Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-08, 12:30   #2551
szatanica1989
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
dziewczyny, pijecie mleko? Bo w sumie to rzadko, ale ostatnio prare razy mi się zdarzyło. Dzisiaj się obudziłam i mam wysyp podskórnych, NA BRODZIE! i zastanawiam się czy to przez mleko, bo w sumie nic nie zmieniałam w pielęgnacji.
Mleko to dla mnie zło wcielone, sama mam nietolerancję i w konsekwencji (jak sądzę) niedoczynność tarczycy. Według mnie dorosły człowiek nie powinien go pić, dla własnego dobra. Nie polecam, pozyskiwanie mleka mnie obrzydza chyba bardziej niż mięsa. Ale to oczywiście tylko moja opinia.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:34   #2552
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny, pijecie mleko? Bo w sumie to rzadko, ale ostatnio prare razy mi się zdarzyło. Dzisiaj się obudziłam i mam wysyp podskórnych, NA BRODZIE! i zastanawiam się czy to przez mleko, bo w sumie nic nie zmieniałam w pielęgnacji.
Bardzo możliwe, że to od mleka. Miałam coś podobnego. Teraz piję kawkę tylko z kokosowym
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:35   #2553
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Nie jest osobą otyłą ale jest to takie typ budowy który ma tendencje do nabierania wagi. Pamiętam jak kiedyś wyglądała, była o wiele szczuplejsza, zdrowiej wyglądała. Obecnie wygląda często na zmęczoną, ma szaro wglądająca cerę itd...
Nie chodzi mi o maniakalne trzymanie się zdrowego sposobu odżywania, ale nie uważasz, że hamburger i frytki to nie jest pełnowartościowe zdrowe śniadanie?
Z tego co pokazuje Szusz tego typu jedzenie nie jest u jej rzadkością, makarony na wynos, pizza, McDonalds itd bardzo często goszczą w jej menu.
Szusz nigdy nie robiła żadnego "Boggie się odchudza", nie promuje swojej diety mówiąc, że jest zdrowa, więc o co własciwie chodzi? Każde śniadanie musi być pełnowartościowe?

Nie jadłam od lat żadnej z rzeczy, które wymieniłaś, a makaronu i pizzy żadnej, nawet domowej od ponad dwóch lat. I wybacz, ale to Ty z zaglądaniem do talerza komuś, kto nie twierdzi, że chce się zdrowo odżywiać i jadąc po figurze szczupłej kobiety brzmisz maniakalnie i niezdrowo.
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:38   #2554
Ifigienia
Raczkowanie

no właśnie nagle każde śniadanie musi być pełnowartościowe, każdy napój musi być wodą, każda kolacja musi być białkiem
i to zwykle w oczach ludzi, którzy fit są od miesiąca

-all right, everybody be cool, this is a robbery!
-any of you fukcing pricks move, and I'll execute every motherfukcing last one of ya!
Ifigienia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:39   #2555
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Mąż neti aneti jest lekarzem,więc z tego wynika jego wiedza Sama neti aneti do mnie nie przemawia. Przez chwilę ją oglądałam,ale te jej gadki psychologiczne i światopoglądowe mi nie odpowiadają. Poza tym miała depresyjne usposobienie i mnie dołowała. Być może teraz jest inaczej.
to miałam na myśli pisząc, że pozuje na mądrzejszą niż jest. Te jej gadki nawet nie psychologiczne, a pseudo psychologiczne
Stary 2015-02-08, 12:42   #2556
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
ja po mleku miałam to samo:-(
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:44   #2557
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Ishya Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe, że to od mleka. Miałam coś podobnego. Teraz piję kawkę tylko z kokosowym
Kupujesz je czy robisz sama?

Według mnie Szusz wygląda super. Może i ma zmęczoną cerę i jej figura nie wygląda tak, jak za czasów fryzurki za ucho (chociaż wtedy jej cera wyglądała podobnie, może to geny, których nie przeskoczy?), ale w ostatnim czasie wygląda najlepiej, jeśli chodzi o jej całą karierę juciubową. Nie jest taka nerwowa jak kiedyś, teraz to bardziej wyciszona, spokojna, uśmiechnięta, po prostu spełniona kobieta z blaskiem w oczach. Ma ochotę na burgera, więc wsiada do samochodu i jedzie na burgera, nie musi nikomu niczego udowadniać. Z przyjemnością obejrzałam jej vlog, przekomarzanki z partnerem były urocze, sama Szusz wyglądała w nim świetnie, bardzo promiennie.
Już kiedyś pisałam tu i nadal podtrzymuję swoją opinię, że nie mogę znieść filmików Szusz-bjutiguru, bo jest w nich jakaś taka mimozowata i flegmatyczna, ale Szusz-Weronika we vlogach sprawia wrażenie fantastycznej osoby.
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:44   #2558
roseplum
niepolubiecie

@Edeldredzia dzięki za zapro jak już będę to się przypomnę
Stary 2015-02-08, 12:46   #2559
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
No proszę, nie zauważyłam tego.
Swoją drogą, że komuś się chciało takie dochodzenie robić A jaka jest między nimi różnica wieku w ogóle?
chyba 10 lat.
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:46   #2560
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
haul u lgs
Torebki mają rewelacyjne!

Ps. Justyna się zaręczyła

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Serio?
Jak wygląda? ;o
Ostatnio coraz częściej mi szczena opada, jak czytam posty tutaj. Może odwyk od wizażu potrzebny Ale myślę, że to nieodwracalne zmiany nastąpiły, no nic - jak to mawiają - co zrobisz, jak nic nie zrobisz.
Szusz ma bardzo ładną sylwetkę, rewelacyjne nogi no i talię. Może więcej nic już lepiej nie mówię, bo będzie jak z Doncze....

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dokładnie.
Ostatnio padło na przykład, że Doncze ma skromny biust
To ja, przyznaję się! Wywołałam lawinę komentarzy stwierdzeniem, że Doncze moim zdaniem ma figurę idealną.

201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:47   #2561
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Sama
Stary 2015-02-08, 12:47   #2562
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
ja po mleku miałam to samo:-(
Ja mleko spożywam w ogromnych ilościach...
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:50   #2563
kustraczek
-ist

Cytat:
Sama

Poproszę o przepis próbowałam już kilka razy korzystać z jakichś internetowych, ale zawsze wychodziła mi lura bez smaku
Stary 2015-02-08, 12:53   #2564
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Dokładnie tak sie utarło. Wystarczy że gdzieś taka sytuacja zostanie naglośniona. To potem już każdy rozwod i zwiazek z młodszą jest szufladkowany.
Zaściankowe myślenie.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:54   #2565
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość

Ps. Justyna się zaręczyła

ooo fajnie wspominała gdzieś w filmie?
uwielbiam ją! totalnie mój typ człowieka
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 12:58   #2566
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Według mnie Szusz wygląda super. Może i ma zmęczoną cerę i jej figura nie wygląda tak, jak za czasów fryzurki za ucho (chociaż wtedy jej cera wyglądała podobnie, może to geny, których nie przeskoczy?), ale w ostatnim czasie wygląda najlepiej, jeśli chodzi o jej całą karierę juciubową. Nie jest taka nerwowa jak kiedyś, teraz to bardziej wyciszona, spokojna, uśmiechnięta, po prostu spełniona kobieta z blaskiem w oczach. Ma ochotę na burgera, więc wsiada do samochodu i jedzie na burgera, nie musi nikomu niczego udowadniać. Z przyjemnością obejrzałam jej vlog, przekomarzanki z partnerem były urocze, sama Szusz wyglądała w nim świetnie, bardzo promiennie.
Już kiedyś pisałam tu i nadal podtrzymuję swoją opinię, że nie mogę znieść filmików Szusz-bjutiguru, bo jest w nich jakaś taka mimozowata i flegmatyczna, ale Szusz-Weronika we vlogach sprawia wrażenie fantastycznej osoby.
Jakby ktoś mnie podłączył do dziwnej maszyny i spisał moje myśli

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:

Poproszę o przepis próbowałam już kilka razy korzystać z jakichś internetowych, ale zawsze wychodziła mi lura bez smaku
Podbijam, bo w zeszłym tygodniu robiłam z orzechów laskowych, a teraz mam ochotę na kokosowe
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:01   #2567
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
No proszę, nie zauważyłam tego.
Swoją drogą, że komuś się chciało takie dochodzenie robić A jaka jest między nimi różnica wieku w ogóle?
weź, ja się kiedyś z nudów dogooglowałam takich rzeczy, że sama siebie chciałam pobić

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-02-08 o 13:03
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:02   #2568
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:

Szusz chyba się kiedyś przyznała, że pali papierosy, więc pewnie to jest powód szarawej cery. Też zgadzam się z twierdzeniem, że jej dieta nie jest najgorsza. Bez przesady widać, że pija zdrowe koktajle, je owsianki, ryby, lubi owoce morza. Wszystko jest dla ludzi, ma ochotę na pizzę niech ją zje. Mam wrażenie, że Ci co się ciągle ze wszystkim kontrolują są nieszczęśliwi.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:07   #2569
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifigienia Pokaż wiadomość
jak dla mnie to najgorsi są jedzeniowi neofici, którzy całe życie opychają się niezdrowym żarciem i tyją w oczach, a potem nawracają się na jedyną słuszną drogę i usiłują wszystkim wmówić, że najzdrowiej to żyć o wodzie i kiełkach ekologicznej rzodkiewki.
pozowanie na wielkiego znawce i speca od chorób, żywienia, bilansowania posiłków i życia innych ludzi
nie, żebym miała coś do Ciebie personalnie, ale ten wątek od dawna przepełnił się tego typu ludźmi.
Nie tylko kiełki, rzodkiewka i woda mogą stanowić zdrowe jedzenie
i wcale nie trzeba być wielkim specjalistą aby zdrowo się odżywiać. Rozumiem o co ci chodzi, niestety teraz jest moda na zdrowy tryb życia wiec wszyscy uważaja sie za specjalistów w tej dziedzinie, jedni mówią mądrze inni gadają głupoty itd

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
podoba mi się kosmetyczka kasi. no i wszystko justyny mimo że to nie mój styl, to do justyny pasuje w 100%

w ogóle jeżeli chodzi o haule ubraniowe, to oglądam tylko lgs i czasami doncze. może dlatego, że pokazują ciuchy na sylwetce. nie ma nic gorszego niż juciuberka siedząca 30 cm przed kamerą i nieudolnie próbująca pokazać ciuch. jeszcze przy dodatkach - ok, ale jak zaczyna pokazywać np. płaszcz to i jeszcze pytania w stylu: "nie wiem czy to zobaczycie" - no nie, nie zobaczymy

Nie jestem wielbicielką Laury ale bardzo spodobał mi się ostatni jej haul ubraniowy z mamą i bratem.

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
Szusz nigdy nie robiła żadnego "Boggie się odchudza", nie promuje swojej diety mówiąc, że jest zdrowa, więc o co własciwie chodzi? Każde śniadanie musi być pełnowartościowe?

Nie jadłam od lat żadnej z rzeczy, które wymieniłaś, a makaronu i pizzy żadnej, nawet domowej od ponad dwóch lat. I wybacz, ale to Ty z zaglądaniem do talerza komuś, kto nie twierdzi, że chce się zdrowo odżywiać i jadąc po figurze szczupłej kobiety brzmisz maniakalnie i niezdrowo.
Nie twierdze ,że Szusz nie potrafi, dotrzymać swojej zdrowej diety, nie zaglądam "komuś" w talerz tylko komentuje filmik (wyrażam swoją opinie) wrzucony przez youtuberke:
*którą nikt nie zmuszał aby pokazywała swoje prywatne życie w internecie
*której jest to świadoma decyzja
*która po części albo i w całości żyje z tego, że ludzie oglądają jej filmy i komentują - czyli wyrażają swoją opinie o jej życiu

Gdyby Szusz nie chciała aby o niej i jej prywatnym życiu dyskutowano i wyrażano opinie to jak niektóre youtuberki nie pokazywałaby aż tylu filmików o swoim życiu.
Więc nie ma co robić za czyjegoś adwokata, SZusz wstawia filmiki w których pokazuje tyle ze swojego życia ile uznaje za słuszne , a my widzowie to komentujemy. Komentarze nie zawsze muszą być pozytywne , każdy może wyrazić swoje zdanie, nie każdemu musi wszystko pasować, bo każdy z nas jest inny. A to, że oglądamy , komentujemy, jedne rzeczy nam się podobają a inne nie sprawia ,że Szusz ma większą oglądalność i zarabia na nas (w jakimś sensie)
Jeśli nie jesz śmieciowego jedzenia to tylko "dobrze robisz " swojemu ciału, ale roseplum nie jesteś ani blogerką ani youtuberką, która tym się chwali więc nie mam powodów aby zaglądać do twojego talerza i komentować tego

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:10   #2570
201610310857
Konto usunięte

Dzieki dziweczyny za odpowiedzi! Nie lubie mleka i pije max 2 razy do roku, ale ostatnio kupilam sobie przyrzad do spieniania mleka i szalalam z macchiato czas to szalenstwo zakonczyc
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:11   #2571
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Nie twierdze ,że Szusz nie potrafi, dotrzymać swojej zdrowej diety, nie zaglądam "komuś" w talerz tylko komentuje filmik (wyrażam swoją opinie) wrzucony przez youtuberke:
*którą nikt nie zmuszał aby pokazywała swoje prywatne życie w internecie
*której jest to świadoma decyzja
*która po części albo i w całości żyje z tego, że ludzie oglądają jej filmy i komentują - czyli wyrażają swoją opinie o jej życiu

Gdyby Szusz nie chciała aby o niej i jej prywatnym życiu dyskutowano i wyrażano opinie to jak niektóre youtuberki nie pokazywałaby aż tylu filmików o swoim życiu.
Więc nie ma co robić za czyjegoś adwokata, SZusz wstawia filmiki w których pokazuje tyle ze swojego życia ile uznaje za słuszne , a my widzowie to komentujemy. Komentarze nie zawsze muszą być pozytywne , każdy może wyrazić swoje zdanie, nie każdemu musi wszystko pasować, bo każdy z nas jest inny. A to, że oglądamy , komentujemy, jedne rzeczy nam się podobają a inne nie sprawia ,że Szusz ma większą oglądalność i zarabia na nas (w jakimś sensie)
Jeśli nie jesz śmieciowego jedzenia to tylko "dobrze robisz " swojemu ciału, ale roseplum nie jesteś ani blogerką ani youtuberką, która tym się chwali więc nie mam powodów aby zaglądać do twojego talerza i komentować tego
Nie wiem, po co ten manifest, skoro sama sobie zaprzeczasz - bo tak, zaglądasz jej w talerz (rozumiem, że chodziło Ci o to, że skoro to pokazuje, to możesz zaglądać) i nie, nie komentujesz 'filmiku', a wiele filmików, w których pokazuje jedzenie - nie tylko hamburgery, ale też granolę, owsianki, jogurty, zupy krem, sałatki, ryby i tak dalej.
Nie chodzi o to, że komentujesz, tylko jak komentujesz.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-02-08 o 13:12
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:12   #2572
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

Pięknie powiedziane

Nie ma to jak biczowanie się pseudo-zdrowotnymi życiowymi wyborami Ciacho, która zamieszcza wpisy o tym, jak czuje się winna po zjedzeniu ciacha. Pieśni pochwalne do owsianki z owocami, ale demonizowanie bułki z miesem. Normalnie zaburzenia odżywiania i niezdrowy stosunek do własnego ciała pod przykrywką bycia fit.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:18   #2573
malista
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Mam pytanko - czy któraś z Was używa pudru do brwi z GR? Chciałabym sobie kupić, jednak przeglądam swatche na internecie i nie mogę się zdecydować. Wiem, że 107 odpada Nie chcę trafić w jakiś ciepły kolor, a w tym oświetleniu sklepowym różnie bywa....
Ja mam numer 104. I nigdy bym się na niego nie zdecydowała gdyby nie ekspedientka, która mi powiedziała, że ma ten kolor na sobie. Bardzo fajny odcień bez pomarańczowych tonów - łatwo buduje się nim kolor - od delikatnego podkreślenia do takiego fest mocnego
malista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:26   #2574
201607111054
Konto usunięte

Cytat:

Zawszę robię z tego przepisu (wersja nr 1 )
http://wegetarianka.blox.pl/2012/10/...Z-WIORKOW.html

Nie używam gazy tylko przeciskam je przez sitko.

Może to wyciskanie na sitku daje więcej jakby "olejku" ? I w tym tkwi sekret

Edytowane przez 201607111054
Czas edycji: 2015-02-08 o 13:28 Powód: luki w pamięci:P
Stary 2015-02-08, 13:28   #2575
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Również nie piję krowiego, bo mam potem bonanzę w brzuchu Kupuję bez laktozy albo sojowe (od kawy z mlekiem sojowym jestem uzależniona) albo czasami jakieś ryżowe/migdałowe wpadnie.
Dziewczyny, a któraś z Was zastępuje jakoś jogurty/serki homogenizowane/śmietanę etc.? Chciałabym odstawić nabiał, no ale co mam dodawać do sosiku, płatków śniadaniowych rano itp. ? Jak rzyć?
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 13:30   #2576
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Również nie piję krowiego, bo mam potem bonanzę w brzuchu Kupuję bez laktozy albo sojowe (od kawy z mlekiem sojowym jestem uzależniona) albo czasami jakieś ryżowe/migdałowe wpadnie.
Dziewczyny, a któraś z Was zastępuje jakoś jogurty/serki homogenizowane/śmietanę etc.? Chciałabym odstawić nabiał, no ale co mam dodawać do sosiku, płatków śniadaniowych rano itp. ? Jak rzyć?
Owsianka na sojowym smakuje super Też się lepiej czuję po odstawieniu nabiału. Ale wróciłam do jogurtu naturalnego z łyżeczką miodu- to mój patent na nie chorowanie.
Stary 2015-02-08, 13:33   #2577
kustraczek
-ist

Cytat:
Zawszę robię z tego przepisu (wersja nr 1 )
http://wegetarianka.blox.pl/2012/10/...Z-WIORKOW.html

Nie używam gazy tylko przeciskam je przez sitko.

Może to wyciskanie na sitku daje więcej jakby "olejku" ? I w tym tkwi sekret

Dziękuję pięknie! Ja zawsze przeciskałam przez gazę, więc może faktycznie sitko jest magią
Stary 2015-02-08, 13:35   #2578
201607111054
Konto usunięte

Cytat:

Dziękuję pięknie! Ja zawsze przeciskałam przez gazę, więc może faktycznie sitko jest magią
Mam nadzieję, że poskutkuje koniecznie daj znać
Stary 2015-02-08, 13:35   #2579
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:

Są też roślinne śmietany, sery nawet mozna tworzyc w warunkach domowych. Ja serow nie robię (a brakuje mi ich tylko w potrawach z zapiekanym serem-tam sypie zatem.płatki drożdżowe), ale mleka, śmietany, majonezy, jogurty i kefiry tworzę w kółko.
A skoro spożywasz soję- tym łatwiej, w wielu przepisach potrzebne jest tylko i konkretnie mleko sojowe. (Mówiła mama alergika)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-02-08, 13:45   #2580
201607131114
Konto usunięte

ja też nie pije mleka krowiego, jestem na nie uczulona. A sojowego nie mogę pić ze względu na tarczyce, więc kombinuje z ryżowym, kokosowym i orzechowym.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości