|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#212 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale będę nad nim pracować, zwykle udaje mi się osiągnąć to co chce ![]() a Wy zostawiacie sypialnie bez zmian czy robicie jakieś dekoracje dziecięce? haha to faktycznie my mamy piwnicę i tam większość gratów trzymamy a oprócz tego do naszego mieszkania przynależy taki wewnętrzny, zamykany korytarz 15 m2 i mamy tam regał, na którym trzymamy graty typu odkurzacz, obok stoi deska do prasowania, zelazko, suszarka(pranie też tam wieszam ), mąż ma swoje narzędzia itd..mamy ten korytarz z sąsiadką na pół ale ona z niego wcale nie korzysta trzymamy też tam buty i kurtki...generalnie nie wiem co bym bez niego zrobiła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam podobne tyle, że z połówkowego i uwielbiam na nie patrzeć, mam nadzieje, że teraz też się uda fajne zrobić ![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50167347] kupiłam dzis kocyk ten biedronkowy, ktory był w akcji tematycznej miesiac czy 2 temu na wyprzedaży za 10 zł ![]() te kocyki minky to polyester czy bawełna?[/QUOTE] polyester ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja pojutrze ![]() Cytat:
Cytat:
jako kocyk-mata może byćCytat:
![]() a ja zapominam ciągle o tym żelazie i mało co biorę ![]() hehe ale mieliśmy przygodę z obiadem! nie miałam weny na stanie przy garach i zamówiłam z knajpy tzw lunch dnia, akurat były piersi z kurczaka zapiekane z serem i brokułami, grubo krojone frytki i surówka colesław, dłuuugo czekaliśmy, w końcu przyjechał kurier, obładowany na maxa i wyciągnął terminal, ja zapłaciłam w najlepsze a ten mi podaje pizze, sosy i życzy smacznego hah a ja mówię, że nie zamawiałam pizzy, facet przerażenie w oczach, mąż wyszedł i mówi, że jak dobra to co tam, mam brać ale w końcu dokopał się do naszej torby, zapłaciłam jak za pizze ale różnica była mała to luz
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie ze tak dobrze ![]() Kurde krepujace to... :/ Wiem ze to lekarz, ale jednak.. Nie uwazacie?
|
|
#214 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
gosiak możemy moczyć ranę w rywanolu, moja siostra farmaceutka podsunęła mi ten sposób odkarzania i gojenia rany.
Krew już nie leci ale boli bo na palcach dużo zakończeń nerwowych, grr jedyne co to tarta wyszła pyszna, mąż ją wykończył ![]() Pozdrawiam Malinka ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- rosario podwyższony poziom limfocytów a obniżony neutrofili może świadczyć o obecnej lub niedawno przebytej infekcji i reszta tak jak pisze rybcia nie poeonna się zmieniać ze wzgl.na infekcję. Ja jutro też idę do wampirowni. Pozdrawiam Malinka
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
poukładałam w nowych komodach rzeczy dla Malutkiej, co prawda jeszcze nie poprane no ale
![]() ![]() i tak myślę, że któregoś dnia będę musiała tak przysiąść porządnie i poobczajać co z czym będę łączyć, bo trochę tych wariantów góra-dół może być
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
Madzixx my nie robimy żadnych dziecięcych dekoracji w naszej sypialni. Mała będzie miała łóżeczko swoje i tyle
Jej pokój urządzimy jak już będzie na tyle starsza, żeby sie wyprowadzić na noc od nas, ale będziemy urządzać raczej przyszłościowo, ciemne meble, bez dziecięcych wzorów czy kolorów. Zabawki będzie miała dziecięce kolorowe, pokój poważny, żeby nie trzeba było przerabiać znowu, jak będzie nastolatką
|
|
|
|
#218 | |||
|
Zakorzenienie
|
No domyslam sie ale wlasnie nie wiem jak to przezyje
![]() Cytat:
haha ale Was urzadzili z obiadem Cytat:
Choc wiem ze niektorzy ja tez seksualnie potrzegaja,uprawiaja seks analny itd. Dla mnie to by nigdy nie przeszlo,jest wrecz ohydne i ciezko mi bedzie zeby nie byc spieta przy tym badaniu,pewnie doktorek bedzie mial ze mna problem hahaha ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Zadnych ozdob bedzie spal w sypialni i juz.
|
|||
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taki sam plan z pokojem na przyszłość, z tym, że meble będą białe a póki co zrobimy jej kącik u nas, ale zdecydowałam się, że trochę koloru dziecięcego tam będzie
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia - ale gin chyba tylko pobierze przy odbycie a nie wsadzi patyczek w tylek
Gosia - dobrze że wpadnie jeszcze usg. 3 na ciążę to b.malo
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteście gotowe na wieść dnia?
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Malinka nie lubię Cię za to zdjecie
osz Tyyyyy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha oby ![]() Mow,bo trzymalam kciuki |
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż usg mam w czw wtedy się okaże ![]() zaraz Wam napiszę
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dawajjj nie daj nam czekać
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Flightless nie trzymaj Nas w niepewności...pisz
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osz Ty dowiem się jako ostatnia hihi
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
dobra... to mówię
![]() nie jestem pierwsza, bo Madi zmieniała kilka razy ![]() od jakiegoś czasu zaczęłam się poważnie zastanawiać nad imieniem młodej... miałam nawet wrażenie, że od początku nie byłam do niego do końca przekonana...A jeszcze jak słyszałam jak każda osoba na imię Paula reagowała "O jak ładnie, Paulinka" to mi się nóż w kieszeni otwierał, bo przecież nie takie imię wybraliśmy... Nie chciałam żeby do mojej córki mówili Paulina, skoro nie tak ma na imię... no i pogadałam z mężem, postanowiliśmy sprawę na spokojnie przemyśleć...Bo przecież wybór imienia, to poważna sprawa. Nie mogliśmy mieć wątpliwości. No i stało się. Nie będzie Pauli. Będzie nasz pierwszy typ, w zasadzie stawiany na samej górze już przy pierwszych rozmowach o imionach, jeszcze nim planowaliśmy dzieci ![]() Będzie Tatianka
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za wybor,choc to nie moj klimat
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze no wiesz co Paula super no ale może racja wszyscy by mylili z Paulina dobrze że zdecydowaliscie przed narodzinami bo później zmieniać ![]() Tak w ogóle ja cały czas nekam Tż o Wiktora :P może i ja zmienie :thumbup: hihihi |
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie osobiście bardziej Paula się podoba ale to mnie. Ważne byście Wy byli zadowoleni z wyboru imienia!
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-02-09 o 19:38 |
||
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w duchu Was podziwiałam(w związku z naszym niezdecydowaniem co do imienia), że tak szybko wybraliście i jesteście pewni na stówkę ![]() no ale najważniejsze, żebyście oboje byli przekonani
|
|
#235 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() świetny sweter Cytat:
ale co tam, przynajmniej las blisko, lepsze powietrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() o mamo nie wiedziałam, że jeszcze taki wymaz mnie/nas czeka ale wstyyyd ![]() Cytat:
super, że macie takie miejsce na "graty", nam właśnie brakuje bardzo... a przygoda z obiadem niezła ![]() Cytat:
imię oryginalne na pewno
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA placenie rachunkow nie nalezy do milych zakupow
i mi z tylka nie pobierali tego wczesniej..
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam post na apce i wcielo wrr
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Flight - myślałam, że wyskoczysz z jakimś mega newsem. Zmiana imienia to lajcik
![]() My nie mamy imienia i nawet o tym nie myślę :P
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Ej laski a to sie nie robi jak wymaz do cytologii? Przeciez to ma wykryc bakterie paciorkowca w kanale rodnym to po co z tylka? Ja nie kumam. W zeszlej ciazy mialam z pochwy..
A ja w wannie sie relaksuje. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

u mnie by nie przeszło, tzn w naszej sypialni a też malutka u nas będzie
już mamy tak zawaloną sypialnię, to łóżeczko jakieś duże, do tego leżaczek, w salonie stoi jeszcze komplet letnich opon bo przecież szkoda na balkonie je trzymaćw łazience nie taka mała wanienka, z mniejszą wkładką
no ale będę nad nim pracować, zwykle udaje mi się osiągnąć to co chce
), mąż ma swoje narzędzia itd..mamy ten korytarz z sąsiadką na pół ale ona z niego wcale nie korzysta
ta kulka po lewej nad klatkę to jest rączka 

nie zaburzy mi to jakoś wyników ?