Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-08, 11:47   #2521
kiziamizia91
Koteł

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
O jakich komentarzach mówisz, bo nic nie widzę?
Valder rama3 godziny temu

Musi być oddana żeby nie skończyć jak poprzednia, tzn. wymieniona na młodszy model. 
Odpowiedz · 6

Cookie3 godziny temu

A skąd takie informacje 
Odpowiedz · 2

aankaa902 godziny temu

+Valder rama Dokładnie, żeby takie rzeczy mówić ahhh....
Odpowiedz · 1

Catherine Grande2 godziny temu

Z internetu, jak wszystko!
Odpowiedz ·

Valder rama2 godziny temu

Tak, z internetu - cena "sławy". Ślub z pierwszą żoną 2009 r, w 2011 r Kretka już latała do Marka. Fantastyczny facet, tylko pozazdrościć. 
Odpowiedz · 4

Cookie1 godzinę temu

+Valder rama A skąd wiesz, że to Marek zawinił? 
Odpowiedz ·

TheLawendowa1 godzinę temu

Zastanawiam się po co coś takiego tutaj piszesz, przekroczyłaś tym komentarzem pewną granicę. Pokazują na youtubie tyle swojej prywatności ile uważają za słuszne, wyciąganie brudów z prywatnego życia w komentarzach jest na... właściwie na żadnym poziomie. Jakiś żal masz? Ludzie się rozwodzą i pobierają i rozwodzą i tak już jest.
Odpowiedz · 4

Aleksandra s1 godzinę temu

+Valder rama A co Cię to obchodzi czy jest rozwiedziony czy też nie? Bez przesady nie powinno się wnikać, aż tak głęboko w cudze życie!!!!
Odpowiedz ·

Sylwia Ka1 godzinę temu

+Valder rama To już zakrawa na manię prześladowczą, żeby googlować czyjeś życie. Może sprzedaj komputer bo to już są jakieś zaburzenia psychiczne.
Komu coś chciałeś/chciałaś udowodnić. Jeżeli to prawda to Ania o tym na pewno wie, więc nie wiem co przez Ciebie przemawia? Zazdrość? Dobrze im się układa , mają udane życie więc przestań w nie wchodzić z brudnymi buciorami. 
Odpowiedz · 1

Valder rama51 minut temu

+Sylwia Ka Tak, mania prześladowcza - pod każdym filmem, wpisem na facebooku czy instagramie piszę setki komentarzy. Widzisz je tam, bo może o czymś nie wiem ? Po prostu nie jestem za budowaniem swojego szczęścia na nieszczęsciu innych. 
Odpowiedz ·

Lulla Moona47 minut temu

Nikt nie wie jak to było, ale to nie od Ani zależały losy tamtego małżeństwa... Pod ostatnim filmikiem tez były komentarze na ten temat, ktoś usunął... Dajcie juz im spokój.
Odpowiedz · 1

gosc 123459 minut temu

+Valder rama Jestem w szoku. Dlatego nigdy nie chcieli mówić, dlaczego Marek tak długo był sam(jednak nie był). Dla mnie małżeństwo to świętość. Myślałem, ze Kretka jest inna a wdała sie w romans z żonatym facetem i rozbiła małżeństwo. Przestaje wierzyć w ludzkość...
Odpowiedz ·

TheLawendowa4 minuty temu

Jak czytam ten niektóre komentarze to flaki mi się przewracają. Jak nie kochasz już swego małżonką bądz małżonki to bądz nieszczęśliwa ale w małżeństwie bo to ŚWIĘTOŚĆ. Jak cie leje, leje dzieci .. bądz w małżeństwie bo to ŚWIĘTOŚĆ. Jak chleje, przepija kase, zdradza cię nadal bądź w
małżeństwie bo to... Dziewczyny, litośći.
Odpowiedz ·

Cookie1 minutę temu

+gosc 12345 Twój komentarz mnie powalił na łopatki. Jesteś wróżbitką czy prześladowcą? Skąd wiesz co działo się naprawdę? Żałosne.
Odpowiedz ·

gosc 1234529 sekund temu

+TheLawendowa Nie popadajmy w skrajność. Raczej chodzi o to, że na horyzoncie pojawia się młoda i chętna. Wtedy korzystają
Odpowiedz ·
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:48   #2522
zivit
Rozeznanie

Dziękuję KlatkaNaPtaszka

Fragrantica
zivit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:49   #2523
roseplum
niepolubiecie

wolę Szusz i jej burgery na śniadanie niż tabuny domorosłych specjalistek od żywienia, które myślą, że jak czytają poradniki to znają się na żywieniu i polecają wcielanie swoich zasad żywienia/odchudzania, choć obok wiedzy na ten temat to one nawet nie stały.

a neti aneti wydaje mi się sympatyczna. Aż dziw, że mi u niej nie przeszkadza pozowanie na mądrzejszą niż jest.

A jej mąż czasami przesadza i niezbyt profesjonalne jest polecanie np. masy suplementów bez dodania, że należy branie supli np. przy pcos skonsultować z lekarzem, ale i tak jego wiedza na tle całego polskiego juciuba powala.

Miałam ostatnio przyjemność spotkać na uczelni Julię itsxJul i odniosłam wrażenie, że ona chyba tak kiepsko lubi się z kamerą, bo na żywo nie była taka dziwno-sztuczna. Ona z tą swoją dietą, reklamówką supli i odstawieniem leków w ogóle wymiata.

Oglądacie nudziarę? ciekawe czy z nią jest podobnie...
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:50   #2524
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Nie dziwie się że Szusz wygląda jak wygląda jeśli burgery jada na śniadanie
Serio?
Jak wygląda? ;o
Ostatnio coraz częściej mi szczena opada, jak czytam posty tutaj. Może odwyk od wizażu potrzebny Ale myślę, że to nieodwracalne zmiany nastąpiły, no nic - jak to mawiają - co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:51   #2525
roseplum
niepolubiecie

A jeśli o Marka chodzi to ja nie podzielam niepokojów, ale jest dominującym bucem. Powiedziałabym, że przepracowaną marudą.
Stary 2015-02-08, 11:51   #2526
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
a ile Zuzia ma lat?
W tym roku 19

Z vlogowych newsow jeszcze - Olga z WobecObiektywu znowu jest z Szymonem. Pozdrawiam czytających

Gubię literki na tablecie.
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:52   #2527
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Serio?
Jak wygląda? ;o
Ostatnio coraz częściej mi szczena opada, jak czytam posty tutaj. Może odwyk od wizażu potrzebny Ale myślę, że to nieodwracalne zmiany nastąpiły, no nic - jak to mawiają - co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
Nie jestem wielka fanka szusz.. aleeeeee mi sie wydaje ze ona wyglada swietnie. W sensie figury itd. Wiec troche mnie zdziwilo takie stwierdzenie.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:53   #2528
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
btw- jaka dyskusja w komentach, ciekawe czy to prawda co tam ktos wypisuje
Mój ulubiony

agamalinowa1 godzinę temu

jako stara mężatka powiem Ci, że jeśli szanujesz siebie nie powinnas mieszkac z nim przed ślubem. Jeśli widzisz , że on na Ciebie w tym temacie napiera to powinna Ci się włączyć czerwona lampka ! Nie umie czekać przed ślubem tymbardziej nie będzie umiał tego po .Dajesz mu swoje piękno, delikatność, uczuciowośc - wszystko to czego on nie ma,wszystko to co go fascynuje i czego pożąda , więc żeby to docenić powinien czekać i pragnąć! Bądż wymagająca 
Stary 2015-02-08, 11:57   #2529
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
Valder rama3 godziny temu

Musi być oddana żeby nie skończyć jak poprzednia, tzn. wymieniona na młodszy model. [...]
No proszę, nie zauważyłam tego.
Swoją drogą, że komuś się chciało takie dochodzenie robić A jaka jest między nimi różnica wieku w ogóle?

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 11:57   #2530
roseplum
niepolubiecie

jeśli kobieta wiąże się ze starszym mężczyzną, rozwodnikiem to z automatu on zostawiacz żon dla młodszych, a ona rozbijaczka małżeństw
Stary 2015-02-08, 11:59   #2531
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
jeśli kobieta wiąże się ze starszym mężczyzną, rozwodnikiem to z automatu on zostawiacz żon dla młodszych, a ona rozbijaczka małżeństw
Dokładnie tak sie utarło. Wystarczy że gdzieś taka sytuacja zostanie naglośniona. To potem już każdy rozwod i zwiazek z młodszą jest szufladkowany.
Stary 2015-02-08, 12:01   #2532
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Serio?
Jak wygląda? ;o
Dokładnie.
Ostatnio padło na przykład, że Doncze ma skromny biust
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:02   #2533
Agata2205
Zadomowienie

Cytat:
Mój ulubiony

jako stara mężatka powiem Ci, że jeśli szanujesz siebie nie powinnas mieszkac z nim przed ślubem. Jeśli widzisz , że on na Ciebie w tym temacie napiera to powinna Ci się włączyć czerwona lampka ! Nie umie czekać przed ślubem tymbardziej nie będzie umiał tego po .Dajesz mu swoje piękno, delikatność, uczuciowośc - wszystko to czego on nie ma,wszystko to co go fascynuje i czego pożąda , więc żeby to docenić powinien czekać i pragnąć! Bądż wymagająca 
Oooł noooł, ja to dopiero jestem złaaa, najpierw mieszkałam z chłopakiem, potem zostaliśmy parą.

W ogóle nie znoszę jak ktoś narzuca innym swoje poglądy!
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:03   #2534
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
Oooł noooł, ja to dopiero jestem złaaa, najpierw mieszkałam z chłopakiem, potem zostaliśmy parą.

W ogóle nie znoszę jak ktoś narzuca innym swoje poglądy!
Po chrześcijańsku mają się zachowywać i koniec!
Stary 2015-02-08, 12:04   #2535
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dokładnie.
Co sprawia, że nie ma kobiecej figury no i ma do tego 'sporo ciałka' i grube nogi
Stary 2015-02-08, 12:06   #2536
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dokładnie.
to i tak nic przy sugestii, że skromny biust wyklucza kobiecą figurę (pozdro 60GG jakby kto podejrzewał kompleksy )
Stary 2015-02-08, 12:07   #2537
201610310857
Konto usunięte

Ja wysyłałam do paru, m.in. RLM, Stylizacje, Donci, Zmalowanej i Neti Aneti.
Od każdej dostałam odpowiedz na zadane pytanie
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:10   #2538
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
haul u lgs
Kasia pięknie wygląda w tej szarej koszulce, zdecydowanie to jej kolor

Bluzka z czaszką do mnie nie przemawia, trochę dziwna. Ale spodnie i torebki świetne, a zwłaszcza ta z Zary, uwielbiam takie pękate fasony.

U Justyny podobają mi się rzeczy na siłownię, koszulka jest cudna. Sukienka też T-shirt z błyskawicami robi wrażenie, ale u siebie go nie widzę. Reszta nie w moim stylu.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:12   #2539
201610310857
Konto usunięte

dziewczyny, pijecie mleko? Bo w sumie to rzadko, ale ostatnio prare razy mi się zdarzyło. Dzisiaj się obudziłam i mam wysyp podskórnych, NA BRODZIE! i zastanawiam się czy to przez mleko, bo w sumie nic nie zmieniałam w pielęgnacji.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:13   #2540
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Mój ulubiony

Dziwne, że ludzie jeszcze myślą, że wstrzemięźliwość przed ślubem jest gwarancją udanego małżeństwa.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:17   #2541
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Serio?
Jak wygląda? ;o
Nie jest osobą otyłą ale jest to takie typ budowy który ma tendencje do nabierania wagi. Pamiętam jak kiedyś wyglądała, była o wiele szczuplejsza, zdrowiej wyglądała. Obecnie wygląda często na zmęczoną, ma szaro wglądająca cerę itd...
Nie chodzi mi o maniakalne trzymanie się zdrowego sposobu odżywania, ale nie uważasz, że hamburger i frytki to nie jest pełnowartościowe zdrowe śniadanie?
Z tego co pokazuje Szusz tego typu jedzenie nie jest u jej rzadkością, makarony na wynos, pizza, McDonalds itd bardzo często goszczą w jej menu.

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:19   #2542
201607131110
Konto usunięte

Salix - też mam suchą skórę, też lubię Neutrogenę O kótrym mleczku z YR mówisz? Ja muszę dodać, że moim ostatnim hitem, drogim, ale bardzo wydajnym, pięknie pachnącym i naprawdę nawilżającym jest masło ze Starej Mydlarni - no coś wspaniałego. A te wszystkie Isany, Ziaje... na mnie to nie działa, jakaś taka powłoczka śliska przez chwilę, a nie nawilżona skóra.

Wiecie co, obejrzałam kilkanaście vlogów Karoliny i DG. Same vlogi mają różne - czasem to tylko krótka gadka, trochę jedzenia i biuru, szkoda, że nie są dłuższe, ale fajnie popatrzeć na zakochaną parę, a DG wcale takim dzieciuchem nie jest, w filmach tak często buzi nie otwiera Zaradny, pracowity facet - to jest dla mnie dowód na dojrzałość, a nie to, ile razy dziennie się wygłupia. Co się ze mną dzieje?
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:19   #2543
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
dziewczyny, pijecie mleko? Bo w sumie to rzadko, ale ostatnio prare razy mi się zdarzyło. Dzisiaj się obudziłam i mam wysyp podskórnych, NA BRODZIE! i zastanawiam się czy to przez mleko, bo w sumie nic nie zmieniałam w pielęgnacji.

Ja ostatnio odkryłam mleko roślinne- orzechowe, migdałowe, za krowim nie przepadam dziwnie dla mnie pachnie

Stary 2015-02-08, 12:21   #2544
Ifigienia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Nie jest osobą otyłą ale jest to takie typ budowy który ma tendencje do nabierania wagi. Pamiętam jak kiedyś wyglądała, była o wiele szczuplejsza, zdrowiej wyglądała. Obecnie wygląda często na zmęczoną, ma szaro wglądająca cerę itd...
Nie chodzi mi o maniakalne trzymanie się zdrowego sposobu odżywania, ale nie uważasz, że hamburger i frytki to nie jest pełnowartościowe zdrowe śniadanie?
Z tego co pokazuje Szusz tego typu jedzenie nie jest u jej rzadkością, makarony na wynos, pizza, McDonalds itd bardzo często goszczą w jej menu.
pamiętam jak była taka chuda, to wszystkie laski tutaj wypisywały, że wygląda za chudo, że niezdrowo, że brzydkie włosy
teraz z kolei wygląda za grubo, niezdrowo i ma szarą cerę xD

-all right, everybody be cool, this is a robbery!
-any of you fukcing pricks move, and I'll execute every motherfukcing last one of ya!
Ifigienia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:23   #2545
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
wolę Szusz i jej burgery na śniadanie niż tabuny domorosłych specjalistek od żywienia, które myślą, że jak czytają poradniki to znają się na żywieniu i polecają wcielanie swoich zasad żywienia/odchudzania, choć obok wiedzy na ten temat to one nawet nie stały.

a neti aneti wydaje mi się sympatyczna. Aż dziw, że mi u niej nie przeszkadza pozowanie na mądrzejszą niż jest.

A jej mąż czasami przesadza i niezbyt profesjonalne jest polecanie np. masy suplementów bez dodania, że należy branie supli np. przy pcos skonsultować z lekarzem, ale i tak jego wiedza na tle całego polskiego juciuba powala.

Miałam ostatnio przyjemność spotkać na uczelni Julię itsxJul i odniosłam wrażenie, że ona chyba tak kiepsko lubi się z kamerą, bo na żywo nie była taka dziwno-sztuczna. Ona z tą swoją dietą, reklamówką supli i odstawieniem leków w ogóle wymiata.

Oglądacie nudziarę? ciekawe czy z nią jest podobnie...

Mąż neti aneti jest lekarzem,więc z tego wynika jego wiedza Sama neti aneti do mnie nie przemawia. Przez chwilę ją oglądałam,ale te jej gadki psychologiczne i światopoglądowe mi nie odpowiadają. Poza tym miała depresyjne usposobienie i mnie dołowała. Być może teraz jest inaczej.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:25   #2546
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifigienia Pokaż wiadomość
pamiętam jak była taka chuda, to wszystkie laski tutaj wypisywały, że wygląda za chudo, że niezdrowo, że brzydkie włosy

Jak dla mnie to były jej lata świetności

Stary 2015-02-08, 12:26   #2547
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Kasia pięknie wygląda w tej szarej koszulce, zdecydowanie to jej kolor

Bluzka z czaszką do mnie nie przemawia, trochę dziwna. Ale spodnie i torebki świetne, a zwłaszcza ta z Zary, uwielbiam takie pękate fasony.

U Justyny podobają mi się rzeczy na siłownię, koszulka jest cudna. Sukienka też T-shirt z błyskawicami robi wrażenie, ale u siebie go nie widzę. Reszta nie w moim stylu.
podoba mi się kosmetyczka kasi. no i wszystko justyny mimo że to nie mój styl, to do justyny pasuje w 100%

w ogóle jeżeli chodzi o haule ubraniowe, to oglądam tylko lgs i czasami doncze. może dlatego, że pokazują ciuchy na sylwetce. nie ma nic gorszego niż juciuberka siedząca 30 cm przed kamerą i nieudolnie próbująca pokazać ciuch. jeszcze przy dodatkach - ok, ale jak zaczyna pokazywać np. płaszcz to i jeszcze pytania w stylu: "nie wiem czy to zobaczycie" - no nie, nie zobaczymy
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:27   #2548
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifigienia Pokaż wiadomość
No cóż

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Mąż neti aneti jest lekarzem,więc z tego wynika jego wiedza Sama neti aneti do mnie nie przemawia. Przez chwilę ją oglądałam,ale te jej gadki psychologiczne i światopoglądowe mi nie odpowiadają. Poza tym miała depresyjne usposobienie i mnie dołowała. Być może teraz jest inaczej.
O to, to
Stary 2015-02-08, 12:28   #2549
Ifigienia
Raczkowanie

jak dla mnie to najgorsi są jedzeniowi neofici, którzy całe życie opychają się niezdrowym żarciem i tyją w oczach, a potem nawracają się na jedyną słuszną drogę i usiłują wszystkim wmówić, że najzdrowiej to żyć o wodzie i kiełkach ekologicznej rzodkiewki.
pozowanie na wielkiego znawce i speca od chorób, żywienia, bilansowania posiłków i życia innych ludzi
nie, żebym miała coś do Ciebie personalnie, ale ten wątek od dawna przepełnił się tego typu ludźmi.

-all right, everybody be cool, this is a robbery!
-any of you fukcing pricks move, and I'll execute every motherfukcing last one of ya!
Ifigienia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:29   #2550
stina1983
Raczkowanie

Konturówka 74 z inglota z tego co widzę jest dostępna na ich stronie, 23 zł i dostawa 5 zł Bardzo polecam z tej kategorii gruby, wysuwany ołówek do ust. Całkowicie matowy, z temperówką, mam kolor 24 ( zgaszony róż ), jest świetny, długo utrzymuje się na ustach i jest bardzo wydajny, mam go już ok rok i zostało go ok 4 cm a używam często. Kosztuje ok 25 zł.

U Zmalowanej nowy film z Natalią z i love my addiction ( niestety nie wkleję linka bo piszę z tabletu ) Natalia bardzo mi się podoba, piękna z niej kobieta. Co do makijażu, myślę że dała zdecydowanie za dużo korektora pod oczy Zmalowanej, chyba że w kamerze taki efekt.
stina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości