![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Stylizacje ślubne-nasze zestawy
Dokładnie. Brakowało mi takiego zdjęcia, żeby był czarny granitur i reszta w ecru. Wcześniej musialam kombinować z przerabianymi zdjęciami. To jest idealne -
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-28 o 21:51 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rav gdzie zdobylas takie kolczyki, widzialam je tylko do kupienia przez internet:P mam do Ciebie pytanko, tak jak Ty mam suknie ecru, czy Twoim zdaniem bizuteria w odcieniu bialego zlota nie bedzie sie gryzla z ecru? (bo kolczyki maja srebrne elementy, ja tez szukam bizuterii i najwiekszy wybor jest w kolorze srebra, tylko nie mam pewnosci czy to pasuje do ecru) pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
ja też mam ten sam problem z biżuterią, sukienka jest ecru i ma naszytych kilka szkiełek na gorsecie i nie wiem właśnie czy w biżuterii pociagnąć dalej te szkiełka w srebrnej oprawie (w połączeniu ze złotym jeszcze nigdzie nie spotkałam) czy właśnie odwrotnie-coś złotego pod kolor sukienki a olać szkiełka nieszczęsne
![]()
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja poluje na bizuterie w kolorze zlota, ale ciezko cos wybrac, bo jest tego strasznie malo, a jak juz cos jest to czesto wyglada niestety tandetnie ![]() jak znajde cos jeszcze na pewno wkleje fotki pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Według mnie nie gryzą się z suknią, bo prawie ich nie widać... poza tym szkiełkiem. Karola-82 - i jak poszło z suknią ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() w sierpniu ide na kolejna przymiarke, wtedy postaram sie umiescis fotki na forum (albo wysle Ci na maila ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też jestem blondynką (balejage) i mam właśnie suknięecru śmietanka. Wygląda super. Jestem blada więc śnieżnobiała dałaby pewnie efekt trupa. Polecam ten kolorek dla blondynek. Jest dużo łaskawszy niż biel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem blondynką, ale ciemną (z pasemkami ciemnymi i bardzo jasnymi). Suknię mam białą i wcale nie wyglądam w niej źle, chociaż obawiałam się przed przymiarką właśnie tego efektu "trupa". Za to w beżach wyglądam idiotycznie i nie zdecydowałabym się nigdy na kolor ecru. Dlatego nie można generalizować, że blondynkom pasuje ten a nie inny kolor. Trzeba się w tym kolorze zobaczyć, żeby ocenić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Troszke mnie pocieszylas, dzieki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem też bardzo blada, wręcz przezroczysta i trudno się opalam, więc biała odpada. Ale oczywiście zależy co kto lubi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Wklejam swoją stylizację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
A to mój zestaw ślubny (moze nie taki wyrafinowany) wszystko juz mam, oprócz sukni, ktorą zobacze za kilka dni, no i kolor kwiatu we włosach będzie inny, pasujący do kolorystyki bukietu, który wkleiłam .
we wtorek może zrobię nowy zestaw uzupełniony o zdjęcia sali i paznokci ![]() ![]() zestaw slubny.jpg
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się Twoje tablice. Można wiedzieć, gdzie je zamawiałaś?
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie podoba. Szczegolnie palacyk i samochodzik - bo ja to nie mam porownania...
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do słów -"nie mam porównania" - szczerze mówiąc to dla każdego rózne rzeczy są fajne i oryginalne, dla mnie jechać do ślubu maluchem to jest też świetna sprawa ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Maluch odpadl, i to nie dlatego ze zmienilismy zdanie, tylko przestano w niego inwestowac, i poki co nie jezdzi. Jestesmy wiec bez samochodu, ale to mnie bardzo nie martwi, bo ja to moge pierwszym lepszym.
![]() |
#107 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Fajny pomysł,tyle miałam tych zdjęć, ze przydała sie jakaś organizacja.Mój zestaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
To ja też się pochwalę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Hej irkax, mogłabyś mi dać namiar na zaproszenia, które masz wklejone w swoim zestawie ślubnym. Bardzo mi się podobają. Z góry dziękuję
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaproszenia kupiłam w Krakowie w tym sklepie: http://www.zaproszenia.krakow.pl/itdd.html pierwszy rząd , 2 zaproszenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
![]()
Super pomysł z wątkiem, świetnie wyglądają takie zestawy, ja też swój dołączam, choć mam jeszcze miesiąc i nie wszystko jest dopracowane, pewnie zmienię kwiaty i z fryzurą nie do końca jestem pewna czy taka się fryzjerce uda, i pewnie TŻ będzie bez kamizelki albo bez bordowej, no ale same spójrzcie:
Edytowane przez emzeta Czas edycji: 2007-10-06 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam.
Pewnie kazda z Was chcialaby,zeby w dniu swojego slubu wszystko bylo idealne ![]() Zapraszam do wrzucania zdjec takich kolazy. (mam nadzieje,ze nie powielam watku,a takze zalozylam go na Slubnym Image bo jak wiadomo,najpierw Para Mloda kupuje i dobiera dodatki do swojej sukni/garnituru)
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inspiracje slubne - z kolorami..
kolejne..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
był już taki wątek z zestawami ślubnymi, ciekawe inspiracje... postaram się znaleźć tytuł
![]() mam i łączę ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-03-08 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-03-08 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.