|
|
#1771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
Super że widziałaś swoje Maleństwo Roxana super że już dojechałaś i odpoczywaj sobie Miałam się po obiedzie położyć na godzinkę spać, a obudziłam się po 3 godzinach ale ze mnie śpioch no nic trzeba wstać z pieskiem na spacerek wyjść
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Sama wyszłabym się przewietrzyć, ale u nas takie zimno, że nosa za drzwi nie chce mi się wystawiać :p
|
#1773 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty nie możesz brać a na mnie po prostu nie działa... Wiec tez nie biorę no bo po co... Nigdy zreszta Paracetamol na mnie nie działał, zawsze ibuprom itd...
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki jestem już w 12 tyg
dzisiaj samopoczucie tak o trochę zle sie czuję miałam trochę roboty w domu i brzuch ciągnie ;/ u was co tam ?? Roxana_lu fajnie że bezpiecznie dojechałaś ![]() mms_22 gratuluję dzidzie rośnie jak na drożdzach
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ten basen to wlasnie jedynie tutaj pasuje. U mnie w mieście w PL chyba bym w ciazy nie poszła, bałabym sie ... Wiec to jedyny tydzien, który chce wykorzystać w pełni! Ja wlasnie wstałam z drzemki, aleeeeeeeee mnie mdli !!!! No ale co die dziwić jak mnie ssie w brzuchu z głodu jak nie wiem... Na szczęście za niecała godzine kolacja ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
To teraz odpoczywac. Mnie tez okrutnej ciągnął ale polezalam dłużej i jest juz ok !
|
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To uważaj na siebie kochana
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj pustki ....
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja nie wiem...
jak nie miałam dostępu do neta, to wszystkie pisały jak oszalałe, jak już mam, to forum zamiera
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja dzisiaj z rana pojechałam sama do mamy a kawałek mam. I tak mi dzień minął. Zostawiłam chorego męża , jestem zła żona ale musiałam od niego odpocząć bo cały tydzień koło niego latałam i całą drogę mnie zgaga męczyła ![]() zgrzeszyłam dzisiaj z ubrankami trochę miałam nie kupować tak wcześnie ale tak jakoś wyszło kupiłam 5 sztuk bodziaków w smyku za 3 dychy , RÓŻOWE więc jak urośnie siusiok jednak to będzie dopiero... jeden komplet w h&m i śpiochy (jedyne unisex )
|
|
|
|
#1781 |
|
Rozeznanie
|
No rzeczywiście straszne tu pustki ,.. a mnie sie akurat nudzi bo czekam na TŻeta a on dopiero za półtorej godziny bedzie
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
dd1dd tylko patrzeć, jak zaczniemy masowo kupować ciuszki
. Nie powiem, bo mi też coraz ciężej się powstrzymać. A te body ze smyka to chyba nawet wiem jakie, bo sama myślałam je kupić W razie jak naszym córeczkom wyrosną siusiaki, to będziemy różowe ciuszki zakładały im na noc, jak nikt nie widzi Jaki rozmiar kupiłaś ?Niespodziewajka jeszcze troszkę i przytulisz się do mężulka Coś czuję, że będzie się działo .....![]() Tak w ogóle to wraca mi ochota na sex
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
A mi znowu przeszło
Nie wiem czemu, ale zaczęłam do brzucha mówić jak do dziewczynki... Tu dziewczyny raz pisały, że zwracają się jak do chłopaka... Też tak miałam i zawsze mówiliśmy z mężem "Młody"... a teraz coraz częściej mówię "Młoda"... Nie wiem czy to jakieś przeczucie, czy sama coś sobie wmówiłam
|
#1784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam 56, bo tak wczoraj Was poczytałam więc małe też niech będą o tak masz rację na noc, ale by słodziutko wyglądał chłopiec z napisem "little princess" ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę tym, które znają już płeć
|
|
#1787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Wymocz sie za wszystkie czasy! Rozumiem,ze jestescie w jakims hotelu? W sumie to mnie tez znowu zaczyna mdlic...nie wiem czy to kwestia antybiotykow czy poprostu nawrot ciazowych dolegliwosci. Jak zjem jest jeszcze gorzej. Wlasnie TZ z Synem wycisneli sok pomaranczowo grapefruitowy mniaaam
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie jak przyłożyłam jedne do drugich to zrobiłam takie oczy
no ale chociaż już wiem
|
|
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co tam może być princess w wydaniu męskim ![]() Moja babcia kupiła mojemu synkowi właśnie takie body i to jeszcze całe różowe i stwierdziła, ze nikt dzieciakowi w pieluchę nie będzie zaglądał na spacerze i co to za różnica.Ale wiesz to takie wstępne poznanie płci i jeszcze wszystko może sie zmienić. Większą pewność to chyba mają osoby, które mają mieć chłopca, bo jak to mówią dziewczynce jeszcze może coś urosnąć.
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-02-07 o 18:45 |
||
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
ale dobre chłopaki
![]()
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze cos zjadłaś i Cię mdli ? No nie wiem, tak wymyślam
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niech lepiej ten siusiok się pokaże na następnym usg to zdążę jeszcze oddać chociaż ja już się przestawiłam na dziewczynkę |
|
|
|
|
#1793 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Wlasnie powiem Ci,ze nawet tak pomyslalam ze cos zaszkodzilo. Wczorajsza pizza hut byla wysmienita ale jednak o 22:30 . Niemniej niedobrze mi od wczesnego poranka do teraz. Moze tak dlugo po czyms trzymac? Ogolnie czuje sie taka wymieta,chyba jakis slabszy dzien.
||
|
|
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jeszcze tydzień i usg. Mam nadzieje, że w 17 tc będzie już raczej pewne jaka płeć i już nic się nie zmieni. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() To obstawiam pizze, a zwłaszcza o takiej porze zjedzoną . Ja dobrze się czułam dopóki nie zjadłam na obiad fasolki po bretoński i też umieram Jaki człowiek głupi zje, a później musi odchorować
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oszalałyście z tymi ubrankami Przyznaję, też miałam taki okres, że naczytałam się tu i pochłonęło mnie szaleństwo ciuszków, ale ochłonęłam i stwierdziłam, że jeszcze dam sobie czas a tak w ogóle, to ostatnio teściowa przyniosła mi od znajomej kilka ubranek ... i wszystko byłoby spoko, gdyby nie to, że te ubranka wyglądają tak, jakby przeszły z 10 pokoleń... I nie chodzi o ich krój, tylko o to, że są tak zniszczone, sprane i powyciągane... Spodziewała się chyba, że się nimi zachwycę, ale nie potrafiłam udawać. Nie skrytykowałam jej, ale też nie pochwaliłam... I jak weszła z entuzjazmem, tak wyszła zmieszana Ale co tam... Niech przestanie żyć w tym świecie, kiedy wszystko przekazywało się z pokolenia na pokolenie... Teraz wszystko można kupić (nie raz za grosze)... Oczywiście do ubranek używanych nie mam nic, bo sama od siostry odziedziczę dużo po jej synku, ale nie w takim stanie... Ale cóż... Będzie czym kurze wycierać
|
|
#1796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Powiedzialam,ze nie ma problemu nie powiem Mu i bedzie mial niespodzianke ![]() No godzina byla pozna. Ale Super Supreme weszla az milo. Taka mialam ochote wielka . Po fasolce tez kiedys umieralam,a uwielbiaaaam
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ciuchy ciazowe mam jeszcze z 1 ciazy ale i tak za malo spodni.w tych pochodze do konca marca a potem wybieram sie do krawcowej nawet wybralam opcje na ciazowe rybaczki oraz inne normalne długie porcieta,w tym jeansy !mam ją rzut beretem a wole dac te 15zl za przeróbke niz 60 czy 100 za nowe.nie racja? mi rosnie glownie brzuch rece i nogi bez zmian w 1 ciazy tez tak było,a koelzanka z corka rozplywala sie na boki z kolei druga urodzila 3 chlopaków i bardzo jej poszlo w boki tyle ze ona zawsze miala szerokie biodra..takze z tym tyciem wiele zalezy od budowy kobiety gdzie sie odlozy..
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki jak będzie chłopiec to też będę się cieszyć i jak pisałam ubranka jeszcze będę mogła zwrócić a co sobie poleżą u mnie to poleżą
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Mąż wybył na imprezę urodzinową kolegi, a ja jednak wolałam zostać w domu. Jakoś ostatnio mam gorsze dni, nie mam ochoty na nic. Czytam, że musicie się powstrzymywać żeby nie kupować ciuszków dla maluchów, a ja wręcz przeciwnie - nie mam ogóle na to ochoty, ale to chyba przez to samopoczucie, bo ogólnie zakupy uwielbiam i małe ubranka zawsze mnie rozczulały ![]() W środę mam wizytę u lekarza, będzie 13t5d, ciekawe czy dowiem się jakiej płci jest mój mały okruszek, który już wcale nie jest taki mały, bo podobno wielkości brzoskwinki w tej chwili ![]() fiona, zazdroszę, że ochota na seks Ci wraca... u mnie jakoś płasko z tym libido ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- dd1dd, gratuluję dziewczynki To chyba pierwsza dziewuszka u nas w sierpniówkach? ![]()
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze małe bliźniaczki prawdopodobnie 2 dziewczynki bo siuśki jeszcze mogą wyjść
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Widziałam Maleństwo na USG
no nic trzeba wstać z pieskiem na spacerek wyjść

To uważaj na siebie kochana 

jak nie miałam dostępu do neta, to wszystkie pisały jak oszalałe, jak już mam, to forum zamiera
i całą drogę mnie zgaga męczyła
miałam nie kupować tak wcześnie ale tak jakoś wyszło
kupiłam 5 sztuk bodziaków w smyku za 3 dychy , RÓŻOWE więc jak urośnie siusiok jednak to będzie dopiero... 
no ale chociaż już wiem
rosi: Jaki człowiek głupi zje, a później musi odchorować
jeszcze małe bliźniaczki prawdopodobnie 2 dziewczynki