Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-10, 12:26   #421
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ano duża różnica w cenie, co zrobić pojadę. Może nie bedzie robił problemów ten lekarz.
Pogodę mamy wredną to co nasypało przez ostatnie dni teraz się topi i ślisko jak...

Oby
u nas wczoraj wszystko sie stopilo
Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
No pewnie masz rację, ale w razie gdyby się coś działo to nawet się nie zastanawiaj!

Masakra żeby różnica w cenie była aż taka :O

Tak, chyba podjęta, hmmm
No i kontakt będzie Nic nie jest jeszcze ustalone ale ja i tak do porodu będę w PL na pewno a dopiero po pojadę już tam z małą a do tego czasu M będzie nam wił gniazdo tam.

pewnie.
I ciesz sie wyjazdem.
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
O szok jaka kwota :wow:
Ja tak wczoraj rachunek za prąd otwieram a tam prawie 200zl za dwa miesiące, gdzie zwykle mam 80zl...
Oszacowali mi tyle bo facet był spisać ze złym czytnikiem i nie spisał, a na kartkę tez nie chciał nie wiem czemu. I jak naliczyli mi 180kw z dziennej taryfy to ja zuzylam 40kw... Czyli mniej niz zwykle... Pogielo ich...

masakra

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Widzę że nie tylko ja dostałam kolosalny rachunek my za dwa miechy 340 gdzie zwykle bylo ok 200 :/
Czekam... lekarz teraz bada innych i nie może podejść. W ogóle pielegniarka zdziwiła się widząc to skierowanie pytała sie co to no ale kazali czekać niby troche ale z jej miny wyczytalismy że to troche to potrwa pewnie z godzine po co ja szlam do tego lekarza :/
Ja bym nie marudzila i sie cieszyla ze ktos mi pomoze.

Wlasnie po inhalacji z majerankiem kaszlalam tak ze az sie zrzygalam.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 12:34   #422
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ale co to da jak ona od 22.01 nie była na wizażu?
Może zobaczy maila z powiadomieniem.

Cytat:
A ja sie wkurzyłam bo chciałam wczoraj wykupic luteinę którą przepisali mi w szpitalu i babka mi rzuca kwotą 105zł
Ja przyzwyczajona do tego ze za luteine płacę 3zł z groszami i sie pytam dlaczego tak duzo i sie okazało ze wypisali receptę bez refundacji. Byłam tam dzisiaj na oddziale ale nie mogą mi tego zmienic, bo juz nie jestem ich pacjentką. Więc muszę jechac do internisty zeby go prosic o wypisanie nowej z refundacją. Jak ja nie lubie takiego proszenia masakra...
ILE?!!!!! To ja się cieszę, że mi zapomnieli w szpitalu dać tej recepty na luteinę.

Mój mąż testuje własnie na sobie aspirator elektryczny do nosa... I dostaliśmy steryliaztor UV do smoczków bez pudełka i instrukcji i zastanawialiśmy się, co to jest Dopiero wujek Google nas oświecił
Stary 2015-02-10, 12:35   #423
boleczka93
Zakorzenienie

a ja licytuje rożek minky za 10 zł jak nowy

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 12:36   #424
Koperco
Zakorzenienie

suknia śliczna
Ty pięknie w niej wyglądasz!!

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Bylam wczoraj na wizycie.
Mala wazy 2 kg wiec normalnie przybralam mimo moich problemow z zarciem. Jest glowa na dole i udrowa. Ktg dobrze, zelazo tez juz mi sie unormowalo. Wszystkie pomiary 1,5 tygodnia do tylu, a glowka do przodu.
No i mam rodzic w tym drugim szpitalu na pewno.
No to świetnie. Martwiłam się że coś będzie nie tak. A jak Ty się czujesz? Nie głodujesz już??

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Cześć

Majka! sniłaś mi się napisałaś nam na forum, że "zaczynasz się topić" chyba o wody chodziło a Sylwia odpisała "oho, coś się zaczyna dziać u nas" hahaha

ja od 7 na nogach, poleciałam do labu zrobić to PTA, spytałam co to jest i coś związanego z przeciwciałami, ale nie chodzi o konflikt serologiczny tylko o inne, które się wytwarzają w czasie ciąży..nic mi to nie mówi, ale ok
potem z mężem skoczyliśmy do lidla na zakupy żywieniowe, wniósł mi wszystko na górę i pojechał do pracy a mnie jeszcze rossman wciągnął, wyszłam z dwoma torbami i zajrzałam jeszcze do warzywniaka po ogórki na zupę i też tam nakupowałam, ledwo doszłam do domu i weszłam na to moje 4 p, głupia jestem :/ aż mi się gorąco zrobiło, bo poczułam mega wilgoć na wkładce ale na szczescie to wydzielina. Nie wiem po co tak sie nadzwigałam :/

Teraz odpoczne i Was ponadrabiam
ja też tak jeden dzień "poszalałam" i potem cierpiałam i to był ostatni raz. Teraz trochę jak kaleka no ale co zrobić:P Niedługo będziemy chasać jak sarenki

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
hehe no ja właśnie długo biłam się z myślami..sprzedawać czy nie..

Muszę dziś zawieźć l4 do pracy..a tak mi się nie chce z domu wychodzić .. ehh.. dobra idę się ogarnąć.. no i dziś ostatnie zajęcia w szkole rodzenia
Ja miałam dzisiaj ale nie poszłam bo Młody jeszcze w domu ze mną siedzi.

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
No to super decyzja podjęta , trzyba być dobrej myśli jeszcze Ci się może tam bardzo spodobać Fajnie że łączymy się przez internet to z nami kontakt będzie i tak taki sam

Zaleciałam jeszcze do lumpka jak z psem chodziłam , tylko 2 rzeczy kupiłam body i pajac , ale zdziwiła mnie zniżka 20 % dla ciężarnych hihi dobrze że Pani zauważyła mój bebson bo nie miałam pojęcia o tej zniżce wcześniej nie korzystałam kurcze
kurde jaki fajny lumpek

Cytat:
No pewnie masz rację, ale w razie gdyby się coś działo to nawet się nie zastanawiaj!

Masakra żeby różnica w cenie była aż taka :O
Tak, chyba podjęta, hmmm
No i kontakt będzie Nic nie jest jeszcze ustalone ale ja i tak do porodu będę w PL na pewno a dopiero po pojadę już tam z małą a do tego czasu M będzie nam wił gniazdo tam.
To będziesz sama na poród?? kurcze szkoda.. No ale coś za coś. Ja CI zazdoszczę!

Ja się zaraz zabieram za prasowanie tetry bo to jedyna rzecz, którą prasuje bo inaczej jest wyciągnięta w każdą stronę i wygląda jak psu z gardła wyciągnięta...

Na obiad nie mam weny, ale że dalej z M nie gadam to mam to gdzieś, ja dla siebie mam z wczoraj.

Młody mi zasnął a jest tak pięknie na dworze, mieliśmy iść na spacer na pocztę - wiosnę mam dosłownie - 5C słońce brak wiatru.

Wypiję herbę i poćwiczę sobie-może mi to żebro mniej będzie bolało
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 12:36   #425
gosiak0512
Zakorzenienie

idę poleżeć może chłopaki dadzą.. nie mam siły dziś na nic..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 12:36   #426
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny, jestem tak nakrecona ze niemal zdecydowana, dzisiaj bedziemy chyba rozmawiac z M i musimy cos postanowic bo czasu co raz mniej...

Milego dnia wszystkim brzuszkom odezwe sie wieczorem albo jutro
ja to Ci zazdroszczę!! Ja jestem pierwsza do wyjazdu z tego chorego kraju. CHętnie bym wyjechała czy to DE czy GB czy gdziekolwiek indziej. Jak tylko znalazłabym dobrze płatną pracę to już mnie nie ma A M twierdzi, że jak znajdę pracę żeby nam na wszystko starczało to chętnie zajmie się na początek dzieciakami. Teraz mamy RnS więc cięzej byloby wyjechać, ale jeśli znajde robotę to już nas nie ma

Cytat:
Hej
Witam się w 31 tygodniu!
W piątek Usg genetyczne,więc wreszcie zobaczę swojego bąbla już się nie mogę doczekać
W nocy śniły mi się oczywiście wózki.. bo wczoraj cały wieczór o nich myślałam..i decyzja padnie na granatowy..choć jak to ja..lubię zmieniać zdanie w ostatniej chwili..także dopóki nie zamówię wszystko się może zdarzyć

a macie : http://olx.pl/oferta/pronovias-piekn...7-ID8xQif.html

jak coś to później link usunę

Boleczko najważniejsze żebyście byli razem..nie ważne czy tu w Polsce...czy za granicą.. a jak wiadomo..jak tu nic nie trzyma to warto chociażby spróbować lepszego życia.. oby Wam się udało tu zawsze możecie wrócić.. jesteście bardzo młodzi więc macie duże możliwości będzie dobrze

żeby szybko udało się dostać na wizytę i zdrówka!

Wtorek mi bardziej pasuje

Stanęło na granatowym i taki dziś będziemy zamawiać oby szybko bo jeszcze coś mi się odwidzi :P

o właśnie - muszę się zgłosić do Soni bo jeszcze do klubu nie trafiłam

Tak szary jest na białym stelażu.. granatowy na srebrnym stelażu
Mnie właśnie też ten biały stelaż nie bardzo pasował i dlatego rozkmina była..ogólnie był duży wybór kolorystyczny..tylko dziwne połączenia..jakieś kratki, kwiatki, eko skóra.. a ja raczej wolę klasykę więc chciałam "normalny" kolor.. :P
Stary 2015-02-10, 12:37   #427
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
suknia śliczna
Ty pięknie w niej wyglądasz!!

No to świetnie. Martwiłam się że coś będzie nie tak. A jak Ty się czujesz? Nie głodujesz już??

ja też tak jeden dzień "poszalałam" i potem cierpiałam i to był ostatni raz. Teraz trochę jak kaleka no ale co zrobić:P Niedługo będziemy chasać jak sarenki

Ja miałam dzisiaj ale nie poszłam bo Młody jeszcze w domu ze mną siedzi.

kurde jaki fajny lumpek

To będziesz sama na poród?? kurcze szkoda.. No ale coś za coś. Ja CI zazdoszczę!

Ja się zaraz zabieram za prasowanie tetry bo to jedyna rzecz, którą prasuje bo inaczej jest wyciągnięta w każdą stronę i wygląda jak psu z gardła wyciągnięta...

Na obiad nie mam weny, ale że dalej z M nie gadam to mam to gdzieś, ja dla siebie mam z wczoraj.

Młody mi zasnął a jest tak pięknie na dworze, mieliśmy iść na spacer na pocztę - wiosnę mam dosłownie - 5C słońce brak wiatru.

Wypiję herbę i poćwiczę sobie-może mi to żebro mniej będzie bolało
Kurde dlugo juz nie gadacie prawda?
Stary 2015-02-10, 12:43   #428
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że nie tylko ja dostałam kolosalny rachunek my za dwa miechy 340 gdzie zwykle bylo ok 200 :/
Czekam... lekarz teraz bada innych i nie może podejść. W ogóle pielegniarka zdziwiła się widząc to skierowanie pytała sie co to no ale kazali czekać niby troche ale z jej miny wyczytalismy że to troche to potrwa pewnie z godzine po co ja szlam do tego lekarza :/
Rosario ciebie to łatwo w poczucie winy wpedzic, ja tez ostatnio poszłam do szpitala to patrzyli na mnie jak na wariatke. Mialam to gdzies ja nie ide z przyjemności do szpitala, a skoro mam skierowanie to juz ich zmartwienie nie moje.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 12:44   #429
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:

Nie, nie, ogólnie wyglądało by to tak że M teraz pojedzie na dniach, ogarnie sobie pracę, ogarnie mieszkanie, będzie tam do świąt Wielkanocnych. Na święta zjedzie bo będziemy mieli chrzciny Wiktora jakoś w tym czasie a on chyba zostanie poproszony żeby został chrzestnym. Zostanie ze mną do porodu. Jak urodzę to pojedzie na chwilę, na czas aż się ogarnę i przyjedzie po nas i pojedziemy już w trójkę tam.
Ale oczywiście plan może ulec modyfikacji
A zazdrościsz mi wyjazdu czy tego, że myślałaś że będę sama na poród?
Cytat:
ja to Ci zazdroszczę!! Ja jestem pierwsza do wyjazdu z tego chorego kraju. CHętnie bym wyjechała czy to DE czy GB czy gdziekolwiek indziej. Jak tylko znalazłabym dobrze płatną pracę to już mnie nie ma A M twierdzi, że jak znajdę pracę żeby nam na wszystko starczało to chętnie zajmie się na początek dzieciakami. Teraz mamy RnS więc cięzej byloby wyjechać, ale jeśli znajde robotę to już nas nie ma
No widzisz, co raz częściej spotykam ludzi którzy albo wyjeżdzają albo by chcieli. Tutaj żyć to masakra. Pakujcie się i w drogę
a co to jest RnS?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-02-10, 12:45   #430
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Może zobaczy maila z powiadomieniem.

ILE?!!!!! To ja się cieszę, że mi zapomnieli w szpitalu dać tej recepty na luteinę.

Mój mąż testuje własnie na sobie aspirator elektryczny do nosa... I dostaliśmy steryliaztor UV do smoczków bez pudełka i instrukcji i zastanawialiśmy się, co to jest Dopiero wujek Google nas oświecił
to dopiero jest urządzenie niezbędne

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Kurde dlugo juz nie gadacie prawda?
od piątku. ZNaczy M do mnie coś mówi zdawkowo i uważa że nic się nie stało (standardowo). Ja postanowiłam że dopóki mnie nie przeprosi niech spada bo to nie pierwszy raz (może nie często ale kiedyś tak nie robił).
Dziwi mnie tylko to że jego nie korci żeby pogadać dowiedzieć się co i jak. Ja jestem twarda i mogę tak nawet do porodu. I on dobrze o tym wie.

Ja dziś spakowałam w końcu torbę do szpitala brakuje mi tylko jakiejs szamy, kapci (bo używam) i ładowarki do tel (też w użyciu). A tak to spokój już mam
Stary 2015-02-10, 12:46   #431
gosiak0512
Zakorzenienie

BOLUS rodzina na swoim

Stary 2015-02-10, 12:52   #432
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie, ogólnie wyglądało by to tak że M teraz pojedzie na dniach, ogarnie sobie pracę, ogarnie mieszkanie, będzie tam do świąt Wielkanocnych. Na święta zjedzie bo będziemy mieli chrzciny Wiktora jakoś w tym czasie a on chyba zostanie poproszony żeby został chrzestnym. Zostanie ze mną do porodu. Jak urodzę to pojedzie na chwilę, na czas aż się ogarnę i przyjedzie po nas i pojedziemy już w trójkę tam.
Ale oczywiście plan może ulec modyfikacji
A zazdrościsz mi wyjazdu czy tego, że myślałaś że będę sama na poród?

No widzisz, co raz częściej spotykam ludzi którzy albo wyjeżdzają albo by chcieli. Tutaj żyć to masakra. Pakujcie się i w drogę
a co to jest RnS?
Rodzina na Swoim - kredyt na mieszkanie. Przez 8 lat nie możesz go nikomu wynająć ani sprzedać bo tracisz dofinansowanie i płacisz karę. Ale można to ominąć i po prostu stracić dofinansowanie (zwiększa się rata kredytu) ale możesz robić z mieszkaniem co chcesz.

JA bym pojechała od razu Tylko M nie znajdzie od razu dobrze płatnej pracy (bo nie wymiata językowo). A ja wolę posiedzieć z Malutka i pod koniec (może w połowie) macierzyńskiego szukać pracy i wtedy może się uda.

Ja lubię Polskę i nie mam nic przeciwko mieszkaniu tu, ba nawet lubię ale przepisy, zusy, podatki mnie powalają. Niestety w innych krajach to zupełnie inaczej wygląda (na plus dla obywatela) więc jak tylko będzie okazja to działamy.

I super że jedziecie! Plan fajny, i dobrze że na poród będziesz miała wsparcie. A jak będziesz już jechała na gotowe to już miodzio;]
Stary 2015-02-10, 12:53   #433
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

dzien dobry brzuszkowe mamusie
my jestesmy po wizycie, mamy sie dobrze, probka GBS pobrana i oddana, szyja caly czas pieknie dluga, wszystko sie trzyma i bada sie dobrze w zwiazku z tym mozemy juz za tydz odstawic wszystkie leki malego nie mierzyl, ale o usg poprosilam z ciekawosci jak to moje dziecie ulozone. no i niestety.. maly jest uparty, mysle, ze po tacie i caly czas siedzi na pupie.. i coraz mniej sie zapowiada na to, ze sie odwroci bo juz ciasnawo ma..

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 12:58   #434
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
my jestesmy po wizycie, mamy sie dobrze, probka GBS pobrana i oddana, szyja caly czas pieknie dluga, wszystko sie trzyma i bada sie dobrze w zwiazku z tym mozemy juz za tydz odstawic wszystkie leki malego nie mierzyl, ale o usg poprosilam z ciekawosci jak to moje dziecie ulozone. no i niestety.. maly jest uparty, mysle, ze po tacie i caly czas siedzi na pupie.. i coraz mniej sie zapowiada na to, ze sie odwroci bo juz ciasnawo ma..
Jeszcze jest szansa. Mi gin dzis nie zrobi usg pewnie :-( a tez jestem ciekawa czy sie przekrecil młody.
Powiem szczerze ze jak sie bałam cesarki tak teraz mi wszystko jedno
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 12:58   #435
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
No to dobrze, że wszystko ok. A Ty się nie martw, przynajmniej będziesz znała dokładną datę porodu
Stary 2015-02-10, 13:10   #436
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Ja mam ostatnia termin ale nie mam dostępu do klubu:p
a bo to nie takie latwe, troche z nami pobyc trzeba a i poudzielac sie

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:

a macie : http://olx.pl/oferta/pronovias-piekn...7-ID8xQif.html

jak coś to później link usunę
sliczna ta kiecka!!

JAŚ

Stary 2015-02-10, 13:12   #437
gosiak0512
Zakorzenienie

MAŁA jeszcze ma czas może Ci psikusa zrobi jeszcze

BLACK a ja oddechnełam że moja nietoperkuje już i że będzie SN jak wszystko do końca bedzie dobrze

Stary 2015-02-10, 13:18   #438
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Cześć

Majka! sniłaś mi się napisałaś nam na forum, że "zaczynasz się topić" chyba o wody chodziło a Sylwia odpisała "oho, coś się zaczyna dziać u nas" hahaha
miewasz sny prorocze?

a w ogole pytalam jak to jest z cc u nas i nietsty nie ma czegos takiego jak wczesniejsze ustalenie terminu a czasem nawet i tydz po tna, zalezy wszystko od stanu dziecka w brzuchu. ja sie zastrzele jak bede musiala przenosic a moja waga dzis to 71,8 kg, w ciagu 4 tyg przybylo mi tylko 1,4kg z czego sie ciesze
w 34 tc mamy 14,4 kg na +

JAŚ

Stary 2015-02-10, 13:21   #439
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
to dopiero jest urządzenie niezbędne

od piątku. ZNaczy M do mnie coś mówi zdawkowo i uważa że nic się nie stało (standardowo). Ja postanowiłam że dopóki mnie nie przeprosi niech spada bo to nie pierwszy raz (może nie często ale kiedyś tak nie robił).
Dziwi mnie tylko to że jego nie korci żeby pogadać dowiedzieć się co i jak. Ja jestem twarda i mogę tak nawet do porodu. I on dobrze o tym wie.

Ja dziś spakowałam w końcu torbę do szpitala brakuje mi tylko jakiejs szamy, kapci (bo używam) i ładowarki do tel (też w użyciu). A tak to spokój już mam
JUŻ SPAKOWANA :O ???
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
BOLUS rodzina na swoim
aaa no tak dzięki
Cytat:
Rodzina na Swoim - kredyt na mieszkanie. Przez 8 lat nie możesz go nikomu wynająć ani sprzedać bo tracisz dofinansowanie i płacisz karę. Ale można to ominąć i po prostu stracić dofinansowanie (zwiększa się rata kredytu) ale możesz robić z mieszkaniem co chcesz.

JA bym pojechała od razu Tylko M nie znajdzie od razu dobrze płatnej pracy (bo nie wymiata językowo). A ja wolę posiedzieć z Malutka i pod koniec (może w połowie) macierzyńskiego szukać pracy i wtedy może się uda.

Ja lubię Polskę i nie mam nic przeciwko mieszkaniu tu, ba nawet lubię ale przepisy, zusy, podatki mnie powalają. Niestety w innych krajach to zupełnie inaczej wygląda (na plus dla obywatela) więc jak tylko będzie okazja to działamy.

I super że jedziecie! Plan fajny, i dobrze że na poród będziesz miała wsparcie. A jak będziesz już jechała na gotowe to już miodzio;]
Aha no tak, jak macie zobowiązania no to jasne, nie możecie się z nich wycofać. Ale jak macie takie plany na kiedyś tam to super Trzymam kciuki za Was !
Cytat:
Super Mała że wszystko w porządku u Ciebie i u malucha może spróbujesz pochodzić trochę na czworaka? może się obróci ?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-02-10, 13:24   #440
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
kochane mam prośbę na fb wam wysłałam zaproszenia do polubienia strony męża firmy poście to dalej niech idzie w eter z góry dzięki!
polubione

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
gdybym miała duże mieszkanie i miała gdzie trzymać tą suknie to bym jej nie sprzedawała..ale zajmuje mi połowę szafy i postanowiłam ją wreszcie wystawić.. :P
moja sie juz nie nadaje na sprzedaz. na weselu ja zjechalam, podarlam dol podczas tancow, oj dzialo sie i nie zaluje. do tego doprawilam ja na sesji zdjeciowej w szafie jest, sentyment nie pozwala sie jej pozbyc

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Dzieki wiem że warto licze ze firma sie otworzy i bedziemy zarabiać miliony ;-)
oby! z takim nastawieniem wlasnie trzeba zyc, wszystko sie uda. trzymam kciuki za te miliony!

JAŚ

Stary 2015-02-10, 13:25   #441
soniuska
Zakorzenienie

Bolus podoba mi sie Wasz plan.

Koperco dluugooo.ja bym tyle nie dala rady,mega Cie podziwiam

Mala super oby sie jednak obrocil;* a powiedz mi gbs mialas tylko z pochwy? I super waga ja juz mam 13,5 kg a 30+2 mam dopiero

Black mi tez wszystko jedno,nawet zaczynam sie bac i myslec o cc:/

Dziewczyny prosze o wypowiedz w klubie w pewnej sprawie
Stary 2015-02-10, 13:25   #442
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
No i pięknie w przychodni byłam 6 ale poszlo szybko, tylko... weszłam do gabinetu a pani doktor pyta się czy to ja tak kaszle na korytarzu, odpowiadam że ja i co? Skierowanie do szpitala na oddział laryngologiczny ale podobno tylko na konsultacje laryngologicznq mają mi jakąś inhalacje zrobić czy coś zobaczymy jak pojade. Prawdopodobnie zapalenie gardła plus zapalenie tchawicy tak zrozumiałam coś jeszcze o zapaleniu krtani wspominała :/ modlę się tylko aby mnie nie zatrzymali :/
jak bedzie trzeba to i niech zatrzymaja, chodzi o wasze zdrowie i to jest najwazniejsze, pamietaj o tym i trzymaj sie

JAŚ

Stary 2015-02-10, 13:26   #443
rosarioV
Zakorzenienie

Zamorduje zaraz kogoś. .. przyszedł lekarz wchodzę do gabinetu a ten się pyta co to, to mu mówię że pabi doktor wysłała mnie tu na konsultacje itp itd a on do mnie że tu takich rzeczy nie robią na sor a nie do niego i ieszcze opr że sama powinnam wiedzieć że nie ma takiegp czegoś jak konsultacja, kurde co ja lekarz? Nie znam się na tym i wysłał mnie z kwitkiem dodając że jak chce mogę iść na sor ale wątpi że mnie przyjmą bez skierowania a lekarz co mi to przepisał chyba jest idiotą no i co? Jadę do domu w torebce syrop prenalen i będę się tym leczyć plus ten majeranek jak nie pomoże pójdę znowu do lekarza ale do innego...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 13:29   #444
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jednak troszkę czasu dzisiaj więc postanowiłam z Wami posiedzieć
Dziękuję dziewczyny za każde ciepłe słowo. Tak jak wczoraj pisałam uskrzydlacie człowieka po prostu. Któraś z dziewczyn pisała, że wygląda na to że już jestem zdecydowana na ten wyjazd z tego co piszę.. tak jestem zdecydowana. Rano miałam chwilę żeby zagadać z M. Powiedziałam mu że jestem do tego już przekonana, odpowiedział mi tylko że czekał tylko na to co ja mu powiem i że potrzebował mojego potwierdzenia do dalszego działania...
no to do dziela! bedzie dobrze wiaodmo, ze trzeba wszystko ogarnac i to nie takie proste, ale pozniejszy spokoj ducha zrekompensuje wszystko mega mega mega kciuki za was bede trzymala! i nie puszczala!

JAŚ

Stary 2015-02-10, 13:31   #445
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
No to nie przejmuj się, widocznie tak ma być najważniejsze że wszystko w porządku widocznie tak mu wygodnie
Stary 2015-02-10, 13:34   #446
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Zamorduje zaraz kogoś. .. przyszedł lekarz wchodzę do gabinetu a ten się pyta co to, to mu mówię że pabi doktor wysłała mnie tu na konsultacje itp itd a on do mnie że tu takich rzeczy nie robią na sor a nie do niego i ieszcze opr że sama powinnam wiedzieć że nie ma takiegp czegoś jak konsultacja, kurde co ja lekarz? Nie znam się na tym i wysłał mnie z kwitkiem dodając że jak chce mogę iść na sor ale wątpi że mnie przyjmą bez skierowania a lekarz co mi to przepisał chyba jest idiotą no i co? Jadę do domu w torebce syrop prenalen i będę się tym leczyć plus ten majeranek jak nie pomoże pójdę znowu do lekarza ale do innego...
Ja jestem tez po fakcie madra - ale bym mu powiedziala ze ma mi napisac pisemnie ze odmawia konsultacji.

I musze sie uczyc tak reagowac od razu wlasnie
Stary 2015-02-10, 13:34   #447
rosarioV
Zakorzenienie

Mała pochodz na czworaka i dużo stój i podobno jakieś masaże brzucha czy silniejsze glaskanie zmusza dziecko do odwrocenia się

Jeżeli jajniki są ńa swoim miejscu to moje dziecie upodobał sobie lewy do boksowania, jaki to ból

Stary 2015-02-10, 13:34   #448
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sie wkurzyłam bo chciałam wczoraj wykupic luteinę którą przepisali mi w szpitalu i babka mi rzuca kwotą 105zł
Ja przyzwyczajona do tego ze za luteine płacę 3zł z groszami i sie pytam dlaczego tak duzo i sie okazało ze wypisali receptę bez refundacji. Byłam tam dzisiaj na oddziale ale nie mogą mi tego zmienic, bo juz nie jestem ich pacjentką. Więc muszę jechac do internisty zeby go prosic o wypisanie nowej z refundacją. Jak ja nie lubie takiego proszenia masakra...
ja mam zapas luteiny jakbys chciala

wlasnie jakby ktoras potrzebowala- chetnie wysle za darmo. wiem, ze refundowana nie jest droga, ale u mnie bedzie lezala niepotrzebnie. mam ponad 45 tab 100mg i ponad 30 tab 50mg, w szpitalu wypisali mi recepte a ja zapomnialam, ze od gina tez wzielam, wiec zapas mam na 2-3 miesiace a tylko tydz mam brac

JAŚ

Stary 2015-02-10, 13:36   #449
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny co myslicie o tym żelu mixa? Wyczytalam ze ma super opinie na kwc i sie zastanawiam nad nim
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...la.html&next=1

nie znam tego żelu, ale koleżanka polecała mi z Mixy taką wodę oczyszczającą do przemywania pupy
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...szczajaca.html

Cytat:
właśnie doszły do mnie dwie paczki jedna z bebi programu a druga z bobovity
ale Ci fajnie

Cytat:
yyyy masakra

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Zaleciałam jeszcze do lumpka jak z psem chodziłam , tylko 2 rzeczy kupiłam body i pajac , ale zdziwiła mnie zniżka 20 % dla ciężarnych hihi dobrze że Pani zauważyła mój bebson bo nie miałam pojęcia o tej zniżce wcześniej nie korzystałam kurcze
oo jak miło

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
nie słyszałam o takim cudzie SYLWIA-nie masz sterylizatora UV

Cytat:
to i mój ostatni raz był

Cytat:
super wieści cieszę się bardzo
kurcze ale mu wygodnie na tej pupie

Cytat:
miewasz sny prorocze?

a w ogole pytalam jak to jest z cc u nas i nietsty nie ma czegos takiego jak wczesniejsze ustalenie terminu a czasem nawet i tydz po tna, zalezy wszystko od stanu dziecka w brzuchu. ja sie zastrzele jak bede musiala przenosic a moja waga dzis to 71,8 kg, w ciagu 4 tyg przybylo mi tylko 1,4kg z czego sie ciesze
w 34 tc mamy 14,4 kg na +
hehe niee spokojnie, moje sny się raczej nie sprawdzają
ooo nie, obyś nie musiała przenosić
moja koleżanka, z którą się zakumplowałam w szpitalu i mamy kontakt ma na jutro termin a tu ani widu ani słychu o porodzie. Rozwarcie od miesiąca ma 1 cm i skurczy brak. A mały już waży 3800 pisała mi, że jak się nic nie ruszy to będą wywoływać..

Cytat:
najlepiej to idź prywatnie do lekarza bo tak to nic nie załatwisz :/
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 13:37   #450
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Ja jestem tez po fakcie madra - ale bym mu powiedziala ze ma mi napisac pisemnie ze odmawia konsultacji.

I musze sie uczyc tak reagowac od razu wlasnie
Kurcz gdybym wiedziała też bym mu powiedziała aby mi napisał że odmawia człowiek czasami nie myśli :/
W ogóle już dwa razy zostalam oddelegowana z kwitkiem i aż boję się jechać na porodowke... poważnie :/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości