|
|
#2281 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Trzymam kciuki!
Cytat:
Z dodatków mam tylko trzymadełko na kubeczek (jak to mój Tż mówi na kawunię ze Starbunia Ale wszyscy mówią, że będzie chłopak to chyba będzie EDIT: W sumie to Tż nakręcił się na wkładkę Flair-black&white odkąd zobaczył u Wendzikowskiej na Insta ![]() http://instagram.com/p/x92KudTNIJ/?modal=true Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-02-06 o 11:22 |
|
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet kiedyś tam zasnął Mój się też pcha strasznie do wody jak młoda się kąpie, on też chce czy co ? ![]() He he nieźle to musi wyglądać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2284 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A żebyś wiedziała Cytat:
a kolor wydaje mi się bardzo uniwersalny ![]() szuuu bardzo fajna ta wkładka, ale ciekawe czy TŻ się nakręcił na wkładkę czy na kota bo ja jedno i drugie bym chciała ![]() kończę z wizażowym uzależnieniem...idę pozmywać...
Edytowane przez Selis Czas edycji: 2015-02-06 o 11:32 |
||
|
|
|
#2285 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
Ja własnie nie wiem, jak ja idę sie na wieczór kąpać to kot idzie ze mną, wieczorem nie odstępuje mnie na krok bo chce spać i wie ze ja tez już zmierzam ![]() No co do spania z kotem na twarzy.. kiedyś chyba zrobię zdjecie.. Tż chrapie, a kot zwinięty w kulkę mruczy i patrzy takim wzrokiem na mnie 'i co k***wa' Cytat:
hahahaha |
|||
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to te hormony w ciąży to są goopie jakieś
![]() Wczoraj przyszła kolejna paczka, a w niej m.in smoczusie dla małego no i pokazałam je tż jakby to było nie wiadomo co i się ze wzruszenia rozpłakałam |
|
|
|
#2287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja starsza kotka włazi do wanny jak chce zasygnalizować że nie ma wody w miseczce albo ta którą ma jakoś jej nie odpowiada i trzeba wymienić A obie łażą po blatach i po stole, wszędzie, rozpuszczone moje koty jak dziadowskie bicze ![]() Marta - za wózek ![]() Do mnie dziś przyjechał kocyk, na drugi w zestawie z rożkiem i ręczniczkiem czekam i trzeci odbieram osobiście W kocyki Julinek obkupiony ![]() Zrobiłam też przegląd jego garderoby bo mi się wydawało że mogę już skończyć z kupowaniem ciuszków a tu dupa, bo jeszcze trochę muszę pokupować Gabi - ![]() za ładne wyniki krzywej... O matko!!! A ja jutro idę na krzywą! Nie kcem ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ma słodkiego kota
I baby shower!
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2015-02-06 o 11:35 |
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj nakrzyczałam na Tża bo.... zrobił za rzadki budyń ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- haha o taaaakkk Blanka robiła ostatnio sesję kotce.. i na jednym ma spojrzenie takie ironiczne 'zrób jeszcze jedną fotę a wstanę' |
||
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za krzywą! będziesz mieć już głowy |
|
|
|
|
#2292 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jedyny krem, ktory mnie nie uczula. tylko on jest dosc tlusty.jest swietna! a ona jest ciazowa tzn z miejscem na bebzol? Cytat:
Cytat:
...a ja czytam dalej... |
||||||
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Udany egzeplarz mi się trafił, bo jak by on jeszcze strzelił focha to była by masakra w domu
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię wszystkie zwierzęta oprócz pająków. Wychowałam się z psami i kotami, jakiś czas miałam papugi, ale byłam uczulona i królika, który był kochanym pieszczochem. Psy są niesamowicie wierne, cudowne. Ale koty też mają coś, ten jest akurat jak pies. Przynosi zabawki, śpi z nami, chodzi za mną krok w krok po domu.
Country a moj tz jest bardziej obrażalski niż ja... strzela focha a jak pytam czy jest obrażony, to nie. Ale focha widać na kilometr
|
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mojego od razu uprzedzam, żeby brał poprawkę na moje zachowanie teraz, ale mam wrażenie, że i tak czasami już nie ogarnia Któraś pisała ostatnio o kremie tołpy...i jak zobaczyłam je w biedrze to od razu wzięłam, faktycznie są fajne, bez żadnego syfu, a teraz ciężko znaleźć taki krem. |
||
|
|
|
#2297 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tzn. to jest takie miękkie siedzisko do spacerówki i wszystkie wózki już je mają, ale one są wymienne i można szaleć (można kupić całe zestawy kolorystyczne jak tu http://s20.postimg.org/a6wlnsmfx/ognisty_karmazyn.jpg albo samą wkładkę tą z szelkami jak tu http://www.marko-baby.pl/zdjecia/wm_7188_11702_01.jpg, ale nie wiem ile kosztuje sama wkładka a nie chce mi się dzwonić jak jeszcze płci nie znam Ja mam wkładkę stone white więc pasuje do wszystkiego, ale moja próżność ciążowa podpowiada żeby jeszcze zaszaleć może z kolorem, albo właśnie z paseczkami ![]() Cytat:
![]() Niee, zwykła, ale wzięłam rozmiar większą (jeszcze mam miejsce ale czuję, że dłużej jak do siódmego mca nie pochodzę ) Wtedy wezmę Lkę a co mi tam
|
||
|
|
|
#2298 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam teraz 41 Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też Cytat:
helloł ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2299 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez Cytat:
historia jest nawet, nawet, chociaz mega przewidywalna ale jest beznadziejnie napisana jak dla mnie. czytalam po wlosku i myslac, ze to moze wina tlumacza, przeczytalam tez kilka stron po polsku.. no i to nie wina tlumacza, tylko autora (autorki? nie pamietam czy to chlop czy baba). a zreszta z saga "Zmierzch"mialam dokladnie to samo (z ksiazka bo filmy widzialam wszystkie). ale ja ogolnie duzo czytam wiec moze wybredny snob jestem hehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa to taka wkładka bawełniaaaanaaaa.. to w tym wózku na który się czaje jest szara |
|
|
|
|
#2301 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej czyli przy wcześniejszym porodzie, czy tak na zapas?
![]() Ja byłam. Cytat:
A te legginsy noszę trzeci dzień (jeny jakie to wygodne jest i kolana się nie wypychają jak w jeansach) i już się kulkują :/ No i te L są olbrzymie jednak, gabi ciebie jeszcze bym do srodka zmieścila ![]() Poprzednio powiedział mi w 14tc ![]() Cytat:
Ale sąsiadki, ciotki, jakieś doświadczone znajome, no czasem to już nie wiem jak reagować na "dobre rady".Cytat:
![]() Z wodą cytrynową? Przecież woda cytrynowa to napój cytrynowy Ja tam biorę ze sobą pół cytryny i tylko z tym wypiję i koniec.Cytat:
Cytat:
Ale nie popadam w jakieś paranoje. Gin jest doświadczonym lekarzem i zapewne wie co robi. I chociaż tez mnie to trochę dziwi jak widzę, ze jednak niemal każda z was jest badana, to nie boję się o swoją ciążę.Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jaaaaaaa mam nadzieję, ze dziś poznam płeć |
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
poldzik nieee, mnie również się nie podoba Grey
![]() alkamor najwyżej będziemy kupowały buty w rozm. 42
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę z tych waszych opowieści o kotach
Mojej siostry kot też wchodził do wanny, a jak leci woda z kranu to ją pije tak prosto ze strumienia, często też śpi w zlewie A kiedyś nalewałam wodę do kąpieli mojej siostrzenicy i kot stał na wannie i przyglądał się tej wodzie, ona tak lekko falowała i powoli sobie tam wchodził, aż w końcu wpadły mu przednie łapy i tak śmiesznie stanął na nich, cały się wyprostował, ogon jak antena
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj jak tylko odkręcam kran to spierdziela
|
|
|
|
|
#2307 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super! a kolor wydaje sie uniwersalny! Cytat:
o zesz, nadrobilam!!! wezcie tyle nie piszcie bo ja tu powinnam pracowac!!!!! |
||
|
|
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle oboje z tż jesteście zwariowani na punkcie tych wszystkich gadżetów i jak tu teraz nie zbankrutować ![]() Ja już zrobiłam zakupy zaplanowane na luty, ale nie wiem cholercia czy wytrzymam cały miesiąc nic nie kupując Cytat:
Kurcze to czemu u mnie tych kocy nie było ![]() Myslisz, że coś nie tak z tym wynikiem? na wynikach miałam napisane, że norma 70-99
|
||
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
lubię kotki, chciałabym mieć nawet, ale wiem, że jak zrobi kupę do kuwety i będzie śmierdziało, to będę miała opory żeby to sprzątać
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
kejti Ty delikatesie!
![]() A pomyśl sobie, że za pół roku będziesz musiała sprzątać parę razy dziennie ale nie po kocie ![]() szuuuu
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

trzeba szukać fajnych odpowiedników w nie porównywalnych kwotach
Z dodatków mam tylko trzymadełko na kubeczek (jak to mój Tż mówi na kawunię ze Starbunia
Ale wszyscy mówią, że będzie chłopak to chyba będzie 
ja i BLanka go zwalamy ale Tz tak śpi, z kotem na twarzy
a nawet kiedyś tam zasnął 

?

06.09.2014 

dawno Was nie czytałam, mama mnie odwiedziła
Jakby nie można kupić, pójść do domu, spokojnie przymierzyć i oddać jak nie pasi?