|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
Ale ogólnie nei wiem czy nie wezmę dwóch od makaszki, jeden szary do wózka a drugi marynarski do łózeczka
|
|
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ladne te kocyki... mi tesciowka dzierga na szydelku hehe cos na pewno kupie ale poczekam na wycieczke do ikei..
no, to zamowilam wielka pake roznosci! dla ludzika, oraz jedna ksiazke dla mnie (ta co kiedys tassia polecala... bo wtedy zamowilam ale sie anulowalo zamowienie bo costam) i ciezarki do cwiczen tez dla mnie (na razie cwicze w domu, zablokowalam abonament na silowni, wroce po porodzie jak bede potrzebowala powazniejszych ciezarow dwukilowymi to sobie moge machac w domu...)
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Też zastanawiam się nad dwoma
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szuuu gratuluję chłopaka ![]() Ja zdycham dzisiaj z zatokami niech mnie ktoś dobije ![]() Co do zwolnienia to ja dostaję w jednym przelewie, mimo, że na pue jest rozbite na dwie kwoty miesiącami, ale przelewają za całe zwolnienie za jednym zamachem |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biedaczku ... zamowilam avent
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Cos gratuluję wizyty i że Blanka została Blanką
![]()
|
|
|
|
#2527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bym chciała taki szydełkowy Cytat:
?Ja kliknę w przyszłym tyg po wypłacie dwa A dziewczyny widziałyście może jakieś fajne ochraniacze do łóżeczka? Iii czy w ikei jest coś na podobe tego? Ale może węższe? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00275848/ |
||
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Kajko wpisz sobie w google Belle Petite ja stamtąd zamawiałam ten cienki kocyk pokazywałam go na staraczkach taki łososiowy w kotki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Popatrz sobie bo avent classic ma inne średnicę niż natural i nie będzie ci pasować. Ja osobiście polecam classic
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Cienki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokochałam ją chyba w 4 klasie jak pierwszy raz przeczytałam "Kłamczuche" - chyba z 10 razy ją czytałam wszystkie w sumie czytałam po pare razy ale kłamczucha to jednak moja pierwsza miłość ![]() Cytat:
śliczne te kocyki.... zapisałam sobie stronke. chciałam nie kupować kocyków i zażyczyć sobie na ewentualne prezenty dl dziecka ale nie wiem czy sie opanuje ![]() właśnie wciełam drożdżówe z serem a teraz gotuje szpinakową z lanym ciastem... uwielbiam ![]() aaaa! sypialka sie maluje! bedzie pięknie |
||
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem który wybrać, tyle fajnych wzorów.
![]() U mnie za wiele raczej prezentów nie będzie. Muszę sama kompletować wszystko. Jak już to wolałabym jakieś książki albo zabawki.
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnei raczej symbolicznie - ubranko, grzechotka |
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to bede przelewac... ![]() to sa butelki classic, nie? http://www.amazon.it/dp/B003P9WSTY/r...597321_TE_item a laktator sie nazywa comfort wiec jeszcze inna linia chyba... hmm... http://www.amazon.it/dp/B00CYDOSXG/r...597321_TE_item Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2015-02-07 o 11:56 |
|
|
|
|
#2536 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nic ciekawego nie widziałam też szukam...najlepiej coś takiego w miarę uniwersalnego bym chciała...w sensie, że jak pościel zmienię w łóżeczku to żeby do każdej pasował najlepiej żeby był taki sam jak organizer na przybory który też dopiero będę kupować ![]() tak sobie teraz myślę, że może kremowy w białe groszki
|
|||
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce jakiś niebieski, albo czerwony.. taki marynarski ![]() znalazłam jeden który moooże byc..
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do prezentow, tutaj wiele osob robi liste prezentow na narodziny dziecka... bo ogolnie jest zwyczaj, ze przychodzi sie w odwiedziny do swiezo upieczonych rodzicow zobaczyc dzidziusia no i sie przynosci mniejszy lub wiekszy prezent.. ludzie sobie tak cale wyprawki kompletuja lacznie z wozkami (prezent od blizszych bogatych krewnych lub skladkowy od kilku osob naraz) ale my z mezem uwazamy, ze to w zlym guscie. o ile lista prezentow slubnych jeszcze ujdzie (my mielismy, wszystko wybralismy sami, dostalismy niewiele prezentow spoza listy) to na narodziny dziecka - przegiecie!takze bedziemy wszystko sami kupowac, jak ktos nam kupi prezenty typu ciuszki/kocyki/zabawki to milo, tego nigdy za wiele, a gdyby rodzice czy blizsi krewni chcieli cos wiecej (na razie nikt nic nie mowil) to tez bym chciala sama wybrac... |
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja synowi zrobilam osobiście kocyk minky a teraz nie mam chęci ale glupio tak jednemu zrobić a drugiemu nie.... Wiec muszę zakasac rękawy
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja podobnie jak dziewczyny pisały nie liczę na jakieś prezenty |
|
|
|
|
#2542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobilam na szydelku i podszylam polarem minky... Koszt samego materiału to 160zl + min 40h pracy
![]() Ale jest Hand made z metka "mama"
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Poldzik - nie widze linkow z tel. Mialam reczny avent i lovi i lovi szybko sprzedalam. Na nic jak dla mnie.. ale kup jednej firmy butelki i laktator.
Baza u nas byla do jednego fotelika, 0-13, sluzyla 16 m-cy i mimo wszystko nie zaluje. |
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Oo mam fote
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
no wzielam avent i laktator i butelki ale chyba inna linia i moga nie pasowac buuu
|
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
A nie masz opcji zmiany zamówienia?
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam z glukozy!! Jakoś przeżyłam! Ciekawa jestem wyników
![]() Dwa razy mi pielęgniarka pobierała i tak super pobrała w ogóle nawet ukłucia nie poczułam, a trzeci raz kłuła inna i jak mnie dziabnęła to myślałam że tam z krzesła spadnę ![]() Też chciałam młodemu zrobić sama kocyk, ale nie mam maszyny A ręcznie to nie wiem czy bym dała radę
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

dwukilowymi to sobie moge machac w domu...)
06.09.2014 

niech mnie ktoś dobije 

A ręcznie to nie wiem czy bym dała radę