|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Na wstępie NASJERDECZNIEJSZE żYCZONAKA SWIEZYM MEZATKOM
![]() ![]() ![]() Po drugie trzymam kciuki za pogode w sobotę i życzę najcudowniejszytch wrażeń,wspomnień i w ogóle samych radośći i szczęśliwych chwil ![]() ![]() ja na razie pracuję i strasznie mam mało czasu,ale jakoś trzeba sobie radzić bo z czasem będzie jeszcze gorzej już niedługo....mamy zakończoną poradnię i teraz musimy się streścic i jak najszybciej skończyć nauki aby mieć już z głowy ![]() ![]() ściskam Wszystkie mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta!! wczoraj wróciliśmy ze Słowacji, było super
![]() SZkoda, że nie było mnie na spotkaniu ![]() Wszystkim ślubującym 4 i 11 sierpnia składam spóźnione ale najszczersze życzenia radości i miłości!! czekam na zdjęcia. Frecia śliczne zdjęcia!! mam nadzieję, że też będę takie miała, chyba niekóre zapiszę na dysku i pokażę naszemu fotografowi że też takie chcemy ![]() Magdulec baaaardzo Ci współczuję, aż brakuje mi słow żeby Cię jakoś pocieszyć. Trzymaj się dzielnie!!! Beata Marcina cieszę się z dobrych wiadomości a złymi się nie przejmuj a zwłaszcza świadkową widać nie zasłużyła na to, by być przy Tobie w tym szczególnym dniu!! Anex, Nicky śliczne suknie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Zadomowienie
|
Hejka!!
Własnie wróciliśmy z wesela, było suuuuuper ale nie dalismy rady dłużej bo było od 13, znaczy ślub cywilny o 13 był. Jutro jedziemy na sale i potwierdzic owoce i oczywiscie naprawic samochód. Mam pytanko:Czy mam isc do fryzjera w dniu ślubo z welonem żeby mi wczepila czy samemu wczepiać, bo mam welon na grzebyczek ale chce na dole zaczepiony?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
hey to juz za 2 dni pewnie sie juz nie pojawie o nie mam czasu jeszcze dzis jade do warszawy na lotnisko po tescia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bandola18-nie skorzystałam z poleconej przez Ciebie fryzjerki bo nie miała czasu ![]() Ogólnie dosyć trudno umówić się tak rano do fryzjera na upięcie, w końcu zapisam się do Perfectu-tam zawsze udaje mi się wkęcić nawet w ostatniej chwili. Zresztą w dniupleneru zmieniłam zdanie i doszłam do wniosku że lepiej pasują do takich zdjęć rozpuszczone włosy, więc poszłam tylko wyprostować i lekko upiąć. A co do Pana Fotografa to myslę że zdaje sobie sprawę z tego jaką siłe ma wizaż bo sam mi opowiadał jakie to duże forum ![]() Ja miałam mieć Janowiec i starówkę nocą-na starówce nie byliśmy bo tam teraz podobno nie bardzo jest po co jechać, wszędzie stoja samochody albo parasolki, albo bramy są pozamykane wieć nas przekanał że nie warto, lepiej w to miejsce zrobić coś innego. Ale przy nas odebrał telefon i ktoś strasznie się upierał na tą starówkę nocą wiec się zgodził i pojadą. A i jeszcze odnosnie tego że obsługa skansenu nie wpuszcza w niektóre miejsca, przypuszczam że to prawda. Nas też w tym Janowcu ciąglę przeganiali, a to nie saiadać tu, a to tam nie wolno wchodzić, nawet zwykli postronii ludzie prawie wygwizdali jedną Pania jak nam zabroniła zrobic jedno ujęcie ![]() ![]() A tak ogólnie moje wrażenia po plenerze są bardzo pozytywne, Janowiec jest super i wszystkim polecam. A jaki będzie efekt to się przkamy za 2 tyg. jak już będą gotowe zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Hehheheh to chyba ja dzwoniłam i upierałam się na tę starówkę nocą ![]() Mam pytanko do dziewczyn które miały sesję plenerową. jechałyście na nią już w sukience czy się dopiero przebierałyście na miejscu. Proszę dajcie znać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
Na starówce od wczoraj jest Jarmark Jagielloński, wokół Pałacu slubów są rozstawione stragany a przy nich sporo ludzi, ale tak ok 20-tej już się składają, ale wczoraj mimo to było baaardzo dużo ludzi na Starym Mieście, może dziś będzie inaczej i uda się zrobić sesję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, szukam tego bo gdzieś było i nie moge znaleźć... NA na mężatkach nikogo nie ma, może tu sie ktoraś ukrywa
![]() GDZIE się odbiera akt małżeństwa? w Trybunale czy na leszczzyńskiego? |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1962 |
Wtajemniczenie
|
dzięki wielkie
![]() sylwunia_p, ja tez wrócilam ze Słowacji ![]() ciągle nie mam czasu więcej napisać choć chciałam. W weekend bedziemy miec zdjęcia to może cos wybiore i wyślę Nie macie już dość zdjęć dziewczyny??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Yoolia - jak się czujesz ![]() ![]() U mnie równo rok do ślubu ![]() ![]()
![]() |
#1965 |
Wtajemniczenie
|
sama jestem już ciekawa tych zdjęc i nie mogę sie doczekać
![]() a akt ślubu odebraliśmy - w trybunale. Trwało to jakąs minutkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Zakorzenienie
|
#1967 |
Raczkowanie
|
Mam patanie co do nauk wekandowych, brakuje nam czasu wiec te bylyby najlepsze, wiecie moze gdzie moglibysmy je zrobic ? ile kosztuje? niedawno mówilyscie cos ze takie nauki sa nie wazne, jak to jest bo jak bylismy w parafi to ksiadz wspominal ze jak chcemy to mozemy takie zrobic
![]() Jolinek , powiedz mi prosze jak tam sala wygladala, i czy wszystko bylo ze strony wlasciciela zalatwione okej, i jak obsluga. Jak bedziesz miala zdjecia zrobione na sali to prosze podeslij mi kilka bylabym bardzo wdzieczna ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-16 o 22:21 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Ja to chyba już się nie pojawię, aż do odwołania, czyli może wtorku. Przygotowania pełną parą. Stres niesamowity, ale nie ja pierwsza i ostatnia, prawda? Wszystkim niedługo ślubującym pannom życzę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i by ten jedyny dzień w życiu - wspaniały, był dniem codziennym w małżeństwie czyli również wspaniałym. Trzymajcie się! Buziaki, Magda |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro ksiądz powiedział, że możecie odbyć takie nauki to możecie. Na pewno na Staszica w Lublinie te nauki trwają 2 weekendy bo są też i w Świdniku ale dziewczyny pisały ostatnio ze znowu było o nich głośno wiec tu radze dopyta księdza. Przeszukaj wątek bo o naukach ostatnio trochę było postów Dziewczyny ja to chyba sie załamie zanim dojdzie do tego ślubu. Wyobraźcie sobie, że właściciel sali w której mieliśmy mieć przyjecie weselne zadzwonił we wtorek z wiadomością, że niestety odwołuje nam sale!!! (no co tam niecałe 2 tygodnie przed weselem) Byłam w szoku i miałam ochotę wszystko odwołać. Tylko dzięki znajomościom udało sie nam załatwić sale gimnastyczną w szkole, może luksusy to nie są ale zawsze lepiej niż pod gołym niebem. Tylko strasznie dużo czasu zajmie nam dekorowanie sali i najpierw trzeba mieć dobry pomysł bo to jest bardzo duża sala a ja nie przepadam za balonami. O reszcie rzeczy totalnie nieukładających sie nie będę pisała bo ten wątek w sumie do użalanie sie nad sobą nie służy. miłego dnia wizazanki
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skoro nie lubisz balonów to może materiałami, wydaje mi się że do sali gimnastyczej będą super pasować bo powinny ją optycznie obniżyć. Trzymaj się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | |
Rozeznanie
|
[quote=monik1984;5016990]
Cytat:
![]() Soniu dzięki też myślałam o materiałach
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Wiokaslonko
![]() Ja nie moge uwizyc ze to juz jutro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1976 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny, tu szczęśliwa mezatka
Nasz ślub i wesele fantastycznie mimo kilku przygód 9np zatrzaśniecie kluczyków w samochodzie na chwile przed ślubem...) opowiem coś więcej jakoś niedługo,ale kurcze mało czasu okropnie w tym małżeńskim zyciu ![]() mam juz trochę zdjęć, powysyłam niedługo wszystkim dziękuję bardzo za życzenia i wszystkiego najlepszego dla wszystkich osiemnasto-sierpniowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przekopiuje, to co dziś wpisałam też w wątku dot.: "Fryzjer stylista z Lublina poszukiwany" : Jestem wkurzona i załamana Ślub za tydzień w sobotę a dziś mój narzeczony był u Łaniewskich w Leclercu na Turystycznej. Efekt: tragedia. Przebieg strzyżenia jego słowami: "Najpierw ostrzygła mnie nożyczkami zwykłymi, potem szarpała tymi powycinanymi, a w końcu coś spie....ła, bo wzięła maszynkę i ogoliła mnie na łysą pałę". I on za to jeszcze zapłacił !!! Zaznaczam, iż powiedział przed strzyżeniem, że będzie Paniem Młodym za tydzień! No nie... Jestem załamana że taki salon jeszcze funkcjonuje i mają tupet jeszcze brać kasę za takie partactwo!!! Ostrzegam! Przez tydzień to chyba niewiele już mu odrośnie... Jesteśmy załamani... Tym bardziej, że on nigdy normalnie tak krótko się nie obcina. Sam jest w szoku, że tak go urządzono ![]() Wygląda, jak to określił : "Jak skin, co właśnie zaczął odrastać" :-/ Edytowane przez Anex Czas edycji: 2007-08-17 o 12:42 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
wiolkasłonko - no właśnie to jakaś paranoja!!! przydałoby sie odszkodowanie, ale wszystko zależy od tego jak była ułożona umowa...
jeśli masz jedna salę, to może weź kogoś do dekoracji? my dekorowaliśmy sami salę, to znaczy ze znajomymi, w jakieś 8-10 osób, i powiem Ci, że postawiliśmy jednak na balony - to najłatwiejszy sposób ożywienia sali, dodaliśmy też serpentyny ![]()
#1979 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na szczęscie dziadek TŻ -ta nie musiał miec operacji ![]() Odebrałam dzisiaj bolerko i jeszcze musze paznokietki zrobic, wczoraj kupilismy łózko i meble (z drewna !!!1) do naszego mieszkanka ![]() wiolkaslonko dzękuję za życzonka!! Dziewczyny módlmy się jutro o pogodę!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [quote=wiolkaslonko;501769 8]a co do sali to nie na pw tylko mów szyko i głośno co to za sala ku przestrodze, dla innych ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.