|
|
#751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Dziewczyny z doświadczeniem proszę o opinię: do pielęgnacji i kąpieli lepszy Hipp czy Babydream z Rossmana??
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez sie zastanawiam nad tymi dwoma markami właśnie wiec podłączę sie do pytania
myślałam jeszcze nad Ziajka ...Nadzieja - ja swojego pytam tylko o wybór wzorów i kolorów- wybieram z każdej aukcji kilka które mi się podobają i proszę aby rozwiązał mój problem
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 Lenka przyszła na świat 10.05.2015 Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 Edytowane przez moniisia90 Czas edycji: 2015-02-08 o 23:34 |
|
|
|
#753 | |||||
|
Zadomowienie
|
Nadrabiałam pierdyliard godzin, oczy mi wyszły, i oczywiście wiekszości nie pocytowało.
Kinga nie cierpię bab z recepcji, strasznie Cię potraktowały.... dramat po prostu. Emilia gratki za samochód, fajna furka ![]() Cytat:
Ola jak psinka? Crumble, ale duży Cytat:
![]() [QUOTE=loluska;50143755 oj to pewnie pepuszek niedługo będzie wystawał [/QUOTE] mi już od dawna wystaje ![]() Yeah! gratki, fajny Cytat:
biedna a co do koszul - ja będę brała większe coś, jeszcze nie wiem ile utyję do końca ![]() Cytat:
Cytat:
No i nie wiem co jeszcze miałam zacytować Poprzedniego wątku już raczej nie nadrobię, wiec najwyżej będę zadawać powtórzone pytania A teraz chyba zmykam odsypiać podróż, dobranoc |
|||||
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
a podkłady poporodowe absorgyn w rozmiarze 27x7,5 są ok? bo tylko takie widzę na stronie apteki..
kompletuję zamówienie i proszę o radę
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
tak, dokladnie ta Cytat:
![]() Ja dziś pojechałam do mamy i zostane chyba do wtorku. Sama w tym domu chyba niedługo oszaleje... ech Moja mała anakonda coraz intensywniej szaleje i ostatnio zajmuję się obserwacją falującego brzucha Cudne to Śpijcie dobrze
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Łooo trochę miałam nadrabiania aż dziwne, że w weekend tak naskrobałyście
![]() u mnie weekend intensywnie pokoik gotowy tzn podłoga wymalowana, ściany też, łóżeczko i szafko-przewijak złożone, firanki wiszą jeszcze pościel do łóżeczka (ja biorę wielo elementową czyli z moskitierą), literki, dywan i pierdoły aaa i jeszcze art kosmetyczne ![]() wózek w marcu i inne leżaczki ![]() ja jak się ważyłam wczoraj to waga stoi w miejscu 5/6kg na plusie (zalezy od wagi, bo mam dwie )Brzuszek mnie pobolewa jak na @ ale nie mocno.. ponoć to normalne na tym etapie, macica się powiększa dziecko też i uciska na narządy.. za wizyty i badania oraz za zakupy ![]() i nie wiem co miałam pisać...
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Hyhy
http://www.popularnie.pl/ciezarna-kobieta/ Ruskaa, my dzisiaj uświadomilismy sobie z TŻ, że pora na remoncik pokoju K.... Może nie zrobimy tego teraz w ten weekend, bo końcówka karnawału, no i farby kupimy po mojej wypłacie, ale już w przyszłym tyg trzeba będzie się spiąć, żeby ogarnąć wszystko do końca lutego bo przecież marzec za niecałe 3 tygodnie, a ja wtedy z praniem zamierzam ruszyć no i wgl wtedy juz będzie 30 tc
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do zywych.tz dzis jeszcze zostal ale pojechal cos zalatwic.popoludniu jedzie na miejsce pracy. A ja o 12.30 mam wizyte u gina
Ola trzymam kciuki za pieska |
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
Rano jakaś taka zywsza a na wieczór znów jak trup. Ale dałam jej jesc, chleba namoczonego z wodą to zjadła też i chleb, bo wczoraj to nie miała siły pyska otworzyć i tylko wodę z tego jedzenia pochlipAla. A dziś już zjadła. Właśnie może jakby więcej jadła to by się polepszylo. No ale nie zawsze chce
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam sie ale wydaje mi sie ze jak taka oslabiona to najwazniejsze zeby pila wode
|
|
|
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
Zjeść też jej nie zaszkodzi. Wodę tez pije ale niewiele na raz.
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
No napewno nie zaszkodzi.ide sie zaczne ogarniac bo zanim to zrobie to bedzie 11 i trzeva bedzie wyjezdzac
|
|
|
|
#763 |
|
Konto usunięte
|
Liczę że się wylize z tego
Ja muszę coś zjeść bo brałam euthyrox |
|
|
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() wracam po weekendzie. Nie damr ady Was nadrobic, bo musze ogarnac mieszkanie i mam dzisiaj wizyte u dentysty.. na szczescie ostatnia:/ a jak zasiade na dłużej to wiadomo jak to sie skończy; ) pozniej zrobie fotki organizera dla Tien ![]() i mam w domu wielka walize ubranej na 56-68 ja nie wiem gdzie ja to pochowam i przede wszystkim - kiedy to popiore i poprasuje. Chyba juz musze zaczac
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
No ja dziś zaczęłam 29 tydzień i zaczyna mnie wszystko przerażać. Jesteśmy na etapie przykręcania regipsów, a gdzie tam do końca Łóżeczko mieliśmy dostać, a w tamtym tygodniu trochę się sprawa skomplikowała i teraz nie wiem na czym stoimy
|
|
|
#766 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później już babydream, nie widzę różnicy jedynie zapach (babydream jednak też przyjemny) i cena (babydream o połowę tańszy jak się nie mylę a sama używam, więc z hippem bym bankrutem była ) Cytat:
Hej! U nas nadal sypie Jadę popołudniu do lekarza z synkiem bo nie ma żadnej poprawy
|
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
W końcu i u nas sypie Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Tien a co synkowi jest? |
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Ma paskudny kaszel, coraz gorszy, prawie wymiotuje jak go weźmie. Plus lało mu się z nosa a teraz już ma gile żółte no i okropnie słaby. Chcę by go osłuchała czy czasem jakieś zapalenie oskrzeli się nie przyplątało... Jest też cały rozpalony, co prawda powyżej 38,5 nie miał no ale grzeje jak piec!
Edytowane przez TienShan Czas edycji: 2015-02-09 o 09:50 |
|
|
|
#770 |
|
Konto usunięte
|
Mogłoby przestać, bo nie mam zbyt ciepłyCh butów :-/
Beka, na ttv o lotnisku w Radomiu. Porażka tyle kasy wydali i pustka. Nie wiem po co im to było skoro do wawy blisko do łodzi tez... Jeśli chodzi o lotnisko. Busem w miarę szybko da się dojechać autem to samo... |
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Ola
odpisałam w klubie. Ale jest mi niedobrze ;/
|
|
#772 |
|
Konto usunięte
|
To idę kompa włączyć, bo na aplikacji siedzę
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Ola
Jak pije wodę i coś je, to myślę, że będzie dobrze. Moja suczka też była, że tak powiem na wykończeniu, weterynarz się poddał, ale się wylizała. Właśnie dlatego, że piła, a jak nie chciała to jej zwilżałam pyszczek wodą. Będzie dobrze ![]() Tien Co z synkiem? Ooo to ja też kupię Babydream ![]() Bo jak czytałam na sroce ma tak samo dobre opinie jak Hipp ![]() Witam się ![]() U mnie zimno, śnieg leży, wczoraj pięknie nasypało. Nie odzywałam się w weekend specjalnie, bo TŻ wrócił ze szkolenia, chciałam się nim nacieszyć. Bo w piątek znów wyjeżdża... Za dwa tygodnie ma szkołę, więc znów w weekend będę sama... :/ Zaczyna nam się układać finansowo...oby tak dalej. Nasze założenia i plany mają szanse na realizacje. Dziś jedziemy zamówić wózek i zrobić już wstępne zakupy dla Małej ![]() Siostra mi da przewijak, szwagier zrobił, taki z miejscem na wanienkę i z półkami. Będzie stał w salonie, bo nie mamy miejsca nigdzie ![]() Póki się szwagierka nie określi co dalej, nie możemy sie przenieść na górę, więc trzeba sobie radzić. Mam ochotę na pączka, znowu... -.-
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Baset pisałam wyżej
Zła jestem - od miesiąca bez piersi i już 3 raz chory a ochotę na pączka mam i ja od kiedy tą glukozę wypiłam to mój organizm domaga się słodkiego
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Tien
Biedny Synek ![]() Ja na gluzkozę idę za tydzień w środę, TŻ będzie mieć wolne i pojedzie ze mną.
|
#776 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakiego macie psa????Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale powiem Ci, że ten sposób ze smarowaniem stópek oliwą z czosnkiem na prawdę działa, warto spróbować. A na gorączkę podobno do skarpetki włożyć krążki cebuli- tego jeszcze nie próbowałam
|
|
|
|
|
#778 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja stawiam na Hipp na początek, a potem pewnie wypróbuję BabydreamCytat:
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wogóle to zapomniałam sobie fotki zrobić w sukience ale zrobi dziś lub jutro. Zabawa bardzo fajna tzn. siedziałam większośc tylko na wolnych się bujałam. Ze znajomymi się spotkałam. ) 1 30 bylam w domu tż mnie odprowadził i wrócił na imprezę o 5 był w domu. Teściowa zajeła się malą to mogliśmy pospać. Jak ja tam zamieszkam |
|
|
|
|
#780 |
|
Konto usunięte
|
Nasza też prawdopodobnie trutka na szczury... I powiem Wam że też mam wrazenie że kij te leki dają tylko sie meczy. Zajrzałam do niej i znów jak warzywo... No i właśnie nie wiem czy jechać do weta po kolejne leki, skoro 2 tury dostała i nic, dalej tylko zdycha...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

myślałam jeszcze nad Ziajka ...

no to mnie w☠☠☠☠ili....

Łóżeczko mieliśmy dostać, a w tamtym tygodniu trochę się sprawa skomplikowała i teraz nie wiem na czym stoimy

szok...