!!!!!!
Ja jutro mam swoja

Lekka bardzo ladne kocyki, pisalas gdzie kupilas? a i nie wiem czy pisalas gdzie i kiedy Ci pasuje spotkanie

kciuki za wizyte;*

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

sciagamy z torrentow przewaznie. tv mamy pod neta podpietego, wiec tylko udostepniamy na kompie
drugi ogladalismy "charlie", ale to nie nowy film. dosc ciezki, ale ok.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

no to gratuluje! lada moment bedziesz zona

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

pewnie juz czuje sie troszke zazdrosny o brzuszek. bedzie musial sie do braciszka przyzwyczaic

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

ja lubie takie klimaty w ogole ostatnio przemawiaja do mnie tylko thrillery i dramaty

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

nie widac.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

nie pamieta sie taki rzeczy niestety
a nie zapisuje tytulow

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

mam od nich polspiochy i rzeczywiscie sa fajnej jakosci

dzieki kochana;*

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
moim zdaniem nie drogi
ja dam więcej , bo kupuję dwustronny z minky, który potem posłuży jako kolderka lub mata

niestety nie widać zdjęć, które dodałaś

36 dni? jak to tak ? fajnie

jeśli nie zadeklarujesz od razu to przez pół roku dostaniesz 100%, a przez następne pół 60%. Jeśli deklarujesz od razu, to dostajesz 80% przez cały rok

hej
ja już po sniadanku
zaraz idę się ogarnąć, bo muszę jechać z mamą do miasta tak więc trochę się przewietrzę

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

aaa i kolejną noc z rzędu śniła mi się Paula
byłą taka maleńka, a ja nie wiedziałam jak ją złapać

Cytat:
Cashmere niestety mala miejscowość i nie ma do najbliższego pewnie z 40 km.

Sonia skąd tyle urlopu az 36 dni ?

Mnie coś w nocy przegonilo a nic specjalnego nie jadłam i teraz tez nie za specjalnie sie czuje.
mam 36dni bo dodatkowe 10 za niepelnosprawnosc..

Wstalam..i dzwonilam do mamy,strasznie ja boli. Lekarz ktory ja operowal byl u niej i mial smutna mine. Powiedzial ze pozniej jej wszystko opowie.mam nadzieje ze tal mina to jej sie wydawalo ale operacja z 3,5h trwala 5,5...
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 08:58   #4116
cashmere
Zakorzenienie

Sonia masz jakieś nowe info jak mama?

edit: pisałyśmy w tym samym czasie

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 08:59   #4117
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Sonia masz jakieś nowe info jak mama?

edit: pisałyśmy w tym samym czasie
dzieki za troske
Stary 2015-02-06, 09:21   #4118
violka848
Zakorzenienie

Siemka ja jeszcze z łóżka nadaję, ale muszę dziś zakupy zrobić , posprzątać bo jutro parapetówka kolejna u nas.

Sonia Trzymam kciuki na pewno bardzo się martwisz

U nas pewnie moja mama będzie siedziała z małą, bo idzie na wcześniejszą emeryturę, ale jeszcze dużo czasu zobaczymy jak to się potoczy jak narazie mi się nie śpieszy do pracy
Stary 2015-02-06, 09:23   #4119
boleczka93
Zakorzenienie

Ja tylko mowie dzien dobry i lece :P
Zaczynamy dzisiaj 30 tydz. Ostatnia prosta hehe
Milego dnia

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 09:43   #4120
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Milego dnia

Hej, rownież witam sie w 30 tygodniu jej jak juz niewiele Sonia lekarz miał smutna minę bo moze nie wyspany, bądź ma taki wyraz twarzy. Nie ma co sobie wkręcać po jakiejś minie złych wieści, na pewno bedzie dobrze, trzymam kciuki ja z moja łuszczyca sie zastrzele, wszystko mnie swędzi, chyba wysmaruje sie cała wazelina i bede siedzieć tydzień w domu, juz na plecach i głowie mam krwawe rany a niczym co pomaga w ciąży sie nie posmaruje. Wkurza mnie to
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 10:06   #4121
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Siemka ja jeszcze z łóżka nadaję, ale muszę dziś zakupy zrobić , posprzątać bo jutro parapetówka kolejna u nas.

Sonia Trzymam kciuki na pewno bardzo się martwisz

U nas pewnie moja mama będzie siedziała z małą, bo idzie na wcześniejszą emeryturę, ale jeszcze dużo czasu zobaczymy jak to się potoczy jak narazie mi się nie śpieszy do pracy
No od wczoraj glowa mnie boli...:-(
Ooi imprezka!

Cytat:
Milego dnia

gratki

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej, rownież witam sie w 30 tygodniu jej jak juz niewiele Sonia lekarz miał smutna minę bo moze nie wyspany, bądź ma taki wyraz twarzy. Nie ma co sobie wkręcać po jakiejś minie złych wieści, na pewno bedzie dobrze, trzymam kciuki ja z moja łuszczyca sie zastrzele, wszystko mnie swędzi, chyba wysmaruje sie cała wazelina i bede siedzieć tydzień w domu, juz na plecach i głowie mam krwawe rany a niczym co pomaga w ciąży sie nie posmaruje. Wkurza mnie to
gratki i oby hehe.
Wspolczuje luszczycy:-(
Moze oliwka?albo jakies balsamy i plyn do kapieli dla azs?Lagodziloby swedzenie..

Ja jem sniadanie,potem robie sobie paznokcie
Stary 2015-02-06, 10:08   #4122
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zachwycona cukrowym peelingiem! Skóra gladka i tak fajnie nawilżona, już nie musiałam się niczym smarować po wyjściu spod prysznica
Black to chyba Ty podrzuciłaś przepis? Dzięki!!
:-D

Cytat:
robie jutro cukrowy peeling, nie ma co!

Cytat:
Milego dnia
A ja dzis 31 :-P masakra.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Soniu za dobre wieści co do mamy :-*
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 10:09   #4123
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość

A ja dzis 31 :-P masakra.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Soniu za dobre wieści co do mamy :-*
Jade po 17 do niej to bede moze juz cos wiedziec.
Stary 2015-02-06, 10:10   #4124
rybcia2309
Wtajemniczenie

U mnie niby 32 tydz ale wg gin 30 tylko ona nie brala pod uwage moich krótkich cyklów i usg... no zobaczymy kto ma rację...teraz 5 tyg odpoczywam a potem załączam przyspieszanie...czyli przytulanki i liście malin
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 10:13   #4125
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
U mnie niby 32 tydz ale wg gin 30 tylko ona nie brala pod uwage moich krótkich cyklów i usg... no zobaczymy kto ma rację...teraz 5 tyg odpoczywam a potem załączam przyspieszanie...czyli przytulanki i liście malin
U mnie wg dzis tydzien 31 zaczynam a wg mnie jutro. Moj z kolei nie wziął pod uwagę dlugich cyklow.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-02-06, 10:13   #4126
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie wg dzis tydzien 31 zaczynam a wg mnie jutro. Moj z kolei nie wziął pod uwagę dlugich cyklow.
Gratki
Stary 2015-02-06, 10:18   #4127
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Uu to kijowo:-\ jeszcze jak to to takie młode, to za chwile jej ta miłość może przejść.Szkoda psiaka....

No młodzi, młodzi, szczególnie mama-19 lat, po maturze ale cóż, my się nie wtrącamy, wpadli-trudno, cieszymy się, ze wszystko w porządku Mala 3200, 55 cm. Taka akurat

Super

Tajne takie czarno-białe, masz racje, dla Maluszka idealne ja dziś w lumpku dorwałam taką harmonijkę/książeczkę z obrazkami bialo-czarno-zółtą.
DziękiDzięki za sklady Dady zauważyłam, ze obeznana jesteś w tych tematach, wiec spokojnie mogę je kiedyś wypróbować

No to tylko trzymać kciuki

Zgadza się na to samo finansowo wyjdzie. Do 14 dni po porodzie składasz wniosek i masz wtedy 80% i na rok. Dołaczasz akt urodzenia dziecka i oświadczenie, ze ojciec dziecka nie będzie w tym czasie korzystał z dodatkowego macierzyńskiego, rodzicielskiego lub będzie korzystał i w jakim czasie.
młodzi ale może im się fajnie udać

Cytat:
robie jutro cukrowy peeling, nie ma co!
a ja wczoraj zapomniałam, tak sie zajelam chorym dzieckiem:/ dziś zrobie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
witamy!
współczuję, a sterydów niet? wiem że w ciazy nie wskazane no ale przy takim hardcorze może warto??

a jak to jest z macierzyńskim i papierami i terminami?? Gdzie złożyć do ZUS'u bezposrednio?? i kiedy? od razu po porodzie? czy 2 tyg wcześniej, czy jak?? (Bo ja chce na rok od razu). A i wiecie jak to jest z kasa z ubezpieczenia za urodzenie dziecka jeśli mam umowe do dni porodu? musze papiery bezpośredni do nich wysyłać czy do zakłądu pracy czy jak?

Młody obudził się z lekka goraczka wiec siedzimy w domu, no oprocz tego ze zaraz do sklepu, poki nie jest tak zimno (-2 a bylo znow -8rano)
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 10:29   #4128
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze ze wy takie zorientowane w sprawach macierzyńskiego jak coś to bede sie do was zgłaszać z pytaniami.

Na pewno biorę na rok, a potem zastanawiam się nad wychowawczym lub drugim dzidziusiem. Choc wolałbym nie miec aż tak długiej przerwy w pracy. Niestety będzie ciężko bo nie mam komu dzidziusia zostawic do opieki. A opiekunki tutaj się cenią 7 zł/h a ja 8 zl w pracy dostaje. Dobrze ze mam czas zastanowić się, zobaczymy w trakcie co i jak ; )
Gdzie się tak cenią ? U mnie juz opiekunkę za 3-4 zł znajdziesz... ja za 5 zł za godzinę pracowałam
Cytat:
U mnie w miescie opiekunki sie cenia miedzy 12 a 15/h wiec 7 to chyba nie tak tragicznie :P
No to są chyba jakieś żarty
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ja nie spie, ale weny nie mam

U mnie opiekunki ok. 2tys plus urlop platny i nie gotuja ani nic zazwyczaj, ja Maje do zlobka poslalam, jak miala rok i 2 miesiace, teraz mlody tez pojdzie chyba, ze pracy nie znajde

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

33 tydzien zaczelam jeszcze 7 tylko
Gdzie wy mieszkacie ? ja za 5 zł opiekowałam się, sprzatałam i jeszcze nieraz gotowałam
Jupi dwie trójeczki
Cytat:
Wstalam..i dzwonilam do mamy,strasznie ja boli. Lekarz ktory ja operowal byl u niej i mial smutna mine. Powiedzial ze pozniej jej wszystko opowie.mam nadzieje ze tal mina to jej sie wydawalo ale operacja z 3,5h trwala 5,5...
jejku... może się mamie wydawało, może lekarz akurat komuś innemu coś mówił i jeszcze nie zdążył się uśmiechnąć

Obudziłam się z pieczeniem w nosie a co za tym idzie z katarem Na szczęście gardło mniej boli już
Boleczka Pavlinecka gratki za trójeczkę z przodu Black a u Ciebie za 31
Gosiak śniłas mi się... w sensie że następna po Madison urodziłaś śliczną córeczkę i na forum było już poruszenie że zaczynamy się sypać

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Kurcze ide się ubrać, umyć i ogarnąć chatę bo między 12 a 13 ma przyjechać kołyska odezwę się później Może że zdążę wszystko zrobić przed przyjazdem kołyski

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 10:29   #4129
blackberry89
Zakorzenienie

A mi sie dzis śniło ze moja siorka byla malutka i karmilam ja butelka :-P a moja mama ciągle mówiła ze cos zle robie.
A potem bylam na zakupach w biedronce :-P
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-02-06, 10:39   #4130
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
młodzi ale może im się fajnie udać

a ja wczoraj zapomniałam, tak sie zajelam chorym dzieckiem:/ dziś zrobie

witamy!
współczuję, a sterydów niet? wiem że w ciazy nie wskazane no ale przy takim hardcorze może warto??

a jak to jest z macierzyńskim i papierami i terminami?? Gdzie złożyć do ZUS'u bezposrednio?? i kiedy? od razu po porodzie? czy 2 tyg wcześniej, czy jak?? (Bo ja chce na rok od razu). A i wiecie jak to jest z kasa z ubezpieczenia za urodzenie dziecka jeśli mam umowe do dni porodu? musze papiery bezpośredni do nich wysyłać czy do zakłądu pracy czy jak?

Młody obudził się z lekka goraczka wiec siedzimy w domu, no oprocz tego ze zaraz do sklepu, poki nie jest tak zimno (-2 a bylo znow -8rano)
Niech maly zdrowieje! z zusem nie pomoge bo jako ksiegowa tylko ksiegowalam a nie zajmoealam sie sprawami zus

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Gdzie się tak cenią ? U mnie juz opiekunkę za 3-4 zł znajdziesz... ja za 5 zł za godzinę pracowałam

No to są chyba jakieś żarty

Gdzie wy mieszkacie ? ja za 5 zł opiekowałam się, sprzatałam i jeszcze nieraz gotowałam
Jupi dwie trójeczki

jejku... może się mamie wydawało, może lekarz akurat komuś innemu coś mówił i jeszcze nie zdążył się uśmiechnąć

Obudziłam się z pieczeniem w nosie a co za tym idzie z katarem Na szczęście gardło mniej boli już
Boleczka Pavlinecka gratki za trójeczkę z przodu Black a u Ciebie za 31
Gosiak śniłas mi się... w sensie że następna po Madison urodziłaś śliczną córeczkę i na forum było już poruszenie że zaczynamy się sypać

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Kurcze ide się ubrać, umyć i ogarnąć chatę bo między 12 a 13 ma przyjechać kołyska odezwę się później Może że zdążę wszystko zrobić przed przyjazdem kołyski

zdrowiej!!!

Cytat:
A mi sie dzis śniło ze moja siorka byla malutka i karmilam ja butelka :-P a moja mama ciągle mówiła ze cos zle robie.
A potem bylam na zakupach w biedronce :-P
awww

Ja sciagam hybryde wlasnie i bede robic pazurki
Stary 2015-02-06, 10:44   #4131
blackberry89
Zakorzenienie

A ja znow leniwy dzień, obiore tylko ziemniaczki do golabkow i umyje glowe i znow bede szukać zajęcia :-P
Oj przyda mi sie ten synek wtedy nie bede narzekać na brak zajęć :-D
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-02-06, 10:45   #4132
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
A ja znow leniwy dzień, obiore tylko ziemniaczki do golabkow i umyje glowe i znow bede szukać zajęcia :-P
Oj przyda mi sie ten synek wtedy nie bede narzekać na brak zajęć :-D
U mnie tez bys miala co robic, ja zawsze cos znajde
Stary 2015-02-06, 10:45   #4133
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tez bys miala co robic, ja zawsze cos znajde
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-02-06, 10:57   #4134
violka848
Zakorzenienie

Pienio wyprowadzony zaraz spadam na zakupy, na szczęście obiadu nie muszę robić bo jedziemy potem do Białego, może do kina skoczymy i chcę jeszcze wózki obejrzeć z Tżtkiem i dostałam 20% zniżki smsem do Smyka więc może zachaczę U nich zaniżona rozmiarówka tak? że 62 jest jak 68? czy się mylę.
Dziewczyny który chodnik/ dywanik byście wybrały?
I wstawiam kilka ciuszków- mam 4 takie koszule śmieszne z gumką jak na zdjęciu te z góry- używałyście czegoś takiego ? - to chyba 62 rozmiar czy 68.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foto 008 2.jpg (88,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto 001222.jpg (61,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto 0022222.jpg (60,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto 00333333.jpg (77,6 KB, 28 załadowań)
Stary 2015-02-06, 11:13   #4135
siempre
Wtajemniczenie

A ja dalej się tak źle czuje, mdli mnie i brzuch boli nie wiem od czego.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 11:16   #4136
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dalej się tak źle czuje, mdli mnie i brzuch boli nie wiem od czego.
:-(
Ja tez dzis srednio, tetno znow skacze.
Leze a czuje sie jakbym szła
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-02-06, 11:21   #4137
gossip_girl21
Zakorzenienie

A co tu tak spokojnie?
Ja nad ranem sie obudziłam i kiepsciutko spałam bo młoda mnie kopała jak leżałam na boku a na plecach źle i w ogóle jestem taka jakbym cala noc nie spała

sniadanko zjedzone i siedze sobie nic nie robie, nie wiem co z obiadem nie mam pomysłu....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 11:22   #4138
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
A co tu tak spokojnie?
Ja nad ranem sie obudziłam i kiepsciutko spałam bo młoda mnie kopała jak leżałam na boku a na plecach źle i w ogóle jestem taka jakbym cala noc nie spała

sniadanko zjedzone i siedze sobie nic nie robie, nie wiem co z obiadem nie mam pomysłu....
Mnie zaczyna meczyc ciągle budzenie sie. A to cos boli, a to nie wygodnie, albo siku... Juz wolę wstać te 3 razy do dziecka przynajmniej nic mnie nie bedzie bolało ...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-02-06, 11:25   #4139
rosarioV
Zakorzenienie

Aj... ostatnio mi brzuszek urósł :P 28w4d i moja przeziębiona twarz z czerwonym nosem :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1423218170032.jpg (66,0 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1423218240412.jpg (61,2 KB, 32 załadowań)

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 11:26   #4140
niezawsze
Zakorzenienie

Super z policji dzwonili i mam byc swiadkiem, ale czego to juz powiedziec nie chcieli...

no i firma mi upadlosc oglosila, wiec same dobre wiesci z rana...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości