|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
kuwa że też nie wiedziałam... a przejeżdżałam dziś obok biedry ...
|
|
#1202 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co ja zaraz zrobię?
pojadę do biedry po truskawki
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie widzialam w biedrze. Pojechałam alr nir bylo
i kupilam w.lewiatanie
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
myko ale co z tą cholestazą, weź nie strasz
źle się czujesz, coś ci dolega czy tak "profilaktycznie" oznaczasz aminotransferazy i tak ci wyszło 1 raz ?? kciuki oby następne badania były lepsze majaa dzięki za koszule, zapisałam ![]() a ubranka piękne goskie kocyk cudny, bierz
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byłam na glukozie Powiem szczerze, że najgorsze było wypicie tego świństwa, później już luz Działo się coś ciekawego, jest sens nadrabiać, bo mi się nie chce
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Ktora z was wstawiala tu kiedys link do sukienki z guzikami ktora nadaje sie do karmienia?
|
#1208 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() trochę o kredytach i jak zwykle zakupy
|
||
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wczoraj przyjrzałam swoim plecom i się załamałam. Buźka wróciła mi całkiem do normy, ale na plecach tyle krost i blizn że masakra
Mogłybyście coś na to polecić? myszonka brawo za gluko
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Loluska u mnie też twarz lepiej, trądzik rozowaty poszedł się bujać ( ciekawe jak długo) a tu na plecach wykwit łojojo ... no cóż.
Do tego jeszcze rozpacz mnie bierze na żłobki, moja chrzesnica znooowu chora tym razem zapalenie spojówek. ..i panie odesłały do domu ... no podobno jest ofiarą epidemii... Ja nie wiem co z dzieckiem moim będzie (( w domu opiekunka odpada.... zostaje żłobek ... katastrofa. ... Z rozpaczy chyba się coli napije. .. Dzisiaj SR. ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Nadzieja. .. Tak piszesz, że Kacper ruchliwy. .a mój Synek to tak nie kopie mnie strasznie. To spokojne dziecko jest. Wiem gdzie ma nóżki to czasem stuknie, czasem przeprosty robi, a najczęściej jakieś takie kocie ruchy... jak się ją z denerwuje to kopnie a tak raczej się tylko wierci najbardziej nocą i nad ranem. No i jeszcze brzuch nie sięga do żebra, jestem wysoka. ... |
|
|
|
#1213 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja będę rodzić w szpitalnej, szkoda mi moich![]() Cytat:
Kolor taki jakiś pomarańczowy, w lecie mi dziecko wstawało razem ze słońcem o 5Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście aukcja się nie kończy, jest do wyczerpania zapasów, myslę, że w czerwcu jeszcze będą Bo kupiłabym, ale nie wiem jaki rozmiarCytat:
![]() Ola gratki za wizytę Czy tylko ja zostałam bez zbadanej glukozy jeszcze? :rolley es: W przyszłym tyg się wybieram...
|
|||||||||
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dola finansowego .
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nir wiem czemu mi sie wydawalo ze ona tańsza. ..
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
Izunia no właśnie dość droga... może przynajmniej porządna
Jak znajdziesz coś fajnego i tańszego to się pochwal
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc Nadziejka spodziewaj się niezbyt bojaźliwego, dzielnego Kacperka liżącego wszystko, a Malwinka Synka spokojnego, grzecznego i chętnie bawiącego się solo jeśli wierzyć tym innym szalonym matkom
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
scotasia
Ja idę za tydzień w środę na glukozę ![]() Więc sama nie będziesz ![]() Bolesne, przejdę się z pokoju do łazienki i już się brzuch robi twardy, a brzuch w dole i kręgosłupie boli cały czas, ale z różnym nasileniem. Jestem w kontakcie cały czas z położną. Zwiększyłam dawkę magnezu i no spy, czekamy. fistaszek
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
Mam wyniki z glukozy - na czczo 74, po 2 godz 88. Przynajmniej to jedno z głowy
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecuje
|
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
Hejoooo
Wkońcu udało mi się wejść na kompa... echhh cały dzień w biegu... Dziewczyny .... przeżyłam zawał w nocy ![]() 02:59 budzę się w nocy nagle chce mi się strasznie siQ no to lece do lazienki patrze a tu nad schodami zapalone ledy no ale rozespana bylam pomyslalam że sis byla przede mną w łazience... połozyłam się do łozka a drzwi do pokoju miałam otwarte.. patrze a tu znow same się zaświeciły i zaczely mrugać nagle się wyłączyły.. chwile potem znów to samo... normalnie mnie oblało zimnym potem a serce to miałam chyba już na języku... zapalilam lampkę i czekalam do 4 rano aż mój mąż wróci z pracy ... rano opowiadam to tacie a babcia mówi że też się obudziła i widziała to. Mój mąż śmieje się ze mnie i mowi że gdzieś pewnie robi się zwarcie
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo zakupoholiczki, w końcu udało mi się wejść i nadrobić, pół dnia gdzie jeździłam i załatwiałam
![]() póki jeszcze mogę, bo później w domu jak na smyczy przez zus ![]() za wizyty i gluko za zakupy Moja mama dziś kupiła dresik w lidlu młodemu, kombinezon i kocyk w sh ![]() i co miałam pisać ? aaa
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
haha są jaja
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinka
współczuję trądziku różowatego Moja mama się z tym męczy po tabletkach anty, masakra Ja mam nadzieję że z tymi naszymi problemami skórnymi będzie tak jak u mojej koleżanki, która przed ciążą miała cerę idealną, podkładu nigdy nie używała nawet, a w ciąży pobojowisko łącznie z szyja, dekoltem, plecami I to takie bolesne ropniaki. Centralnie po kilku godzinach od urodzenia dziecka jakby wszystko zaczęło się goić, widziałam ją tydzień po porodzie i nie miała już kompletnie NIC Cytat:
![]() Moja mała też dziś tańcuje w brzuszku Jak położyłam się żeby połozna sprawdziła serduszko to prawa strona była wypchnięta kilka cm ponad lewą Uwielbiam jak tak się przemieszcza i widzę gdzie jest
|
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
I tak Was podczytuję i stwierdzam że należę do tej grupy sikających mam - chyba dzidziuś siedzi na pęcherzu albo go jakoś bardzo uciska bo w sumie sikać mogłabym cały czas
czy to w nocy czy w dzień, zawsze parę kropelek, męczące bo teraz gdzie się nie ruszę to pierwsze moje kroki kieruję do łazienki ![]() i tak mnie strasznie w pracy wkurzyli A i jeszcze fajne zdjęcia brzuszkowe - można się zabawnie zainspirować http://joemonster.org/art/31041/Zdje...rodzin_dziecka
Tymek Edytowane przez jagodowa07 Czas edycji: 2015-02-10 o 17:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

i kupilam w.lewiatanie
źle się czujesz, coś ci dolega czy tak "profilaktycznie" oznaczasz aminotransferazy i tak ci wyszło 1 raz ?? 

Kolor taki jakiś pomarańczowy, w lecie mi dziecko wstawało razem ze słońcem o 5
przeżyłam zawał w nocy 
normalnie mnie oblało zimnym potem a serce to miałam chyba już na języku... zapalilam lampkę i czekalam do 4 rano aż mój mąż wróci z pracy ... rano opowiadam to tacie a babcia mówi że też się obudziła i widziała to. Mój mąż śmieje się ze mnie i mowi że gdzieś pewnie robi się zwarcie

czy to w nocy czy w dzień, zawsze parę kropelek, męczące bo teraz gdzie się nie ruszę to pierwsze moje kroki kieruję do łazienki