Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-15, 11:43   #1951
calva
Raczkowanie

GG do calva
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Na wstępie NASJERDECZNIEJSZE żYCZONAKA SWIEZYM MEZATKOMoby Wam zycie miodem płynęło

Po drugie trzymam kciuki za pogode w sobotę i życzę najcudowniejszytch wrażeń,wspomnień i w ogóle samych radośći i szczęśliwych chwil nie zajrzę już przed sobotą,więc trzymam też kciuki za pogodę i oby wszytstko układało się i zostało dopięte na ostatni guzik

ja na razie pracuję i strasznie mam mało czasu,ale jakoś trzeba sobie radzić bo z czasem będzie jeszcze gorzej już niedługo....mamy zakończoną poradnię i teraz musimy się streścic i jak najszybciej skończyć nauki aby mieć już z głowychyba poszukamy nauk w innej parafii aby już mieć załatwione

ściskam Wszystkie mocno

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-15, 12:27   #1952
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Hej dziewczęta!! wczoraj wróciliśmy ze Słowacji, było super

SZkoda, że nie było mnie na spotkaniu ale mam nadzieję, że będzie następne!!

Wszystkim ślubującym 4 i 11 sierpnia składam spóźnione ale najszczersze życzenia radości i miłości!! czekam na zdjęcia.

Frecia śliczne zdjęcia!! mam nadzieję, że też będę takie miała, chyba niekóre zapiszę na dysku i pokażę naszemu fotografowi że też takie chcemy

Magdulec baaaardzo Ci współczuję, aż brakuje mi słow żeby Cię jakoś pocieszyć. Trzymaj się dzielnie!!!

Beata Marcina cieszę się z dobrych wiadomości a złymi się nie przejmuj a zwłaszcza świadkową widać nie zasłużyła na to, by być przy Tobie w tym szczególnym dniu!!

Anex, Nicky śliczne suknie!!!
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-15, 23:44   #1953
magdulec
Zadomowienie

Hejka!!

Własnie wróciliśmy z wesela, było suuuuuper ale nie dalismy rady dłużej bo było od 13, znaczy ślub cywilny o 13 był. Jutro jedziemy na sale i potwierdzic owoce i oczywiscie naprawic samochód.
Mam pytanko:Czy mam isc do fryzjera w dniu ślubo z welonem żeby mi wczepila czy samemu wczepiać, bo mam welon na grzebyczek ale chce na dole zaczepiony??
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 06:49   #1954
brunetka2000
Zakorzenienie

hey to juz za 2 dni pewnie sie juz nie pojawie o nie mam czasu jeszcze dzis jade do warszawy na lotnisko po tescia zmist sie przygotowywac Paznokcie juz zrobione mam klopot z pisaniem na klawiaturze przy zapinaniu spodni i zwizaniu wlosow i przez te paznokcie gubie literki Po weselu pewnie tez sie szybko nie pojawie bo nie zdaze przewiesc komputera do nowego domku a w srode juz jedziemy trzymajcie wiec kciuki I dziewczynom ktore biora tego samego dnia slub zycze wszystkiego naj naj njalepszego
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 07:07   #1955
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Hejka!!
Mam pytanko:Czy mam isc do fryzjera w dniu ślubo z welonem żeby mi wczepila czy samemu wczepiać, bo mam welon na grzebyczek ale chce na dole zaczepiony??
Jeśli pójdziesz z welonem, to później gdybyś chciała wziąć prysznic będzie to trochę skomplikowane, choć chyba możliwe, bo ktoś tu o tym pisał Ja ustaliłam z fryzjerką gdzie ma być welon - też był dość nisko, ona odpowiednio upięła włosy w tym miejscu, żeby sie trzymał, a potem pokazała dokładnie mojej siostrze, gdzie mają mi wpiąć grzebyczek. Welon trzymał się super, a szalałam nieźle Nie był nawet żadnymi spinkami przyczepiony. To chyba ważne żeby włosy pod grzebyk były odpowiednio upięte i usztywnione, ale to już fryzjerka powinna wiedzieć. Pozdrawiam
Stary 2007-08-16, 08:29   #1956
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Tak sobie czytam wypowiedzi na temat wiadomego pana od ujęć wodnych i krew mnie zalewa, coś za bardzo kombinuje aby mieć mniej roboty, bo pewnie sobie przekalkulował, że mało bierze. U nas też kombinował ze skansenem, że nie wpuszczają, robią problemy itp. i się nabrałam i mam zdjęcia w Botaniku, chociaż jestem z nich zadowolona. A teraz namawia na Janowiec, słyszałam też o Kozłówce.
Po prostu bez komentarza...
Chyba nie zdaje sobie sprawy jaką siłę ma wizaż i niepochlebne opinie na jego temat tylko mu szkodzą.
sonia 11 znalazłaś fryzjera?
Udało się byliśmy na plenerze
Bandola18-nie skorzystałam z poleconej przez Ciebie fryzjerki bo nie miała czasu
Ogólnie dosyć trudno umówić się tak rano do fryzjera na upięcie, w końcu zapisam się do Perfectu-tam zawsze udaje mi się wkęcić nawet w ostatniej chwili. Zresztą w dniupleneru zmieniłam zdanie i doszłam do wniosku że lepiej pasują do takich zdjęć rozpuszczone włosy, więc poszłam tylko wyprostować i lekko upiąć.
A co do Pana Fotografa to myslę że zdaje sobie sprawę z tego jaką siłe ma wizaż bo sam mi opowiadał jakie to duże forum
Ja miałam mieć Janowiec i starówkę nocą-na starówce nie byliśmy bo tam teraz podobno nie bardzo jest po co jechać, wszędzie stoja samochody albo parasolki, albo bramy są pozamykane wieć nas przekanał że nie warto, lepiej w to miejsce zrobić coś innego. Ale przy nas odebrał telefon i ktoś strasznie się upierał na tą starówkę nocą wiec się zgodził i pojadą.
A i jeszcze odnosnie tego że obsługa skansenu nie wpuszcza w niektóre miejsca, przypuszczam że to prawda. Nas też w tym Janowcu ciąglę przeganiali, a to nie saiadać tu, a to tam nie wolno wchodzić, nawet zwykli postronii ludzie prawie wygwizdali jedną Pania jak nam zabroniła zrobic jedno ujęcie
A tak ogólnie moje wrażenia po plenerze są bardzo pozytywne, Janowiec jest super i wszystkim polecam. A jaki będzie efekt to się przkamy za 2 tyg. jak już będą gotowe zdjęcia
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 08:44   #1957
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Udało się byliśmy na plenerze
Bandola18-nie skorzystałam z poleconej przez Ciebie fryzjerki bo nie miała czasu
Ogólnie dosyć trudno umówić się tak rano do fryzjera na upięcie, w końcu zapisam się do Perfectu-tam zawsze udaje mi się wkęcić nawet w ostatniej chwili. Zresztą w dniupleneru zmieniłam zdanie i doszłam do wniosku że lepiej pasują do takich zdjęć rozpuszczone włosy, więc poszłam tylko wyprostować i lekko upiąć.
A co do Pana Fotografa to myslę że zdaje sobie sprawę z tego jaką siłe ma wizaż bo sam mi opowiadał jakie to duże forum
Ja miałam mieć Janowiec i starówkę nocą-na starówce nie byliśmy bo tam teraz podobno nie bardzo jest po co jechać, wszędzie stoja samochody albo parasolki, albo bramy są pozamykane wieć nas przekanał że nie warto, lepiej w to miejsce zrobić coś innego. Ale przy nas odebrał telefon i ktoś strasznie się upierał na tą starówkę nocą wiec się zgodził i pojadą.
A i jeszcze odnosnie tego że obsługa skansenu nie wpuszcza w niektóre miejsca, przypuszczam że to prawda. Nas też w tym Janowcu ciąglę przeganiali, a to nie saiadać tu, a to tam nie wolno wchodzić, nawet zwykli postronii ludzie prawie wygwizdali jedną Pania jak nam zabroniła zrobic jedno ujęcie
A tak ogólnie moje wrażenia po plenerze są bardzo pozytywne, Janowiec jest super i wszystkim polecam. A jaki będzie efekt to się przkamy za 2 tyg. jak już będą gotowe zdjęcia

Hehheheh to chyba ja dzwoniłam i upierałam się na tę starówkę nocą. Dziś jedziemy do Janowca a póżniej na Starówę. Po prostu bardzo zależy nam na choć kilku ujęciach nocnych w tym miejscu.

Mam pytanko do dziewczyn które miały sesję plenerową. jechałyście na nią już w sukience czy się dopiero przebierałyście na miejscu. Proszę dajcie znać

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-16, 09:19   #1958
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Hehheheh to chyba ja dzwoniłam i upierałam się na tę starówkę nocą. Dziś jedziemy do Janowca a póżniej na Starówę. Po prostu bardzo zależy nam na choć kilku ujęciach nocnych w tym miejscu.

Mam pytanko do dziewczyn które miały sesję plenerową. jechałyście na nią już w sukience czy się dopiero przebierałyście na miejscu. Proszę dajcie znać
Ja jechałam już ubrana-tam na miejscu nie za bardzo jest się gdzie przebrać. A o której macie mieć zdjęcia?? My w Janowcu byliśmy ok 16 i skończyliśmy po 19, byliśmy już nieźle wymęczeni. A strówka też dzisiaj, jeżeli tak to nie planujesz zdjęć w wodzie???
Stary 2007-08-16, 09:27   #1959
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Na starówce od wczoraj jest Jarmark Jagielloński, wokół Pałacu slubów są rozstawione stragany a przy nich sporo ludzi, ale tak ok 20-tej już się składają, ale wczoraj mimo to było baaardzo dużo ludzi na Starym Mieście, może dziś będzie inaczej i uda się zrobić sesję
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 09:38   #1960
martuko
Wtajemniczenie

dziewczyny, szukam tego bo gdzieś było i nie moge znaleźć... NA na mężatkach nikogo nie ma, może tu sie ktoraś ukrywa

GDZIE się odbiera akt małżeństwa? w Trybunale czy na leszczzyńskiego?
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 09:41   #1961
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
GDZIE się odbiera akt małżeństwa? w Trybunale czy na leszczzyńskiego?
ja odbierałam w Trybunale

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-16, 09:59   #1962
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
ja odbierałam w Trybunale
dzięki wielkie

sylwunia_p, ja tez wrócilam ze Słowacji
ciągle nie mam czasu więcej napisać choć chciałam. W weekend bedziemy miec zdjęcia to może cos wybiore i wyślę Nie macie już dość zdjęć dziewczyny???
Stary 2007-08-16, 10:09   #1963
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki wielkie

sylwunia_p, ja tez wrócilam ze Słowacji
ciągle nie mam czasu więcej napisać choć chciałam. W weekend bedziemy miec zdjęcia to może cos wybiore i wyślę Nie macie już dość zdjęć dziewczyny???
Zdjęć nigdy dość!!!!!!!
Stary 2007-08-16, 11:20   #1964
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
W weekend bedziemy miec zdjęcia to może cos wybiore i wyślę Nie macie już dość zdjęć dziewczyny???
Uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne także czekam na kolejne

Yoolia - jak się czujesz już w sumie niedługo do rozwiązania

U mnie równo rok do ślubu

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 16:15   #1965
martuko
Wtajemniczenie

sama jestem już ciekawa tych zdjęc i nie mogę sie doczekać
a akt ślubu odebraliśmy - w trybunale. Trwało to jakąs minutkę a potem się powłóczyliśy po straganach, zdjęć na Starówce do niedzieli nie polecam, dużo pozasłaniane i parkowac tam nie można. Za to tlumy ludzi wieczorami., chyba że chcecie zdjęcia w tłumie
Stary 2007-08-16, 16:27   #1966
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Zdjęć nigdy dość!!!!!!!
popieram i rownież czekam na fotoski
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 22:09   #1967
monik1984
Raczkowanie

Mam patanie co do nauk wekandowych, brakuje nam czasu wiec te bylyby najlepsze, wiecie moze gdzie moglibysmy je zrobic ? ile kosztuje? niedawno mówilyscie cos ze takie nauki sa nie wazne, jak to jest bo jak bylismy w parafi to ksiadz wspominal ze jak chcemy to mozemy takie zrobic

Jolinek , powiedz mi prosze jak tam sala wygladala, i czy wszystko bylo ze strony wlasciciela zalatwione okej, i jak obsluga.
Jak bedziesz miala zdjecia zrobione na sali to prosze podeslij mi kilka bylabym bardzo wdzieczna

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-08-16 o 22:21 Powód: post pod postem
monik1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-16, 23:23   #1968
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

Witajcie!

Ja to chyba już się nie pojawię, aż do odwołania, czyli może wtorku. Przygotowania pełną parą. Stres niesamowity, ale nie ja pierwsza i ostatnia, prawda?
Wszystkim niedługo ślubującym pannom życzę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i by ten jedyny dzień w życiu - wspaniały, był dniem codziennym w małżeństwie czyli również wspaniałym. Trzymajcie się!

Buziaki,

Magda
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 06:59   #1969
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Yoolia - jak się czujesz już w sumie niedługo do rozwiązania
nio już bliżej niż dalej, jeszcze jakieś 3 m-ce i będziemy we troje, kiedy ten czas tak szybko zleciał
a czuję się dobrze, ciągle pracuje, tylko nie wiem jak długo, bo brzuszek rośnie i jest mi coraz ciężej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-17, 07:09   #1970
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez monik1984 Pokaż wiadomość
Mam patanie co do nauk wekandowych, brakuje nam czasu wiec te bylyby najlepsze, wiecie moze gdzie moglibysmy je zrobic ? ile kosztuje? niedawno mówilyscie cos ze takie nauki sa nie wazne, jak to jest bo jak bylismy w parafi to ksiadz wspominal ze jak chcemy to mozemy takie zrobic
]

Skoro ksiądz powiedział, że możecie odbyć takie nauki to możecie. Na pewno na Staszica w Lublinie te nauki trwają 2 weekendy bo są też i w Świdniku ale dziewczyny pisały ostatnio ze znowu było o nich głośno wiec tu radze dopyta księdza. Przeszukaj wątek bo o naukach ostatnio trochę było postów

Dziewczyny ja to chyba sie załamie zanim dojdzie do tego ślubu. Wyobraźcie sobie, że właściciel sali w której mieliśmy mieć przyjecie weselne zadzwonił we wtorek z wiadomością, że niestety odwołuje nam sale!!! (no co tam niecałe 2 tygodnie przed weselem) Byłam w szoku i miałam ochotę wszystko odwołać. Tylko dzięki znajomościom udało sie nam załatwić sale gimnastyczną w szkole, może luksusy to nie są ale zawsze lepiej niż pod gołym niebem. Tylko strasznie dużo czasu zajmie nam dekorowanie sali i najpierw trzeba mieć dobry pomysł bo to jest bardzo duża sala a ja nie przepadam za balonami. O reszcie rzeczy totalnie nieukładających sie nie będę pisała bo ten wątek w sumie do użalanie sie nad sobą nie służy.
miłego dnia wizazanki
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 07:14   #1971
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
]

Skoro ksiądz powiedział, że możecie odbyć takie nauki to możecie. Na pewno na Staszica w Lublinie te nauki trwają 2 weekendy bo są też i w Świdniku ale dziewczyny pisały ostatnio ze znowu było o nich głośno wiec tu radze dopyta księdza. Przeszukaj wątek bo o naukach ostatnio trochę było postów

Dziewczyny ja to chyba sie załamie zanim dojdzie do tego ślubu. Wyobraźcie sobie, że właściciel sali w której mieliśmy mieć przyjecie weselne zadzwonił we wtorek z wiadomością, że niestety odwołuje nam sale!!! (no co tam niecałe 2 tygodnie przed weselem) Byłam w szoku i miałam ochotę wszystko odwołać. Tylko dzięki znajomościom udało sie nam załatwić sale gimnastyczną w szkole, może luksusy to nie są ale zawsze lepiej niż pod gołym niebem. Tylko strasznie dużo czasu zajmie nam dekorowanie sali i najpierw trzeba mieć dobry pomysł bo to jest bardzo duża sala a ja nie przepadam za balonami. O reszcie rzeczy totalnie nieukładających sie nie będę pisała bo ten wątek w sumie do użalanie sie nad sobą nie służy.
miłego dnia wizazanki
Przepraszam, nie bardzo rozumiem... Jak to odwołał Wam salę?!?!?!?!? Tak o?! Po prostu?! Jakiś powód może podał?! Jakieś odszkodowanie wypłacił?! I cóż to za sala? Ku przestrodze innych.
Stary 2007-08-17, 07:33   #1972
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
]

miłego dnia wizazanki
No szok po prostu i to tak w ostatniej chwili
Skoro nie lubisz balonów to może materiałami, wydaje mi się że do sali gimnastyczej będą super pasować bo powinny ją optycznie obniżyć. Trzymaj się
Stary 2007-08-17, 07:34   #1973
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

[quote=monik1984;5016990]
Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie bardzo rozumiem... Jak to odwołał Wam salę?!?!?!?!? Tak o?! Po prostu?! Jakiś powód może podał?! Jakieś odszkodowanie wypłacił?! I cóż to za sala? Ku przestrodze innych.
poszło na pw

Soniu dzięki też myślałam o materiałach
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-17, 08:03   #1974
brunetka2000
Zakorzenienie

Wiokaslonko dziekuje bardzo za zyczenia sa sliczne
Ja nie moge uwizyc ze to juz jutro mam takiego stresa zepo nocach juz nie moge spac Wrociam wczoraj o 24 z warszawy a wstalam o 7 rano zamiast pospac paznokci jeszcze nie stracilam choc malo brakowalo dzis beda pierwsi goscie Ta pogoda mnie przytlacza ja chce sloneczko
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 08:29   #1975
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
nio już bliżej niż dalej, jeszcze jakieś 3 m-ce i będziemy we troje, kiedy ten czas tak szybko zleciał
a czuję się dobrze, ciągle pracuje, tylko nie wiem jak długo, bo brzuszek rośnie i jest mi coraz ciężej.
No to trzymam kciuki

Cytat:
]
miłego dnia wizazanki
Współczucia wioluś - też bym się wkurzyła i to porządnie Zdradź co to za sala

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 09:27   #1976
pola_m
Wtajemniczenie

Witajcie dziewczyny, tu szczęśliwa mezatka
Nasz ślub i wesele fantastycznie mimo kilku przygód 9np zatrzaśniecie kluczyków w samochodzie na chwile przed ślubem...)
opowiem coś więcej jakoś niedługo,ale kurcze mało czasu okropnie w tym małżeńskim zyciu
mam juz trochę zdjęć, powysyłam niedługo wszystkim
dziękuję bardzo za życzenia i wszystkiego najlepszego dla wszystkich osiemnasto-sierpniowych
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 09:38   #1977
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
wiolkaslonko co to za sala??? Szok normalnie...

Przekopiuje, to co dziś wpisałam też w wątku dot.: "Fryzjer stylista z Lublina poszukiwany" :
Jestem wkurzona i załamana Ślub za tydzień w sobotę a dziś mój narzeczony był u Łaniewskich w Leclercu na Turystycznej. Efekt: tragedia. Przebieg strzyżenia jego słowami: "Najpierw ostrzygła mnie nożyczkami zwykłymi, potem szarpała tymi powycinanymi, a w końcu coś spie....ła, bo wzięła maszynkę i ogoliła mnie na łysą pałę". I on za to jeszcze zapłacił !!! Zaznaczam, iż powiedział przed strzyżeniem, że będzie Paniem Młodym za tydzień! No nie... Jestem załamana że taki salon jeszcze funkcjonuje i mają tupet jeszcze brać kasę za takie partactwo!!! Ostrzegam! Przez tydzień to chyba niewiele już mu odrośnie... Jesteśmy załamani... Tym bardziej, że on nigdy normalnie tak krótko się nie obcina. Sam jest w szoku, że tak go urządzono
Wygląda, jak to określił : "Jak skin, co właśnie zaczął odrastać" :-/

Edytowane przez Anex
Czas edycji: 2007-08-17 o 12:42 Powód: dopisek
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-17, 09:54   #1978
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

wiolkasłonko - no właśnie to jakaś paranoja!!! przydałoby sie odszkodowanie, ale wszystko zależy od tego jak była ułożona umowa...
jeśli masz jedna salę, to może weź kogoś do dekoracji?
my dekorowaliśmy sami salę, to znaczy ze znajomymi, w jakieś 8-10 osób, i powiem Ci, że postawiliśmy jednak na balony - to najłatwiejszy sposób ożywienia sali, dodaliśmy też serpentyny

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 12:37   #1979
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anadun Pokaż wiadomość
Jeśli pójdziesz z welonem, to później gdybyś chciała wziąć prysznic będzie to trochę skomplikowane, choć chyba możliwe, bo ktoś tu o tym pisał Ja ustaliłam z fryzjerką gdzie ma być welon - też był dość nisko, ona odpowiednio upięła włosy w tym miejscu, żeby sie trzymał, a potem pokazała dokładnie mojej siostrze, gdzie mają mi wpiąć grzebyczek. Welon trzymał się super, a szalałam nieźle Nie był nawet żadnymi spinkami przyczepiony. To chyba ważne żeby włosy pod grzebyk były odpowiednio upięte i usztywnione, ale to już fryzjerka powinna wiedzieć. Pozdrawiam
Dzięki, to powiem jutro fryzjerce.

Cytat:
Ale pewnie fajne uczucie miec taki maleństwo po serduchem

Na szczęscie dziadek TŻ -ta nie musiał miec operacji , nie wiemy co sie stałło ale bóle przeszły i jest już w domicu tylko musi byc na diecie, ale to dzieki modlitwie i zamówionej mysz w jego intecnji, bo we wtoerk był naprawde stan nie ciekawy i dzisiaj samochód naprawony jest i juz jeździ jak na razie bo jakaś usterka elektroniczna była.

Odebrałam dzisiaj bolerko i jeszcze musze paznokietki zrobic, wczoraj kupilismy łózko i meble (z drewna !!!1) do naszego mieszkanka i dalej sie urzadzamy.

wiolkaslonko dzękuję za życzonka!!

Dziewczyny módlmy się jutro o pogodę!!!!!
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-17, 17:55   #1980
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
]

miłego dnia wizazanki
wiola bardzo współczuję ci z tą salą Jak bys chciała mam zdjęcia ubranej wlaśnie sali gimnastycznej materiałami + troche balonów, chętnie sie nimi podzielę

[quote=wiolkaslonko;501769 8]
Cytat:
Napisane przez monik1984 Pokaż wiadomość

poszło na pw

Soniu dzięki też myślałam o materiałach
a co do sali to nie na pw tylko mów szyko i głośno co to za sala ku przestrodze, dla innych
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości