|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28
Cytat:
Może pływanie + polecany tu kilka stron temu balsam z eveline coś zdzialaja? wysłane z telefonu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedzi, że Invisibobble na bolące włosy. Cóż, będę musiała spróbować. Ale jakoś nie sądzę żeby to dużo dało, skoro boli mnie zawsze jakakolwiek wymuszona zmiana ich położenia. Spróbuję, już długo się do tych sprężynek przymierzam, ze 2 razy nawet prawie kupiłam :-D. Ale zawsze dzielnie odkładałam ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
Uprawiam. Chodzę na crossfit + joga wpada od czasu do czasu.
![]() |
#3844 |
Przyczajenie
|
Chyba mogę się podpiąć, bo chcę wiedzieć, a nie wiem kto mi pomoże
![]() Kupiłam pierwszy raz poodkład Revlona Colorstay w Hebe, pasował, stwierdziłąm, że ceny na allegro są o wiele niższe więc po co przepłacać. Butelka przyszła, ale wydaje mi się, ze to nie jest to samo ![]() Nie zastyga tak fajnie na twarzy, kolor jakby nie ten...Czy możliwe, że kupiłam podróbkę? I jeśli tak to czy jest jakiś uczciwy sprzedawca, u którego można kupić oryginał? Może ktoś coś wie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zakorzenienie
|
Muszę czegoś poszukać wśród naturalnych balsamów (bo ja tylko naturalne używam).
![]() |
#3847 |
Konto usunięte
|
Szkoda, że nie smarowałaś zawczasu... Chociaż wydaje mi się, że jeśli masz takie geny to żadne smarowanie nie pomoże.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3848 |
Naczelny Hipster
|
Piosenki szukam
![]() Napisałam już na wątku do szukania piosenek, ale wolę tu też zapytać, bo może ktoś skojarzy. Dzisiaj w New Yorkerze leciała piosenka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Znalazlam, Flo Rida GDFR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
Kuchennej pomocy potrzebuję.
Chce zrobić sos do makaronu. Niby łatwe, tylko że potrzebuję niedużą porcję - na jedną osobę, na upartego dwie, wtedy będzie na dwa dni. Przez co składniki odpadają takie których potrzebuję tylko trochę, a nie będe miała potem jak zuzyć, typu śmietana. No i generalnie nie chce nic dokupywać, więc to co mam w lodówce musi wystarczyć. Na pewno mam łososia wędzonego, serek almette z ziołami, ricottę, słoiczek pomidorów suszonych. Powinnam mieć koncentrat/przecier pomidorowy i jakąś kiełbasę, mam też ser żółty. Jakieś pomysły co z czym połączyć, w jakich ilościach?
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Wtajemniczenie
|
czy istnieje sposób aby zgłosic gdzieś na fb osobe ktora notorycznie wysyła w prywatnych wiadomościach reklamę swojego sklepu ?
wiem że moge ją zablokować ale czy mozna całkiem JĄ ZABLOKOWAC , jej konto ?
![]() |
#3852 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ilości na oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Rozeznanie
|
Ile wydam na zestaw dla 3 osób sushi ? w dużym mieście, mniej więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Konto usunięte
|
Pisałam parę stron temu o wrednych reklamach, które opanowały mój komputer.
Otóż ściągnęłam Malwarebytes, program znalazł to dziadostwo i chciał ponownie uruchomić komputer. Ja w danej chwili nie chciałam i myślałam, że najpóźniej po ponownym włączeniu kompa to się skończy. No ale wirusy zostały, w programie kazałam je usunąć, nic z tego. Robię kolejne skany i program ich nie widzi. Więc odinstalowałam program, ściągnęłam na nowo... Program nie widzi tego badziewia. Ja nawet zgłosiłam problem na stronie w AdBlock Plus i tak jakby widzę adresy tego syfu. Nie wiem mimo to jak to zwalczyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Naczelny Hipster
|
Wiadomości zgłosić jako spam, a osobę zablokować z jej profilu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Przyczajenie
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;5019059 7]Pisałam parę stron temu o wrednych reklamach, które opanowały mój komputer.
Otóż ściągnęłam Malwarebytes, program znalazł to dziadostwo i chciał ponownie uruchomić komputer. Ja w danej chwili nie chciałam i myślałam, że najpóźniej po ponownym włączeniu kompa to się skończy. No ale wirusy zostały, w programie kazałam je usunąć, nic z tego. Robię kolejne skany i program ich nie widzi. Więc odinstalowałam program, ściągnęłam na nowo... Program nie widzi tego badziewia. Ja nawet zgłosiłam problem na stronie w AdBlock Plus i tak jakby widzę adresy tego syfu. Nie wiem mimo to jak to zwalczyć. ![]() pobierz AdwCleaner. pomoze ![]() http://www.dobreprogramy.pl/AdwClean...ows,38865.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zadomowienie
|
W jakich sklepach najlepiej szukać portfela dla młodego faceta? Niekoniecznie musi być elegancki, skórzany, ale wolałabym porządniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu zmienili troszkę formue tego podkładu. Może za pierwszym razem kupiłaś starą wersję, a teraz nowa? Ja ostatnio kupiłam w rossmanie i ta wersja "nowa" mi nie pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Naczelny Hipster
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;5019059 7]Pisałam parę stron temu o wrednych reklamach, które opanowały mój komputer.
Otóż ściągnęłam Malwarebytes, program znalazł to dziadostwo i chciał ponownie uruchomić komputer. Ja w danej chwili nie chciałam i myślałam, że najpóźniej po ponownym włączeniu kompa to się skończy. No ale wirusy zostały, w programie kazałam je usunąć, nic z tego. Robię kolejne skany i program ich nie widzi. Więc odinstalowałam program, ściągnęłam na nowo... Program nie widzi tego badziewia. Ja nawet zgłosiłam problem na stronie w AdBlock Plus i tak jakby widzę adresy tego syfu. Nie wiem mimo to jak to zwalczyć. ![]() AdwCleaner ma niestety brzydki zwyczaj wywalać również potrzebne pliki programów, mi kilka programów się posypało po tym jak nim przeskanowałam. Niemniej na sytuację tragiczną, polecam. Czy w Malwarebytes nie masz tych plików w kwarantannie? Nigdzie ich nie ma? Avasta ściągnij i ustaw skanowanie przy rozruchu systemu (skanowanie-> skanowanie podczas uruchamiania ->uruchom i uruchom ponownie komputer) - wtedy wykrywa ci wszystko totalnie zanim zdąży się schować ![]() Poza tym część z nich być może będziesz musiała usunąć ręcznie - jeśli to jakieś śmieciowe toolbary czy wyszukiwarki, których nie da się usunąć z poziomu przeglądarki - wrzuć nazwę w google i powinno być napisane jak się dziadostwa pozbyć. Trzymam kciuki, mi kiedyś się zachciało ściągnąć Assassina z torrentów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Właśnie miałam te pliki w kwarantannie, więc je usunęłam (jakiejś innej opcji unieszkodiwienia nie widziałam, cały czas mi te reklamy wyskakiwały, choć to coś było w kwarantannie). Efektów brak, a program już ich nie widział. Ściągnęłam Avirę ostatnio i chyba jest ok - miałam Avast i właśnie wpuścił mi to dziadostwo do kompa. Mi się zachciało programu do zrzucania filmów z DVD na kompa (chciałam sobie obejrzeć na TV, a do tego muszę mieć film na pendrive, bo kabla nie mam). No i nie dość, że z programu nie skorzystałam, to te ciekawostki miałam... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli uprawiasz sport to zainwestuj w dobry biustonosz sportowy, który utrzyma biust tam gdzie powinien i ochroni go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Wtajemniczenie
|
dziekuję
![]() ![]() ![]() w biedronce obecnie promocja, zestaw 7,99 ![]()
![]() |
#3864 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Przy wiadomosci w prawym rogu powinno byc chyba 'dzialania' czy jakos tak i to wybierasz i tam powinna byc opcja 'zglos'. Nie powiem ci dokladnie, bo juz w lozku jestem a na telefonie to inaczej wyglada. A blokowanie - wchodzisz na profil, najezdzasz na to gdzie jest zaznaczone ze osoba jest w znajomych i tam powinno byc zablokuj. Albo obok jakies trzy kropki czy opcje do rozwiniecia. W kazdym razie cos w tej linii co imie i nazwisko. Sorry ze tak chaotycznie pisze ale pdzysypiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
Zara
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.