|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
Cytat:
jak wysoką masz gorączkę? |
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
pytam trzeci raz - ile masz tej gorączki? bo to istotne
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz od 7 nie śpię, tz miał wolna sobotę a ze chodzi na nocki to nie umiał spać i juz od czwartej buszowal na necie i podjadal czekoladę a potem mi chuchal tym słodkim. Jak się przebudzilam o tej 7 to od razu rolety dzwignal i zrobił śniadanie wiec dziś wyjątkowo wcześnie zaczynamy dzień ![]() Zdrowka wszystkim mamuskom które chorują i miłej niedzieli!
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi sie chce spac ... Od 6 nie śpię, szczeniaczek za to chrapie znów a ja boje sie usnąć zeby sie nie zsikał jak wstanie... Jestem głodna a jak wyjdę to wstanie i bedzie piszczał... Dobrze, ze dzis ostatni dzień go pilnuje bo czuje sie taka zmęczona
jak wszyscy chorują to wszyscy- melduje powrót kataru hehe, solidarność musi byc
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie dalej do M nie odzywam bo tym razem mu nie odpuszcze. Boli mnie spojenie lonowe i Mlautka do granic mozliwosci wpycha sie pod zebra. Jedyny ratunek to lezenie na lewym boku, ale ile mozna?! Kurde znalazlam zarąbista oferte pracy, tylko szkoda ze nie mam po co aplikowac bo to dopiero za rok:/ Mlody mi w koncu obudzil sie bez goraczki wiec jest w koncu lepiej. |
|
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
podnoszę rolety i co widzę? znów nas zasypało
ja myslałam rano, że pada deszcz, bo na szybach były krople... więc chyba wcześniej padał deszcz, a teraz znów sypie ![]() mąż jeszcze śpi, ale zaraz obudze go na śniadanko czekam aż się jaja ugotują i będą kanapki z serem, szynką, ogórkiem kiszonym, pomidorem i jajkiem
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Nad morzem snieg prawie caly stopnial wieje i idzie na burze taka porzadna. Drzewa to do ziemi przygina..
|
|
|
|
#4659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze synek zdrowieje ![]() Cytat:
![]() U nas to samo mokre szyby ale bielusko się zrobiło przez noc
|
|
#4660 |
|
Zadomowienie
|
Nas zasypało... trzeba z drzew snieg osypac bo sie polamia.
Sonia zdrowiej!! Mialam zle sny, ze cos mi mowilo, ze umre przy porodzie
|
|
|
|
#4661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To najgorsze co mogloby mi sie przysnic...bardzo współczuję ja to bym zaraz głupia w panike wpadla bo gdzies w srodku bardzo sie tego boje
|
|
#4662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Synus w brzuszku szaleje wiec pomalutku trzeba się ogarnąć, umalowac się, zjeść sniadanko i cos na obiad sobie przygotowac. Mam brokuły ale co do tego hmmm... gdyby nie maly to zapchalabym się czymkolwiek. |
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Szpital mam w domu chlopakow mi rozebralo mam dosc
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
LEKKA ale sen wspolczuje!
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Wspolczuje,.
|
|
|
|
#4667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Ja jestem niewyspana, bo troche z synkiem spałam, ma katar biedulek i sie meczy Cytat:
![]() Cytat:
Jejku, cho... lerna pogoda i za nią idą wirusy. U nas katar pełną parą, wczoraj nos zatkany i mówił przez nos. Dziś już się odetkało trochę ale nie da rady tego wysmarkać. Zdrówka wszystkim małym i dużym! Koperco - dobrze, ze u Was lepiej Idę po kawę i sernik
|
|
#4668 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to straszne jak się teraz coś znajdzie - można powiedzieć - jestem idealną kandydatką, będziecie zachwyceni tylko poczekajcie rok ;/ Może lepiej nie przeglądaj teraz ofert bo będzie Ci bardziej przykro.... Cytat:
Jaka dobra żona ![]() Cytat:
Cytat:
to tylko głupi senCytat:
Spotkałam znajomą ( termin początek maja) i jej synek także choruje, to chyba naprawdę przez taką niemrawą zimę, biedne te maluchy, szkoda mi go bardzo taki fajny żywy chłopiec, jak sobie człowiek pomyśli, że on musiał w szpitalu leżeć i przechodzić przez te wszystkie badania... Jakoś zaczął mnie wzruszać los maluchów, instynkt się budzi ;P ja piję profilaktyczną herbatę z miodem i jem już chyba z 4 kanapkę
|
|||||
|
|
|
#4669 |
|
BAN stały
|
Widzę że u was ciężkie noce i choroby. U mnie ( odpukac) wszyscy zdrowi. Śniegu to my mamy juz od miesiąca mnóstwo i się nie zanosi.
|
|
|
|
#4670 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dalej w łóżku
nie chce mi się wstawać z pod cieplutkiej koldry, tym bardziej że się jeszcze w domu nie pali. Tylko kto mi śniadanie przyniesie bo głodna zaczynam się robić.
|
|
|
|
#4671 |
|
BAN stały
|
Młody wczoraj poszedł na sanki ale zdecydowanie wołam je pchać niż na nich jechać.
|
|
|
|
#4672 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też śniegiem sypie ale i tak nigdzie nie wychodzę to moze sypac ile wlezie.
Faktycznie u kazdej cos jak nie choroby to Tz albo cos innego. Kiepski tydzień mamy
|
|
|
|
#4673 |
|
BAN stały
|
SONIA ile masz tej gorączki?
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Ja tez nie wychodzem. TŻ z nim byl |
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matulu. Co tak wszystkich łapie? Zdrówka! !! Jakoś zasnęłam i pospalam z 5 godz cud ale za to wstałam z kaszlem takim że mi zaraz pluca wyrwie z klatki i boję się kaszlec co by skurczy jakiś nie wywołać :/ nos wydmuchalam i się wystraszylam bo patrzę a na chusteczce krew i to dużo a nigdy w życiu mi krew nie leciała z nosa i smarkalam dosłownie samą krwią, myślę że pękła mi chyba zylka w nosie od ciaglego smarkania :/Znoeu wydmuchalam i znowu krew
|
|
|
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi to pare razy w tygodniu peka zylka wystarczy ze sie wysmarkam a juz krew ciurkiem kapie czasem to nawet nie zdążę po husteczke sięgnąć s na kapie mi wszędzie
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Możemy zrobić szpital na forum tylko ktota zgodzi się na zostanie naszym lekarzem
|
|
|
|
#4676 |
|
BAN stały
|
Kupilam wczoraj masc do sutków i antyperspirant do torby. Tylko o balsamie zapomnialam...
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Tż mi przyniósł herbatke z cytryna hyhyI ogarnął salon poscieral wszędzie kurze, jeszcze mógłby pomyśleć i śniadanie mi zrobić
|
|
|
|
|
#4678 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz to duzo do roboty nie ma :P zbada i wsio
pielęgniarka się opiekuje hihi a właśnie jeszcze pielegniarka tylko miłą poproszę która nas nie ubije :P
|
|
|
|
#4680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam krew w nosie, w ciąży to normalne.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

i miłej niedzieli!
czekam aż się jaja ugotują i będą kanapki
z serem, szynką, ogórkiem kiszonym, pomidorem i jajkiem 

i go nie kupie, nie chce wydawac tyle na wozek, trudno jak nie stanieje to bedzie inny, mysle o baby design lupo comfort, tani i podobny do maxi cosi. Gossip ok jest? Musze pojechac i obejzec go.
nie chce mi się wstawać z pod cieplutkiej koldry, tym bardziej że się jeszcze w domu nie pali. Tylko kto mi śniadanie przyniesie bo głodna zaczynam się robić.

Ślubujemy: 21.10.2017