|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII
https://www.youtube.com/watch?v=CLwm6VWCOIo rockowy makijaż u thecrypticlily
|
|
|
|
#2462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Makijaż walentynkowy u Zmalowanej: |
|
|
|
|
#2463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maxi chyba nigdy się pielęgnacją nie interesowała na tyle, żeby zgłębiać alternatywy dla kremów. Pewnie dlatego, że jej skóry nic nie rusza. |
|
|
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
A probowalaś tych balsamów z vaseline? Szczegolnie ten bialy. Bez zapachu ale za to super nawilzacz.
|
#2465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-02-07 o 22:21 |
|
|
|
|
#2466 | ||||
|
Kociara
|
Cytat:
serio, analizujesz bruzdy nosowo-wargowe u swoich rówieśników? nie no, a tak poważnie moim zdaniem ma normalną twarz, ja tego nigdy nie zauważyłam (a oglądam ją dosyć długo), nie jest to karykaturalne, wygląda zupełnie normalnie. Cytat:
po prostownicy włosy są jeszcze takie sypkie, leciutkie i jak tafla ![]() Cytat:
ooo, fajnie, ja mam w Gemini odbiór osobisty, to juz w ogóle cena marzenie ![]() Cytat:
Ja kupuję z Ziaji już tylko toniki. Nie mam wielkich wymagań co do toniku, więc te ich tanie mi odpowiadają ![]() |
||||
|
|
|
#2467 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dokładnie. Wszyscy tak się zachwycają tą serią manuka, to myślałam, że może ma jakiś fajny skład - wystarczyło, że zobaczyłam ilość składników i zrezygnowałam, nawet nie zaczęłam analizować ![]() Podziwiam skórę osób, na których te parafinowe kremy nie robią wrażenia, dla mnie to niepojęte. Cytat:
![]() Tusze L'Oreal to już kult, chyba wszystkim pasują. Ja miałam tylko Lash Wings i nawet już nie pamiętam jak się sprawował. |
|||
|
|
|
#2468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam parę(naście) stron temu, że zachwycałyście się panią Bogusławą. Już wiem, z kim dziś spędzę wieczór
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Kociara
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, znacie jakieś vlogi których autorki mówią po hiszpańsku? Przeszukałam kilkanaście części wątku pod kątem hasła "hiszpański" ale nic nie znalazłam
|
|
|
|
#2472 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam któryś z tych balsamów, nie wiem czy akurat ten konkretny, chyba miał bardziej granatowe kolorki - i niestety był do bani. Ale jak zabłądzę do Rossa, to wrzucę do koszyka, może akurat. Moja skóra bardzo wybrzydza, uwielbia czerwoną Neutrogenę, balsamy/masła z Palmersa oraz mleczko migdałowe z Yves Rocher. A i jeszcze teraz mam rewelacyjny balsam poziomkowy z Eco Plant. Już tyle różnych testowanych kosmetyków nawilżających oddałam, że nie zliczę. |
||
|
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj moje zdjęcie, na moim kompie kolory są bardzo dobrze oddane ![]() Tutaj na brwaich to drugie rozwiązanie: ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się efekt na włosach, są troszkę przesuszone ale efekt jest. Pasuje do niej A moim zdaniem Kornela wygląda na swój wiek, zam osoby z większymi bruzdami nawet w wieku 18 lat, wszystko zależy od rysów twarzy i mimiki
|
||
|
|
|
#2474 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po studiach pracowałam w agencji zatrudnienia zajmowałam sie werbowaniem pracowników ze wschodu, a później w microsofcie obsługą klientów rosyjskojęzycznych. Obecnie jestem dekoratorem w Polsce w pewnej firmie, ale planuje rozwój kariery w kierunku wschodu, chcialabym byc dekoratorem na Europe wchodnia Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
również myślałam,że będą gęściejsze oraz podkręcone ale niestety tylko są dłuższe. Wyglada to torchę smiesznie długie ale rzadkie i proste rzęsy Cytat:
Cytat:
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2015-02-07 o 23:30 |
||||||||
|
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
Tak sobie nadrabiam wątek i dużo tu dzisiaj było o operacjach plastycznych... to kto chce Vlogmas z operacją nosa i procesem rekonwalescencji w tle?
https://www.youtube.com/user/moremeghann/videos
Edytowane przez 201607131114 Czas edycji: 2015-02-07 o 23:32 |
|
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie balsamy z vaseline to tylko i wyłącznie płacenie za markę i dość zabawne jest patrzenie na popularność tych kosmetyków.
od razu rodzi sie pomysł zeby np stworzyć kosmetyk z henna za kilkadziesiąt złotych. Ale do producentów nic nie mam, bo to zawsze dobry pomysł zeby zarabiać na naiwności ludzi.
|
|
|
|
#2477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki za super foto - w ogóle jak szukałam po google grafika to mi się nie wyświetliło nic konkretnego ... Przejdę się po 104 Tak w ogóle można sobie dotknąć te kolory czy trzeba kupić w ciemno ?
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi Nie ma sprawy
(swoją drogą nie do wiary, ze mój blog się nie wyświetlił w goolge, idę zgłosić to na policję |
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja widzę szczupłą kobietę. |
|
|
|
|
#2482 | |
|
Konto usunięte
|
Wiem, wiem - przejdę się na zimowy spacer
Nawet 1 pieczątkę zarobiłam w GR. Nie chodzę tam często, powinnam dać sobie bana na stronę internetową, bo chcę sobie pomacać 16 z Velvet Matte. Tak w ogóle słyszałyście o szale na konturówkę 74 z Inglota? Dzisiaj koleżanka kupiła siostrze jedną a Pani przy kasie powiedziała, że "ma szczęście, bo są dostępne po 2 tygodniach (!) - wyprzedane wszędzie".Cytat:
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak byłam w Inglocie z ciekawości sprawdziłam kolor i również usłyszałam, że zapasy wyprzedane od dawna. |
|
|
|
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż moim kwc wśród maskar jest 2000 calorii Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak sobie obczaiłam tę konturówkę to kolor podobny do Brave/Soar/ i tych innych Jak jesteśmy przy Kylie Jenner to byłam ostatnio w Macu (koleżanka chciała kupić Brave - również wyprzedany) to stwierdziłam, że obczaję korektor ProLongwear... Boję się otwierać tego z collection, bo ten z maca to dla mnie taki konkretny tynk
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
na zdjęciu wygląda o wiele szczuplej niż na najnowszym filmiku z prezentacji swoich rzęs
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2015-02-07 o 23:59 |
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaa!
![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo moje serce
![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-02-08 o 00:05 |
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę sie, ze cię rozbawiłam
![]() Tak bardzo i moje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

)
nie no, a tak poważnie moim zdaniem ma normalną twarz, ja tego nigdy nie zauważyłam (a oglądam ją dosyć długo), nie jest to karykaturalne, wygląda zupełnie normalnie.
po prostownicy włosy są jeszcze takie sypkie, leciutkie i jak tafla 

ale mysle ze droga w strone handlu itp moze sie przydac