|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
zjadłam pierogi, zapiłam kilkoma łykami coli i co? Paula ma po niej mega czkawkę
|
|
|
|
#4532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam ze tylko ja mam tak pozno![]() Cytat:
moze po pierogach
|
||
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja co? porąbało mnie do końca! zrobiłam pranie, wytarłam kurze, umyłam łazienkę, odkurzyłam i umyłam podłogi.... padam na pysk! lędźwie mnie bolą! Ale pie.rdzielę jutro siostra na tydzien przyjeżdża i nie dam jej satysfakcji wytykania czegoś np." siedzisz w domu i masz taki bajzel" więc spiełam poślady i ogarnęłam i.... jeszcze ciasto zrobię! kopiec kreta tylko moje dziecie non stop kopie naparza mnie i zastanawiam sie czy ona w ogóle zamierza spać?
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo się rozbudziła a na to na pewno miała wpływ cola
|
|
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
a no spa zostanie na wypadek gdy sie zaczna skurcze, albo twardnial bedzie czesciej
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-02-07 o 14:12 |
|
|
|
|
#4537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4538 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
tak, tak ![]() u nas też się zaczęło- na szczęście to tylko sypialnia- tapeta+ malowanie. Ale kongo mam w całym domu ![]() Cytat:
Cytat:
Ale tak bez niczego na paznokciach?! jezu to dziwnie mi będzie ![]() Dzień dobry Dziewczynki ![]() u nas mąż szaleje już w sypialni z mini-remontem, ja tam ubolewam, że nie mogę mu pomóc-lubię tapetować i malować. A jak on tam robi , a ja siedzę w drugim pokoju to tak kijowo trochę
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||
|
|
|
#4539 |
|
BAN stały
|
No, następny cukier 125
|
|
|
|
#4540 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmm znalazłam w końcu o tyn co mi gin mówila coś obniżone cośtam macicy...i pisze ze przepiwiada to poród od 2-4 tyg 😱 ale pewnie bez powodu sie martwię
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
Witaszki w sobotę
Fajnie że u was jest ok. U mnie także ostatnie dwa dni młody był mało aktywny a jak dziś zaczął bojażyć w brzuchu to końca nie ma a ja juz zaczynałam się martwić. Małego torba prawie spakowana i moja dziś trochę spakowałam pozostało kilka drobiazgów dokupić i będzie wsio. Nie mogę się doczekać wizyty u gina w czwartek 12.02. Dowiem się ile młodociany wazy i w ogóle zapytam jak tam to wszystko się teraz ma. Robiłam cukier tak pozno bo moj gin jakos przeoczył na ostatniej wizycie ale to nic. Naczczo mam 88 a po obciazeniu 75g i dwóch godzinach 114 gdzie norma do 140 więc jest idealny. A już się bałam.A teraz spadam na allegro poszukiwać tych moich drobiazgów co muszę dokupić do szpitala.
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie wazyl mlodego :/ |
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeee super
![]() Rozryczalam się przez Tż i pewnie przeziębienie jeszcze swoje robi. Tż ma dziś wolne i chciał sobie poleniuchowac, poprosiłam go raz aby mi zalał wodą herbatę i zalał bez problemu i teraz poszłam sobie sama zrobić obiad ogarnęłam kuchnie jeszcze pozmywalam i wstawiłam wodę na herbate i poprosilam czy mógłby mi zalać a on że ok i co... zalał ale przyniósł mi tą herbatę z pretensjami że on dziś mial wreszcie odpocząć a nie mi uslugiwac... do cholery zalanie herbaty raz i przyniesienie to uslugiwanie? Obiad sama sobie zrobiłam ale jeszcze z jakimi pretensjami do mnie aż się poryczalam i za chwile znowu krzyk ipretensje o co ja rycze i mam przestać bo go wkurzam |
|
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty nie rycz, tylko mu nazdaj bo to mu się należy ja się położyłam, myślałam, że zasnę, ale nie potłukłam się po łóżku i wstałam
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech zapomni jak go przeziębienie weźmie niech spróbuje mnie o coś poprosić
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Noo tak zawsze to jakaś metoda
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
serio współczuję takich akcji
mój mąż też tyra na tygodniu, a jeszcze mi w domu mega pomaga. Dziękuję Bogu za takiego męża, bo wiem, że czasem to zasługuję na kogoś gorszego
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się położyć może uda mi się przespać bo w nocy mało pospalam :/
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Haga teraz zczailam jakbyn już nie leżała
|
|
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(żart oczywiście ) Mój to znów w drugą stronę przegina - pilnuje mnie jak oka w głowie : Nie schylaj się! Nie podnoś tego! Nie wolno Ci rąk do góry unosić! I tak w kółko... według niego to powinnam leżeć, iść na spacerek a od domem to on się zajmie. Na początku było fajnie tak poleniuchować, ale bez przesady - dobrze, że znalazłam sobie dodatkową "pracę", którą mogę wykonywać na komputerze, bo inaczej padłabym trupem z nudów - zwłaszcza, że przed ciążą żyłam naprawdę aktywnie.
|
|
|
|
|
#4551 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
uhhh takich bym zjadła. Nawet bardziej niż pączków w tym rokuCytat:
przez Was muszę napić się coli pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
Niech sam sobie wszystko teraz robi. Ty też musisz odpoczywać i dbać o siebie i na siebie uważać.
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||||
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hhahaCytat:
Łoo świnia! Ja bym wyj.ebała oczy jak żaba na Niego i zapytała czy on tak na poważnie? u mnie by to nigdy nie przeszło.... na szczęscie mój też dba i mimo że czasem się pokłócimy raz mocniej, raz słabiej to wiem ze czasem na Niego nie zasługuje bo ma tak dobre i pomocne serce. W stosunku do wszystkich.... Byliśmy na zakupach zjem obiad i sie za ciacho biorę... krzyże dalej bolą
|
|
|
#4553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
:-( niedobry on! Cytat:
Kurde rosario jestes w ciazy i mozesz nawet miec humory u on to powinien zrozumieć i ci pomoc. Albo sie zamknąć chociaż ... Moj to nie raz widze ze zeby zaciska bo przesadzam.
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
piję cole
przez Was.... nic tylko zastrzelić za to wam wrzuce zdjęcie jak zrobię ciasta i niech Was męczy zachcianka a co! ja to jestem niedobra hihihi
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mąż pojechał grać i kupi mi jak będzie wracał 2 lody rożki truskawkowego i czeoladowego ![]() od rana mam ochotę na truskawki ze śmietaną i czereśnie
|
|
|
|
|
#4556 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez cos zaczelam sie czuc NIEWYRAZNIE :/ na noc mleko z miodem i czosnkiem Cytat:
haha Cytat:
. Ale faworki to jest to!dlatego narobie w srode z tesciowa. Cytat:
hehe, ja na szczescie takich zachcianek mocnych nie mam ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4557 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Padam na ryjek. Narobilam sie w tej kuchni az mnie mdli. Leżę i spać mi się chce a za godz.goscie i jeszcze musze stol nakryć. Wiecej sie nie pisze na takie imprezy
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

myslalam ze tylko ja mam tak pozno
moze po pierogach

ala:

Ślubujemy: 21.10.2017
niech zapomni jak go przeziębienie weźmie niech spróbuje mnie o coś poprosić
uhhh takich bym zjadła. Nawet bardziej niż pączków w tym roku