|
|
#1141 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis odebralam swoje zamowienie z k10.
Mam exotic beaches wode toaletowa- piszecie ze jest mydlana i ze smierdzi- mnie sie podoba.Na KWC ktos napisal ze temu komu sie bedzie podobac zapach bedzie rozdany kon- moge nadal dostac? Moge prosic bialego? ![]() A czy mozna wymienic konia na psa? ![]() A tak to mam pomadke walentynke- ladny czerwony kolorek i lbd w kulce.
|
|
#1143 |
|
Czekam na Ragnarok
|
MaT - ten uśmiech znaczy tak?
martusiawilczek - pierwszy termin odbioru jest na 27.08 w całej Polsce (oprócz Warszawy), a zwykle katalog wchodził do COKów kilka dni wcześniej. |
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny, wyslalam smsma o karte avon z ta promocja ze dostaje sie prezent i dzis pan do mnie dzwonil i jutro podobno mam sie z nim spotkac. tylko problem byl taki ze ja poczta wyslalam tez wniosek o karte ktory do nich dotarl ale byl nikompletny wiec czekali na to bym im doslala reszte dokumentow a pan mowi zebym zadzwonila tm i anulowala wniosek a z nim podpisala nowy [ciekawe ile oni dostaja za nowy wniosek podpisany bo on mi wprost powiedzial ze jesli wezme jakies dziwczyny do wniosku do cos dostane hihi]
w kazdym badz razie bede mial torebke i te 2 kosmetyki, antycellulit i zel do biustu. mysle ze to wszystko bedzie tez szybciej trwalo.
|
|
#1145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, ze nie chodzi tu o prowizję, ale najzwyklej w świecie o Twoje dobro i Twój prezent W regulaminie tej promocji bowiem stoi, że nie możesz z niej skorzystać (czytaj: dostać prezentów z liiv czy z torbą) kiedy już masz tę kartę bądź jesteś w trakcie jej otrzymywania...
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miał do mnie zadzwonić a tu cisza.........
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras z waz ma bizuterie z oferty specjalnej do k11 Burlesque. jesli tak bardzo prosze o fotki
z gory bardzo dziekuje
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1150 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
kurcze strasznie ten wizaz ostatnio dziala. muli okropnie
|
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mi chodziło o to, że Pan z GE kazał Ci zrezygnować nie dla swoich korzyści, tylko dla Twoich. Najlepiej zapodam cytat z Regulaminu: "2. Osoby wymienione w § 2 ust. 1 w chwili wzięcia udziału w Promocji nie mogą posiadać Karty kredytowej Avon oraz nie mogą być w trakcie jej pozyskiwania (tj. wysłanie wniosku do GE Money Banku, wypełnienie wniosku na infolinii GE Money Banku lub nagranie zgody w Avon na przekazanie danych osobowych i finansowych do GE Money Banku przed przystąpieniem do Promocji)." Tylko o to mi chodziło. Gdybyś nie wycofała tego wniosku "w zawieszeniu", nie dostałabyś torby+solutions Mam nadzieję, że tym razem się zrozumiałyśmy... ![]() Swoją drogą, to szkoda, ze takie są warunki promocji, bo sama chętnie bym skorzystała...
Edytowane przez ika2 Czas edycji: 2007-08-16 o 22:50 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1153 |
|
Wtajemniczenie
|
Odebrałam paczkę z k10 i niestety klapeczki FW są w brakach
Przesłali mi za to jakiś różowy separator nie wiem po co...Ale na szczęście wszystko jest tym razem po polsku Zestaw IB kupiłam na sklepie
|
|
#1154 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihihahaha dobre ![]() no strasznie ja niemoglam wogole wejsc na wizaz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no coz moze jak splace nawet z opoznieniem to wtedy mi przyznaja ale jak narazie musze zapomniec a szkoda
|
|||
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj tak pusto (gorzej niż w święta) a ludzi na forum prawie tyle samo
, dziwne, to gdzie oni są?
|
|
|
|
#1156 |
|
Rozeznanie
|
ale tu cisza... zwykle tyle stron do nadrobienia a teraz kilka postów. Kochane co sie dzieje??
|
#1157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
juz mnie szlag trafia, to juz ktorys dzien tak
|
|
|
#1158 |
|
Doncia
|
odebrałam paczke "grzechotke" z kamp. 10, zamówilam tylko 2 art. pomadke glazwear champagne glow - tą co dostawałyśmy w darmowym demo, błyszczyk URC natural glow - bardzo ladny faktycznie łososiowy - a ja uwielbiał łososie pycha w kazdej postaci, i zamowilam z art. z logo atomizer do perfum, juz sobie przelałam i jestem zadowolona, nie bede musiala całej butli ze sobą tachac w torebce tylko malutki zgrabniutki perfumik, którym dyskretnie bede mogla sie psiknąc, zamiast wyciągac 100 ml buteleczke perfum, pyrlator czy jak to sie zwie też ma dobry ładnie rozpryskuje, nie psika olbrzymim strumienem robiąc mokre placki, jak to juz kiedys mialam w innym - Super.
|
|
|
|
#1159 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
straszne to jest
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Witam w piątkowy deszczowy ranek,rzeczywiście ostatnio tutaj strasznie pusto ale mysle ze to przez mulenie wizażu ja od kilku dni mam straszne problemy z otworzeniem strony.
A tak konkretnie to odcien almond jest jasniejszy od cream,bo juz zaczynam sie głubic?Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz. |
|
|
|
#1161 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj to juz katastrofa. Nawet po 24 nie udalo mi sie wejsc. Moglam tylko poczytac - ale pewnie duzo avonek mialo ten sam problem bo zaskakujaco malo nowych postow ostatnio na naszym watku. Cytat:
czy co zrobic? perfumki. Bo mi tez ciezko tachac swoja ukochana perfumke w 100.
|
|||
|
|
|
#1163 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Atomizer jest bardzo fajny. Ładny, zgrabny. Otwiera się go, w środku jest szklany pojemniczek, który się odkręca, wlewa perfumy i zakręca. Banalnie.
Czy ktoś wie w końcu na 100% od kiedy w COKach k11? To dość ważne. Uratowałoby mnie, gdyby pojawił się 24.08.
|
|
|
|
#1164 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny orientujecie się kiedy będzie rozwiązanie krzyżówki nr 7 na stronie konsultantki?
|
|
|
|
#1165 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() We wrocku kat 11 zaczyna sie w coku wlasnie od piatku 24,08. Ale na zakupy w sklepie. Pierwsze paczki dopiero w pon przychodza. Cytat:
|
||
|
|
|
#1166 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1167 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
mam podgląd faktuy z II terminu:
PILNIK WIELOSTRONNY brak w magazynie 2 0 0,00 FW DIAMENT.SCRUB/STOP 1 1 12,90 KREM GL.NAW.NA NOC 5 5 99,50 UL.PR. LIIV BOTANICALS bezplatny 2 2 0,00 FORMULARZ ZAM. K11/2007 NAT bezplatny 1 1 0,00 ZEST.DO.PEDIKIURU 4W1 10 0 0,00 PILNIK WIELOSTRONNY CE produkt alternatywny 2 2 11,80 AS KREM/NOC P/OZNAK.STARZ. bez opustu 1 1 0,50 10 zestawów 4w1 na szczęście nie przyszło ![]() No i znowu jakiś prezent: krem na noc przeciw oznakom starzenia
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Heja dziewczyny! Mam wreszcie podgląd fakturki
kosmetyczka srebna i ta zielona naturals z netto zafakturowane no ale jakoś przeżyję ten jeden brak aha i dzwoiłam do COKu i jak zamowilam wczoraj to moglam odebrac paczke dopiero w poniedzialek!A nie w sobote..wiec zamowilam na dostawe regularna, poczekam ten jeden dzień a przynajmniej nie będę tego tachać z centrum..
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
czy widziała "na żywo" któraś z was cień Arabian Glow Bubbles? Czy to ładny brązik czy może wpada w pomarańcz??
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

Od kiedy mogę robić zakupy w Centrum Obsługi Konsultantek z katalogu 11. Podejrzewam, że 24.08, ale pewna nie jestem.

miał do mnie zadzwonić a tu cisza.........

ale jak narazie musze zapomniec a szkoda
, dziwne, to gdzie oni są?
W trakcie szukania pracy ...