|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2007 :D cz. II
Cam otóż znalazłam je na wątku mojej szkoły( PWSZ w Nysie
) No i gadałam z niektorymi na gg i dszło do tego że stwierdziłyśmy że się nie pozabijamy i możemy razem mieszkać Jedna pojechała na miejsce porobiła foty mieszkaniom i wybrały najlepsze No i podpisujemy umowę i się wprowadzamy pod koniec września
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
witam
a ja wczoraj mialam niezly melanz :P hehe ja musze wrocic bo to bedzie zle. a w pracy przeniesli mnie na robienie kanapek i porpstu estem w szoku jak ci irlandczycy jedza fuj ! a jakie wymyslne skladniki bozeeeee
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
skończylam oglądać 2 serię Prison Break. ależ mnie wkuzył ten film
nie mogli zrobic happy enda tylko trzeba czekac na 3 serię? jak dlugo beda to jeszcze katować ![]() Liii, a z czym te kanapki, że takie paskunde?
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
to fajnie Osiak. Myslalam, ze jakis watek zalozylas czy cos
|
|
|
|
#3965 |
|
Zadomowienie
|
Liii zrób mi kanapkę z salad creamem i chipsami albo kurczakowymi tacos błaaaagam!
Najpyszniejsze kanapki są na wyspach właśnie
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
Eh dobijają mnie rodzice tżeta
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
kleiner, a czym ci tesciowie zawinili?
|
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
Boooze oni sa tacy staroswieccy ciagle rzucaja mi na mojego tzta fochy o byle co... szczegolnie jego matka - histeryczka jakich malo!
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
oj tez bym sie wkurzyla... no ale ty nic chyba na to nie poradzisz, tylko twoj tz musi z nimi powaznie pogadac. ja mialam podobnie z moją mama- nie pozwalala mi u niego nocowac, ale sie w koncu wkurzylam i wygarnelam co na ten temat mysle i jest spokoj. za to tesiowa jest super, pozwolila nam spac w jendym pokoju w lozku malzenskim 3 lata temu jak bylismy u niej we wloszech na wakacjach
moja mama oczywiscie nic o tym nie wiedziala, bo by wszystkie wlosy pogubila, ale podczas klotni jej wygarnelam i sie dowiedziala
|
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
miało być, że mama jest starsza od nich, oni niby tacy postępowi młodzieżowi a poglądy jak w średniowieczu, czasem mam wrażenie że to niespełnione ambicje i kompleks pępowiny, matko ale jestem zła
![]() A nie chcę buntować tża przeciwko nim, bo dla niego to też okropna sytuacja
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
właśnie sugar wszelkie próby kończą się płaczem jego matki i histerią. A przecież chcę, żeby on ją dobrze traktował itd. JUż co do spania to trudno, bo on zawsze zawiruje że jakiś grill jest i i tak u mnie śpi, ale teraz zaczęli się czepiać tych kolców i już sama nie wiem, czy je zrobimy (a tak się na nie cieszyłam). Też byliśmy razem na wakacjach, wszystko pięknie, ale takie sytuacje wyprowadzają mnie z równowagi.
Acha i później usunę te posty bo wiem że teściowa ma tu konto, a po co ma to przypadkowo przeczytać.
|
#3972 |
|
Rozeznanie
|
witam
ja ma dzisiaj strasznego dola cala noc przeryczalam jade zaraz na zakupy to moze humor mi sie poprawi . wszystko by bylo ok bo caly czas imprezuje ale zaczynaja sie spory miedzy mna a tz wiadomo glupia zazdrosc. ja jestem zazdrosna o taka idiotke co caly czas do niego dzwoni i to ze jestem zazdrosna jest uzasadnione ale to juz inna historai.. a on jest zazdrosny o moich kolegow;/ i dupa normalnie nic mi sie nie chce wszystko mnie dobija mam nadzieje ze zakupy poprawia mi humor
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
|
|
#3973 |
|
Wtajemniczenie
|
Kleiner, mam to samo... Musimy się jakoś trzymać
![]() kasia, nic się nie martw
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
kleiner, może z czasem jej przejdzie
a on jest może jedynakiem?
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
a może lepiej żeby to przeczytała? może coś by do niej dotarło? bo tak to chyba nikt nie umie/nie może jej niczego przetłumaczyć
|
#3976 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jesli chodzi o prace..Ehh placa beznadziejna, ale do tego juz przywyklam. Atmosfera takze, masa falszywych ludzi z nienormalnym kierownikiem na czele. Koszmar! Jestem chora jak mam tam isc. Cytat:
![]() Udaje, ze jest skromny, ale naprawde kto wie co w nim siedzi.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
Macie rację, zostawiam to
Dzisiaj oczywiście narobiła mu krzyku o kolczyka (on ma 21 lat!!!), on chciał się postawić ale oczywiście jak zwykle - poryczała się, powiedziała jakim jest okropnym synem itd itp, ojciec mu powiedział że jeśli zrobi, już nigdy nie dostanie samochodu żeby gdzieś jechać - no i dupa, kolczyka nie będzie bo histeryczka dostanie zawału, jeeeej no ale się wkurzyłam obcy ludzie wpływają na to, co robię Ale coś czuję, że moja noga w jego domu już nie postanie, chyba że wyjadą gdzieś, już mi naprawdę przestaje zależeć, ochhhhh nigdy nie zamieszkam z teściami, dobrze, że moja mama jest naprawdę w porządku i tolerancyjna - jak go wyrzucą z domu, przynajmniej u mnie będziemy mogli zamieszkać.
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko i córko .. fajna impre mialam z tż. teraz biedaczek odsypia
, a ja nie moge, bo jak zamykam oczy to momentalnie mi sie niedobrze robi.kleiner-Igel: ojej, wspołczuje . Ci teściowie to czasami sa .ja juz pisalam, ze mam jakiegoś pecha.. bo zadni mnie nie lubia. no jeszcze aktualni sa w miare w porzadku. ale zeszli ... no porażka. raz poszlismy na ognisko .. zgarnela nas policja. nawet nie pilismy, tylko siedzielismy ze znajomymi. a rodzice ex-a zrobili mi mega awanture jak to przezemnie ich synulek z grzecznego chłopca stał sie menelem i alkoholikiem przezemnie, ze przestal sie uczyc itd , jaka to jestem zła i niedobra. oczywiscie ja sobie na takie cos nie pozwole .. i im wygarnełam. moja noga juz wiecej u niego nie postanęła. a zwiazek skonczyl sie po pewnym czasie..
|
#3979 |
|
Zadomowienie
|
agatkaz88 no to też nieciekawie... mi tylkos zkoda mojego tżta, bo przecież to nie jego wina, a on czuje się jak ostatni mięczak i jednocześnie jakby był winny że nici z naszych planów. A to przecież nie on, tylko ona
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3981 |
|
Wtajemniczenie
|
Jadę
Miłego weekendu dziewczynki kochane |
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
kleiner - Igel a on mieszka z rodzicami ? moze poprostu niech z nia porozmawia, wytlumaczy, ze jest juz dorosly i o niektorych rzeczach moze, a nawet powinien sam decydowac. trudna sytuacja
, ale moze jeszcze da sie cos zrobicKajeczka: chyba ominełam, ze gdzies jedziesz ? ale uanego wyjazdu kochana
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Juz wiem, ze 3 bo dostałam papiery wszystkie
![]() A 2 trzeba za ubezpieczenie wplacic i deobreac chyba indeks i legitymacje. Cytat:
![]() Juz wiele razy proponowałam tu spotkanie jakies ale zadna sie jakoś nie zaoferowała, ze jest na pewno chetna. Moze spróbuję jeszcze raz ? ![]() Trójmiasto- weekend wrzesnia- pierwszy lub drugi narazie chętne sa dwie osoby Naf plus ja.. I Hamster- bo tez trojmiasto-nie wiem czy bedzie miała czas wiec nie bede decydowac za nią ale mysle ze bylaby chetna ![]() Kto jeszcze..? Smialo.. ? Rozgłladąłam sie za noclegami są fajne osrodki nocleg za okolo 30 zł. Czym wiecej chetnych tym taniej.. Za weekend nie wysżłoby tak drogo ![]() No a jesli nitk sie nie skusi to sama bede musiała jechac
Edytowane przez Camarilla Czas edycji: 2007-08-16 o 17:27 |
|
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
ojj rozne np jedni tak tlusto na sniadanie jedza biora rolla i do niego bekon, taki pudding (jakies miesko nie wiem co to dokladnie ale okropnie wyglada) do tego pokrojone kielbaski di tego w cholere sosow przeroznych a jeden koles mnie wczoraj zabil mowi ze chce rolla no to ja mu tam laduje to co chcial jakiegos indyka salate pomidory i on do mnie ze dzem a ja przepraszam nie uslyszalam co podac do tego? a on do mnie : niech mi pani posmaruje indyka dzemem i poleje keczupem
a ja na to : of kors ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
A Ty dokad sie wybierasz?
![]() Cytat:
Ja na spotkanie jestem chetna, tylko zaraz zaraz, jaki nocleg? O tym mi nic niewiadomo. Mialam raczej na mysli jakies piwo, impreze
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Liii - tak wrzesien jak wrócisz
![]() Naf- no oczywiscie- piwo impreza- ale te które nie sa z trojmiasta muszą miec chociaz gdzie wrocic o tej 5 rano z imrpezy :P |
|
|
|
#3987 |
|
Zadomowienie
|
hej dizewczyny
![]() Już mi trochę rpzeszla złośc, może dlatego że widzę, jak moje kochanie jest smutne ![]() Trudno, nic już nie zrobimy... On nie jest jedynakiem, jest starszym z braci, ale jego matka ma straszne problemy z odcięciem pępowiny i chyba z tego ten problem. A że jeszcze się uczy, pracuje tylko dorywczo i mieszka z rodzicami, jest od nich uzależniony. No trudno, coś innego na rocznicę wymyślimy.
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
wymyslcie dziki sex
z pejczem ![]() Cam no ja nie powiem mam chrapke na trojmiasto
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
Liii ale na rocznicę musi być coś specjalnego, a dziki sex z pejczem i lateksem to u nas co drugi dzień
![]() Ja będę w Sopocie w pierwszy weekend września, więc jak co to się piszę
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
kleiner to niech bedzie jeszcze dzikszy
przywiaz go do lozka albo nie bo to staromodnelpiej na ulicy go rozbierz przywiaz do slupa i daaaawaj ![]() ps wlasnie sie dowuedzilam ze jestem ofiara cravingu ![]() http://kobieta.interia.pl/uroda/diet...jadanie,922572
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

) No i gadałam z niektorymi na gg i dszło do tego że stwierdziłyśmy że się nie pozabijamy i możemy razem mieszkać
Jedna pojechała na miejsce porobiła foty mieszkaniom i wybrały najlepsze

.ja juz pisalam, ze mam jakiegoś pecha.. bo zadni mnie nie lubia. no jeszcze aktualni sa w miare w porzadku. ale zeszli ... no porażka. raz poszlismy na ognisko .. zgarnela nas policja. nawet nie pilismy, tylko siedzielismy ze znajomymi. a rodzice ex-a zrobili mi mega awanture jak to przezemnie ich synulek z grzecznego chłopca stał sie menelem i alkoholikiem przezemnie, ze przestal sie uczyc itd
, jaka to jestem zła i niedobra. oczywiscie ja sobie na takie cos nie pozwole .. i im wygarnełam. moja noga juz wiecej u niego nie postanęła. a zwiazek skonczyl sie po pewnym czasie..