Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-07, 22:08   #2461
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

https://www.youtube.com/watch?v=CLwm6VWCOIo rockowy makijaż u thecrypticlily
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 22:11   #2462
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Ziaję właśnie lubią osoby z bardzo suchą skórą, bo tam jest mnóstwo oblepiaczy. Maxi ma lekko atopową.
Tylko, że ja mam na ciele bardzo suchą, atopową skórę. Bez mocno nawilżającego balsamu nie istnieję. Niestety, Ziaja kompletnie się nie sprawdza.

Makijaż walentynkowy u Zmalowanej:

201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 22:13   #2463
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Ziaję właśnie lubią osoby z bardzo suchą skórą, bo tam jest mnóstwo oblepiaczy. Maxi ma lekko atopową.

Po maśle kakaowym miałam pęcherzyki z wodą na policzkach...

Dziwię się, że z tak suchą skórą, nie interesuje się olejkami i była zdziwiona, że mają takie dobre działanie za skórę. Albo naturalnym masłem kakaowym.
Ta seria do skóry problematycznej i skłonnej do wyprysków też bazuje na oblepiaczo-zapychaczach. Logika Ziaji.

Maxi chyba nigdy się pielęgnacją nie interesowała na tyle, żeby zgłębiać alternatywy dla kremów. Pewnie dlatego, że jej skóry nic nie rusza.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 22:19   #2464
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Tylko, że ja mam na ciele bardzo suchą, atopową skórę. Bez mocno nawilżającego balsamu nie istnieję. Niestety, Ziaja kompletnie się nie sprawdza.

A probowalaś tych balsamów z vaseline? Szczegolnie ten bialy. Bez zapachu ale za to super nawilzacz.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 22:20   #2465
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Używałaś tego? Za 4zł w promocji rossmanowej teraz. Z półki sklepowo-mleczkowej jedyne, które się nad wyraz dobrze mi sprawdza. (Też nie istnieję bez balsamu).

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-02-07 o 22:21
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 22:20   #2466
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
tak, ma skłonnośc do "owalu chomika" w przyszłości

tak, jest dostępny w rossmanach i warto polować na promocje
też jestem w wieku korneli, też pracuje, też mam gorsze dni, ale takich bruzd nosowo-wargowych wśród moich rówieśników nie spotkałam. i owszem, są różne kształty twarzy, ale o niektóre kształty trzeba dbać bardziej, bo mają właśnie tendencję do "opadania" i szybciej poddają się grawitacji

serio, analizujesz bruzdy nosowo-wargowe u swoich rówieśników? nie no, a tak poważnie moim zdaniem ma normalną twarz, ja tego nigdy nie zauważyłam (a oglądam ją dosyć długo), nie jest to karykaturalne, wygląda zupełnie normalnie.

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ale taki sam efekt mozna uzyskac za pomoca kosmetykow wygladzajacych.
nieee, to nie jest taki sam efekt po prostownicy włosy są jeszcze takie sypkie, leciutkie i jak tafla
Cytat:

chyba stała, bo nie jest napisane, że to promocja. ja ją kupiłam jakoś w sierpniu/wrześniu za jakieś 50-60 zł, ale widocznie jeszcze obniżyli cenę
u mnie w pracy połowa babek zamówiło tą odżywkę na gemini, więc widocznie im się opłaca za tą cenę sprzedawać
i właśnie w gemini warto zamawiać z kimś na spółkę, bo przesyłka jest droga - 12,49

ooo, fajnie, ja mam w Gemini odbiór osobisty, to juz w ogóle cena marzenie

Cytat:
Ja nie kupuję niczego poza ich dwufazówką (której zużyłam już pewnie kilka litrów). Próbowałam balsamów, maseł - maksymalnie mnie podrażniają. Ziaja to dla mnie bardzo przereklamowana firma.

Ja kupuję z Ziaji już tylko toniki. Nie mam wielkich wymagań co do toniku, więc te ich tanie mi odpowiadają

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 22:48   #2467
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Rozumiem, chodziło mi o to, że chyba każdy, kto chwali Ziaję, ma suchą skórę

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Ta seria do skóry problematycznej i skłonnej do wyprysków też bazuje na oblepiaczo-zapychaczach. Logika Ziaji.

Maxi chyba nigdy się pielęgnacją nie interesowała na tyle, żeby zgłębiać alternatywy dla kremów. Pewnie dlatego, że jej skóry nic nie rusza.

Dokładnie. Wszyscy tak się zachwycają tą serią manuka, to myślałam, że może ma jakiś fajny skład - wystarczyło, że zobaczyłam ilość składników i zrezygnowałam, nawet nie zaczęłam analizować

Podziwiam skórę osób, na których te parafinowe kremy nie robią wrażenia, dla mnie to niepojęte.

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Ja kupuję z Ziaji już tylko toniki. Nie mam wielkich wymagań co do toniku, więc te ich tanie mi odpowiadają
Jeszcze tańszy jest Rival de Loop, też spoko i więcej o 50 ml

Tusze L'Oreal to już kult, chyba wszystkim pasują. Ja miałam tylko Lash Wings i nawet już nie pamiętam jak się sprawował.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 22:56   #2468
maela
Raczkowanie

Cytat:

Tusze L'Oreal to już kult, chyba wszystkim pasują. Ja miałam tylko Lash Wings i nawet już nie pamiętam jak się sprawował.
Kocham tę maskarę Jedna z niewielu, które uwielbiam. I nieziemsko pachnie czekoladą

Widziałam parę(naście) stron temu, że zachwycałyście się panią Bogusławą. Już wiem, z kim dziś spędzę wieczór
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 22:58   #2469
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
[COLOR=Gray]
Mnie nie prostują mi rzęsy.
Stary 2015-02-07, 23:10   #2470
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Jeszcze tańszy jest Rival de Loop, też spoko i więcej o 50 ml.
O to spróbuję, bo lubię ich żel do twarzy (zawsze na wyjazdy kupuję miniaturkę, w domu używam czego innego ), czy krem pod oczy
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:20   #2471
zivit
Rozeznanie

Dziewczyny, znacie jakieś vlogi których autorki mówią po hiszpańsku? Przeszukałam kilkanaście części wątku pod kątem hasła "hiszpański" ale nic nie znalazłam

Fragrantica
zivit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:22   #2472
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
A probowalaś tych balsamów z vaseline? Szczegolnie ten bialy. Bez zapachu ale za to super nawilzacz.
Nie, jeszcze nie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Używałaś tego? Za 4zł w promocji rossmanowej teraz. Z półki sklepowo-mleczkowej jedyne, które się nad wyraz dobrze mi sprawdza. (Też nie istnieję bez balsamu).

Miałam któryś z tych balsamów, nie wiem czy akurat ten konkretny, chyba miał bardziej granatowe kolorki - i niestety był do bani. Ale jak zabłądzę do Rossa, to wrzucę do koszyka, może akurat. Moja skóra bardzo wybrzydza, uwielbia czerwoną Neutrogenę, balsamy/masła z Palmersa oraz mleczko migdałowe z Yves Rocher. A i jeszcze teraz mam rewelacyjny balsam poziomkowy z Eco Plant. Już tyle różnych testowanych kosmetyków nawilżających oddałam, że nie zliczę.
Stary 2015-02-07, 23:23   #2473
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Mam pytanko - czy któraś z Was używa pudru do brwi z GR? Chciałabym sobie kupić, jednak przeglądam swatche na internecie i nie mogę się zdecydować. Wiem, że 107 odpada Nie chcę trafić w jakiś ciepły kolor, a w tym oświetleniu sklepowym różnie bywa....
Ja używam i uwielbiam. Mam wszystkie odcienie obecnie używam 104 na całą brew, wcześniej dzieliłam i na początek dawałam 102 a na koniec 105.
Tutaj moje zdjęcie, na moim kompie kolory są bardzo dobrze oddane

Tutaj na brwaich to drugie rozwiązanie:

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Aparatka #4 - pierwszy raz i stylizacja na nastolatkę: http://youtu.be/m7tPDzbZQ-A
Oleeeska z aparacikiem
Lubię tą serię, za sprawą Oleski sama poszłam do dentysty(najpierw do ortodonty ale ostatecznie do protetyka) Mam do niej słabość

Cytat:
[COLOR=Gray]

Podoba mi się efekt na włosach, są troszkę przesuszone ale efekt jest. Pasuje do niej

A moim zdaniem Kornela wygląda na swój wiek, zam osoby z większymi bruzdami nawet w wieku 18 lat, wszystko zależy od rysów twarzy i mimiki
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:23   #2474
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
do KlatkaNaPtaszka na razie planuje zrobic jeszcze mgr z handlu, prawda niestety jest taka, ze zeby miec prace zwiazana z jezykiem trzeba znac b.dobrze wiecej niz jeden jezyk albo miec jezyk plus dodatkowy kierunek. mialam juz niedawno propozycje pracy w dosyc znanej firmie na stanowisko specjalisty ds. eksportu, niestety musialam odmowic ale mysle ze droga w strone handlu itp moze sie przydac a ty co planujesz?

ja po studiach pracowałam w agencji zatrudnienia zajmowałam sie werbowaniem pracowników ze wschodu, a później w microsofcie obsługą klientów rosyjskojęzycznych. Obecnie jestem dekoratorem w Polsce w pewnej firmie, ale planuje rozwój kariery w kierunku wschodu, chcialabym byc dekoratorem na Europe wchodnia

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Posłuchałam sobie filmiku Loli o powiększaniu ust. Naprawdę duży plus dla niej. Opowiedziała bardzo szczegółowo,ale tez nie przynudzała,poruszyła też temat naciągania przez lekarzy tzn.lekarka oprócz ust powiedziała jej,że koniecznie musi też poprawić czoło i będzie wyglądała o niebo lepiej.Lola jej odmówiła. Fajnie też,że pokazała zdjęcia dzień po dniu- można sobie porównać.Poruszyła temat super ofert na grouponie bardzo dobrze,że o tym wspomniała i przestrzegła. Sam efekt jest nieco za mocny jak dla mnie, ale Lola nie wygląda źle,wygląda w miarę naturalnie(zależy od zdjęcia, na niektórych jak je uwydatnia,że można złapać się za głowę ).

Figura Maxi na zdjęciu, po prostu Wow.Ale ten makijaż jest zdecydowanie za mocny. Rozumiem,że to jej wizytówka,ale mamusiu na żywo to musi wyglądać jeszcze intensywniej, karykaturalnie trochę wyszło. Np. taka Magda Pieczonka,czy Lisa wyglądają bardziej naturalnie.
Maxi od razu skojarzyła mi się z tymi paniami z Sephory czy MACa które są tak mocno umalowane,że aż się boisz do nich podejść.Bo zastanawiasz się czy te czerwone wyschnięte (a nie to przecież m a t o w e ) usta to faktycznie szminka czy krepina naklejona na wargi,kreska eyelinerem zrobiona tak grubo,że kojarzy się z liniami podschniętego markera biurowego, a rzęsy przypominają mrówki podczas stretchingu.
Oczywiście przesadzam,bo to pewnie wszystko wina światła
Maxi pomimo tej tapety świetnie pokazała swoje umiejętności na tych modelkach, które są wszystkie taaak ładne,że można sobie aż zakląć pod nosem z zazdrości.

Ehkeeem, ja przepraszam,ale jak widzę wizażankę o nicku KlatkaNaPtaszka to ZAWSZE czytam KlaraMaPtaszka i od razu mam uśmiech od ucha do ucha

Cytat:
Napisane przez Krzaki_w_stodole Pokaż wiadomość
ale moze odzwyczaję się od malowania, chociaż moja bunia najpiękniejsza nie jest

podobnie jak te specyfiki działa klej magic
no chyba ze ty po protu chcesz maseczkę na twarz
maseczke? a myslalam ze to jakies środek na skórki?

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=8ThBhEAIJgw#t=37

nie sadzilam, ze z Kasi taka troszke kuleczka. nie sledze jej jakos namietnie, ale wiem, ze sie kiedys odchudzala i efekty byly baaardzo fajne, nawet jej zazdroscilam
jestem w szoku przecież do niedawna taka chudzinka z niej była

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ja planuje iść jeszcze na logistykę. Jak wszystko pójdzie ok to mam szanse na miesięczny "staż językowy" w Petersburgu. A na mgr moze semestr moze, chociaz ostatnio kiepsko z tym, niestety. co do planów to nie chce zapeszać xD

Przykre to jest ale na studiach tak naprawdę słabo można nauczyć się języka. Ja najwięcej rozwinełam swój rosyjski na wyjazdach na wschód i jak pracowałam z rosyjskojęzycznymi osobami.

Cytat:
Wow, Maxi chyba schudła, czy mi się wydaje? Kiedyś była krąglejsza, a może tak przy Katosu wyglądała...
Tak, czy siak, również bardzo mi się podoba, ma dobre proporcje, bardzo zgrabna

Makijaże również udane, bez maski, podkreślają urodę i zalety modelek.

Ja również polecam z całego serca - po rzęsach 1:1 zostałam, dosłownie, bez rzęs, rezulataty widać już po 2 tygodniach, a po kilku miesiącach, to wyglądają jak sztuczne, ludzie się aż pytają Od zera do milionera, niewiarygodny efekt Do tego swoje mam proste i sztywne, a teraz się same podkręcają i to dość mocno. Są gęstsze, ekstremalnie długie... Mam już drugie opakowanie.

również myślałam,że będą gęściejsze oraz podkręcone ale niestety tylko są dłuższe. Wyglada to torchę smiesznie długie ale rzadkie i proste rzęsy

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

i makijaż u Teni (matkoboskokochano - piękna ona jest tak, że zastygam )
piekna

Cytat:

z tego co widzę, w rossmanie, w regularnej cenie 79,99.
ja ją kupiłam w aptece gemini i widzę, że tam kosztuje 49 zl http://www.aptekagemini.pl/aa-frieda...-rzes-3ml.html
ja kupilam w superpharma za 50 pare zl

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2015-02-07 o 23:30
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:27   #2475
201607131114
Konto usunięte

Tak sobie nadrabiam wątek i dużo tu dzisiaj było o operacjach plastycznych... to kto chce Vlogmas z operacją nosa i procesem rekonwalescencji w tle?
https://www.youtube.com/user/moremeghann/videos

Edytowane przez 201607131114
Czas edycji: 2015-02-07 o 23:32
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:29   #2476
why_so
Rozeznanie

Dla mnie balsamy z vaseline to tylko i wyłącznie płacenie za markę i dość zabawne jest patrzenie na popularność tych kosmetyków. od razu rodzi sie pomysł zeby np stworzyć kosmetyk z henna za kilkadziesiąt złotych.
Ale do producentów nic nie mam, bo to zawsze dobry pomysł zeby zarabiać na naiwności ludzi.
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:29   #2477
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Ja używam i uwielbiam. Mam wszystkie odcienie obecnie używam 104 na całą brew, wcześniej dzieliłam i na początek dawałam 102 a na koniec 105.
Tutaj moje zdjęcie, na moim kompie kolory są bardzo dobrze oddane

Tutaj na brwaich to drugie rozwiązanie:

Wszystkich to nie kupię Dzięki za super foto - w ogóle jak szukałam po google grafika to mi się nie wyświetliło nic konkretnego ... Przejdę się po 104 Tak w ogóle można sobie dotknąć te kolory czy trzeba kupić w ciemno ?
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:34   #2478
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Kocham tę maskarę Jedna z niewielu, które uwielbiam. I nieziemsko pachnie czekoladą

Widziałam parę(naście) stron temu, że zachwycałyście się panią Bogusławą. Już wiem, z kim dziś spędzę wieczór
Czekolada? Co Ty gadasz?!

Ja znalazłam p. Bogusławę, ja!
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:35   #2479
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Wszystkich to nie kupię Dzięki za super foto - w ogóle jak szukałam po google grafika to mi się nie wyświetliło nic konkretnego ... Przejdę się po 104 Tak w ogóle można sobie dotknąć te kolory czy trzeba kupić w ciemno ?
Gabi, w Krakowie mieszkasz - GR ma sklep w M1
Stary 2015-02-07, 23:35   #2480
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Gabi Nie ma sprawy (swoją drogą nie do wiary, ze mój blog się nie wyświetlił w goolge, idę zgłosić to na policję )Zależy gdzie kupisz, ale na stoiskach GR można macać. 104 jest chłodny, piękny i można stopniować kolor.
Stary 2015-02-07, 23:38   #2481
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
jestem w szoku przecież do niedawna taka chudzinka z niej była
A teraz jaka jest?
Ja widzę szczupłą kobietę.
Stary 2015-02-07, 23:40   #2482
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Gabi, w Krakowie mieszkasz - GR ma sklep w M1
Wiem, wiem - przejdę się na zimowy spacer Nawet 1 pieczątkę zarobiłam w GR. Nie chodzę tam często, powinnam dać sobie bana na stronę internetową, bo chcę sobie pomacać 16 z Velvet Matte. Tak w ogóle słyszałyście o szale na konturówkę 74 z Inglota? Dzisiaj koleżanka kupiła siostrze jedną a Pani przy kasie powiedziała, że "ma szczęście, bo są dostępne po 2 tygodniach (!) - wyprzedane wszędzie".
Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Gabi Nie ma sprawy (swoją drogą nie do wiary, ze mój blog się nie wyświetlił w goolge, idę zgłosić to na policję )Zależy gdzie kupisz, ale na stoiskach GR można macać. 104 jest chłodny, piękny i można stopniować kolor.
Zdjęcie super, czym robisz fotki ?
Stary 2015-02-07, 23:47   #2483
mgiedogo
Raczkowanie

Cytat:
Tak w ogóle słyszałyście o szale na konturówkę 74 z Inglota? Dzisiaj koleżanka kupiła siostrze jedną a Pani przy kasie powiedziała, że "ma szczęście, bo są dostępne po 2 tygodniach (!) - wyprzedane wszędzie".

Szał jest za sprawą blogerki Mercedes, która ją ostatnio zaczęła używać. Zapowiedziała również filmik na yt z tym makijażem. http://instagram.com/p/ymDeXkwTXN/?modal=true
Jak byłam w Inglocie z ciekawości sprawdziłam kolor i również usłyszałam, że zapasy wyprzedane od dawna.
mgiedogo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:49   #2484
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
też ją lubię ale moja nie pachnie czekoladą
chociaż moim kwc wśród maskar jest 2000 calorii

Cytat:
Tak w ogóle słyszałyście o szale na konturówkę 74 z Inglota? Dzisiaj koleżanka kupiła siostrze jedną a Pani przy kasie powiedziała, że "ma szczęście, bo są dostępne po 2 tygodniach (!) - wyprzedane wszędzie".
to jakiś kolor w stylu kylie jenner? ostatnio się dowiedziałm, że jest na to szał
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-07, 23:55   #2485
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zivit Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znacie jakieś vlogi których autorki mówią po hiszpańsku? Przeszukałam kilkanaście części wątku pod kątem hasła "hiszpański" ale nic nie znalazłam

Stary 2015-02-07, 23:56   #2486
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
to jakiś kolor w stylu kylie jenner? ostatnio się dowiedziałm, że jest na to szał
Bingo Jak sobie obczaiłam tę konturówkę to kolor podobny do Brave/Soar/ i tych innych Jak jesteśmy przy Kylie Jenner to byłam ostatnio w Macu (koleżanka chciała kupić Brave - również wyprzedany) to stwierdziłam, że obczaję korektor ProLongwear... Boję się otwierać tego z collection, bo ten z maca to dla mnie taki konkretny tynk
Stary 2015-02-07, 23:58   #2487
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz jaka jest?
Ja widzę szczupłą kobietę.
na zdjęciu wygląda o wiele szczuplej niż na najnowszym filmiku z prezentacji swoich rzęs

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2015-02-07 o 23:59
Stary 2015-02-08, 00:03   #2488
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość

aaaa!

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Bingo Jak sobie obczaiłam tę konturówkę to kolor podobny do Brave/Soar/ i tych innych Jak jesteśmy przy Kylie Jenner to byłam ostatnio w Macu (koleżanka chciała kupić Brave - również wyprzedany) to stwierdziłam, że obczaję korektor ProLongwear... Boję się otwierać tego z collection, bo ten z maca to dla mnie taki konkretny tynk
a to nie będzie podobny klimat do konturówki satin mauve z essence?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 00:03   #2489
Munkaa
Zakorzenienie

Tak bardzo moje serce

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-02-08 o 00:05
Stary 2015-02-08, 00:09   #2490
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

Cytat:
Cieszę sie, ze cię rozbawiłam "ukradłam" aparat chłopakowi, to lustrzanka Nikon d5100 z kitowym obiektywem

Cytat:
Tak bardzo moje serce
Tak bardzo i moje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości