Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-06, 13:58   #2131
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
no niestety tak własnie przeważnie jest.

nie będę się wdawać w dyskusję, ale po prostu nie mogę uwierzyć, że takie zachowania można traktować jako naturalne. mówię to jako córka myśliwego, więc wiem, co mówię i doskonale znam środowisko od środka
I czy takie gadanie mi ma coś zmienić? Dla mnie nic.. jestem bezduszną wyrodną babą bez serca ktora tylko czycha na życie jakiejś sarenki czy dziczka czy jelenia :thumbup:
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 13:58   #2132
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
u mnie kilka dni temy na blogu były swatche tejże paletki a na dniach opublikuję makijaż, bo zdjęcia czekają od kilku dni przyznam, że paletka jest genialna. zarówno maty, jak i cienie satynowe są bardzo dobrze napigmetowane. nie osypują się, ładnie się blendują. oczywiście zawsze używam bazy pod cienie, bo na mojej tłustej powiece nic się dłużej nie utrzyma ogółem moja ulubiona paletka. szkoda mi było wydać tyle kasy na nią, więc postanowiłam sprzedać 5 paletek sleek, które rzadko używam i jest
O dzięki Zaraz oblukam bo kusi mnie ta paletka, mam Naked 1 i jest OK ale używam z niej teraz tylko 3 cieni...reszta to ładne wypełniacze, za mało jaśniejszych pastelowych czy rozświetlających i matów a za dużo błysku, niestety po 40! to takie błyskotki mocniejsze źle zaczynają wyglądać
W Sephorze teraz promocja więc może prezencik urodzinowy sobie zrobię, od siebie dla siebie
Stary 2015-02-06, 14:03   #2133
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Zrobiłam dzisiaj coś zaj* Kupiłam 3 podkłady revlon. Wybrałam sobie kolory do cery tłustej i mieszanej. Jakoś tak sięgnęłam ręką aby zobaczyć - tylko zobaczyć i odłożyć - do cery suchej. Popatrzyłam kupiłam, zapłaciłam, wyszłam, przyjechałam do domu, otworzyła, zdarłam naklejkę, zrobiłam herbatę, stanęłam w drzwiach spojrzałam na butelkę WZIĘŁAM TEN CO OGLĄDAŁAM!! Jaka łajza!! Sorry musiałam to z siebie wyrzucić. K*. Wzięłam jeden co cery suchej. Jestem wściekła.
mam cere mieszana i ten do suchej tez spoko u mnie sie sprawdzal, nawet nie wiem czy nie lepiej. ale dawno nie uzywalam revlona

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
O dzięki Zaraz oblukam bo kusi mnie ta paletka, mam Naked 1 i jest OK ale używam z niej teraz tylko 3 cieni...reszta to ładne wypełniacze, za mało jaśniejszych pastelowych czy rozświetlających i matów a za dużo błysku, niestety po 40! to takie błyskotki mocniejsze źle zaczynają wyglądać
W Sephorze teraz promocja więc może prezencik urodzinowy sobie zrobię, od siebie dla siebie
jaka promocja?
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:06   #2134
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
mam cere mieszana i ten do suchej tez spoko u mnie sie sprawdzal, nawet nie wiem czy nie lepiej. ale dawno nie uzywalam revlona

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

jaka promocja?
Jak zrobisz zakupy za 200 PLN to dostajesz -15 % na kod : 5BV1E a jak za 400 PLN to -20% na kod 5BV2E. W perfumeriach i on-line.
Stary 2015-02-06, 14:07   #2135
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość

dla mnie raz byli nie mili w CH i sie zniechecilam.

Az sprawdzilam mojego insta. Mam zdjecia z kawa ale bez hasztagow. Taki błąd ; (
Ja nie mogę znieść, że mówią do mnie na "ty". Nie wiem dlaczego ale strasznie mnie to irytuje.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:08   #2136
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
no niestety tak własnie przeważnie jest.

nie będę się wdawać w dyskusję, ale po prostu nie mogę uwierzyć, że takie zachowania można traktować jako naturalne. mówię to jako córka myśliwego, więc wiem, co mówię i doskonale znam środowisko od środka
Już mi się nie chciało pisać, a jednak - też mnie to porównanie pokonało. Traktowanie wszystkiego co leży w ludzkiej naturze jako bezwzględnie dobre, jeszcze zakładając, że polowanie leży w ludzkiej naturze - mnie to osobiście przeraża.
I żeby była jasność - mówię o porównaniu, nie oceniam Ilony.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-02-06 o 14:14
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:08   #2137
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Nie chodzę bo mi nie po drodze i kawa słaba, jak na ceny, które tam mają. Śmiałam się z robienia przez blogerki zdjęć z logiem/napisem Starbucksa, tyle.
Akurat Starbaks ma najlepsze ceny jeśli chodzi o kawy sieciówkowe i najlepszą obsługę przy tym - sami schodzą z ceny, jeśli czegoś się nie wykorzystuje z proponowanego zestawu kawowego (np. nie płacisz 15zł za zimową latte, z której odejmujesz śmietanę, dwie pompki syropu i ciasteczko w kształcie chłopca bez głowy - tylko 10zł; gdzie w Coffee Heaven i Empiku nabijają najdroższą opcję bez zastanowienia (jak zapytasz - foch, jakbym co najmniej chciała ich okraść)
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:08   #2138
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Zrobiłam dzisiaj coś zaj* Kupiłam 3 podkłady revlon. Wybrałam sobie kolory do cery tłustej i mieszanej. Jakoś tak sięgnęłam ręką aby zobaczyć - tylko zobaczyć i odłożyć - do cery suchej. Popatrzyłam kupiłam, zapłaciłam, wyszłam, przyjechałam do domu, otworzyła, zdarłam naklejkę, zrobiłam herbatę, stanęłam w drzwiach spojrzałam na butelkę WZIĘŁAM TEN CO OGLĄDAŁAM!! Jaka łajza!! Sorry musiałam to z siebie wyrzucić. K*. Wzięłam jeden co cery suchej. Jestem wściekła.
A nie było testerów do macania?
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:11   #2139
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiecie może czy i gdzie będzie dostępna ta nowa paleta Zoevy rose golden? (Mam tu na myśli polskie sklepy internetowe).
Pisałam do lady make up ale nie będą ich mieli

u mnie po miesiącu pojawiły się efekty, nie jem słodyczy już od tygodnia i nawet nie mam na nie ochoty, dla mnie to naprawdę duży wyczyn
przed przyjmowaniem chromu należy zrobić jakieś konkretne badania? Jakie dawki są odpowiednie dla dorosłego, szarego człowieka, który nie przyjmuje stałych leków? No i czy może mieć to negatywny wpływ na układ pokarmowy? #podgradobiciempytan
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:12   #2140
sznurperel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trampek90 Pokaż wiadomość
Ja w ramach pocieszania się, kiedy znowu zwracają się do mnie wszędzie na "ty", mówię sobie, że za kilka lat zacznę się cieszyć, że jednak tak młodo wyglądam

Ja dzisiaj rano, zostałam zapytana czy jest ktoś dorosły w domu... Bo pan chciał przeprowadzić ankietę dotyczącą ogrzewania, cóż - przyzwyczaiłam się
sznurperel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:13   #2141
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

a jakiego koloru uzywałas? ostatnio zastanawiam sie nad wersją do cery suchej, bo do tłustej mnie niesamowicie wysusza, choć taką mam cerę;-) ale słyszałam,że kolory w obu wersjach sie różnią, a buff w wersji do skóry tłustej to mój idealny kolor.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-02-06, 14:17   #2142
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
A nie było testerów do macania?
Nie było. Nawet ich nie otwierałam.
Pojechałam z wypisanymi numerami, miałam je mieszać aby móc malować innych. Wzięłam do ręki te 3 co miałam kupić, zainteresował mnie inny kolor, nie było testeru więc podniosłam butelkę do góry pod światło i jakiś cudem kupiłam. Dobra. Ciul. Wkurzyło mnie to bo pojechałam specjalnie po te konkretne.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:18   #2143
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Jaki kolor?
Jak 150 to chętnie od Ciebie odkupię. Ale dopiero w kwietniu będę w Polsce, bo do Szwajcarii sie nie opyla wysyłać
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:19   #2144
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Nie było. Nawet ich nie otwierałam.
Pojechałam z wypisanymi numerami, miałam je mieszać aby móc malować innych. Wzięłam do ręki te 3 co miałam kupić, zainteresował mnie inny kolor, nie było testeru więc podniosłam butelkę do góry pod światło i jakiś cudem kupiłam. Dobra. Ciul. Wkurzyło mnie to bo pojechałam specjalnie po te konkretne.
Czasami tak odruchowo się coś zrobi, ale może wyjdzie to na dobre?
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:24   #2145
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
No nie wiem, jak dla mnie to CS do skóry suchej jest bardzo słaby
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:25   #2146
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
znam ten ból. U lekarza zawsze słyszę, ze musze przychodzić z rodzicami, a ostatnio to mnie nie chcieli przyjąć w szpitalu, bo "dziecięcy szpital w innej części miasta" ;-;
mnie traktują tak samo i wieczne pytanie "a z rodzicami nie mogłas przyjść? jest mamusia albo tatuś w domu?"
Stary 2015-02-06, 14:33   #2147
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Jaki kolor?
Jak 150 to chętnie od Ciebie odkupię. Ale dopiero w kwietniu będę w Polsce, bo do Szwajcarii sie nie opyla wysyłać
niestety , zawaliłam aż 320 :/

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Pożyjom uwidzim.

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Do ktoś linka do filmiku Ilci? Pytam znowu, ale zostawię suba tym razem aby mieć na oku.

Stary 2015-02-06, 14:41   #2148
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
No nie wiem, jak dla mnie to CS do skóry suchej jest bardzo słaby
Ja mam skórę suchą i używałam obydwu wersji, po tej do tłustej miałam taki wysyp,że ledwo ogarnęłam.

Filmik u Ilci
https://www.youtube.com/watch?v=MxSyRleBB6Y

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
niestety , zawaliłam aż 320 :/[COLOR="Silver"]

.
szkoda, wyglądałbym jak murzyn
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:41   #2149
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety , zawaliłam aż 320 :/

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Do ktoś linka do filmiku Ilci? Pytam znowu, ale zostawię suba tym razem aby mieć na oku.
Wysłałam Ci linka na priv może już mnie maja dziewczyny dość
Stary 2015-02-06, 14:43   #2150
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez fenomeno2000 Pokaż wiadomość
ja kupiłam on-line z kodem -10%, ale w sumie jak masz blisko to na jedno wyjdzie. jutro postaram się wrzucić makijaż na bloga, o sobie zobaczysz jak wyglądają niektóre cienie satynowe
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:44   #2151
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Ja mam skórę suchą i używałam obydwu wersji, po tej do tłustej miałam taki wysyp,że ledwo ogarnęłam.

Filmik u Ilci
https://www.youtube.com/watch?v=MxSyRleBB6Y

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

szkoda, wyglądałbym jak murzyn
Ja też używałam obu.. jeszcze pare lat temu jak miałam bardziej mieszaną cerę kupiłam te do tłustej ale nie spisał się nic a nic. Ten do suchej i normalnej mam teraz i swietnie mi się sprawdza choć po kilku dniach uzywania dzień w dzień moja skóra ma dość i strajkuje.
Stary 2015-02-06, 14:49   #2152
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
To u mnie bardzo rodzinne stad ta miłość do dziczyzny i zamiłowanie do polowań.
Zamiłowanie do polowań, serio ? Masz się czym chwalić

Cytat:
Nigdy nie wdaje sie w dyskusje na temat myślistwa z ludzmi których wiedza na temat myślistwa ogranicza się do tego że "myśliwi zabijają dla przyjemności" i w gronie myśliwych nie przebywają. I jaka kolwiek rozmowa na ten temat zwyczajnie do niczego nie prowadzi. A teraz siedziec i tlumaczyc co tak na serio robia mysliwi poza "wykonywaniem" z gory narzuconej zwierzyny, też niczego tu nie wniesie.
Nie dziwię się że nie wdajesz się w dyskusję bo to co robisz i popierasz jest czystym barbarzyństem i nie ma na to usprawiedliwienia. Nie trzeba przebywac w gronie myśliwych żeby o tym wiedzieć. Nigdy nie zrozumiem waszej czystej radości i satysfakcji ze strzelania do niewinnych zwierzęcia.
Latajcie sobie po lesie i strzelajcie, skoro macie takie hobby. Tylko nie nazywajcie zabijania zwierząt ich chronieniem, bo pewnie w tym słowie kryje się całe usprawiedliwienie dla waszego zachowania.
Stosując taką logikę do ludzi, to pogotowie powinno zajmować się dorzynaniem "słabych i chorych sztuk" a nie ich ratowaniem.
To jakieś pomylenie pojęć, w moim mniemaniu służące za listek figowy dla myśliwych, chcących mieć jakąś społeczną akceptację dla polowań.
Myślistwo to zabijanie dla zabawy bo Zabijanie jest tu celem w samym sobie, jemu podporządkowane są wszystkie inne działania myśliwych, z dokarmianiem zwierzyny włącznie. Te wszystkie ekosystemy i równowagi interesują ich tylko pod tym kątem żeby mieli na co polować.
Temat nie dotyczy myślistwa i nie ma też sensu się tu rozpisywać ale chociaż ze względu na uczucia innych ludzi do zwierząt, nie wygłaszaj tu radości z ich mordowania, bo nie każdy ma ochotę o tym czytać.
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 14:50   #2153
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

http://instagram.com/p/ywv-C5GIC_/?modal=true
szkolenie z Maxi
Stary 2015-02-06, 14:53   #2154
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Zamiłowanie do polowań, serio ? Masz się czym chwalić

Nie dziwię się że nie wdajesz się w dyskusję bo to co robisz i popierasz jest czystym barbarzyństem i nie ma na to usprawiedliwienia. Nie trzeba przebywac w gronie myśliwych żeby o tym wiedzieć. Nigdy nie zrozumiem waszej czystej radości i satysfakcji ze strzelania do niewinnych zwierzęcia.
Latajcie sobie po lesie i strzelajcie, skoro macie takie hobby. Tylko nie nazywajcie zabijania zwierząt ich chronieniem, bo pewnie w tym słowie kryje się całe usprawiedliwienie dla waszego zachowania.
Stosując taką logikę do ludzi, to pogotowie powinno zajmować się dorzynaniem "słabych i chorych sztuk" a nie ich ratowaniem.
To jakieś pomylenie pojęć, w moim mniemaniu służące za listek figowy dla myśliwych, chcących mieć jakąś społeczną akceptację dla polowań.
Myślistwo to zabijanie dla zabawy bo Zabijanie jest tu celem w samym sobie, jemu podporządkowane są wszystkie inne działania myśliwych, z dokarmianiem zwierzyny włącznie. Te wszystkie ekosystemy i równowagi interesują ich tylko pod tym kątem żeby mieli na co polować.
Temat nie dotyczy myślistwa i nie ma też sensu się tu rozpisywać ale chociaż ze względu na uczucia innych ludzi do zwierząt, nie wygłaszaj tu radości z ich mordowania, bo nie każdy ma ochotę o tym czytać.
"Nie ma też sensu się tu rozpisywać.." :banghead: ale mam nadzieję że Ci ulżyło.. nienawidz mnie w spokoju. Pozdrawiam
Stary 2015-02-06, 14:59   #2155
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
Chętnie bym sobie poszła na takie szkolenie. Maxi ma duuuużą wiedzę, ale mam wrażenie że robi sobie krzywdę brwiami i jakoś postarza się makijażem. Zawsze jak oglądam jej filmik to ciągle patrzę się na brwi

Stary 2015-02-06, 15:01   #2156
fenomeno2000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
ja kupiłam on-line z kodem -10%, ale w sumie jak masz blisko to na jedno wyjdzie. jutro postaram się wrzucić makijaż na bloga, o sobie zobaczysz jak wyglądają niektóre cienie satynowe
No to czekam, dzięki
Stary 2015-02-06, 15:06   #2157
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Chętnie bym sobie poszła na takie szkolenie. Maxi ma duuuużą wiedzę, ale mam wrażenie że robi sobie krzywdę brwiami i jakoś postarza się makijażem. Zawsze jak oglądam jej filmik to ciągle patrzę się na brwi
Oj też bym poszła. A tam terminy znikaja tak szybko. Szok..
Stary 2015-02-06, 15:10   #2158
mikasa5
Zadomowienie

Znacie może jakieś youtuberki mające podobny typ urody do Doncze? Jaśniutka cera i blond rudawe włosy? Bo szukam inspiracji w makijażu
Stary 2015-02-06, 15:17   #2159
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Oj też bym poszła. A tam terminy znikaja tak szybko. Szok..
widze, ze mamy podobny gust nawiazuje do haul'u ciuchowego tez lubie buszowac po lumpach (ja tak lubie mowic). co tydzien chodze do jednego, niedlugo juz nie bedzie gdzie tego upychac
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-06, 15:23   #2160
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Ja nie mogę znieść, że mówią do mnie na "ty". Nie wiem dlaczego ale strasznie mnie to irytuje.

Mnie no w sumie nie przeszkadza, ale nie nawidze jak w stradivariusie pytaja sie o imie i pisza je na lustrze. Kurcze, ide przymierzyć koszulke a tu naskakuje na mnie ktoś "czesc jak masz na imię. Jestem marcin i bede tobie pomagal, jak cos to mnie wolaj". Nie chodze juz do tego sklepu, bo mnie to przeraza.

imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości