|
|
#541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Nie no. Dodzwoniłam się do szwagra. Mówi że dał jej zastrzyk Ale że marnie wygląda ... Może chorobę od zwierząt zlapala im tam konie chorowały ostatnio. Ale to też by tak szybko postepowala? Nie wiem, wrócimy to jadę z nią do weta obym zdążyła
|
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj potem znać co i jak ![]() Kinga Noż co za baby, ja bym awanturę zrobiła, skargę złożyła i zmieniła lekarza.
|
|
#543 |
|
Rozeznanie
|
Kinga- daj czadu wszystkim, którzy Cię wnerwili...I jeszcze do głosu nie pozwoliły dojść. Co za babsztyle...Jesteś pacjentką, więc powinny w pierwszej kolejności dbać o Twoje zdrowie i dobre samopoczucie...
Ola obyś zdążyła. Pies moich rodziców też ostatnio prawie zdechł. Rodzice pojechali z nim do weterynarza myśląc, że to koniec, ale na szczęście udało się uratować. Teraz jest na 3 rodzajach leków, ale wrócił do życia Monisiia moja koleżanka używa wiaderka, ale szybko kupiła wanienkę, bo nie mogła porządnie pupy domyć w wiaderku. Później jak dziecko rośnie to już w ogóle się nie mieściło. No ale ile matek tyle opinii. Wiaderko jest dobre, bo dziecko zachowuje swoją fizjologiczna zgięciową pozycję. Zaraz przychodza do mnie koleżanki- będzie impreza ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- A lekarza to na bank bym zmieniła... |
|
|
|
#545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
Kinga - lekarza bym zmieniła, ale zaistniałej sytuacji nie darowała.
Włącznie z tym, że to chyba zakazane w placówkach NFZ żeby naganiać prywatne wizyty... Na pewno bym nie popuściła takiego zachowania. Skandal. Ola - kciuki za pieska. Oby się z wylizał z tego.
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo, ja w końcu znalazłam chwilę czasu żeby napisać
![]() zrobiłam wczoraj pastę jajeczną i wiosenną z warzywkami mniaaaaam na śniadanko pychaaaa ![]() Kinga ...no co za france ![]() Ola nie płakusiaj będzie dobrze, na pewno zdążycie i z pieskiem będzie wszystko ok ja nie potrafię patrzeć na krzywdę,cierpienie zwierząt.. chyba za bardzo je kocham ![]() Fistaszek faceci zawsze mówią, że zrobią z czymś porządek a jak przychodzi co do czego to potulni jak baranki :/ a chyba po to poszedł żeby zrobić porządek :/ dlatego sama załatwiam takie sprawy Rusek dzisiaj maluję ostatni raz podłogę i powoli wnoszę tak wszystkie rzeczy bo pół chaty zagraconej :P
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#548 |
|
Zadomowienie
|
i zaraz zmykam sprzątać aleee dziś piekna pogoda
|
#549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co za patałachy, jakąś skargę powinnaś napisać, co to w ogóle ma być Cytat:
Hej! Ja dopiero śniadanie zjadłam rano synuś leżał i nie chciał wstać, musiałam z nim leżeć - chory bidul później łyknęłam żelazo po którym nie jem, no to skoczyłam do apteki, sklepu i tak mi zeszło
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
AAAA I DZIŚ 100 DNIÓWKA
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#551 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Szarówka dzisiaj u nas. Ale ja mam i tak świetny humor. Mąż finalizuje samochód! ![]() |
|
|
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kinga brak słów.... co za chory kraj
![]() ![]() Cytat:
mam nadzieję, że wyjdzie z tego![]() ![]() U nas kilka stopni na minusie, ale słońca nie ma. ;/ |
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie, co tu się dzieje?!
Kinga, pomijając już nawet fakt, że chciałaś prywatnie, to przede wszystkim co to wgl za wymuszanie na Tobie prywatnej wizyty?! I co ich tak ubodlo, że nawet kierownik się wpierdzielił do tej sytuacji?! z bronią wkroczyłaś czy co?! No chore jak dla mnie...Od razu bym zmieniła lekarza i jeszcze skargę złożyła na nich wszystkich Ola, współczuje 3mam kciuki ![]() Ja jeszcze w łóżku leżakuje z Kacperkiem, sami bo tatuś w pracy (o ile to praca nazwać można) Poza tym ktoś nas obudził dzwonkiem do drzwi... Ale dziś oddźwiernego w domu nie ma to mi się wstawać nie chciało...(poza tym chyba sąsiad, będzie coś chciał to przyjdzie później) Pytałam was o cholestaze, bo od paru dni czuje swędzenie na skórze, ale z tego co zdążyłam zaobserwować, to pojawiają mi się jakieś hmmm... Wypryski, krosty ?! Coś jakby syfek ale pod skórą, zawsze wtedy mnie zaswedzi i się drapie... Mam coś takiego na dekolcie, szyi i plecach...Ale ogólnie są to tylko pojedyncze krosty, żadne place ani nic... A w internecie nt swędzenia to mi od razu cholestaza się pokazała... Tylko ze nie było jednoznacznie napisane czy krostki i świąd czy sam świąd... I jak tak poczytałam to wszystko mnie swędzialo, a nic konkretnego się nie dowiedziałam brrr
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Nadzieja moją koleżankę tak wszystko swędziało, zrobiła badania, wyszło, że to nie cholestaza, zaczęła obserwować dietę i wyszło jej ,że nie może migdałów i czegoś tam jeszcze a przed ciążą normalnie jadła. Jakaś wrażliwsza się zrobiła. Może u Ciebie podobnie? Uczulenie na jajka
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Rusiajka gratuluję 100dniówki!!! Stawiasz soook!
Emilka, ty tez stawiasz, trzeba opic te 4 kółka
|
#557 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Paczka odebrana. Mąż krzyczal na mnie przez telefon, ze jestem wredna to się rozłączyłam
.---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- U Nas piękna pogoda i posprzątałam już łazienkę i kuchnie tylko pokój i przedpokój został .---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- A nie mówiłam Wam, że dzięki tej sukience wiem że moim sklepem jest mohito wszystko tam misię podoba już zapowiedziałam, że po ciąży idę na zakupy. |
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ochłonelam teraz i po prostu nie wierze, że zostałam tak potraktowana.... całą tą sytuację nakręciła recepcjonistka i nie wiem jaki miała cel w tym wszystkim. A właściciel może zobaczył, że jakaś "gówniara" drze gębę i nawet nie zastanowił się co mówi. Na pewno zmieniam lekarza to już na 100%. Nigdy więcej tam nie pójdę i nie wystawie im dobrej opinii. Skarga do nfz i rzecznika praw pacjenta pójdzie na 100% tylko poczytam jak to napisać, żeby spotkały ich konsekwencje.
|
|
|
|
#560 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za auto ![]() Cytat:
zakupy Cytat:
|||
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Ty masz się dowodem osobistym legitymować, żeby traktowali Cie poważanie?! Jesteś pacjentem, a od tych ludzi oczekuje się profesjonalnego podejścia, a nie... W końcu oni od tego tam są jak Oj nie... Tego nawet jak bym nie popuścila....
|
|
#563 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za psinkę... zadzwoń może do weta czy zaczeka na Was w razie co? jak z powołania to na pewno zaczeka albo przyjedzie na konkretną godzinęA gdzie kawa, sok, jakieś ciacho??? jak tu imprezować? klask i:![]() za studniówkęCytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#565 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze posłać TŻ dziś po wapno, a do tego czasu musze przejrzeć medykamenty, jak dobrze pójdzie to powinno gdzieś jeszcze być....
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż pojedzie na spotkanie z właścicielem, ale sądząc po tym jak mnie potraktował i na co pozwala swoim pracownikom to wątpię żeby to pomogło. Lekarza lubię i do niego pretensji nie mam, bo został nastawiony przez recepjonistke, która nie wiem co mu powiedziała dokładnie nawet. Ale trudno, są inni lekarze i jak mam płacić za kolejną wizytę tym chamom to wolę zmienić lekarza żeby nie dać im zarobić..... Do końca ciąży już nie dużo, także dam radę u kogo innego. |
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, trzymam kciuki, żeby mąż coś wskórał! Przydałyby się chociaż przeprosiny
właśnie mnie olśniło...a ta moja wysypka może być od żelaza?? bo pojawienie sie tych krostek zbiegło sie z żelazem... ![]() poza tym kuźwa znowu mam kolkę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

przeogromne.
ja nie potrafię patrzeć na krzywdę,cierpienie zwierząt.. chyba za bardzo je kocham 

rano synuś leżał i nie chciał wstać, musiałam z nim leżeć - chory bidul

.

klask i:
.
.