Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-10, 14:28   #1171
baelka
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Hej
Iluzjaa ale to zleciało. Trzymam kciuki za cc

Gratuluję wszystkim dziewczynom wizyt, glukoz itp.

Sama idę dzisiaj na wizytę,więc będę spuszczona ze smyczy- po lekarzu pewnie zahaczę o kilkaset sklepów

Któraś pisała, że codziennie myśli, że już niedługo Tłusty Czwartek- też tak mam nie wiem czy go dzisiaj nie przyspieszyć po lekarzu- zobaczymy co waga powie
Cześć

To udanych łowów Dziś przed szkołą rodzenia byłam w jednym lumpku, ale nie mieli rzeczy dla maluchów,ech. Trzeba będzie innego miejsca poszukać

Wczoraj zaczęłam tłusty czwartek- miałam niedobór cukru i TŻ specjalnie do sklepu skakał wieczorem po ciastka i czekoladę

Ola- kciuki za psiaka!

Moja kondycja leży i kwiczy, zmęczyłam się trochę po tej gimnastyce
baelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:32   #1172
weron1
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 14:56   #1173
Nadzieja87
Zakorzenienie

Baelka, ja się męczę leżąc... Wgl dziwnie się czuję :/

Młody robi powtórkę z pęcherzem

Weron i inne wizytujace 3 mam kciuki

Mykofenolan, kciuki za wyniki glukozy
Stary 2015-02-10, 15:00   #1174
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Baelka, ja się męczę leżąc... Wgl dziwnie się czuję :/

Młody robi powtórkę z pęcherzem

Weron i inne wizytujace 3 mam kciuki

Mykofenolan, kciuki za wyniki glukozy
Nadzieja

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:05   #1175
moniisia90
Wtajemniczenie

a ja jutro idę na glukozę, ile można to odwlekać :P a potem.... smażę pączki

Nadzieja - współczuję, ale przynajmniej wiesz że dzidzia ma się dobrze
ja dostałam dziś gdzieś pod żebro, że aż krzyknęłam
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017

Edytowane przez moniisia90
Czas edycji: 2015-02-10 o 15:07
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:14   #1176
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
a i muszę mierzyć 3 razy dziennie ciśnienie, bo już druga wizyta, na której jest wysokie:/
a jakie miałaś? ja na wizytach ok 140/90 a w domu do 130/85 więc ładne...syndrom białego fartucha ale lekarz wysłał mnie do kardiologa i wyniki ładne, ekg ok, echo serca też i powiedział, że w ciąży do 150/90 może się zdarzać

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
fajowe

to moje pierwsze łupy z lumpka:
ładne

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość

ja tak miałam poprzednio, wypiłam, poszłam na miasto i do domu ledwo weszłam, jadłam przez kilkanaście minut wszystko co mi w ręce wpadło aż w końcu przestały mi się ręce trząść
ciężarna na głodzie
Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
Myko super lupy

jak juz sie tak chwale to dodaje fotkę prawie skończonego sweterka zrobionego przez moja mamę i pierwszego misia Liwii
superrr
Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Hej ho, hej ho

Melduje, że żyje... Nie zasikałam się na śmierć, ale padłam grubo po 4... Co dziwne jak padłam to obudziłam się dopiero o 11...
Już zapowiedziałam TŻ, że będzie musiał z synem porozmawiać, bo chce mnie młody wykończyć... Jeszcze tak się przy tym wiercił, że cały brzuch mi skakał łącznie z pempkiem, który co chwila wyskakiwał.

Ola, za wizytę
oj jak ja Cię rozumiem...zanim usnę z 3 razy wstaje, dosłownie nie zdążę się położyć wygodnie a już mnie pęcherz boli i to tak że biegnę do tego kibelka. W nocy co 1,5 godz musowo, czasem częściej. Ale co najlepsze siusiu zawsze zrobię

Cytat:
Napisane przez Malwinka 123 Pokaż wiadomość
Asmag Forte mnie ostatnio polecił gin. Ma dużą dawkę i magnez w związku organicznym czyli o najlepszej wchlanialnosci
Mi też polecił go gin i endo- biorę od grudnia 3x dziennie i faktycznie robiłam poziom mg to ładny był

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
a ja jutro idę na glukozę, ile można to odwlekać :P a potem.... smażę pączki
Tylko nie odbieraj wyników w czwartek- w razie "wu" bo się okaże, że się narobisz a zjeść nie możesz
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:17   #1177
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
cały czas jest ta oferta ja mojemu synkowi kupuję tak bodziaki i wychodzą za 13zł z groszem a są świetnej jakości, spodni dresowych nie miałam co brałam w tesco a później w ca ale next time biorę w hm
ooo to dobrze wiedzieć ze to nie jakaś kilkudniowa promocja, będę tam częściej zaglądać bodziaki tez wzięliśmy z tej promocji tylko ze jedne dla synka koleżanki, bo idziemy na roczek i nie wiedzieliśmy co kupic bo on ma stos zabawek wiec skompletowaliśmy zestaw ciuszków na pewno sie przydadzą.

Nadzieja współczuję mi mala w nocy ostatnio daje spokój, potrafię cala noc bez siknięcia przespać za to w dzień nadrabia i jak jestem na spacerze to musze przystawać bo czuje ze przy kolejnym kroku będzie mokro

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:17   #1178
dorka607
Wtajemniczenie

Powiem Wam, że ja też męczę się mega szybko, kurczę zanim ułożę się dobrze w łóżku już ciężko dycham...nie wyobrażam sobie porodu-ponoć to wysiłek taki jak przejść 40 kilometrów jak ja kuźwa kilometr z językiem na wierzchu leze jak mojej siostry bulgod angielski

Stary 2015-02-10, 15:21   #1179
goskie89
Rozeznanie

Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam nie miałam siły na nic. Od kilku dni czuję się strasznie ociężała i na nic nie mam ochoty. Zaczęłam intensywnie kompletować wyprawkę. Codziennie 100 leci a all. Mam jakieś głupie myśli, że to będzie wcześniej a jestem w du.....
Też macie twardniejący brzuch? Wystarczy, że trochę pochodzę i jest jak kamień. Dobrze, że za tydzień wizyta u gina, bo popadam w schizy jakieś.
A i pochwalę się, zamówiłam dziś ten organizer na łóżeczko co polecałyście i zastanawiam się nad kocykiem, tylko jest strasznie drogi...
Co o nim myślicie?
http://www.jagodowykot.pl/shop/dziec...iszkopty-duzy/

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że ja też męczę się mega szybko, kurczę zanim ułożę się dobrze w łóżku już ciężko dycham...nie wyobrażam sobie porodu-ponoć to wysiłek taki jak przejść 40 kilometrów jak ja kuźwa kilometr z językiem na wierzchu leze jak mojej siostry bulgod angielski
Taaa mam to samo. Przewrót z lewego boku na prawy to nie lada wyczyn A co będzie za miesiąc czy dwa???
goskie89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:22   #1180
moniisia90
Wtajemniczenie

dorka - heheh, wezmę to pod uwagę

laseczki, czy któraś z was ma rolety dzień/noc?
bardzo mi się podobają, ale mam bardzo nasłonecznione mieszkanie, nie wiem czy się sprawdzą... słońce mamy cały dzień w mieszkaniu, latem jest tak gorąco że nie da się wytrzymać... próbowaliśmy już rolety z 2-ch różnych materiałów i żadne nam nie pasowały a przy maluszku w mieszkaniu zależy nam teraz na komforcie... ale nie żeby od razu mieć ciemnicę w chacie ...
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:25   #1181
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Cytat:
Napisane przez goskie89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam nie miałam siły na nic. Od kilku dni czuję się strasznie ociężała i na nic nie mam ochoty. Zaczęłam intensywnie kompletować wyprawkę. Codziennie 100 leci a all. Mam jakieś głupie myśli, że to będzie wcześniej a jestem w du.....
Też macie twardniejący brzuch? Wystarczy, że trochę pochodzę i jest jak kamień. Dobrze, że za tydzień wizyta u gina, bo popadam w schizy jakieś.
A i pochwalę się, zamówiłam dziś ten organizer na łóżeczko co polecałyście i zastanawiam się nad kocykiem, tylko jest strasznie drogi...
Co o nim myślicie?

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Taaa mam to samo. Przewrót z lewego boku na prawy to nie lada wyczyn A co będzie za miesiąc czy dwa???
ja tez się boje ze urodzę wcześniej

kocyk śliczny ale faktycznie drogi, ale jak masz fundusze to kupuj
Ja jestem z tych co wola miec więcej za mniej

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:38   #1182
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Co o nim myślicie?

ładny-ale faktycznie drogi. A patrzyłaś minky na allegro? może będą takie tańsze? a jak zaszalejesz i weźmiesz ten masz moje rozgrzeszenie
Cytat:

bardzo mi się podobają, ale mam bardzo nasłonecznione mieszkanie, nie wiem czy się sprawdzą... słońce mamy cały dzień w mieszkaniu, latem jest tak gorąco że nie da się wytrzymać... próbowaliśmy już rolety z 2-ch różnych materiałów i żadne nam nie pasowały a przy maluszku w mieszkaniu zależy nam teraz na komforcie... ale nie żeby od razu mieć ciemnicę w chacie ...
ja miałam w sypialni- ciemny fiolet ale taką marketową i się nie sprawdziła, bo ja muszę mieć ciemno tam gdzie śpię. I po zasłonięciu na noc z dołu i tak widać było słońce. Kupiłam 100% zaciemnienia i jest extra musiałabyś mieć jakieś takie co słońce odbijają- ale one wtedy ciemnicę Ci zrobią... bo taka dzień/noc co ja miałam słońce przepuszczała normalnie

Stary 2015-02-10, 15:43   #1183
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karol_ak Pokaż wiadomość
hej

Baset fajne łupy leż i odpoczywaj
Myko nie umieraj ale przespać to się prześpij

Zrobiłam wczoraj postępy i zamówiłam apteczny asortyment
w czwartek mam wizytę może mi doktor potwierdzi w końcu płeć to wpadne w jakieś ciuszkowe półki

w temacie staników do karmienia i na końcówkę ciąży dwa lata temu miałam z alles mama i są super, używałam też potem jak skończyłam karmić, obecnie też zamówiłam trzy

wklej linki do koszul
mam zostawione ale marnie wyglądają i chyba dokupię
/apteczne to duży potęp!
Cytat:
Myko super lupy

jak juz sie tak chwale to dodaje fotkę prawie skończonego sweterka zrobionego przez moja mamę i pierwszego misia Liwii
śliczne ja musze dokończyć kocyk (brakło mi włóczki) i tez wkleje. Słodkie są te szydełkowe sweterki i inne ubranka dla maleństw, potem to już ładnie nie wygląda - tylko na takich maluszkach.
Cytat:

u nas połowa osiedla ma dzień-noc, więc my ich chyba nie weźmiemy szczerze mówiąc to niektórzy mają nawet teraz zasłonięte w wersji kryjącej, więc też bym nie była taka pewna że to jest jakoś mega ciemno no bo przecież dziś podobnie jak większość zimowych dni jest dość ciemna
Cytat:
kocyk śliczny ale faktycznie drogi, ale jak masz fundusze to kupuj
Ja jestem z tych co wola miec więcej za mniej
dokładnie ale fajnie byłoby dostać taki kocyk w prezencie

spałam, wstałam, żyję. na razie są wyniki z glukozy na czczo i było ok.
niestety dorobiłam też morfologię i hemoglobinę mam już 11 (a ciagle jem żelazo od początku ciaży, tyle że niezbyt regularnie) i co gorsze alat już powyżej 100 nie chcę cholestazy kutfa
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:48   #1184
Madeleine05
Zadomowienie

Cytat:
Co o nim myślicie?

Mam ten kocyk Jest śliczny i milusi. Na zimę będzie jak znalazł.
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 15:58   #1185
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
a jakie miałaś? ja na wizytach ok 140/90 a w domu do 130/85 więc ładne...syndrom białego fartucha ale lekarz wysłał mnie do kardiologa i wyniki ładne, ekg ok, echo serca też i powiedział, że w ciąży do 150/90 może się zdarzać

ładne

ciężarna na głodzie

superrr

oj jak ja Cię rozumiem...zanim usnę z 3 razy wstaje, dosłownie nie zdążę się położyć wygodnie a już mnie pęcherz boli i to tak że biegnę do tego kibelka. W nocy co 1,5 godz musowo, czasem częściej. Ale co najlepsze siusiu zawsze zrobię

Mi też polecił go gin i endo- biorę od grudnia 3x dziennie i faktycznie robiłam poziom mg to ładny był

Tylko nie odbieraj wyników w czwartek- w razie "wu" bo się okaże, że się narobisz a zjeść nie możesz
na ostatniej wizycie ciśnienie miałam 148/81, dzisiaj 143/86. W domu jak mierzę to różnie, ale do tej pory mierzyłam jak bolała mnie głowa, słabo się czułam i zazwyczaj było bardzo niskie, w okolicach 100/60..
mam kontrolować do następnej wizyty i wtedy gin powie co dalej

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
/apteczne to duży potęp!

śliczne ja musze dokończyć kocyk (brakło mi włóczki) i tez wkleje. Słodkie są te szydełkowe sweterki i inne ubranka dla maleństw, potem to już ładnie nie wygląda - tylko na takich maluszkach.

u nas połowa osiedla ma dzień-noc, więc my ich chyba nie weźmiemy szczerze mówiąc to niektórzy mają nawet teraz zasłonięte w wersji kryjącej, więc też bym nie była taka pewna że to jest jakoś mega ciemno no bo przecież dziś podobnie jak większość zimowych dni jest dość ciemna

dokładnie ale fajnie byłoby dostać taki kocyk w prezencie

spałam, wstałam, żyję. na razie są wyniki z glukozy na czczo i było ok.
niestety dorobiłam też morfologię i hemoglobinę mam już 11 (a ciagle jem żelazo od początku ciaży, tyle że niezbyt regularnie) i co gorsze alat już powyżej 100 nie chcę cholestazy kutfa
ja biorę żelazo od ostatniej wizyty i w ogóle się nie poprawiło:/ gin mi dzisiaj coś jeszcze przypisała (jakiś żel do picia dla dzieci;P), podobno bardzo dobrze się wchłania..
zobaczymy

od ostatniej wizyty mam 3,5kg na plusie

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:02   #1186
loluska
Zakorzenienie

Hejo Dziękuje za kciuki, niestety musicie je przełożyć na poniedziałek bo nie było dziś pani doktor Położna twierdzi że w zeszłym tygodniu dzwoniła kilka razy żeby poinformować ale sie nie dodzwoniła, no trudno. Powiedziałam jej o tych bólach brzucha, powiedziała że najprawdopodobniej od rozciągających się mięśni, żebym sie nie martwiła a że pani doktor w pon sprawdzi co i jak. Zmierzyła tętno małej, serduszko biło pięknie Pani położna dostała kopniaka

Wszystkim które również dziś wizytowały że wszystko ok

aniaczek
Witam nową mamusię Coraz więcej nas na 1 maja

Cytat:
Zapomniałam wam pokazac co ostatnio tatuś kupił dla córeczki, są wybierał on kocha dresy (nie mylić z dresiarzami) wiec córa też musi miec
tatus ma bardzo dobry gust

myko
za glukozę i za piękne ubranka z SH pamiętaj że ćwiczenie czyni mistrza

truskawka
świetne wieści!

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.Jutro Was nadrobie.Teraz pisze żeby Wam powiedzieć że za 2 tygodnie Mała bedzie z Nami.Dzisiaj miałam wizyte, czeka mnie cesarskie ciecie
no to pierwsze maleństwo się pojawi u nas będziemy mocno trzymać kciuki

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:06   #1187
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karol_ak Pokaż wiadomość
hej

Baset fajne łupy leż i odpoczywaj
Myko nie umieraj ale przespać to się prześpij

Zrobiłam wczoraj postępy i zamówiłam apteczny asortyment
w czwartek mam wizytę może mi doktor potwierdzi w końcu płeć to wpadne w jakieś ciuszkowe półki

w temacie staników do karmienia i na końcówkę ciąży dwa lata temu miałam z alles mama i są super, używałam też potem jak skończyłam karmić, obecnie też zamówiłam trzy

wklej linki do koszul
mam zostawione ale marnie wyglądają i chyba dokupię
takie kupiłam:

http://allegro.pl/show_item.php?item=5036827772

http://allegro.pl/show_item.php?item=5059754871

Strzałka śliczny sweterek i zakupy, Myko ciuszki z lumpka jak nowe widzę

Zamówienie z Nexta przyszło, wklejam jeszcze rzeczy, które z mężem kupiliśmy jak był i oznajmiam,że ciuszków już więcej nie kupuję na razie :p

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:06   #1188
Izuniaa89
Zakorzenienie

Monisia dzień/noc nie zdadza Ci egzaminu. Jezeli zalezy Ci na pelnym zaciemnieniu polecam podszyte guma lub specjalnym tworzywem (cos ala folia) ktore dodatkowo odbija swiatlp. Najtansze nie sa ale rewelacja. Pracowałam w tym temacie
Stary 2015-02-10, 16:09   #1189
fistaszek24
Zakorzenienie

Uff zdolnośc mamy tylko teraz ten podział .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:12   #1190
Santilia
Wtajemniczenie

Maja, mamy taką siwą bluzę z szopem ze Smyka

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:12   #1191
Izuniaa89
Zakorzenienie

Fistaszek gratuluje

Ja sie zajadam truskawkami pyszunia
Stary 2015-02-10, 16:13   #1192
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
takie kupiłam:

Zamówienie z Nexta przyszło, wklejam jeszcze rzeczy, które z mężem kupiliśmy jak był i oznajmiam,że ciuszków już więcej nie kupuję na razie :p

bardzo ładne te koszule, takie normalne
a ciuszki dzieciowe prześliczne, szarości i marynarskie moje szczere love
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:13   #1193
goskie89
Rozeznanie

Cytat:
ładny-ale faktycznie drogi. A patrzyłaś minky na allegro? może będą takie tańsze? a jak zaszalejesz i weźmiesz ten masz moje rozgrzeszenie

ja miałam w sypialni- ciemny fiolet ale taką marketową i się nie sprawdziła, bo ja muszę mieć ciemno tam gdzie śpię. I po zasłonięciu na noc z dołu i tak widać było słońce. Kupiłam 100% zaciemnienia i jest extra musiałabyś mieć jakieś takie co słońce odbijają- ale one wtedy ciemnicę Ci zrobią... bo taka dzień/noc co ja miałam słońce przepuszczała normalnie
Muszę spojrzeć na allegro. Nie pomyślałam ☺

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-02-10, 16:15   #1194
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Uff zdolnośc mamy tylko teraz ten podział .
Jaki podział?

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
Maja, mamy taką siwą bluzę z szopem ze Smyka
bo na wyprzedazy były i chyba na wyjście mały będzie miał i te szare spodnie

aaa i gratuluję wizyty, już prawie kilogram

Stary 2015-02-10, 16:16   #1195
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Fistaszek gratuluje

Ja sie zajadam truskawkami pyszunia
skąd masz?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-10, 16:16   #1196
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki podział?

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

bo na wyprzedazy były i chyba na wyjście mały będzie miał i te szare spodnie

aaa i gratuluję wizyty, już prawie kilogram
Działki bo jest duża i nie chcemy dawać całej w zastaw bankowi.
Stary 2015-02-10, 16:18   #1197
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Działki bo jest duża i nie chcemy dawać całej w zastaw bankowi.
aha rozumiem..a kiedy masz 2 spotkanie? to przynajmniej powiesz ktory bank ma lepsza ofertę z ciekaowsci

Stary 2015-02-10, 16:18   #1198
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
skąd masz?
W biedronce są na promocji.
Stary 2015-02-10, 16:18   #1199
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
skąd masz?
ja tez dzisiaj jadłam..loluska w biedronce są

Stary 2015-02-10, 16:19   #1200
goskie89
Rozeznanie

Cytat:
takie kupiłam:

Śliczne te koszule. Ja muszę poszukać czegoś do porodu. Bo takich byłoby mi szkoda.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości