![]() |
#91 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uzupałenia: termin prawdopodobny 18 kwiecień 2008 (lokalizacja moja tak jak w profilu warszawa) WSZYSTKIM OGROMNIE (NIE)DZIEKUJE ![]() Od wczoraj chodze jak pijana. Nie moge sie zabrac do kupy. Tak strasznie sie ciesze. Dla pewnosci i tak robie jeszcze w piatek rano 2 test .
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane, ale fajnie, że jakby trochu zapoczątkowałam mały wysyp
![]() ![]() NIUNCIO i Eenax ogromniaście Wam gratuluję ![]() ![]() ![]() becia_leszno a dla Ciebie Wszystkiego naj naj, na nowej drodze życia i ... ale cii żeby nie zapeszyc ![]() ja miałam iśc do gina w ten piątek, ale niestety mój gin jest na urlopie i pierwsza wizyta dopiero 7 września, ale jakoś wytrzymam te 3 tyg. Na razie czuję się dobrze brzuszek pobolewa i cycuszki tez, poza tym wszystko ok, w piątek idę na betę, a potem tak za półtorej tyg. ją powtórzę, jakby sie coś zmieniło z moim samopoczuciem to uderzę do gina do przychodni, ale mam nadzieję, że będzie ok... aha Roxi kochana, termin raczej 11.04.2008 - ale dokładnie dowiem się u gina ![]() Buziaczki i udanego weekendu życzę
#93 |
Rozeznanie
|
No rzeczywiscie zrobil sie taki maly wysyp tych fasolek
![]() ale co z weterankami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jakos mi tak smutno ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
hej kochane korzystajac z okazji dojscia do kompa chcialam sie z Wami przywitac
![]() ![]() co u mnie dalej nie mam @ a w ciazy tez nie jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już myślałam, że gdzieś zaginęłaś... Fajnie, że jesteś - u nas trochę nowości: jak pewnie zauważyłaś mamy cz.III wątku, kilka nowych ciężarówek i strajaćych się. Co do krótkich wakacji - to powiem tyle: ciesz się, że wogóle je miałaś... ja mam urlop teoretycznie we wrześniu - jeszcze nie wiem czy go wezmę, ale nawet jeśli to i tak chyba jednak nigdzie nie pojedziemy ![]() ![]() A co z tą @? Mam rozumieć, że masz już ok. 50 d.c? Byłaś u lekarza? Ja też taka miałam - a przyczyną jest na 99% niski progesteron - dlatego mam właściwie na stałe włączony Duphaston - i mam spokój - @ ostatnio równiutko w 29 d.c. przyłazi ![]() Pozdrawiam i życzę dużo pozytywnej energii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Ale dzisiajcisza na wątku.My dzisiaj zaczęliśmy kolejne starania,ale jest mi jakoś smutno.Jakos nie wierzę w to,by w tym miesiącu miało się cos zmienić...Zresztą jak widać na wątku kobietki,zwykle zachodza kobietki,które sie krótko starają,a my weteranki tylko się pocieszamy nawzajem.Przepraszam za tesłowa,ale takie mi sie wnioski nasuwają i nic nie poradzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Do d... to wszystko,mam dość życia od @ do @,ja już nie mogę nie mam sił,przestaje wierzyć,moje zdrowie psychiczne ciągnie na rezerwie,Boże daj mi dziecko!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Jesteśmy już trzy lata po ślubie,wszyscy pytają kiedydziecko,a co ja mam im odpowiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rozumie cie doskonale ![]() ![]() malo brakowalo a bym wybuchla, niestety przecierpialam to na osobnosci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny doskonale Was rozumiem
![]() ![]() ![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
mam cos dla Was... W sumie to dzięki super dziewczynom z Bociana, z pewnego zaprzyjaźnionego wątku. Ja siedziałam i ryczałam jak bobr... Ale za każdym razem jak zlapię dołka, ogarnie mnie zwątpienie czy żal do losu, na pewno znow to włączę. Pozdrawiam cieplutko Ami http://www.youtube.com/watch?v=y3eG31RRToM http://www.youtube.com/watch?v=UDSB5M-tfRk&NR http://www.youtube.com/watch?v=fEIO7ik2aI0 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Piękne,
łzy się cisną pod powieki. Jukol widzę że ziomalka moja jesteś
#106 |
Zakorzenienie
|
![]() więc i ja melduje się na nowym wąteczku ... a raczej w III czesci gratuluję zafasolkowanym .... ![]() ![]() i witam nowe staraczki - obyscie dlugo na tym wątku nie zagoscily i szybko na dolną liste spadały ![]() milego dnia babeczki ![]()
#107 |
Rozeznanie
|
Od kilku dni zaczepiali mnie ludzie i mówili ze mamy ładne zdjęcia
![]() ![]() Dopiero od niego dowiedziałam się nazwy i adresu studia. Okazuje się że para która robiła nam zdjęcia 2 lata temu na ślubie otworzyli studio fotograficzne i wykorzystali nasze zdjęcia i to bez naszej zgody. Wkurzyłam się. Podejdę tam i niech je ściągają z witryny i strony www. Póki co jeszcze tam są i jeśli macie ochotkę pooglądać to podaję linka: http://www.bofot.pl/index1.php?optio...d=68&Itemid=55 OBJAŚNIENIE: ceremonia w kościele zdj nr: 1,3,4(płaczek),15,17,18,2 0,21 wesele i przygotowania zdj nr: 3,5,7,10,11 zdjęcia w plenerze: 1,4,6,15
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witaj Dorotko. Ja zmykam na kolejne interview, tym razem na lotnisko do check in. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Powodzenia bazylio
![]() Niunieczek "za mundurem panny sznurem..." hihihi - skad ja to znam ![]() Zdjatka sliczne ![]()
#110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na razie mam za soba 1 pozytywny test. Jutro rano test powtarzam a na nastepny piątek wizyte u ginekologa sobie zamawiam jezeli jutrzejszy test wyjdzie pozytywny. Trzeba być dobrej nadziei. Odpuścić sobie staranie sie na siłę i cały czas o tym myślenie. Jak widać na moim przykładzie Nam sie udalo dopiero wtedy kiedy sobie odpuściliśmy i wyjechaliśmy na urlop w celach turystycznych a nie "staraniowych". Ja wiem ze łatwo mi jest mówić, ale ja jestem kolejnym przypadkiem zafasolkowania jak sie tylko przestalo usilnie strac.
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam takie pytanko do Ciebie, czy ginekolog nie kazal Ci przytyc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Bazylko tak "dobrze" wyglądałam 2 lata temu. Teraz ważę 68 kg i czasami krew mnie zalewa jak nie mogę w nic dupki wsadzić
![]()
#113 |
Raczkowanie
|
Hej Dzieczyny, O Boszeee jak ja dawno nie wizażowałam a to przez to że mam problem w domku z netem. Ale ten wątek śledze na bieżąco
Własnie z tŻ pracujem nad małym. Byłam u lekarza, biorę FOLIK i mam nadzieję że się uda. Pozdrawiam Wszyskich i trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ami coś cudownego te filmiki... właśnie zużyłam swój cały zapas łez na miesiąc sierpień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |||
Wtajemniczenie
|
Eenax gratuluję z całego serducha
![]() ![]() becia-leszno wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i zyczę dzidzisia w szybkim tempie ![]() Cytat:
![]() Niuncio tobie tez gratuluję prezentu ![]() Jukolku brakuje nam tutaj ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Amilamija ja tez sobie poryczałam ![]() Nikita a co tam u ciebie?
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Kindzia dziekuje u mnie powoli, ale dobrze, od nastepnego cyklu Luteina 16-25dc ale coz chce miec regularne cykle to trzeba sie poswiecic
![]() Moze we wrzesniu jakos zgramy wszytsko i pojdziemy do androloga ![]() W sobote synek na Kolonie jedzie a ja moze w krotka trase z M zobaczymy czy wypali ![]() Dzis bylismy w parku na spacerku, synek jeździł na rowerku a ja chodziłam. Wysłałam ci fotki na maila. Pozdrawiam mięłgo dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Witam kobitki,
dopiero teraz melduję się na III części wątku Próbować... i mam nadzieję,że będzie to dla mnie ostatnia część jako staraczka... a co ... pomarzyć zawsze można Pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn z wątku |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Hmm w sumie nikt poza mna i TZ nic niewie ale wam moge /chce powiedziec no wiec jak wiecie starania w czerwcu byly bezowocne (maly dolek) i w lipcu postanowilismy z Tz zawiesici je bo to stres z wyjazdem , podroz itd... no ale bylo spontaniczne przytulanko bez zadnych tam swiec , mysli uda sie nieuda sie , bez wyczekiwania itd... szczerze po paru dniach pobytu na urlopie doszlo domnie ze 2 dni temu powinnam miec @ wiec szybciutko po 1 do apteki po test i wyszly odrazu dwie grube kreski , dzis dla pewnosci zrobilam ponownie test i ponownie wyszly dwie grubasne kreski ![]() ![]() Jutro jade do mojego lekarza na pobranie kwrwi w celu sprawdzenia poziomu hormonu tarczycy wiec przy okazji zrobi mi jeszcze jedno badanie ![]() ![]() Mam nadzieje ze tym razem sie uda - wkoncu do 3 razy sztuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny. Melduję się w III części. Pozdrawiam i powodzenia życzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.