|
|
#91 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uzupałenia: termin prawdopodobny 18 kwiecień 2008 (lokalizacja moja tak jak w profilu warszawa) WSZYSTKIM OGROMNIE (NIE)DZIEKUJE ![]() Od wczoraj chodze jak pijana. Nie moge sie zabrac do kupy. Tak strasznie sie ciesze. Dla pewnosci i tak robie jeszcze w piatek rano 2 test .
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane, ale fajnie, że jakby trochu zapoczątkowałam mały wysyp
![]() NIUNCIO i Eenax ogromniaście Wam gratuluję becia_leszno a dla Ciebie Wszystkiego naj naj, na nowej drodze życia i ... ale cii żeby nie zapeszyc ![]() ja miałam iśc do gina w ten piątek, ale niestety mój gin jest na urlopie i pierwsza wizyta dopiero 7 września, ale jakoś wytrzymam te 3 tyg. Na razie czuję się dobrze brzuszek pobolewa i cycuszki tez, poza tym wszystko ok, w piątek idę na betę, a potem tak za półtorej tyg. ją powtórzę, jakby sie coś zmieniło z moim samopoczuciem to uderzę do gina do przychodni, ale mam nadzieję, że będzie ok... aha Roxi kochana, termin raczej 11.04.2008 - ale dokładnie dowiem się u gina ![]() Buziaczki i udanego weekendu życzę
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
No rzeczywiscie zrobil sie taki maly wysyp tych fasolek
ale co z weterankami ja to chyba juz tez sie do weteranek zaliczam, na wizaz wkroczylam w styczniu a staramy sie juz 13 cykli , dzis dzwonilam do mojej gin termin zrobic no i oczywiscie tego sie spodziewalam ze miesiac czekania przedemna dopiero 17 wrzesniajakos mi tak smutno ostatnio mimo tego ze taki dobre wiesci piszecie
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane korzystajac z okazji dojscia do kompa chcialam sie z Wami przywitac
ale sie stesknilam ... nadrobie czytanie obiecuje od jutra zaczynam.Wakacje sie nam udaly fajnie bylo ale krotko co u mnie dalej nie mam @ a w ciazy tez nie jestem do d... wysztko teraz czeka nas klinika we wrzesniu boje sie ... pozdrawiam
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już myślałam, że gdzieś zaginęłaś... Fajnie, że jesteś - u nas trochę nowości: jak pewnie zauważyłaś mamy cz.III wątku, kilka nowych ciężarówek i strajaćych się. Co do krótkich wakacji - to powiem tyle: ciesz się, że wogóle je miałaś... ja mam urlop teoretycznie we wrześniu - jeszcze nie wiem czy go wezmę, ale nawet jeśli to i tak chyba jednak nigdzie nie pojedziemy (jedyne pocieszenie to to, że akurat wypadną mi dni płodne )A co z tą @? Mam rozumieć, że masz już ok. 50 d.c? Byłaś u lekarza? Ja też taka miałam - a przyczyną jest na 99% niski progesteron - dlatego mam właściwie na stałe włączony Duphaston - i mam spokój - @ ostatnio równiutko w 29 d.c. przyłazi Pozdrawiam i życzę dużo pozytywnej energii |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ale dzisiajcisza na wątku.My dzisiaj zaczęliśmy kolejne starania,ale jest mi jakoś smutno.Jakos nie wierzę w to,by w tym miesiącu miało się cos zmienić...Zresztą jak widać na wątku kobietki,zwykle zachodza kobietki,które sie krótko starają,a my weteranki tylko się pocieszamy nawzajem.Przepraszam za tesłowa,ale takie mi sie wnioski nasuwają i nic nie poradzę.
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Do d... to wszystko,mam dość życia od @ do @,ja już nie mogę nie mam sił,przestaje wierzyć,moje zdrowie psychiczne ciągnie na rezerwie,Boże daj mi dziecko!!!!!
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy już trzy lata po ślubie,wszyscy pytają kiedydziecko,a co ja mam im odpowiedzieć?
|
|
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumie cie doskonale ![]() malo brakowalo a bym wybuchla, niestety przecierpialam to na osobnosci |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny doskonale Was rozumiem
Tak wlasnie bedzie!!Zobaczycie Wszystkie bedziemy szczesliwymi mamami
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ja mam wszystkim mowic ze M nie moze miec dzieci i jesli cos sie znajdzie podczas biopsji to tylko invitro nie wszyscy to rozumieja
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
mam cos dla Was... W sumie to dzięki super dziewczynom z Bociana, z pewnego zaprzyjaźnionego wątku. Ja siedziałam i ryczałam jak bobr... Ale za każdym razem jak zlapię dołka, ogarnie mnie zwątpienie czy żal do losu, na pewno znow to włączę. Pozdrawiam cieplutko Ami http://www.youtube.com/watch?v=y3eG31RRToM http://www.youtube.com/watch?v=UDSB5M-tfRk&NR http://www.youtube.com/watch?v=fEIO7ik2aI0 |
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Piękne,
łzy się cisną pod powieki. Jukol widzę że ziomalka moja jesteś
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
więc i ja melduje się na nowym wąteczku ... a raczej w III czesci gratuluję zafasolkowanym .... i witam nowe staraczki - obyscie dlugo na tym wątku nie zagoscily i szybko na dolną liste spadały milego dnia babeczki
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Od kilku dni zaczepiali mnie ludzie i mówili ze mamy ładne zdjęcia
, ja oczywiście robiłam głupią minę i twierdziłam że zadnych zdjęć nie robiłliśmy. Na to oni że przecież wiszą na witrynie Pomyślałm że mam sobowtóra, aż do dzisiaj. Przyjechał kurier z Pocztexu, taki znajomy i mówi to samo: Fajnie wyszłaś na fotkach. Dopiero od niego dowiedziałam się nazwy i adresu studia. Okazuje się że para która robiła nam zdjęcia 2 lata temu na ślubie otworzyli studio fotograficzne i wykorzystali nasze zdjęcia i to bez naszej zgody. Wkurzyłam się. Podejdę tam i niech je ściągają z witryny i strony www. Póki co jeszcze tam są i jeśli macie ochotkę pooglądać to podaję linka: http://www.bofot.pl/index1.php?optio...d=68&Itemid=55 OBJAŚNIENIE: ceremonia w kościele zdj nr: 1,3,4(płaczek),15,17,18,2 0,21 wesele i przygotowania zdj nr: 3,5,7,10,11 zdjęcia w plenerze: 1,4,6,15
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witaj Dorotko. Ja zmykam na kolejne interview, tym razem na lotnisko do check in. |
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Powodzenia bazylio
![]() Niunieczek "za mundurem panny sznurem..." hihihi - skad ja to znam ![]() Zdjatka sliczne
|
#110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na razie mam za soba 1 pozytywny test. Jutro rano test powtarzam a na nastepny piątek wizyte u ginekologa sobie zamawiam jezeli jutrzejszy test wyjdzie pozytywny. Trzeba być dobrej nadziei. Odpuścić sobie staranie sie na siłę i cały czas o tym myślenie. Jak widać na moim przykładzie Nam sie udalo dopiero wtedy kiedy sobie odpuściliśmy i wyjechaliśmy na urlop w celach turystycznych a nie "staraniowych". Ja wiem ze łatwo mi jest mówić, ale ja jestem kolejnym przypadkiem zafasolkowania jak sie tylko przestalo usilnie strac.
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam takie pytanko do Ciebie, czy ginekolog nie kazal Ci przytyc? |
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Bazylko tak "dobrze" wyglądałam 2 lata temu. Teraz ważę 68 kg i czasami krew mnie zalewa jak nie mogę w nic dupki wsadzić
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dzieczyny, O Boszeee jak ja dawno nie wizażowałam a to przez to że mam problem w domku z netem. Ale ten wątek śledze na bieżąco
Własnie z tŻ pracujem nad małym. Byłam u lekarza, biorę FOLIK i mam nadzieję że się uda. Pozdrawiam Wszyskich i trzymam kciuki |
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ami coś cudownego te filmiki... właśnie zużyłam swój cały zapas łez na miesiąc sierpień
, niesamowicie wzruszające...
|
|
|
|
#116 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Eenax gratuluję z całego serducha
becia-leszno wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i zyczę dzidzisia w szybkim tempie Cytat:
Niuncio tobie tez gratuluję prezentu Jukolku brakuje nam tutaj ciebie Cytat:
Cytat:
Amilamija ja tez sobie poryczałam Nikita a co tam u ciebie?
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Kindzia dziekuje u mnie powoli, ale dobrze, od nastepnego cyklu Luteina 16-25dc ale coz chce miec regularne cykle to trzeba sie poswiecic
![]() Moze we wrzesniu jakos zgramy wszytsko i pojdziemy do androloga ![]() W sobote synek na Kolonie jedzie a ja moze w krotka trase z M zobaczymy czy wypali ![]() Dzis bylismy w parku na spacerku, synek jeździł na rowerku a ja chodziłam. Wysłałam ci fotki na maila. Pozdrawiam mięłgo dnia dziewczyny |
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobitki,
dopiero teraz melduję się na III części wątku Próbować... i mam nadzieję,że będzie to dla mnie ostatnia część jako staraczka... a co ... pomarzyć zawsze można Pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn z wątku |
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
a dzis od 13-tej staram sie do was napisac i ciagle jakis blad hmm niewiem co sie dzieje (moze teraz sie uda) Hmm w sumie nikt poza mna i TZ nic niewie ale wam moge /chce powiedziec no wiec jak wiecie starania w czerwcu byly bezowocne (maly dolek) i w lipcu postanowilismy z Tz zawiesici je bo to stres z wyjazdem , podroz itd... no ale bylo spontaniczne przytulanko bez zadnych tam swiec , mysli uda sie nieuda sie , bez wyczekiwania itd... szczerze po paru dniach pobytu na urlopie doszlo domnie ze 2 dni temu powinnam miec @ wiec szybciutko po 1 do apteki po test i wyszly odrazu dwie grube kreski , dzis dla pewnosci zrobilam ponownie test i ponownie wyszly dwie grubasne kreski ![]() Jutro jade do mojego lekarza na pobranie kwrwi w celu sprawdzenia poziomu hormonu tarczycy wiec przy okazji zrobi mi jeszcze jedno badanie zebym juz cos niecos wiedziala Mam nadzieje ze tym razem sie uda - wkoncu do 3 razy sztuka
|
|
|
|
#120 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny. Melduję się w III części. Pozdrawiam i powodzenia życzę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

ja to chyba juz tez sie do weteranek zaliczam, na wizaz wkroczylam w styczniu
a staramy sie juz 13 cykli
, dzis dzwonilam do mojej gin termin zrobic no i oczywiscie tego sie spodziewalam ze miesiac czekania przedemna
mimo tego ze taki dobre wiesci piszecie
ale sie stesknilam ... nadrobie czytanie obiecuje od jutra zaczynam.Wakacje sie nam udaly fajnie bylo ale krotko 

a co ja mam wszystkim mowic ze M nie moze miec dzieci i jesli cos sie znajdzie podczas biopsji to tylko invitro nie wszyscy to rozumieja

10 luty 2009
Pomyślałm że mam sobowtóra, aż do dzisiaj. Przyjechał kurier z Pocztexu, taki znajomy i mówi to samo: Fajnie wyszłaś na fotkach.