|
|
#3091 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LV
Coś a'la salami, pikantne lub nie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3092 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Piers do przodu
|
Pysznościowe
uwielbiam obie wersje
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Ja np nigdy langosza nie jadłam
![]() Ewuś - dzięki za polecenie Sakana w Kato. Patrzę właśnie na menu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-10 o 17:14 |
|
|
|
#3095 |
|
BAN stały
|
Ja też nie, ale czy coś ze smażonego na tłuszczu ciasta i żółtego sera może być złe?
Niby w domu też można zrobić, ale mnie zawsze przeraża wszelkie smażenie na głębokim oleju
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Mam info od Margot ( nie może wejść z fona na Wizaż), że w Douglasie w szalasie jest the Balm
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to inni skorzystają ![]() Być może jakimś cudem będzie w Katowickim? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-10 o 18:14 |
|
|
|
|
#3098 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() pierwsze a co to jest to drugie?Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3099 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No ja też przed wyjazdem nigdy
Smakuje jak taki racuch, ale wersja niesłodka i bardziej lekka niż pączek.To nasz zbiorowy zakup na festiwalu mangalicy- gliniane świnki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz, że jak jadłam tego swojego rulona i mi się końce rozleciały to o tym samym pomyślałam, że kapitalna sałatka |
|
|
|
|
#3101 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczylo do Covent Garden, bo zaczelam od odwiedzenia Madonny na Notting Hill i zboczylam na Portobello.
Poza tym zaatakowaly mnie wiewiory w parku ![]() Potem weszlam do dwoch galerii i telefon zaczal zdychac, a wzielam ze soba zla przejsciowke ![]() Ale ze skasowalo mnie tylko £4.30 za przejazdy, to jutro atakuje trase od drugiej strony ![]() Cytat:
Z nadzieniem serowo-ziemniaczanym smakuja ja polaczenoe pizzy z pierogiem ruskim i smazone na suchej patelni
|
|
#3103 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do tej pory kojarzyłem tylko to w kształcie łódki, zapiekane z serem i jajem w piecu, ale Twoja rekomendacja pt. pizza + ruskie jest chyba jeszcze bardziej kusząca Tak w ogóle to wybrałbym się do jakiejś knajpy z kuchnią gruzińską |
||
|
|
|
#3104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://www.allaboutsushiguide.com/chirashi-sushi.html |
||
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Snad suchej chałki jedynej słodyczy mojej
![]() Win Jak dobrze że mi żołądek nawala ... Nie robią na mnie wrażenia zdjęcia jadła ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() 2 Pamiętaj garnier avocado
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-10 o 19:58 |
|
|
|
|
#3106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chce mi się zupy Flo z cieciorką
![]() Buuuuuuuuuuu ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Tylko nie wiem, na co, ale pewnie da się wymyślić ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Idę czytać. A rano zjem ogromną michę jaglanki
|
|
|
#3107 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja za pierwszym razem dobrze trafiłam i później było raz lepiej raz gorzej, ale zawsze wiedziałam ze jak kijowe to dlatego ze tam akurat nie potrafią zrobić, a nie dlatego że sushi zawsze jest kijowe ja jadłam tylko an Węgrzech, żeby zachować tradycję ![]() ale to nie mój stajl jedzeniowy Cytat:
|
||
|
|
|
#3108 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na YT jest nagranie z koncertu? Bo mógł poczynić postępy A kogo lubisz w Chopinie? Chętnie posłucham - to pewnie Zimmerman też Ci nie odpowiada. Dla mnie nawet czasem daje jak u cioci na imieninach ![]() Cytat:
Cytat:
Przecież my się tu naprawdę nie znamy - a jeszcze dodatkowo słowo pisane zawsze może kłamać. Nie ma intonacji itd. Dla mnie nie ma sprawy - zresztą to było bardzo osobiste ukłucie, subiektywne ("bliżej dołka jak kołka" )Win! Jak możesz? Takie rzeczy pokazywać ![]() Bez uprzedzenia, jak ja teraz psać pójdę bez kolacji??? "psać" ha ha ha - właśnie mam iść z psem, a spać mi się chce) Oesuuuu jak ja pachnę! Olejkiem z Sense od Dubai
|
|
#3110 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad kawy |
|
|
|
|
#3112 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3114 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jutro tłusty czwartek, trzeba coś upiec
Zrobię mini pączki, faworki będą kupne ![]() Słońce świeci, ale mam brudne okna
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mialo byc sushi... i paczki
|
#3116 |
|
Nindżopesz
|
Ja nie mam w planie kulinarnym miejsca na pączki, będą tatary i kurczaki bo się termin ważności kończy
|
|
|
|
#3117 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja to http://www.mojewypieki.com/przepis/pets-de-nonnes lub to http://www.mojewypieki.com/przepis/p...omogenizowanym Nie mogę się zdecydować ![]() Głosujcie
|
|
|
|
#3118 |
|
Nindżopesz
|
Acha, ad kupnego sushi to tylko raz mi nie smakowało - glony ciągnące, sałata starawa, wszystko ściśnięte na chama w małym pudełku. Ale to był chyba Sylwester i najwyraźniej robili już na odwal. W pozostałych przypadkach niezależnie od lokalu mi smakowało i w ogóle smakowało podobnie. Za to różnicę przyuważam w imbirze, czasami jest wysuszony, jakby stary.
|
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam wątek, ponownie zazdraszczam lokalizacji!!!!
Twoje opisy w wątku niezwykle mnie zaintrygowały. Cytat:
![]() To muszę kupić dla babci jakieś dobre jakościowo, bo ten masowy chłam mnie odstręcza. Ona nie ma w okolicy dobrych pączków, a jest słodziarą i non stop mówi o tym jak jej sie marzy prawdziwy taki pączek jak keidyś były a nie te mrożonki ze sklepu co po tygodniu wyglądają tak samo
|
|
|
|
|
#3120 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

uwielbiam obie wersje