|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Koteł
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII
Valder rama3 godziny temu
Musi być oddana żeby nie skończyć jak poprzednia, tzn. wymieniona na młodszy model. Odpowiedz · 6 Cookie3 godziny temu A skąd takie informacje Odpowiedz · 2 aankaa902 godziny temu +Valder rama Dokładnie, żeby takie rzeczy mówić ahhh.... Odpowiedz · 1 Catherine Grande2 godziny temu Z internetu, jak wszystko! Odpowiedz · Valder rama2 godziny temu Tak, z internetu - cena "sławy". Ślub z pierwszą żoną 2009 r, w 2011 r Kretka już latała do Marka. Fantastyczny facet, tylko pozazdrościć. Odpowiedz · 4 Cookie1 godzinę temu +Valder rama A skąd wiesz, że to Marek zawinił? Odpowiedz · TheLawendowa1 godzinę temu Zastanawiam się po co coś takiego tutaj piszesz, przekroczyłaś tym komentarzem pewną granicę. Pokazują na youtubie tyle swojej prywatności ile uważają za słuszne, wyciąganie brudów z prywatnego życia w komentarzach jest na... właściwie na żadnym poziomie. Jakiś żal masz? Ludzie się rozwodzą i pobierają i rozwodzą i tak już jest. Odpowiedz · 4 Aleksandra s1 godzinę temu +Valder rama A co Cię to obchodzi czy jest rozwiedziony czy też nie? Bez przesady nie powinno się wnikać, aż tak głęboko w cudze życie!!!! Odpowiedz · Sylwia Ka1 godzinę temu +Valder rama To już zakrawa na manię prześladowczą, żeby googlować czyjeś życie. Może sprzedaj komputer bo to już są jakieś zaburzenia psychiczne. Komu coś chciałeś/chciałaś udowodnić. Jeżeli to prawda to Ania o tym na pewno wie, więc nie wiem co przez Ciebie przemawia? Zazdrość? Dobrze im się układa , mają udane życie więc przestań w nie wchodzić z brudnymi buciorami. Odpowiedz · 1 Valder rama51 minut temu +Sylwia Ka Tak, mania prześladowcza - pod każdym filmem, wpisem na facebooku czy instagramie piszę setki komentarzy. Widzisz je tam, bo może o czymś nie wiem ? Po prostu nie jestem za budowaniem swojego szczęścia na nieszczęsciu innych. Odpowiedz · Lulla Moona47 minut temu Nikt nie wie jak to było, ale to nie od Ani zależały losy tamtego małżeństwa... Pod ostatnim filmikiem tez były komentarze na ten temat, ktoś usunął... Dajcie juz im spokój. Odpowiedz · 1 gosc 123459 minut temu +Valder rama Jestem w szoku. Dlatego nigdy nie chcieli mówić, dlaczego Marek tak długo był sam(jednak nie był). Dla mnie małżeństwo to świętość. Myślałem, ze Kretka jest inna a wdała sie w romans z żonatym facetem i rozbiła małżeństwo. Przestaje wierzyć w ludzkość... Odpowiedz · TheLawendowa4 minuty temu Jak czytam ten niektóre komentarze to flaki mi się przewracają. Jak nie kochasz już swego małżonką bądz małżonki to bądz nieszczęśliwa ale w małżeństwie bo to ŚWIĘTOŚĆ. Jak cie leje, leje dzieci .. bądz w małżeństwie bo to ŚWIĘTOŚĆ. Jak chleje, przepija kase, zdradza cię nadal bądź w małżeństwie bo to... Dziewczyny, litośći. Odpowiedz · Cookie1 minutę temu +gosc 12345 Twój komentarz mnie powalił na łopatki. Jesteś wróżbitką czy prześladowcą? Skąd wiesz co działo się naprawdę? Żałosne. Odpowiedz · gosc 1234529 sekund temu +TheLawendowa Nie popadajmy w skrajność. Raczej chodzi o to, że na horyzoncie pojawia się młoda i chętna. Wtedy korzystają Odpowiedz · |
|
|
|
#2522 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję KlatkaNaPtaszka
|
|
|
|
#2523 |
|
niepolubiecie
|
wolę Szusz i jej burgery na śniadanie niż tabuny domorosłych specjalistek od żywienia, które myślą, że jak czytają poradniki to znają się na żywieniu i polecają wcielanie swoich zasad żywienia/odchudzania, choć obok wiedzy na ten temat to one nawet nie stały.
a neti aneti wydaje mi się sympatyczna. Aż dziw, że mi u niej nie przeszkadza pozowanie na mądrzejszą niż jest. A jej mąż czasami przesadza i niezbyt profesjonalne jest polecanie np. masy suplementów bez dodania, że należy branie supli np. przy pcos skonsultować z lekarzem, ale i tak jego wiedza na tle całego polskiego juciuba powala. Miałam ostatnio przyjemność spotkać na uczelni Julię itsxJul i odniosłam wrażenie, że ona chyba tak kiepsko lubi się z kamerą, bo na żywo nie była taka dziwno-sztuczna. Ona z tą swoją dietą, reklamówką supli i odstawieniem leków w ogóle wymiata. ![]() Oglądacie nudziarę? ciekawe czy z nią jest podobnie... |
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wygląda? ;o Ostatnio coraz częściej mi szczena opada, jak czytam posty tutaj. Może odwyk od wizażu potrzebny Ale myślę, że to nieodwracalne zmiany nastąpiły, no nic - jak to mawiają - co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
|
|
|
|
|
#2525 |
|
niepolubiecie
|
A jeśli o Marka chodzi to ja nie podzielam niepokojów, ale jest dominującym bucem. Powiedziałabym, że przepracowaną marudą.
|
|
|
|
#2526 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem wielka fanka szusz.. aleeeeee mi sie wydaje ze ona wyglada swietnie. W sensie figury itd. Wiec troche mnie zdziwilo takie stwierdzenie.
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agamalinowa1 godzinę temu jako stara mężatka powiem Ci, że jeśli szanujesz siebie nie powinnas mieszkac z nim przed ślubem. Jeśli widzisz , że on na Ciebie w tym temacie napiera to powinna Ci się włączyć czerwona lampka ! Nie umie czekać przed ślubem tymbardziej nie będzie umiał tego po .Dajesz mu swoje piękno, delikatność, uczuciowośc - wszystko to czego on nie ma,wszystko to co go fascynuje i czego pożąda , więc żeby to docenić powinien czekać i pragnąć! Bądż wymagająca |
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, że komuś się chciało takie dochodzenie robić A jaka jest między nimi różnica wieku w ogóle?
|
|
#2530 |
|
niepolubiecie
|
jeśli kobieta wiąże się ze starszym mężczyzną, rozwodnikiem to z automatu on zostawiacz żon dla młodszych, a ona rozbijaczka małżeństw
|
|
|
|
#2531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie tak sie utarło. Wystarczy że gdzieś taka sytuacja zostanie naglośniona. To potem już każdy rozwod i zwiazek z młodszą jest szufladkowany.
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio padło na przykład, że Doncze ma skromny biust
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle nie znoszę jak ktoś narzuca innym swoje poglądy! |
|
|
|
|
#2534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Co sprawia, że nie ma kobiecej figury
|
|
|
|
#2536 |
|
niepolubiecie
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Konto usunięte
|
Ja wysyłałam do paru, m.in. RLM, Stylizacje, Donci, Zmalowanej i Neti Aneti.
Od każdej dostałam odpowiedz na zadane pytanie
|
|
|
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
Kasia pięknie wygląda w tej szarej koszulce, zdecydowanie to jej kolor
![]() Bluzka z czaszką do mnie nie przemawia, trochę dziwna. Ale spodnie i torebki świetne, a zwłaszcza ta z Zary, uwielbiam takie pękate fasony. U Justyny podobają mi się rzeczy na siłownię, koszulka jest cudna. Sukienka też |
|
|
|
#2539 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, pijecie mleko? Bo w sumie to rzadko, ale ostatnio prare razy mi się zdarzyło. Dzisiaj się obudziłam i mam wysyp podskórnych, NA BRODZIE! i zastanawiam się czy to przez mleko, bo w sumie nic nie zmieniałam w pielęgnacji.
|
|
|
|
#2540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziwne, że ludzie jeszcze myślą, że wstrzemięźliwość przed ślubem jest gwarancją udanego małżeństwa. |
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chodzi mi o maniakalne trzymanie się zdrowego sposobu odżywania, ale nie uważasz, że hamburger i frytki to nie jest pełnowartościowe zdrowe śniadanie? Z tego co pokazuje Szusz tego typu jedzenie nie jest u jej rzadkością, makarony na wynos, pizza, McDonalds itd bardzo często goszczą w jej menu.
|
|
#2542 |
|
Konto usunięte
|
Salix - też mam suchą skórę, też lubię Neutrogenę
O kótrym mleczku z YR mówisz? Ja muszę dodać, że moim ostatnim hitem, drogim, ale bardzo wydajnym, pięknie pachnącym i naprawdę nawilżającym jest masło ze Starej Mydlarni - no coś wspaniałego. A te wszystkie Isany, Ziaje... na mnie to nie działa, jakaś taka powłoczka śliska przez chwilę, a nie nawilżona skóra.Wiecie co, obejrzałam kilkanaście vlogów Karoliny i DG. Same vlogi mają różne - czasem to tylko krótka gadka, trochę jedzenia i biuru, szkoda, że nie są dłuższe, ale fajnie popatrzeć na zakochaną parę, a DG wcale takim dzieciuchem nie jest, w filmach tak często buzi nie otwiera |
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio odkryłam mleko roślinne- orzechowe, migdałowe, za krowim nie przepadam dziwnie dla mnie pachnie
|
|
#2544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() teraz z kolei wygląda za grubo, niezdrowo i ma szarą cerę xD
|
|
#2545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mąż neti aneti jest lekarzem,więc z tego wynika jego wiedza Sama neti aneti do mnie nie przemawia. Przez chwilę ją oglądałam,ale te jej gadki psychologiczne i światopoglądowe mi nie odpowiadają. Poza tym miała depresyjne usposobienie i mnie dołowała. Być może teraz jest inaczej.
|
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie to były jej lata świetności
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo że to nie mój styl, to do justyny pasuje w 100%w ogóle jeżeli chodzi o haule ubraniowe, to oglądam tylko lgs i czasami doncze. może dlatego, że pokazują ciuchy na sylwetce. nie ma nic gorszego niż juciuberka siedząca 30 cm przed kamerą i nieudolnie próbująca pokazać ciuch. jeszcze przy dodatkach - ok, ale jak zaczyna pokazywać np. płaszcz to i jeszcze pytania w stylu: "nie wiem czy to zobaczycie" - no nie, nie zobaczymy
|
|
|
|
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie to najgorsi są jedzeniowi neofici, którzy całe życie opychają się niezdrowym żarciem i tyją w oczach, a potem nawracają się na jedyną słuszną drogę i usiłują wszystkim wmówić, że najzdrowiej to żyć o wodzie i kiełkach ekologicznej rzodkiewki.
pozowanie na wielkiego znawce i speca od chorób, żywienia, bilansowania posiłków i życia innych ludzi nie, żebym miała coś do Ciebie personalnie, ale ten wątek od dawna przepełnił się tego typu ludźmi.
|
#2550 |
|
Raczkowanie
|
Konturówka 74 z inglota z tego co widzę jest dostępna na ich stronie, 23 zł i dostawa 5 zł
Bardzo polecam z tej kategorii gruby, wysuwany ołówek do ust. Całkowicie matowy, z temperówką, mam kolor 24 ( zgaszony róż ), jest świetny, długo utrzymuje się na ustach i jest bardzo wydajny, mam go już ok rok i zostało go ok 4 cm a używam często. Kosztuje ok 25 zł. U Zmalowanej nowy film z Natalią z i love my addiction ( niestety nie wkleję linka bo piszę z tabletu ) Natalia bardzo mi się podoba, piękna z niej kobieta. Co do makijażu, myślę że dała zdecydowanie za dużo korektora pod oczy Zmalowanej, chyba że w kamerze taki efekt. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

i jeszcze pytania w stylu: "nie wiem czy to zobaczycie" - no nie, nie zobaczymy