Wszystko o Avonie - część IV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-16, 18:51   #1141
MaT
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część IV

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy ma któraś z was szminkę lub próbkę Anew Cocoa? Albo z poprzedniej serii Beyond Color (sądzę ze to beda te same kolory)? Moge prosic o fotke na uustach/ręce?
to nie moje, więc za jakość nie odpowiadam, ale wklejam
Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Pytałam o COK, a nie o dostawę czy odbiór osobisty Od kiedy mogę robić zakupy w Centrum Obsługi Konsultantek z katalogu 11. Podejrzewam, że 24.08, ale pewna nie jestem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7ba5_1_b_Cocoa.jpg (10,1 KB, 17 załadowań)
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 19:08   #1142
ilo16na
Zakorzenienie

Dzis odebralam swoje zamowienie z k10.
Mam exotic beaches wode toaletowa- piszecie ze jest mydlana i ze smierdzi- mnie sie podoba.Na KWC ktos napisal ze temu komu sie bedzie podobac zapach bedzie rozdany kon- moge nadal dostac?
Moge prosic bialego?

A czy mozna wymienic konia na psa?

A tak to mam pomadke walentynke- ladny czerwony kolorek i lbd w kulce.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 19:26   #1143
Fenris
Czekam na Ragnarok

MaT - ten uśmiech znaczy tak?
martusiawilczek - pierwszy termin odbioru jest na 27.08 w całej Polsce (oprócz Warszawy), a zwykle katalog wchodził do COKów kilka dni wcześniej.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 19:52   #1144
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

czesc dziewczyny, wyslalam smsma o karte avon z ta promocja ze dostaje sie prezent i dzis pan do mnie dzwonil i jutro podobno mam sie z nim spotkac. tylko problem byl taki ze ja poczta wyslalam tez wniosek o karte ktory do nich dotarl ale byl nikompletny wiec czekali na to bym im doslala reszte dokumentow a pan mowi zebym zadzwonila tm i anulowala wniosek a z nim podpisala nowy [ciekawe ile oni dostaja za nowy wniosek podpisany bo on mi wprost powiedzial ze jesli wezme jakies dziwczyny do wniosku do cos dostane hihi]

w kazdym badz razie bede mial torebke i te 2 kosmetyki, antycellulit i zel do biustu.

mysle ze to wszystko bedzie tez szybciej trwalo.
Stary 2007-08-16, 20:25   #1145
ika2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
(...) a pan mowi zebym zadzwonila tm i anulowala wniosek a z nim podpisala nowy [ciekawe ile oni dostaja za nowy wniosek podpisany bo on mi wprost powiedzial ze jesli wezme jakies dziwczyny do wniosku do cos dostane hihi]

Myślę, ze nie chodzi tu o prowizję, ale najzwyklej w świecie o Twoje dobro i Twój prezent

W regulaminie tej promocji bowiem stoi, że nie możesz z niej skorzystać (czytaj: dostać prezentów z liiv czy z torbą) kiedy już masz tę kartę bądź jesteś w trakcie jej otrzymywania...
ika2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 20:35   #1146
mischelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez filutek Pokaż wiadomość
Można zwracać artykuły LOGO.Zwracałam wizytownik i notes z kalkulatorem.
Dziękuję za informację
mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 20:59   #1147
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
czesc dziewczyny, wyslalam smsma o karte avon z ta promocja ze dostaje sie prezent i dzis pan do mnie dzwonil i jutro podobno mam sie z nim spotkac. tylko problem byl taki ze ja poczta wyslalam tez wniosek o karte ktory do nich dotarl ale byl nikompletny wiec czekali na to bym im doslala reszte dokumentow a pan mowi zebym zadzwonila tm i anulowala wniosek a z nim podpisala nowy [ciekawe ile oni dostaja za nowy wniosek podpisany bo on mi wprost powiedzial ze jesli wezme jakies dziwczyny do wniosku do cos dostane hihi]

w kazdym badz razie bede mial torebke i te 2 kosmetyki, antycellulit i zel do biustu.

mysle ze to wszystko bedzie tez szybciej trwalo.
Ja już czekam drugi tydzień na spotkanie z panem w sprawie podpisania tej umowy i się już wkurzam troche i nie wiem co z tym zrobićmiał do mnie zadzwonić a tu cisza.........
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 21:36   #1148
agnes188
Zakorzenienie

czy ktoras z waz ma bizuterie z oferty specjalnej do k11 Burlesque. jesli tak bardzo prosze o fotki z gory bardzo dziekuje
agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 21:36   #1149
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Hmmm i droga Kamilko wpadłaś jak śliweczka w kompocik

pozostaje czekać pod jakim kolejnym nickiem będzie pojawiał/pojawiała się na forum
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 21:49   #1150
elffee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ika2 Pokaż wiadomość
Myślę, ze nie chodzi tu o prowizję, ale najzwyklej w świecie o Twoje dobro i Twój prezent

W regulaminie tej promocji bowiem stoi, że nie możesz z niej skorzystać (czytaj: dostać prezentów z liiv czy z torbą) kiedy już masz tę kartę bądź jesteś w trakcie jej otrzymywania...
tak owszem to prawda, ale ja nie bylam w trakcie otrzymywania karty. moja karta byla ze takj powiem zawieszona ze wzgledu na niekompletny wnniosek, dlatego oni do czasu az nie dostaliby dokumentow wszystkich nie wydaliby mi karty. mozna wtedy zrezygnowac.

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Ja już czekam drugi tydzień na spotkanie z panem w sprawie podpisania tej umowy i się już wkurzam troche i nie wiem co z tym zrobićmiał do mnie zadzwonić a tu cisza.........
ja tez czekalam jakis czas. nie martw sie i cierpliwie czekaj, do mnie pan zadzwonil i powiedzial ze spedza weekend w miescie obok mnie wiec oni chyba robia tak ze jak juz sa w okolicy to wtedy dzwonia by sie umowic a nie ze np dla jednej osoby mieliby jechac z jednego konca polski na drugi. napewno sie odezwa. ja myslalam ze sie nie odezwa skoro moj wniosek do nich dotarl a tu prosze,
Stary 2007-08-16, 21:55   #1151
elffee
Zadomowienie

kurcze strasznie ten wizaz ostatnio dziala. muli okropnie
Stary 2007-08-16, 22:40   #1152
ika2
Raczkowanie

Cytat:
tak owszem to prawda, ale ja nie bylam w trakcie otrzymywania karty. moja karta byla ze takj powiem zawieszona ze wzgledu na niekompletny wnniosek, dlatego oni do czasu az nie dostaliby dokumentow wszystkich nie wydaliby mi karty. mozna wtedy zrezygnowac.
Masz rację-mogłaś zrezygnować.
Ale mi chodziło o to, że Pan z GE kazał Ci zrezygnować nie dla swoich korzyści, tylko dla Twoich. Najlepiej zapodam cytat z Regulaminu:

"2. Osoby wymienione w § 2 ust. 1 w chwili wzięcia udziału w Promocji nie mogą posiadać Karty kredytowej Avon oraz nie mogą być w trakcie jej pozyskiwania (tj. wysłanie wniosku do GE Money Banku, wypełnienie wniosku na infolinii GE Money Banku lub nagranie zgody w Avon na przekazanie danych osobowych i finansowych do GE Money Banku przed przystąpieniem do Promocji)."

Tylko o to mi chodziło. Gdybyś nie wycofała tego wniosku "w zawieszeniu", nie dostałabyś torby+solutions
Mam nadzieję, że tym razem się zrozumiałyśmy...

Swoją drogą, to szkoda, ze takie są warunki promocji, bo sama chętnie bym skorzystała...

Edytowane przez ika2
Czas edycji: 2007-08-16 o 22:50 Powód: dopisek
ika2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 22:55   #1153
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Odebrałam paczkę z k10 i niestety klapeczki FW są w brakach Przesłali mi za to jakiś różowy separator nie wiem po co...
Ale na szczęście wszystko jest tym razem po polsku Zestaw IB kupiłam na sklepie
Stary 2007-08-16, 23:06   #1154
emi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mischelle Pokaż wiadomość
Dziewczynki - czy można dokonywać zwrotów produktów z logo?
Bo chciałabym wziąć ten kubek termoizolacyjny, ale nie wiem czy warto?
I jeżeli okazałoby się, ze jednak nie warto to chciałabym go zwrócić - można tak, ktoś kiedyś zwracał ?
ja chcialam kiedys zwrocic i pierw sie upewnilam zeby mi czasem nie zabrali tego felernego i bym nie miala nic i niestety otrzymalam wiadomosc ze nie podlegaja zwrotom

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
hehe dobre. Mamy Cie...
hihihahaha dobre

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
A co ten wizaz sie tak piepszy od piatku.
no strasznie ja niemoglam wogole wejsc na wizaznajpierw mialam problemy ze strefa konsultantki a jak tam rozwiazalam problem to wizaz nawalil ehh

Cytat:
Napisane przez filutek Pokaż wiadomość
Można zwracać artykuły LOGO.Zwracałam wizytownik i notes z kalkulatorem.
ja wlasnie chcioalam zwrocic notes z kalkulatorem bo kalkulatorek nie dzialal i niestety do dzis dnia sie z nim mecze

Cytat:
Ale mi chodziło o to, że Pan z GE kazał Ci zrezygnować nie dla swoich korzyści, tylko dla Twoich. Najlepiej zapodam cytat z Regulaminu:

"2. Osoby wymienione w § 2 ust. 1 w chwili wzięcia udziału w Promocji nie mogą posiadać Karty kredytowej Avon oraz nie mogą być w trakcie jej pozyskiwania (tj. wysłanie wniosku do GE Money Banku, wypełnienie wniosku na infolinii GE Money Banku lub nagranie zgody w Avon na przekazanie danych osobowych i finansowych do GE Money Banku przed przystąpieniem do Promocji)."

Tylko o to mi chodziło. Gdybyś nie wycofała tego wniosku "w zawieszeniu", nie dostałabyś torby+solutions

Swoją drogą, to szkoda, ze takie są warunki promocji, bo sama chętnie bym skorzystała...
ja tez bym chciala ta karte ale mam zalegle raty w tym banku i nawet glupio by bylo jak bym sprobowala bo by napewno wyszlo najaw ze jestem nie wyplacalna no coz moze jak splace nawet z opoznieniem to wtedy mi przyznajaale jak narazie musze zapomniec a szkoda
emi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 23:11   #1155
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

tutaj tak pusto (gorzej niż w święta) a ludzi na forum prawie tyle samo, dziwne, to gdzie oni są?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 23:45   #1156
Gagix
Rozeznanie

ale tu cisza... zwykle tyle stron do nadrobienia a teraz kilka postów. Kochane co sie dzieje??

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 00:11   #1157
karsit
Raczkowanie

Cytat:
ale tu cisza... zwykle tyle stron do nadrobienia a teraz kilka postów. Kochane co sie dzieje??
wizaz sie cina, dlatego
juz mnie szlag trafia, to juz ktorys dzien tak

www.suwaczek.pl/cache/bf0fa005b9.png

www.suwaczek.pl/cache/6e137afb81.png
karsit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 06:35   #1158
dwi071
Doncia

odebrałam paczke "grzechotke" z kamp. 10, zamówilam tylko 2 art. pomadke glazwear champagne glow - tą co dostawałyśmy w darmowym demo, błyszczyk URC natural glow - bardzo ladny faktycznie łososiowy - a ja uwielbiał łososie pycha w kazdej postaci, i zamowilam z art. z logo atomizer do perfum, juz sobie przelałam i jestem zadowolona, nie bede musiala całej butli ze sobą tachac w torebce tylko malutki zgrabniutki perfumik, którym dyskretnie bede mogla sie psiknąc, zamiast wyciągac 100 ml buteleczke perfum, pyrlator czy jak to sie zwie też ma dobry ładnie rozpryskuje, nie psika olbrzymim strumienem robiąc mokre placki, jak to juz kiedys mialam w innym - Super.
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 07:18   #1159
elffee
Zadomowienie

Cytat:

aa no moze tak ale on wyraznie mi powiedzial ze jesli zbiore inne dziewczyny konsultantki ktore chca karte to cos dostane ekstra. no niewazne, ciesze sie ze dostane i prezenty i chyba szybciej bede miala tez karte ;]

Cytat:
Napisane przez emi26 Pokaż wiadomość
ja tez bym chciala ta karte ale mam zalegle raty w tym banku i nawet glupio by bylo jak bym sprobowala bo by napewno wyszlo najaw ze jestem nie wyplacalna no coz moze jak splace nawet z opoznieniem to wtedy mi przyznajaale jak narazie musze zapomniec a szkoda
hmm nie wiem czy oni sprawdzaja jakie masz kredyty czy cos. przeciez nie przedstawiasz im takich danych. ja bym sprobowala, najwyzej ci nie dadza lbo dadza mniejszy limit.

Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość
wizaz sie cina, dlatego
straszne to jest
Stary 2007-08-17, 08:25   #1160
Basienka27
Raczkowanie

Witam w piątkowy deszczowy ranek,rzeczywiście ostatnio tutaj strasznie pusto ale mysle ze to przez mulenie wizażu ja od kilku dni mam straszne problemy z otworzeniem strony.
A tak konkretnie to odcien almond jest jasniejszy od cream,bo juz zaczynam sie głubic?Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 09:18   #1161
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam w piątkowy deszczowy ranek,rzeczywiście ostatnio tutaj strasznie pusto ale mysle ze to przez mulenie wizażu ja od kilku dni mam straszne problemy z otworzeniem strony.
A tak konkretnie to odcien almond jest jasniejszy od cream,bo juz zaczynam sie głubic?Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
tak jest jasniejszy i bardziej różowy
Stary 2007-08-17, 09:19   #1162
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
kurcze strasznie ten wizaz ostatnio dziala. muli okropnie
Cytat:
Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
tutaj tak pusto (gorzej niż w święta) a ludzi na forum prawie tyle samo, dziwne, to gdzie oni są?
Cytat:
Napisane przez karsit Pokaż wiadomość
wizaz sie cina, dlatego
Mi tez ciagle muli od paru dni. Wczoraj to juz katastrofa. Nawet po 24 nie udalo mi sie wejsc. Przed poludniem to jeszcze ale potem juz klapa. A nawet jak bylam rano na wizazu to w momencie proby napisania postu zaraz mnie wywalało. Moglam tylko poczytac - ale pewnie duzo avonek mialo ten sam problem bo zaskakujaco malo nowych postow ostatnio na naszym watku.

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
odebrałam paczke "grzechotke" z kamp. 10, zamówilam tylko 2 art. pomadke glazwear champagne glow - tą co dostawałyśmy w darmowym demo, błyszczyk URC natural glow - bardzo ladny faktycznie łososiowy - a ja uwielbiał łososie pycha w kazdej postaci, i zamowilam z art. z logo atomizer do perfum, juz sobie przelałam i jestem zadowolona, nie bede musiala całej butli ze sobą tachac w torebce tylko malutki zgrabniutki perfumik, którym dyskretnie bede mogla sie psiknąc, zamiast wyciągac 100 ml buteleczke perfum, pyrlator czy jak to sie zwie też ma dobry ładnie rozpryskuje, nie psika olbrzymim strumienem robiąc mokre placki, jak to juz kiedys mialam w innym - Super.
Jeszcze nie mialam tego atomizerka, ale duzo pozytywow o nim tu czytalam. Prosze mnie oswiecic jak do niego przelac czy co zrobic? perfumki. Bo mi tez ciezko tachac swoja ukochana perfumke w 100.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 10:15   #1163
Fenris
Czekam na Ragnarok

Atomizer jest bardzo fajny. Ładny, zgrabny. Otwiera się go, w środku jest szklany pojemniczek, który się odkręca, wlewa perfumy i zakręca. Banalnie.

Czy ktoś wie w końcu na 100% od kiedy w COKach k11? To dość ważne. Uratowałoby mnie, gdyby pojawił się 24.08.
Stary 2007-08-17, 10:22   #1164
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Dziewczyny orientujecie się kiedy będzie rozwiązanie krzyżówki nr 7 na stronie konsultantki?
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 10:52   #1165
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Atomizer jest bardzo fajny. Ładny, zgrabny. Otwiera się go, w środku jest szklany pojemniczek, który się odkręca, wlewa perfumy i zakręca. Banalnie.

Czy ktoś wie w końcu na 100% od kiedy w COKach k11? To dość ważne. Uratowałoby mnie, gdyby pojawił się 24.08.
No nalewanie łatwe, ale jak sie ma perfumke w próbkach. Ale jak ja mam wydobyc swoja chanelke z tej butli 100 ml - tego sie nie da odkrecic. Zna ktos sposób???

We wrocku kat 11 zaczyna sie w coku wlasnie od piatku 24,08. Ale na zakupy w sklepie. Pierwsze paczki dopiero w pon przychodza.

Cytat:
Poszukuje konsultantki trendujacej, bo chce pare rzeczy z kat 13 a wyjezdzam 20,09 na dwa miesiace z kraju. Czy mozecie mi przypomniec ktore avonowe wizazanki sa w trendujacych. Bardzo ładnie prosze.
Ponawiam prosbe.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 11:00   #1166
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
We wrocku kat 11 zaczyna sie w coku wlasnie od piatku 24,08. Ale na zakupy w sklepie. Pierwsze paczki dopiero w pon przychodza.
Dzięki, o to mi chodziło!

Cytat:
No nalewanie łatwe, ale jak sie ma perfumke w próbkach. Ale jak ja mam wydobyc swoja chanelke z tej butli 100 ml - tego sie nie da odkrecic. Zna ktos sposób???
Normalnie. Psik, psik
Stary 2007-08-17, 11:09   #1167
dwi071
Doncia

Cytat:

Ponawiam prosbe.
... ja wpryskuje do atomizerka swoje perfumy, troche się przy tym traci ale cóż nie mozna miec wszystkiego na raz. w sephorze mają takie małe lejeczki które przykłaają do fiolek i wpsikują przez ten lejeczek perfumy
Stary 2007-08-17, 11:12   #1168
Hosenka*
Zakorzenienie

mam podgląd faktuy z II terminu:

PILNIK WIELOSTRONNY brak w magazynie 2 0 0,00
FW DIAMENT.SCRUB/STOP 1 1 12,90
KREM GL.NAW.NA NOC 5 5 99,50
UL.PR. LIIV BOTANICALS bezplatny 2 2 0,00
FORMULARZ ZAM. K11/2007 NAT bezplatny 1 1 0,00
ZEST.DO.PEDIKIURU 4W1 10 0 0,00
PILNIK WIELOSTRONNY CE produkt alternatywny 2 2 11,80
AS KREM/NOC P/OZNAK.STARZ. bez opustu 1 1 0,50

10 zestawów 4w1 na szczęście nie przyszło

No i znowu jakiś prezent: krem na noc przeciw oznakom starzenia W K9 dostałam Pełnię Rzęs a teraz ten krem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 11:15   #1169
kasiek1122
Zakorzenienie

Heja dziewczyny! Mam wreszcie podgląd fakturki kosmetyczka srebna i ta zielona naturals z netto zafakturowane a myślałam że już nie przychodzą, ale za to nie mam szczotki AT no ale jakoś przeżyję ten jeden brak aha i dzwoiłam do COKu i jak zamowilam wczoraj to moglam odebrac paczke dopiero w poniedzialek!A nie w sobote..wiec zamowilam na dostawe regularna, poczekam ten jeden dzień a przynajmniej nie będę tego tachać z centrum..
Stary 2007-08-17, 11:20   #1170
Hosenka*
Zakorzenienie

czy widziała "na żywo" któraś z was cień Arabian Glow Bubbles? Czy to ładny brązik czy może wpada w pomarańcz??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości