|
|
#2101 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
To takie bułeczki na sodzie, dawno temu wypiekane na blasze na kuchni kaflowej. Pycha na ciepło z serkiem albo rozpływającym sią masełkiem. Już się zajadam
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
ja nie lubie proziaków wole hałkę albo wasnie bułeczki maślane do tego kakao ;d
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
Mąż przywiózł mi frykasy. Robią je u nas w jednej pizzerii. Takie drożdżowe paluszki z serem, czosnkiem i ziołami. Mają do tego pyszny sos pomidorowy, tak fajnie przyprawiony. Nawet młody zjadł dwie sztuki.
Mojemu mężowi zdarza się pomyśleć o mnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem tak najedzona, że nie potrafię się ruszyć, ale jak czytam o Waszych przysmakach to chętnie jadłabym dalej
|
|
|
|
#2107 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
To zapraszam, mam ponad 100 m2 do odśnieżania + taras .
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki zacisnięte Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Ja to najlepiej się czuję, jak nic nie jem na noc, bo tak mi jakoś ciężko na żołądku. Tak w ogóle to taka sie zrobiłam na jedzenie delikatna niczym szlachta. Nic ciężkiego, ostrego tylko najlepiej serki, twarożki, owoce, warzywa .
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robie faworki kolo 2 3 misek wychodzi na 2 razy walkuje ciasto i na 2 razy musze robić bo mam pełna stolicę aż tak wielkiego stołu nie mam żeby na raz to zrobić a u mnie ta ilość w jeden wieczór znika haha .
Halke tez bym zjadła słodkie bułki codzień je mój synek.uwirlbia je. Ja mam alverde olejek fajny bo ma papkę . Ten a Baby dream mi się zapach nie podoba i nie ma pompki do tego rozglądam się za innymi to wiele da ma super olejek ale za 5 o ml 10 euro chcą za drogo to wolę się tego alverde trzymać. Heh patrzę patrzę tyle rzeczy tzreba kupić jeszcze kurde . Koszule tez bym musiała kupić stanik do karmienia tez. Prezent dla szwagierki bo ma urodziny niedługo . Zobacz jutro po sklepach pokaże to zobaczę co kupie
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pytaj lepiej Kotlety z pieczarkami, kluseczki, kapusta czerwona i sosik ![]()
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
springtime dla kobiety to nie ma wiekszego dramatu niz zly stan cery,u mnie jest gorzej niz zle, ciagle mi cos wylazi i jakas taka bez wyrazu,brak slonca. modelki to nie urodze chyba ze modela bo oprocz tak zwanej urody zabiera mi zdrowie i sily witalne ...
jess 922 ja tez chcialam dzis odsniezac moze w srode jak bedzie jeszcze co odsniezac mms 22 ja jzu mam leginsy nastepne kupie jakos w kwietniu takie ciensze jakies bardziej kolorowe np.turkus,.. anevo tzrymam kciuki za genetyczne.! co do koszul nocnych to mam ich duzo na guziczki latem ejszcze ujdzie ale ogolnie spie w pizamie bo szybko mi marzna nogi i stopy dodam ze spie w skarpetkach ![]() co do czwartku diete wzbogace paczki
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na inf
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie mąż uraczył na kolację takim czymś co ciężko sprecyzować :p z ciasta francuskiego zrobił niby bułeczki nadziewane mięsem ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/legginsy-spodnie-c...032449772.html
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
Fionko ja też mam placu do odśnieżania, że hoho !
Właśnie odgarnęłam trochę schody i wjazd do podwórka (nie dźwigałam, po prostu zgarniałam) i jak przyszłam to dostałam straszny opieprz od mamy, że po co to robiłam, że jak coś mi się stanie to będę mogła mieć pretensje wyłącznie do siebie i kurde mam teraz stracha, czy nie zaszkodziłam maleństwu
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
kasperka to konkretne jedzonko miałaś
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie mam 2.pary materiałowych
Na gumce i jedne jeansy na lato legginsy zwykle na gumce. Kupię i tyle .
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mi apetyt wraca ze zdwojoną siłą
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-09 o 19:51 Powód: Blad |
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Haha mi też wraca .
|
#2117 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dokładnie! Przed ciążą dbałam o nią dość mocno i może nie była idealna, ale ogólnie nie było źle. Teraz nie mogę stosować kwasów ani większości kosmetyków. Wiem, że to wina hormonów, ale czuję się przez to paskudnie. Cytat:
Ale macie dobrze z mężami. Ja ostatnio czuję się niedoceniana. Od wczoraj mamy ciche dni, bo się pokłóciliśmy o sprzątanie. Wiem, że ma dużo swoich męskich prac, jakich w domu nie brakuje, ale to nie znaczy że będę jego sprzataczką! Poprosiłam go, żeby sprzątał po sobie, bo bez przesady. I od słowa do słowa foch. To nawet nie o to chodzi, że jestem w ciąży. Ale jak go o coś proszę to się nie mogę doczekać. W pt poprosiłam go o wytrzepanie dywanu. Zawiesił tylko i dzisiaj w końcu sama go wytrzepałam i przyniosłam do domu. Nie odzywa się do mnie. Jedyny plus, że zaczął sprzątać. Jutro mam wizytę u swojej gin, na którą chciał pójść. Zobaczymy czy się odezwie.
|
|
#2118 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2119 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Springtime co do Elancylu, całą pierwszą ciążę się nim smarowałam i nie mam ani jednego rozstępu. Teraz na początek kupiłam sobie ten babydream skoro dziewczyny tak zachwalały ale ok 6 miesiąca na pewno wrócę do Elancylu, jest zdecydowanie wart swojej ceny. Cytat:
Brawa dla męża ![]() Cytat:
Cytat:
aż jestem ciekawa co tam jest. No i mam jeszcze trochę swoich z poprzedniej ciąży ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że już wkrótce brzuszki nam konkretnie będzie widać
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie mdłości puściły, smaki mam ale zacznę jesc i mam dosc. Tez tak macie ? Normalnie potrafi mnie zapchać po kilku kęsach tak bardzo, ze jak zjadłabym gryz więcej to moge sie witać z toaleta...
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak. właśnie zjadłam zapiekankę i wciągnęłam do tego miseczkę mizerii;d a coś dalej jeść mi się chce.
Ja na weekend wybiorę się do h&m w poszukiwaniu spodni. I zamówiłam sobie bawełniane pasy ciążowe(można sobie spodnie rozpiąć i tym pasem zasłonić). Zobaczymy czy to się sprawdzi. |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Olenka_24 apetyt nam wraca
|
|
|
|
#2124 |
|
Zadomowienie
|
oj zdecydowanie
ja od 3 dni mam straszny apetyt, a najgorsze że wieczorami ![]()
|
#2125 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Mamusie! Witam się z Wami po prawie tygodniowej przerwie
my wlasnie konczymy urlop w Polsce codziennie próbowałam Was nadrobić ale szlyscie jak burza☺jutro bedziemy na miejscu to znow bede na biezaco teraz szybki nocleg w hotelu i jutro jeszcze 650km... grrr a na 15 mam wizyte u gina wiec wszystko na szybko.... I tak na szybko apropo laktatorow Info dla zniemczonych tutaj po porodzie gin wystawia recepte do apteki i dostaje sie mega wypasiony laktator az do konca karmienia, placi sie kaucje ktora po oddaniu laktatora wracaja ☺ wiec jeden wydatek mniej☺Apropo BioOil ja calutenka ciaze uzywalam w xuzej ilosci i do 9 mca 0 rozstepow, a w 9mcu mi pooralo caly brzuch ☺ WiTam również nowe Mamusie!! Fajnie ze jest nas coraz wiecej
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby po kolejnych praniach były nadal takie fajne
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
a ja bym zjadła pierogi kebabowe z sosem czosnkowym ale jak sobie pomysle ile przy tym roboty
ale kiedyś wkońcu nie wytrzymam i je zrobie i się bedę objadać jak ta głupia
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na razie mieszczę się w swoje ale brzuch powoli wychodzi |
|
|
|
|
#2130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze najlepsza bedzie zwykla oliwę he he też tłusta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

Kotlety z pieczarkami, kluseczki, kapusta czerwona i sosik 

i kurde mam teraz stracha, czy nie zaszkodziłam maleństwu