|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
też się zdziwiłam
![]() bo my mamy ok 75zł miesięcznie
|
|
|
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby co:pJa biore cienki ale nie satynowy. Przetestowalam go teraz i juz wiem zr w moim szpitalu i tak bedzie mi w nim za ciepło. ..
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupujecie klin do lozeczek?
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
łoj, jeden dzień zaniedbałam czytania.. i 3 dni starałam się być na bieżąco i własnie dotarłam do ostatniego posta ;-)
Boleczko, ja na Twoim miejscu nie wahałabym się ani chwili, skoro rodziców masz również za granicą .. mnie w Polsce trzyma tylko rodzina i teraz oczywiscie 1700zł kredytu hipotecznego :P ale to się da załatwić, ale rodziny bym nie zostawiła... chyba ze wszyscy razem wyjedziemy, ale na to nie zanosi się :P to ciężka decyzja, ale do odważnych świat należy i jak ma być Wam lepiej to działaj ;-) zawsze można wrócić .. My też nie dajemy drugiego imienia ;-) śmiejemy się, że dobrze ze mamy po jednym imieniu, bo jak wypisywalismy wnioski do kredytu hipotecznego, to byłoby więcej roboty ;-) nie mamy drugich imion i nie czujemy potrzeby nadawać też Synkowi drugiego imienia ;o) Rosario, siedź może lepiej w domu, bo te wycieczki do szpitala nie daj Boże skończą się jakaś bakterią albo wirusem przytarganym do domu :/ skoro tak działa u Ciebie szpital jak piszesz to współczuję na maksa... miałam oczywiście coś jeszcze pisać, ale to z poprzedniego wątku ... ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- tak |
|
|
|
#486 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie jadan teraz obiadow w ogole. M wczoraj mi posmazyl plackow z jablkami ro je przelkne tez dzis. A co do imion mi to nie przeszkadza Cytat:
dzieki kochana. ladnie Cytat:
no dla mnie Cytat:
tak |
|||||
|
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wstawiłam, zdjęłam, rozwiesiłam, uprałam kilka ręcznie ;P i zrobiłam porządek w moich lekach i papierach, żeby były gotowe do spakowania do przeprowadzki, pozdejmowałam zdjęcia ze ścian i wiecie co? Zmęczyłam się
Panna dzidzia chyba nie może się ułożyć, ciągle mi brzuch chodzi na różne strony, a w wannie tak dała czadu, że aż śmiać mi się chciało, robiła fale ![]() Zaczęłam się zastnawiać, co z moim ubezpieczeniem? Już kiedyś pisałam, że zmienili ubezpieczyciela i nie dostałam żadnej informacji, czy potrącają mi te składki czy nie, ofc moja "firma" stoi ponad prawami pracowniczymi i żadnych pasków z wypłaty nie dostajemy i nie wiem, o co chodzi... Przejdę się w poniedziałek, bo zaczęłam się martwić, że nie jestem ubezpieczona.... Boleczko - ja też bym uciekała, ale mnie w szkole uczyli rosyjskiego a na wschód nie chcę, angielski znam z pobytów w UK, a z niemieckiego pamiętam wierszyki :P Nie patrzcie na teściową, tu jest coraz gorzej, zawsze można wrócić, obywatelstwa nikt Cię nie pozbawi, a niestety żyć tak jak tu się żyje się nie da.... MaŁa_Sylwia - a to maluch jeden, wygodnie mu na dupce Ale dobrze, że wszystko dobrze i nie musisz brać leków ![]() My drugiego imienia nie dajemy, nie mamy jeszcze pierwszego ;P Tzn TŻet twierdzi, że będzie Aleksandra, mi się Aleksandra podoba, ale jak tylko komuś on powie i ta osoba : o jak Ola się urodzi, Ola to, Ola tamto to mnie już po prostu coś trafia...Podobało mi się jeszcze parę imion, ale już teraz nic mi się nie podoba. Nazwę córkę Dzidzia. |
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ide chyba na drzemke, znowu nie dam rady bez...
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranocka
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#492 |
|
Rozeznanie
|
z przymrużeniem oka
![]() https://www.facebook.com/video.php?v...327274&fref=nf |
|
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
tak, akurat był w zamówieniu, które właśnie opłaciłam
![]() Cytat:
pisałam wczoraj, że coś te ipko nie działało i zabrało mi kasę, a sprzedający jej nie dostał ale dziś już PayU mi przelało ją spowrotem, bo coś po ich stronie jednak było zaraz klikam następne rzeczy
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#496 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja go kupiłam tylko on ma sls w składzie.Cytat:
ale cena Cytat:
A jak można ominąć aby kary nie płacić? Cytat:
super ze wszystko ok. Ciekawe czy moja dalej siedzi na dupce ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Wózek jest jutro jak będę już w domu na spokojnie zrobię foto ale to nówka z wyglądu, bardzo się ciesze ![]() Co do drugiego imienia to noe dajemy.. Przy chłopcu chciałam dać po moim dziadku ale tak to nie czuje potrzeby
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie. Pod lozeczko podloze ksiazki zeby bylo nachylone Trzeba do banku sie zglosic ze chce sie zrezygnowac z doplat, wtedy oni zwiekszaja rate doplaty ustaja. A jak bedziesz robila cos "za plecami" i sasiadka uprzejmie doniesie to doplaty ustaja a za kare musisz oddac wszystkie dofinansowaniabz odsetkami w tempie ekspresowym. Kumpela wlasnie zaczela machine to jak ogarnie to moge dac znac jesli Cie to interesuje |
|
|
|
|
#499 |
|
Zadomowienie
|
Ja też po wizycie.
W 31w6d Mała ma 1515 g (czyli malutka), wszystkie wymiary (główka, brzuch) z 30w6d, TŻ kazał sobie pokazać, czy na pewno jest dziewczynką no i dał się przekonać, więc już nie będzie mi truł .. ale dalej siedzi na tyłku stopy ma koło głowy, jak Boga kocham, nie pytajcie mnie, jak to robi, ze jest taka rozciągnięta ![]() ![]() Smutno mi troche, bo gin powiedział, że jak na następnej wizycie za 3 tygodnie nie będzie odwrócona, to będziemy się umawiać na cc na jego dyżurze. Wiem, że jest szansa, żeby się odwróciła, ale ja od 2 tygodni robię te ćwiczenia, które zalecają, 20 minut dziennie na czworakach siedzę, nie wiem, co więcej można Zacznę z nią gadać, może da się przekupić jak jej obiecam jakąś Barbie albo coś? Co jest teraz trendy dla dziewczynek?
|
|
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu nadrobilam
i nie wiem co czytałam
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
sporo tego
![]() właśnie poszło Gemini, oprócz tego zamówione są już: kklin, skarpetki, smoczek z MamBaby oraz gryzak i tasiemka do smoczka też z MamBaby, mata Prince Lionheart - o taka: http://img10.allegroimg.pl/photos/or.../56/4961915610 oprócz tego jeszcze: pierwsza szczoteczka, pieluchy flanelowe kolorowe, majtki wielorazowe, okrycie kąpielowe i torba do wózka ![]() zaraz kliknę rożek i podusię oraz parę innych rzeczy typu przewijak i wanienka
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby sie obrocila
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby się odwróciła.Ciekawe czy moja jest główką do dołu ![]() powiedz jej, że kupisz jej coś ekstra - nim ona będzie się bawić takimi zabawkami to trendy będzie co innego niż dziś
|
|
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ja wlasnie zamowilam kolyske z materacykiem i przesieradelko ![]()
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
MALA ja nie kupuje klina.
LEKKA monster high lub violetta ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Gratuluje wam udanych zakupow ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Poleżalam .. zjedlismy zupki i leżymy dalej
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a jakie kupowałyście wkładki laktacyjne
?Ciągle zastanawiam się nad tym aspiratorem do noska frida, bo wszyscy w koło mi trują że najlepsze i najbardziej sprawdzone są zwykłe gruszki do nosa a nie jakieś wymyślane cuda ![]() :br zydal: czy któraś kupowała taką zwykłą gruszkę?
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj macie przeanalizowane składy nowych kosmetyków DADA w Biedronce:
http://www.srokao.pl/2015/02/kosmety...t-czy-kit.html |
|
|
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zaraz plackow zjem |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

żeby szybko udało się dostać na wizytę
stopy ma koło głowy, jak Boga kocham, nie pytajcie mnie, jak to robi, ze jest taka rozciągnięta