Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-07, 10:45   #541
201606011622
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6

Nie no. Dodzwoniłam się do szwagra. Mówi że dał jej zastrzyk Ale że marnie wygląda ... Może chorobę od zwierząt zlapala im tam konie chorowały ostatnio. Ale to też by tak szybko postepowala? Nie wiem, wrócimy to jadę z nią do weta obym zdążyła
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 10:48   #542
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Nie no. Dodzwoniłam się do szwagra. Mówi że dał jej zastrzyk Ale że marnie wygląda ... Może chorobę od zwierząt zlapala im tam konie chorowały ostatnio. Ale to też by tak szybko postepowala? Nie wiem, wrócimy to jadę z nią do weta obym zdążyła

Daj potem znać co i jak

Kinga Noż co za baby, ja bym awanturę zrobiła, skargę złożyła i zmieniła lekarza.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 10:54   #543
weron1
Rozeznanie

Kinga- daj czadu wszystkim, którzy Cię wnerwili...I jeszcze do głosu nie pozwoliły dojść. Co za babsztyle...Jesteś pacjentką, więc powinny w pierwszej kolejności dbać o Twoje zdrowie i dobre samopoczucie...

Ola obyś zdążyła. Pies moich rodziców też ostatnio prawie zdechł. Rodzice pojechali z nim do weterynarza myśląc, że to koniec, ale na szczęście udało się uratować. Teraz jest na 3 rodzajach leków, ale wrócił do życia

Monisiia moja koleżanka używa wiaderka, ale szybko kupiła wanienkę, bo nie mogła porządnie pupy domyć w wiaderku. Później jak dziecko rośnie to już w ogóle się nie mieściło. No ale ile matek tyle opinii. Wiaderko jest dobre, bo dziecko zachowuje swoją fizjologiczna zgięciową pozycję.

Zaraz przychodza do mnie koleżanki- będzie impreza

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

A lekarza to na bank bym zmieniła...
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 10:54   #544
Emilia 25
404 Not Found

ola przeogromne.
Stary 2015-02-07, 11:02   #545
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
trzymam kciuki za pieska
Stary 2015-02-07, 11:05   #546
truskawkaxx
Zadomowienie

Kinga - lekarza bym zmieniła, ale zaistniałej sytuacji nie darowała.

Włącznie z tym, że to chyba zakazane w placówkach NFZ żeby naganiać prywatne wizyty...

Na pewno bym nie popuściła takiego zachowania. Skandal.

Ola - kciuki za pieska. Oby się z wylizał z tego.
Stary 2015-02-07, 11:06   #547
ruskaa
Wtajemniczenie

Hejo, ja w końcu znalazłam chwilę czasu żeby napisać
zrobiłam wczoraj pastę jajeczną i wiosenną z warzywkami mniaaaaam
na śniadanko pychaaaa

Kinga ...no co za france nie dość, że pacjenta traktują jak śmiecia to jeszcze kobietę w ciąży.. nie dziwię się, też bym aferę zrobiła, tylko nie powinna mieć miejsca taka sytuacja, że Ty biedna musisz się denerwować

Ola nie płakusiaj będzie dobrze, na pewno zdążycie i z pieskiem będzie wszystko ok ja nie potrafię patrzeć na krzywdę,cierpienie zwierząt.. chyba za bardzo je kocham

Fistaszek faceci zawsze mówią, że zrobią z czymś porządek a jak przychodzi co do czego to potulni jak baranki :/ a chyba po to poszedł żeby zrobić porządek :/ dlatego sama załatwiam takie sprawy

Rusek dzisiaj maluję ostatni raz podłogę i powoli wnoszę tak wszystkie rzeczy bo pół chaty zagraconej :P

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 11:11   #548
LuckyLove
Zadomowienie

witam się i zaraz zmykam sprzątać
aleee dziś piekna pogoda u Was tez ?
Stary 2015-02-07, 11:11   #549
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość

Ej czemu wasze dzieciaki ważą już sporo ponad kg a mój niespełna kg.
bo jedne rodzą się 4,5kg a inne 3kg

Cytat:
A to moja sukienka taka długa że musiałam ją na drzwiach powiesić haha.

niezła! to ta z allegro?!

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Z dzieckiem wszystko ok. Tylko poklocilam się z babą na recepcji. Wyszłam od dr żeby zapisać się na kolejną wizytę, ja chodzę na nfz a zostały tylko wizyty prywatne i ona do mnie żebym po l4 między pacjentami weszła. No to ja powiedziałam, że porozmawiam jeszcze z dr. No i ona wlazła przede mną do dr i jak ja weszłam to dr do mnie z gębą czemu problemy robię, że oni idą na rękę żebym między pacjentami weszła. A ja chciałam zapytać czy nie lepiej by było zapisać się na prywatną i zrobić normalną wizytę, bo tak to bym tylko l4 bez badania dostała a na kolejną wizytę to bym dopiero pod koniec marca przyszła a to trochę za dużo czekania wg mnie bez badania i powiedziałam dr że ta pani musiała mnie źle zrozumieć. No i wyszłam od niego i się pytam czemu to zrobiła, że mi chodziło o coś innego i chciałam wytłumaczyć a ona mi nie chciała dać dojść do słowa, więc się na nią wydarlam ze mogłaby dać mi skończyć. Wyszedł właściciel placówki i kazał mnie nie obsługiwać. No k....a. A te dwie pindy z recepcji powtarzały tylko że nie chciałam się na wizytę prywatną zapisać! Jak ja nic takiego nie mówiłam a chciałam tylko skonsultować z dr co mam zrobić. No i awantura na 100 fajerek. Zapisała mnie ta baba ale nie wiem czy nie szukać innego lekarza, bo to przesada dla mnie. Mąż pojedzie porozmawiać z właścicielem, bo też uważa, że zostałam źle potraktowana. I o tak o, pieknie zaczęta niedziela.
że coooo?!
co za patałachy, jakąś skargę powinnaś napisać, co to w ogóle ma być
Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
kochane - decyduje się któraś z was na wiaderko tummy tub zamiast wanienki? ja od wczoraj poważnie rozważam taką opcję... ma sporo plusów ale zastanawiam się czy jestem w stanie dokładnie umyć w niej dziecko...
ja się raczej nie decyduję ale moje koleżanki zachwalają

Hej! Ja dopiero śniadanie zjadłam rano synuś leżał i nie chciał wstać, musiałam z nim leżeć - chory bidul później łyknęłam żelazo po którym nie jem, no to skoczyłam do apteki, sklepu i tak mi zeszło

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 11:15   #550
ruskaa
Wtajemniczenie

AAAA I DZIŚ 100 DNIÓWKA

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-02-07, 11:16   #551
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Nie.
Szarówka dzisiaj u nas. Ale ja mam i tak świetny humor. Mąż finalizuje samochód!
Stary 2015-02-07, 11:19   #552
scotasia
Wtajemniczenie

Kinga brak słów.... co za chory kraj Jak tak można potraktować kobietę w ciąży??!!?!

Cytat:
A ja siedzę u szwagierki i rycze... Tz w robocie, nie wyjdzie wcześniej jak o 13 zanim wrocimy to 14.. Pies został na noc u teściów.. Dzwonią ze wczoraj cały dzień szczekala a dziś zdycha :-(

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Do teściów ani szwagra nie mogę się dodzwonić, tak to bym powiedziała żeby wezwali tego weterynarza na tą 15 żebyśmy zdążyli wrócić
mam nadzieję, że wyjdzie z tego

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
AAAA I DZIŚ 100 DNIÓWKA

U nas kilka stopni na minusie, ale słońca nie ma. ;/

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 11:23   #553
Nadzieja87
Zakorzenienie

O ludzie, co tu się dzieje?!

Kinga, pomijając już nawet fakt, że chciałaś prywatnie, to przede wszystkim co to wgl za wymuszanie na Tobie prywatnej wizyty?! I co ich tak ubodlo, że nawet kierownik się wpierdzielił do tej sytuacji?! z bronią wkroczyłaś czy co?! No chore jak dla mnie...Od razu bym zmieniła lekarza i jeszcze skargę złożyła na nich wszystkich albo bym ich do interwencji podała skoro tak chcą się bawić

Ola, współczuje wiesz jeśli faktycznie coś od koni złapała, to choroba może szybciej postępować na psie niż na 10x większym zwierzęciu...
3mam kciuki

Ja jeszcze w łóżku leżakuje z Kacperkiem, sami bo tatuś w pracy (o ile to praca nazwać można) Poza tym ktoś nas obudził dzwonkiem do drzwi... Ale dziś oddźwiernego w domu nie ma to mi się wstawać nie chciało...(poza tym chyba sąsiad, będzie coś chciał to przyjdzie później)

Pytałam was o cholestaze, bo od paru dni czuje swędzenie na skórze, ale z tego co zdążyłam zaobserwować, to pojawiają mi się jakieś hmmm... Wypryski, krosty ?! Coś jakby syfek ale pod skórą, zawsze wtedy mnie zaswedzi i się drapie... Mam coś takiego na dekolcie, szyi i plecach...Ale ogólnie są to tylko pojedyncze krosty, żadne place ani nic...
A w internecie nt swędzenia to mi od razu cholestaza się pokazała... Tylko ze nie było jednoznacznie napisane czy krostki i świąd czy sam świąd... I jak tak poczytałam to wszystko mnie swędzialo, a nic konkretnego się nie dowiedziałam brrr
Stary 2015-02-07, 11:23   #554
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
AAAA I DZIŚ 100 DNIÓWKA
Stary 2015-02-07, 11:28   #555
TienShan
Zakorzenienie

Nadzieja moją koleżankę tak wszystko swędziało, zrobiła badania, wyszło, że to nie cholestaza, zaczęła obserwować dietę i wyszło jej ,że nie może migdałów i czegoś tam jeszcze a przed ciążą normalnie jadła. Jakaś wrażliwsza się zrobiła. Może u Ciebie podobnie? Uczulenie na jajka

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 11:28   #556
Nadzieja87
Zakorzenienie

Rusiajka gratuluję 100dniówki!!! Stawiasz soook!

Emilka, ty tez stawiasz, trzeba opic te 4 kółka
Stary 2015-02-07, 11:32   #557
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
AAAA I DZIŚ 100 DNIÓWKA

Cytat:
u nas szaro, buro i ponuro
Stary 2015-02-07, 11:35   #558
fistaszek24
Zakorzenienie

Paczka odebrana. Mąż krzyczal na mnie przez telefon, ze jestem wredna to się rozłączyłam i zadzwonił przeprosić .

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

U Nas piękna pogoda i posprzątałam już łazienkę i kuchnie tylko pokój i przedpokój został .

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

A nie mówiłam Wam, że dzięki tej sukience wiem że moim sklepem jest mohito wszystko tam misię podoba już zapowiedziałam, że po ciąży idę na zakupy.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 11:35   #559
Kinga_20
Zakorzenienie

Wiecie co ochłonelam teraz i po prostu nie wierze, że zostałam tak potraktowana.... całą tą sytuację nakręciła recepcjonistka i nie wiem jaki miała cel w tym wszystkim. A właściciel może zobaczył, że jakaś "gówniara" drze gębę i nawet nie zastanowił się co mówi. Na pewno zmieniam lekarza to już na 100%. Nigdy więcej tam nie pójdę i nie wystawie im dobrej opinii. Skarga do nfz i rzecznika praw pacjenta pójdzie na 100% tylko poczytam jak to napisać, żeby spotkały ich konsekwencje.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 11:39   #560
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Rusiajka gratuluję 100dniówki!!! Stawiasz soook!

Emilka, ty tez stawiasz, trzeba opic te 4 kółka
Jak zrobię przelew i mąż już będzie wracał autem do domu.
Stary 2015-02-07, 11:41   #561
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Nie.
Szarówka dzisiaj u nas. Ale ja mam i tak świetny humor. Mąż finalizuje samochód!
też bym miała świetny humor
za auto

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Paczka odebrana. Mąż krzyczal na mnie przez telefon, ze jestem wredna to się rozłączyłam i zadzwonił przeprosić .

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

U Nas piękna pogoda i posprzątałam już łazienkę i kuchnie tylko pokój i przedpokój został .

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

A nie mówiłam Wam, że dzięki tej sukience wiem że moim sklepem jest mohito wszystko tam misię podoba już zapowiedziałam, że po ciąży idę na zakupy.

zakupy

Cytat:
Wiecie co ochłonelam teraz i po prostu nie wierze, że zostałam tak potraktowana.... całą tą sytuację nakręciła recepcjonistka i nie wiem jaki miała cel w tym wszystkim. A właściciel może zobaczył, że jakaś "gówniara" drze gębę i nawet nie zastanowił się co mówi. Na pewno zmieniam lekarza to już na 100%. Nigdy więcej tam nie pójdę i nie wystawie im dobrej opinii. Skarga do nfz i rzecznika praw pacjenta pójdzie na 100% tylko poczytam jak to napisać, żeby spotkały ich konsekwencje.
i bardzo dobrze...złóż skargę na skur...nów

Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
Stary 2015-02-07, 11:42   #562
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Gowniara? Proszę Cię a co Ty masz się dowodem osobistym legitymować, żeby traktowali Cie poważanie?! Jesteś pacjentem, a od tych ludzi oczekuje się profesjonalnego podejścia, a nie... W końcu oni od tego tam są jak od wiadomo czego...
Oj nie...
Tego nawet jak bym nie popuścila....
Stary 2015-02-07, 11:43   #563
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Witam sie... jeatem mega nie wyspana. Uczylam sie do 24, potem Mama wrocila ze spotkania ze znajomymi i gadalysmy do 2. Zasnelam po czym przyjechal malzonek z grania po 4, obudzilam sie i gadalismy nie wiem do ktorej. O 8.30 pobudka dzieki mojemu dziecku bo o 10 musze wyjechac na zajecia! Jest slisko i chyba TZ pojedzie ze mna

Milej soboty!
Trzymam kciuki za egzaminy

Cytat:
Z dzieckiem wszystko ok. Tylko poklocilam się z babą na recepcji. Wyszłam od dr żeby zapisać się na kolejną wizytę, ja chodzę na nfz a zostały tylko wizyty prywatne i ona do mnie żebym po l4 między pacjentami weszła. No to ja powiedziałam, że porozmawiam jeszcze z dr. No i ona wlazła przede mną do dr i jak ja weszłam to dr do mnie z gębą czemu problemy robię, że oni idą na rękę żebym między pacjentami weszła. A ja chciałam zapytać czy nie lepiej by było zapisać się na prywatną i zrobić normalną wizytę, bo tak to bym tylko l4 bez badania dostała a na kolejną wizytę to bym dopiero pod koniec marca przyszła a to trochę za dużo czekania wg mnie bez badania i powiedziałam dr że ta pani musiała mnie źle zrozumieć. No i wyszłam od niego i się pytam czemu to zrobiła, że mi chodziło o coś innego i chciałam wytłumaczyć a ona mi nie chciała dać dojść do słowa, więc się na nią wydarlam ze mogłaby dać mi skończyć. Wyszedł właściciel placówki i kazał mnie nie obsługiwać. No k....a. A te dwie pindy z recepcji powtarzały tylko że nie chciałam się na wizytę prywatną zapisać! Jak ja nic takiego nie mówiłam a chciałam tylko skonsultować z dr co mam zrobić. No i awantura na 100 fajerek. Zapisała mnie ta baba ale nie wiem czy nie szukać innego lekarza, bo to przesada dla mnie. Mąż pojedzie porozmawiać z właścicielem, bo też uważa, że zostałam źle potraktowana. I o tak o, pieknie zaczęta niedziela.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Sobota a nie niedziela....... nie mam melisy na uspokojenie
O żesz-ale jędza. Składaj skargę, wyślij męża na awanturę <jeśli umie, bo mój to się zamknie jak go zdenerwują i tyle >. A czy zmieniać lekarza- zależy czy naprawdę dobry, jak tak to trochę szkoda a jak przeciętny to zapisuj się do innego- nie daj dziadom zarobić

Cytat:
A ja siedzę u szwagierki i rycze... Tz w robocie, nie wyjdzie wcześniej jak o 13 zanim wrocimy to 14.. Pies został na noc u teściów.. Dzwonią ze wczoraj cały dzień szczekala a dziś zdycha :-(

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Do teściów ani szwagra nie mogę się dodzwonić, tak to bym powiedziała żeby wezwali tego weterynarza na tą 15 żebyśmy zdążyli wrócić
Cytat:
trzymam za psinkę... zadzwoń może do weta czy zaczeka na Was w razie co? jak z powołania to na pewno zaczeka albo przyjedzie na konkretną godzinę

Cytat:
AAAA I DZIŚ 100 DNIÓWKA
A gdzie kawa, sok, jakieś ciacho??? jak tu imprezować?
klask i: za studniówkę

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Nie.
No i super, szybciutko Wam zeszło

Cytat:
O ludzie, co tu się dzieje?!

Kinga, pomijając już nawet fakt, że chciałaś prywatnie, to przede wszystkim co to wgl za wymuszanie na Tobie prywatnej wizyty?! I co ich tak ubodlo, że nawet kierownik się wpierdzielił do tej sytuacji?! z bronią wkroczyłaś czy co?! No chore jak dla mnie...Od razu bym zmieniła lekarza i jeszcze skargę złożyła na nich wszystkich albo bym ich do interwencji podała skoro tak chcą się bawić

Ola, współczuje wiesz jeśli faktycznie coś od koni złapała, to choroba może szybciej postępować na psie niż na 10x większym zwierzęciu...
3mam kciuki

Ja jeszcze w łóżku leżakuje z Kacperkiem, sami bo tatuś w pracy (o ile to praca nazwać można) Poza tym ktoś nas obudził dzwonkiem do drzwi... Ale dziś oddźwiernego w domu nie ma to mi się wstawać nie chciało...(poza tym chyba sąsiad, będzie coś chciał to przyjdzie później)

Pytałam was o cholestaze, bo od paru dni czuje swędzenie na skórze, ale z tego co zdążyłam zaobserwować, to pojawiają mi się jakieś hmmm... Wypryski, krosty ?! Coś jakby syfek ale pod skórą, zawsze wtedy mnie zaswedzi i się drapie... Mam coś takiego na dekolcie, szyi i plecach...Ale ogólnie są to tylko pojedyncze krosty, żadne place ani nic...
A w internecie nt swędzenia to mi od razu cholestaza się pokazała... Tylko ze nie było jednoznacznie napisane czy krostki i świąd czy sam świąd... I jak tak poczytałam to wszystko mnie swędzialo, a nic konkretnego się nie dowiedziałam brrr
Nie zmieniłaś może proszku do prania, płynu, żelu pod prysznic, szamponu do włosów, odżywki itp.??? wypij wapno <dobre, z apteki najlepiej-nie z marketu> powinno być lepiej. Jak po paru dniach picia wapna nie zejdzie to znaczy, że to nie alergia
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 11:44   #564
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Recepcjonistki w Polsce mają się za kogoś lepszego od lekarza . A lekarz chyba ja dyma .
Stary 2015-02-07, 11:46   #565
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
No i dobrze! niech mają za swoje.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Recepcjonistki w Polsce mają się za kogoś lepszego od lekarza . A lekarz chyba ja dyma .
rozwaliłaś system
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 11:53   #566
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za egzaminy

O żesz-ale jędza. Składaj skargę, wyślij męża na awanturę <jeśli umie, bo mój to się zamknie jak go zdenerwują i tyle >. A czy zmieniać lekarza- zależy czy naprawdę dobry, jak tak to trochę szkoda a jak przeciętny to zapisuj się do innego- nie daj dziadom zarobić

trzymam za psinkę... zadzwoń może do weta czy zaczeka na Was w razie co? jak z powołania to na pewno zaczeka albo przyjedzie na konkretną godzinę

A gdzie kawa, sok, jakieś ciacho??? jak tu imprezować?
klask i: za studniówkę

No i super, szybciutko Wam zeszło

Nie zmieniłaś może proszku do prania, płynu, żelu pod prysznic, szamponu do włosów, odżywki itp.??? wypij wapno <dobre, z apteki najlepiej-nie z marketu> powinno być lepiej. Jak po paru dniach picia wapna nie zejdzie to znaczy, że to nie alergia
No właśnie nie zmieniałam nic.... Nic a nic....

Musze posłać TŻ dziś po wapno, a do tego czasu musze przejrzeć medykamenty, jak dobrze pójdzie to powinno gdzieś jeszcze być....
Stary 2015-02-07, 11:53   #567
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
No i dobrze! niech mają za swoje.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

rozwaliłaś system
.
Stary 2015-02-07, 11:58   #568
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Gowniara? Proszę Cię a co Ty masz się dowodem osobistym legitymować, żeby traktowali Cie poważanie?! Jesteś pacjentem, a od tych ludzi oczekuje się profesjonalnego podejścia, a nie... W końcu oni od tego tam są jak od wiadomo czego...
Oj nie...
Tego nawet jak bym nie popuścila....
Masz 100% rację, jestem pacjentem i mam swoje prawa bez względu na wiek.

Mąż pojedzie na spotkanie z właścicielem, ale sądząc po tym jak mnie potraktował i na co pozwala swoim pracownikom to wątpię żeby to pomogło.

Lekarza lubię i do niego pretensji nie mam, bo został nastawiony przez recepjonistke, która nie wiem co mu powiedziała dokładnie nawet. Ale trudno, są inni lekarze i jak mam płacić za kolejną wizytę tym chamom to wolę zmienić lekarza żeby nie dać im zarobić..... Do końca ciąży już nie dużo, także dam radę u kogo innego.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 12:20   #569
Nadzieja87
Zakorzenienie

Kinga, trzymam kciuki, żeby mąż coś wskórał! Przydałyby się chociaż przeprosiny

właśnie mnie olśniło...a ta moja wysypka może być od żelaza?? bo pojawienie sie tych krostek zbiegło sie z żelazem...

poza tym kuźwa znowu mam kolkę
Stary 2015-02-07, 12:31   #570
Emilia 25
404 Not Found

Nasz samochodzik!

Dzisiaj ja stawiam. :part y:

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości