|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Doczytałam, refundowane są tylko krople a wole kapsułki. |
|
|
|
|
#872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odzywaj się co i jak z psiakiem.
05.09.2014. nasz ślub http://suwaczki.maluchy.pl/li-71252.png http://www.suwaczki.com/tickers/rfxg5vsmh4zn90j4.png Edytowane przez baelka Czas edycji: 2015-02-09 o 14:14 |
|
|
|
|
#873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 3 trymestr ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dorka łooo to też nieźle z tym remontem. Mnie Tż uspokaja, że wszystko zdążymy żebym się nie martwiła. Jak widzę jego dzisiejsze mega pozytywne nastawienie to aż mi się zaczęło udzielać ![]() pani_pierozkowa no to bawimy dziś! Cytat:
Ja już po obiedzie Dziś spaghetti Ha i robiłam dziś pierwszy raz lane ciasto, nawet wyszło, tylko mogłoby być troszkę grubsze
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kapsułki bardzo drogo wychodzą :/ a krople ponoć lepiej się przyswajają ![]() z tym rowerkiem to normalne, że dzieci z nimi chodzą mój młody super śmiga więc mam nadzieję, że też szybko ogarnie martuś masakra z tym szpitalem! ale ja też w razie czego nawet się do mojego nie wybieram
|
|
#875 |
|
Konto usunięte
|
Wiadomo, nie odzyla jakos rewelacyjnie ale stoi na łapach, zjadla, napila sie.. Schudła strasznie wyglada jak szkielet. Ale mega postęp zrobila
|
|
|
|
#876 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Cytat:
oby przeziębienie szybko minęłoCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety jak widać służba zdrowia w naszym kraju kuleje i panuje przekonanie, że pacjent to jest tylko po to żeby im tylek zawracać o życie uprzykczać :/ szukaj innego szpitala i nie przejmuj się, ja też zostałam potraktowana jam śmieć w sobotę, więc wiem co czujesz
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem troche smutna 29w 2 d mala 1600 wazy mozliwe ze to cukrzyca ma taki wplyw.eh
Gratuluje studniowek |
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To chyba dobra waga co? dlaczego smutasz się?
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę z TŻ na zakupy dla Młodej. Nie powinnam się ruszać, odpoczywać, ale muszę pojechać. Trzymajcie kciuki, żebym znów nie zasłabła.
|
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnes wg przelicznika wagi na 1 str 1600 g ma w 31 tc, więc jesteś tydzień do przodu- a to nie jest powód do niepokoju
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale nirch bedzie duza a i tak. Zalezy mi zeby zdrowa byla |
||
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
A lekarz cos mówił na ten temat? podał Ci na jaki tydzień waży? bo każda stronka mówi inaczej
|
|
#886 |
|
Konto usunięte
|
Kurde przedobrzyłam. Za bardzo probowala chodzić i się zmeczyla i znów leży. Chciałam dac jej pić ale nie chciała. Tz niedługo wraca to ja znów zabierzemy do weta
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostalam dzis skarpetki rozowe z oilatum ![]() Czy byla ktoras z was na warsztatach bezpieczny.maluch ?warto |
|
|
|
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Agnes nie martw się. Robisz tyle ile możesz dla malutkiej a na wszystko będzie ok
|
|
|
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi na temat kosmetyków i podkładów
A z tego Hippa to co kupic? płyn do kąpieli, oliwkę, szampon też trzeba? Czy jak? Aha a może cie mi podpowiedzieć ile tych podkładów poporodowych trzeba mieć i ile tych majteczek siateczkowych? (czy brać jednorazowe go czy wielorazowego użytku?) Baelka gratuluję wizyty !! Ola czekam na wieści po wizycie u weterynarza, mam nadzieję,że psinka wyjdzie z tego ![]() Agnes musi być wszystko dobrze i tego się trzymaj, grunt to pozytywne myslenie, nie wolno się dołować
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
to was dzisiaj poniosło z tym pisaniem... właśnie wróciłam z miasta, bo miałam romans w banku do załatwienia..jeszcze ja durna nie sprawdziłam jak oni tam maja przerwy obiadowe i musiałam dreptać przed bankiem 30 minut, bo szanowni państwo przerwę mają ...a fajnie nie było zimno, szaro , buro i ponuro i lekko deszczowo... w dodatku ciężko tak stać tyle czasu z brzuchem ale wystałam i załatwiłam w miedzy czasie was nadrabiałam, za dużo nie pamiętam, no ale ![]() Crumble, co do pościeli kupuje tylko prześcieradła i minky podusie i kołderkę... co nie mówione, ze od razy z minky będziemy korzystać...ochraniacza na początek nie kupie, bo z minky w tym komplecie i tak nie ma akurat... no i do kupie tez baldachim, ale to jest moj wymysł i nikt mi tego ze łba nie wybije ![]() później jakoś na zimę kupie już pewnie normalny komplet pościeli z ochraniaczem, ale to jeszcze tyle czasu ![]() Ola, biedna psinka, ale ważne ze jest lepiej... skoro już wstała i zjadła to stopniowo będzie wracać do zdrowia Baleka za wizytę Baset ja sie rejestrowałam na stronie pampers, ale jeszcze nic nie dostałam jeśli o to chodzi ![]() Kefii, mam nadzieje, że mały wytrzyma do TP... albo chociaż do bezpiecznego terminu... zaciskaj nóżki kochana monisia, gratuluje 3 trymestru xhanka, miss szyjka ale skoro tak to nic tylko się cieszyć Pierożkowa za 100 dniówkę Truskawka za wizyte trzymam ![]() u mnie cieżarne z czymkolwiek ida od razu na oddział..tam siurki na dzień dobry, badanie lekarskie i decydują co dalej... Ja z tym krwiakiem byłam przyjęta w 30 minut...od wyjazdu z domu do wejścia na moja sale... Potem już kolejne 30 minut na wybór menu i zapoznanie sie z panującymi na oddziale zasadami i takie tam... ![]() dorka, gratuluję 30 tc to brzmi dumnie i bardzo poważnie ![]() martus, ja pierdziele.... Agnes, nie martw sie waga córci...przecież to nawet lepiej w razie "W" ze waży więcej niż powinna wiecej nie pamiętam wiec sorry
|
#892 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeżdzimy ze starszym synkiem do Warszawy do lekarza bo niestety u nas cieżko o dobrego
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak z rożkiem - nie chciałam a kupiłam płyn jest chyba też do włosków więc szampon niepotrzebny Agnes moja koleżanka miała 2x cukrzycę w ciąży, diety nie trzymała (tzn uważała, że trzyma ciągle podjadając i to słodkie buły ) i dzieci rodziły się w normie... może Twoja mała w końcu przystopuje
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
A' propo kopniaków...
to co ja dziś rano przeżyłam to była jakaś masakra... Powiedzmy, ze to był zmasowany atak na moje żebro ![]() O 8 wstałam siku i potem spowrotem zabunkrowałam sie pod kołdra, ułożyłam sie na prawym boku, wtuliłam w poduszke...leze już przysypiam (TŻ siedzi w salonie) i w pewnym momencie jak nie oberwałam jakoś w to prawe żebro ...to sie wydarłam na cały głos "ałłłaaa" i jakoś przerzuciłam się na plecy.... TŻ pare chwil później wpada do sypialni przestraszony co mi sie dzieje a ja leze taka zaspana i co chwile podskakuje, bo młody kopie mnie po żebrze...na szczescie juz mniej boleśnie...ale chłop mi zgłupiał zresztą ja sama nie wiedziałam w pierwszym momencie o co chodzi... bo mały z reguły boksował mnie łokciami, rączkami ewentualnie trochę sie rozpychał, a dziś sobie z mojego zebra urządził worek treningowy...i to tak z rana
|
#895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo żel do mycia ciała i włosów ?? Tylko czy konsystencja żelu będzie ok??
|
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam od dentysty, mam spokój do porodu
![]() kurcze, pogoda jest tak do bani, że najchętniej wskoczyłabym pod koc i nie wychodziła.. a muszę się ogarnąć przed jutrzejszą wizytą ![]() i jestem załamana.. prostowałam w sobotę włosy.. i mam tyle siwulców, że czuję się jak babcia masakra:/ za tydzień przyjeżdża mama, znowu trzeba farbować kudły :/
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na tym etapie dzieciaczki mogą już rosnąć swoim tempem. także może Malutka po prostu "tak ma" Najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe.
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
Zapewne będzie większa niż przeciętne dziewczynki, tym bardziej,że mamusia też była wielka..często dzieci są podobne wagowo do rodziców..tym bardziej,że diabetolog Cię chwali..nie dołuj się Kochana..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

Odzywaj się co i jak z psiakiem.

niestety jak widać służba zdrowia w naszym kraju kuleje i panuje przekonanie, że pacjent to jest tylko po to żeby im tylek zawracać o życie uprzykczać :/ szukaj innego szpitala i nie przejmuj się, ja też zostałam potraktowana jam śmieć w sobotę, więc wiem co czujesz 

w dodatku ciężko tak stać tyle czasu z brzuchem
zaciskaj nóżki kochana