Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-10, 01:25   #301
kskora85
Przyczajenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Też nie śpię. Przyjaciółki zrobiły mi niespodziankę i zorganizowały baby shower. Zgarnęłam prezenty i najadłam się a teraz mam zgage. Jutro rano do laboratorium musze jechac oddac krew i mocz
kskora85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 02:06   #302
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
Ja! Ja! Mała się tak wpycha w żebra, że spać się nie da a Ty czemu nie śpisz?
Z tego samego powodu i ja nie śpię. Mała odpycha się od żeber i napiera na szyjkę... chyba próbuje wyjść bez skurczy
Cytat:
Napisane przez kskora85 Pokaż wiadomość
Też nie śpię. Przyjaciółki zrobiły mi niespodziankę i zorganizowały baby shower. Zgarnęłam prezenty i najadłam się a teraz mam zgage. Jutro rano do laboratorium musze jechac oddac krew i mocz
O jak miło i łączę się w bólu w związku z badaniami, bo i mnie to rano czeka a jeszcze muszę iść na wymaz, bo chyba tylko ja nie byłam, a tak bardzo mi się nie chce

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 03:20   #303
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Witam się w nowym wątku
Ja już pospałam, córcia obudziła mnie czkawką
Z tż zrobiliśmy sobie wczoraj sesję, świetna zabawa, zdj. też urocze choć daleko im do profesjonalnych. A na koniec zepsuł się aparat
Na szczęście swoje już odsłużył. W planach mamy zakup jakieś lustrzanki, w końcu będzie kogo fotografować, może ktoś coś poleci?

Ogólnie od kilku dni doskwiera mi ciągłe pragnienie, woda i soki znikają w pół dnia z lodowki, co do mnie jest wręcz niepodobne, bo ja raczej z tych "mało pitnych", a teraz mam uczucie ciągłego kaca. Na dodatek aktywna się zrobiłam, w domu nie chce w ogole siedzieć, ciągam tż po mieście, sklepach, znajomych...Może to jakieś dziwne objawy zbliżającego się porodu?
Stary 2015-02-10, 05:12   #304
rona1906
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziewczynazgitara Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku
Z tż zrobiliśmy sobie wczoraj sesję, świetna zabawa, zdj. też urocze choć daleko im do profesjonalnych. A na koniec zepsuł się aparat
Na szczęście swoje już odsłużył. W planach mamy zakup jakieś lustrzanki, w końcu będzie kogo fotografować, może ktoś coś poleci?

Ogólnie od kilku dni doskwiera mi ciągłe pragnienie, woda i soki znikają w pół dnia z lodowki, co do mnie jest wręcz niepodobne, bo ja raczej z tych "mało pitnych", a teraz mam uczucie ciągłego kaca. Na dodatek aktywna się zrobiłam, w domu nie chce w ogole siedzieć, ciągam tż po mieście, sklepach, znajomych...Może to jakieś dziwne objawy zbliżającego się porodu?
Z pragnieniem mam to samo!

Ja juz nie spie, bo TZ do pracy sie zwija i spac nie daje. jak nie dzieci kopia, to Tz sie rozpycha w lozku albo chrapie. Do dupy ta noc

A poza tym chcialabym byc juz po, od 2 tygodni mam juz serdecznie dosc tej ciazy, mnie tez spojenie lonowe boli jak cholera, a na dodatek wczoraj poczulam jakby pekla mi zylka pod kolanem! Pewnie bedzie pierwszy zylak :/ niech juz sie te male szkraby rodza, bo matka ma dosc!

Edytowane przez rona1906
Czas edycji: 2015-02-10 o 05:17
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 05:38   #305
Michiru
Zakorzenienie

dzięki, hehe aaakarolina, jak na 3 zwiedzone sh to znalazłam mało. jedyne extra to włąśnie ta bluzka dla mnie, bo u nas bardzo mało w lumpkach ciążowych rzeczy, to tylko jak się trafi. a pamiętam, że któraś fotelik kupiła w lumpeksie, no to jest dopiero fajny second hand u mnie takich rzeczy nie uświadczę.

Cytat:
Napisane przez niunia_ona
i jestem równe 10 kg do przodu
zazdroszczę, bo aż 13kg po przodu, a termin mam po Tobie

[QUOTE-malinka612]a bilet dla zakupów kupiła, że je tak bezczelnie na siedzeniu kładzie? Albo ona albo zakupy. Obok siebie niech kładzie jak autobus jest pusty[/QUOTE]
haha nie wiem w zasadzie to nie widziałam, żeby jakikolwiek bilet kasowała.

Anneet, najważniejsze, że od razu nie stwierdziła, że trzeba zakończyć ciążę wcześniej, wię jest szansa, że jeszcze trochę pochodzisz i nic się nie stanie. daj znać co ortopeda na to, oszczędzaj się i nie martw się na zapas już niedługo.

ja musiałam wstać z TŻtem, jak do pracy się zbierał. wczoraj mi się na badania nie chciało iść to muszę to zrobić dzisiaj. a taaak mi się nie chceeee
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 07:37   #306
smv
Zakorzenienie

To i ja w bólu się łącze. Boli mnie wszystko. Plecy żebra i doszły mibstraszne skurcze łydek ;(

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

A propo przepuszczania czy ustepowania miejsca - zdarzyło mi się raz w biedronce - starszy pan puścił mnie przed siebie ale przede mną było jeszcze 3 osoby... A tak to nikt nic nie widzi bo tak lepiej... Autobusami nie jeżdżę wiec chociaż tyle.
Stary 2015-02-10, 07:52   #307
marta24171
Rozeznanie

A ja się witam z rana już w kolejce do labolatorium,Jestem 6 i nie mam co liczyć na przypuszczenie,bo na drzwiach kartka-bez kolejki tylko kombatanci wojenni
Stary 2015-02-10, 07:52   #308
smv
Zakorzenienie

Masakra
Stary 2015-02-10, 07:56   #309
gosiaczek221
Raczkowanie

to i ja sie przywitam, również do laboratorium lecę bo jutro wizyta

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:02   #310
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anneet Pokaż wiadomość
W poprzednim wątku sie wypowiadałam,że pewnie nie czytałaś to napiszę raz jeszcze
Tak więc mam okropne bóle w trakcie zmiany pozycji leżąc,wstają z łóżka czy nawet w dzień przy zwykłym chodzeniu,nawet by głupie krzesło nogą przesunąć to udręka kończąca się ze łzami w oczach.A podczas zmiany boku wraz z okropnym bólem chwyta mi biodro w zależności na którym boku leżę,i wyraźne strzelanie kości z odczuwaniem przesuwania się,nawet gdy chcę siąść i moja gin podejrzewa rozejście spojenia łonowego,przez co dziś miałam to Usg robione a jutro do ortopedy.A jak się skończyła dzisiejsza wizyta już wiesz
musiała mi umknąć wiadomość. Mam nadzieję że ortopeda coś ulży
Stary 2015-02-10, 08:02   #311
smv
Zakorzenienie

A ja kompletnie zapomniałam ze mam do gina dzwonić i się na wizytę umówić... Więc jutro przedzwonię oby się udało umówić mi.

U mnie wczoraj napadalo śniegu a dziś stopnialo bezsensu
Stary 2015-02-10, 08:05   #312
asiulek8
Wtajemniczenie

To i ja sie przywitam. Juz zaliczylam kurs po pieczywo. Ech jazda samochodem to juz nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Z tego samego powodu i ja nie śpię. Mała odpycha się od żeber i napiera na szyjkę... chyba próbuje wyjść bez skurczy

O jak miło i łączę się w bólu w związku z badaniami, bo i mnie to rano czeka a jeszcze muszę iść na wymaz, bo chyba tylko ja nie byłam, a tak bardzo mi się nie chce
Ja tez nie mialam jeszcze wymazu. W piatek wizyta to moze mi zrobi
Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
A ja się witam z rana już w kolejce do labolatorium,Jestem 6 i nie mam co liczyć na przypuszczenie,bo na drzwiach kartka-bez kolejki tylko kombatanci wojenni
Hehe no to chyba sie nie lapiesz ja to nie gnam tak z rana na pobieranie krwi bo tam dziki tlum emerytow a krzesel malo jade tak po 8.00 i juz jest luzniej

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:07   #313
smv
Zakorzenienie

U mnie na odwrót. Im wcześniej tym luzniej a po 8 przyjdą emeryci i mówią kto za kim masakra
Stary 2015-02-10, 08:09   #314
nusiekowa
Wtajemniczenie

A ja miałam noc nieprzespaną ....wszystko przez TŻta tak mnie wk....ł że się popłakałam az z tego wszystkiego,póżniej mnei brzuch zaczął boleć i w końcu zasnąć nie mogłam....:pa la: i wogóle teraz tak smutno mi
Stary 2015-02-10, 08:14   #315
smv
Zakorzenienie

Nasi TŻ czasami nie potrafią pomyśleć trzeba więc im wybaczać i nie stresować się. Zwłaszcza teraz na końcówce. Jeszcze po porodzie nas będą denerwować nie raz...

Wczoraj jak byłam u tego kolegi to powiem wam ze facet jest strasznie ważny w kwestii pomocy przy dziecku. Po koleżance nie widać praktycznie ze w ciąży była ale widać u niej zmęczenie i wsparcie oraz pomoc męża daje naprawdę dużo.
Mój TŻ zrobił zdjęcie ich łóżeczka i kazał mi kupić przewijak i organizer do łóżeczka bo mówi ze plecy mi wysiądą.po przyjściu do domu allegro w ruch i zamówione heh
Stary 2015-02-10, 08:14   #316
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Hej. To ja do Was napisałam ten post. Coś mi taptalk zaszwankował/aktualizował się i musze dojść z nim do ładu. Póki co spadam do pzychodni.
A mam jeszcze kilka/kilkanaście stron do poczytania Was.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:21   #317
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Odnośnie apteki gemini- zamawiałyście z niej ze względu na ceny czy po prostu na nią padło ?
Też chcę zamówić większość potrzebnych rzeczy przez internet i w sumie jeśli chodzi o ceny to chyba ta apteka jest ok ?
Ze względu na ceny, ale wszystko długo szło. Od 299 masz przesyłke za free więc warto cos dobrać

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

papalinka super,że dzidzia odwróciła sie główką w dół ja dowiem sie co u mnie tym temacie w środe. Już w sumie zgłupiałam... raz kop tu raz tam. Usg pokaże czy nadal pośladkowo czy główkowo

gratki Kochane za udane wizyty
A pokazywali Wam na sr co robić by ułatwić obrucenie się dzidzi? Nam pokazywali pozycje jak zrobić więcej miejsca by zachęcić ją do odwracania.

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
To i ja w bólu się łącze. Boli mnie wszystko. Plecy żebra i doszły mibstraszne skurcze łydek ;(

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

A propo przepuszczania czy ustepowania miejsca - zdarzyło mi się raz w biedronce - starszy pan puścił mnie przed siebie ale przede mną było jeszcze 3 osoby... A tak to nikt nic nie widzi bo tak lepiej... Autobusami nie jeżdżę wiec chociaż tyle.
A mieliście tak, że jak w biedronce ktoś z obsługi zauważy Was w ciąży to otwierają nową kasę i Was zapraszają? Ja tak miałam już w kilku różnych, nawet TZ zauważył.

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
A ja miałam noc nieprzespaną ....wszystko przez TŻta tak mnie wk....ł że się popłakałam az z tego wszystkiego,póżniej mnei brzuch zaczął boleć i w końcu zasnąć nie mogłam....:pa la: i wogóle teraz tak smutno mi
Nie smuć się Co tam TZ nawiwijał?

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 08:33   #318
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

Nie smuć się Co tam TZ nawiwijał?
....oznajmił mi że w piątek jest piwo pożegnalne jego byłej bo odchodzi z firmy(a razem pracują)....zapytałąm sie po co ma isc...i się zaczeło....popłakałam sie z tego wszytskiego,brzuch mnie zaczął boleć i pół nocy nie spałam... Wystarczyło by powiedział"kochanie to z toba jestem ty jestes kobieta mojego zycia,z toba dziecko bede miał" a on tylko że mam problem z nia....no ku..a! Mam zaufanie do TŻta ale ta laska mi dziala na nerwy bo kilka razy odwaliła numer wiedząc że on jest ze mną-normalnie doświadczam tego co kiedyś mnie spotkało
Stary 2015-02-10, 08:39   #319
smv
Zakorzenienie

zabron mu isc...moj tz sie zawsze pyta czy na pewno jest wszystko ok i czy dobrze sie czuje...zazwyczaj "pozwalam"...a temat bylych to temat rzeka zapewne dla wielu z was. Ja dla moego męża jestem taką pierwszą bo reszta to jakies dziewczyny z czasów gimnazjum wiec uwazam za nieistotne...
Stary 2015-02-10, 08:47   #320
lesyeux
Zadomowienie

Witam

Z wiadomosci super wow odebrali Nam dom możem na legalu sie wprowadzac i meldowac sie

nusiekowa poprawy humpru życzeteż bym miała nerwa

marcia Nas noe uczyli pozycji które wspomagają obrót dzidzi.

Ide pochcic obiadek
Schabowe, ziemniaki i sos pieczarkowy
Stary 2015-02-10, 08:54   #321
aaakarolina
Wtajemniczenie

dzień dobry

u mnie nocka bez wstawania na siku
obudził mnie kurier telefonem o 8 ale wybaczam mu bo przywiezie wózek a później jeszcze jedziemy oglądać szpital, ale będzie super dzień

Cytat:
ale fajne koleżanki pochwal się co dostałaś

Cytat:
Napisane przez dziewczynazgitara Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku
pokaż zdjęcia

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Z pragnieniem mam to samo!

Ja juz nie spie, bo TZ do pracy sie zwija i spac nie daje. jak nie dzieci kopia, to Tz sie rozpycha w lozku albo chrapie. Do dupy ta noc

A poza tym chcialabym byc juz po, od 2 tygodni mam juz serdecznie dosc tej ciazy, mnie tez spojenie lonowe boli jak cholera, a na dodatek wczoraj poczulam jakby pekla mi zylka pod kolanem! Pewnie bedzie pierwszy zylak :/ niech juz sie te male szkraby rodza, bo matka ma dosc!
jeszcze chwila i będziesz miała maluchy przy sobie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
no a sam nikt nie wpadnie na pomysł, żeby puścić...u mnie w przychodni jest kartka, że kobiety ciężarne i z małymi dziećmi bez kolejki, ale i tak mnie nikt nigdy nie puścił

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
To i ja sie przywitam. Juz zaliczylam kurs po pieczywo. Ech jazda samochodem to juz nie dla mnie

Ja tez nie mialam jeszcze wymazu. W piatek wizyta to moze mi zrobi

Hehe no to chyba sie nie lapiesz ja to nie gnam tak z rana na pobieranie krwi bo tam dziki tlum emerytow a krzesel malo jade tak po 8.00 i juz jest luzniej
ja idę tak kolo 8.30-9 i wtedy jest w miarę ok

Cytat:
Nasi TŻ czasami nie potrafią pomyśleć trzeba więc im wybaczać i nie stresować się. Zwłaszcza teraz na końcówce. Jeszcze po porodzie nas będą denerwować nie raz...

Wczoraj jak byłam u tego kolegi to powiem wam ze facet jest strasznie ważny w kwestii pomocy przy dziecku. Po koleżance nie widać praktycznie ze w ciąży była ale widać u niej zmęczenie i wsparcie oraz pomoc męża daje naprawdę dużo.
Mój TŻ zrobił zdjęcie ich łóżeczka i kazał mi kupić przewijak i organizer do łóżeczka bo mówi ze plecy mi wysiądą.po przyjściu do domu allegro w ruch i zamówione heh
no widzisz mówiłyśmy, że przewijak się przyda dobrze, że TŻ też tak uznał i że już zamówiony

Cytat:
....oznajmił mi że w piątek jest piwo pożegnalne jego byłej bo odchodzi z firmy(a razem pracują)....zapytałąm sie po co ma isc...i się zaczeło....popłakałam sie z tego wszytskiego,brzuch mnie zaczął boleć i pół nocy nie spałam... Wystarczyło by powiedział"kochanie to z toba jestem ty jestes kobieta mojego zycia,z toba dziecko bede miał" a on tylko że mam problem z nia....no ku..a! Mam zaufanie do TŻta ale ta laska mi dziala na nerwy bo kilka razy odwaliła numer wiedząc że on jest ze mną-normalnie doświadczam tego co kiedyś mnie spotkało
nie denerwuj się kochana na pewno tak dokładnie jest, TŻ Ciebie kocha i z Tobą będzie miał dziecko, tylko tak jak to facet nie umie tego tak jasno wyrazić nie stresuj się byłą, bo to Ci teraz zupełnie niepotrzebne
Stary 2015-02-10, 09:00   #322
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
zabron mu isc...moj tz sie zawsze pyta czy na pewno jest wszystko ok i czy dobrze sie czuje...zazwyczaj "pozwalam"...a temat bylych to temat rzeka zapewne dla wielu z was. Ja dla moego męża jestem taką pierwszą bo reszta to jakies dziewczyny z czasów gimnazjum wiec uwazam za nieistotne...
według mnie zabranianie to nie jest żadne rozwiązanie...ale to moje zdanie

Cytat:
Witam

Z wiadomosci super wow odebrali Nam dom możem na legalu sie wprowadzac i meldowac sie

nusiekowa poprawy humpru życzeteż bym miała nerwa

marcia Nas noe uczyli pozycji które wspomagają obrót dzidzi.

Ide pochcic obiadek
Schabowe, ziemniaki i sos pieczarkowy
za domek!! to kiedy się wprowadzacie?

obiadek pycha
u mnie powtórka z wczoraj- krem z brokułów + bagietkas czosnkowa z pieca
Stary 2015-02-10, 09:06   #323
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam

super!!!!!!!!!! gratulacje

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
nie chce zabraniać...wolałabym by sam doszedł do tego że mi z tym żle i że przez niego się żle czuje..jeszcze z tych nerwów zaczne rodzić w piątek!
Stary 2015-02-10, 09:14   #324
debraM
Wtajemniczenie

Ja do labo pójdę gdzieś na 12, wtedy nigdy nie ma kolejek, a dzisiaj mogę, bo nie muszę być na czczo, bo same hivy, żółtaczki, kiły i takie tam

A odnośnie przepuszczania... Mnie też kopnął zaszczyt w biedronce. Podeszła do mnie kobieta i zapytała czy ją przepuszczę, bo ma mniej rzeczy Jedynie kurierzy i listonosz są bardzo uczynni i jak aby zobaczą, że mam brzuch to mi paczki na mieszkanie wnoszą, nawet prosić nie muszę

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:14   #325
smv
Zakorzenienie

jesli nie rozumie facet ze nie powinien isc to zwyczajnie powiedziec ze nie chcesz zeby szedł, moze zbyt wygórowane słowo "zabronic".

Jeny usiedziec nie moge tak mnie zebra bolą ;(
Stary 2015-02-10, 09:18   #326
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
ale super niespodzianka kurczę no.... zazdroszczę
Cytat:
a to TŻ, na pewno przemyśli wszytsko i przeprosi! a jak nie to go tu na wizaż zapraszamy na szkołę pt.co powinien zrobić
kurcze a ja juz nie mam żadnych badań, trochę szkoda bo bym się ruszyła atak leżę i dojrzewam
Stary 2015-02-10, 09:21   #327
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
jesli nie rozumie facet ze nie powinien isc to zwyczajnie powiedziec ze nie chcesz zeby szedł, moze zbyt wygórowane słowo "zabronic".

Jeny usiedziec nie moge tak mnie zebra bolą ;(
nie no to to dałam do zrozumienia ze sobie nie życze by szedł....moze za mało dosadnie
dzieki kochane

na zebra mi tylko leżenie pomagało
Stary 2015-02-10, 09:22   #328
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt!
I tych pieknych kacikow dla dzieci
Ze nie wspomne o Waszych zdjeciach, cudne!!!!
Az zazdroszcze obiecalam corce, ze dam jej pomalowac brzuszek, ciekawe co wyjdzie

Mam problem, robi mi sie zimno, opryszczka na ustach! Juz 2 razy w ciazy mialam.. jak wyczytalam jak powazne sa zagrozenia dla ciazy i dziecka przed porodem to sie przerazilam siedze w domu a i tak lapie wirusy i choroby odpornosc do bani mam! Buuuu do kitu
Stary 2015-02-10, 09:33   #329
marcia45
Zadomowienie

nusiekowa to ładnie przegiął, nie dziwie Ci się. Tym bardziej, że teraz zawsze rodząca kobieta w domu jest dobrą wymówką dla kolegów do nie pójścia na piwo, tym bardziej w okoliczności byłej.

lexsus gratuluje odbioru, jakoś przegapiłam, że się budujecie A co do pozycji jedną pamiętam, taki jaby mostek się robi, tylko na klęczkach unosisz plecy i podkładasz poduszki i pare minut dziennie zalecała tak leżeć, bo wtedy maleństwa mają najwiecej miejsca w macicy i mogą jeszcze salto wykonać. Więcej nie pamietam, bo moja w dół główką już od dawna.

mordka pochwal się co dostałaś

Ja dziś idę na usg do mojego lekarza, bo ma dyżur w szpitalu i kazał podejść, to wtedy bez dodatkowych kosztów mi zrobi. I chba zdecydowalismy się od kogo bierzemy meble na wymiar, mają zrobić w ciągu 3tyg, ciekawe czy mała poczeka. Ale dziwnie będzie mieć wreszcie wykończone mieszkanie Choć jeszcze będziemy cegły kłaść, nie mam lampy sufitowej do sypialni, kinketu do łazienki i wieszaka w przedpokoju na ciuchy, a mega mi sie nie chcę wybierać.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 09:36   #330
mama d
Raczkowanie

Nusiekowa faceci inaczej postrzegają świat
P:pala

Ja się już nauczyłam nie czekać aż sie domyśli bo to nigdy nie następuje
mama d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości