|
|
#1321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Tien masakra, dobrze, że nic Wam się nie stało!
Dobrze wiedzieć z tym minky, to może i ja się skuszę
|
|
|
|
#1322 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie też ((( mój Tż chory. ...o ja biedna Zrobiłam syrop z cebuli cytryny imbiru i miodu. ..... mój Synek będzie miał nieprzyjemny smak wód plodowch ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
ehhh Biedaku. To ha mam taki pomysł, że skoro zwrocilas to znaczy że Twój organizm nigdy nie będzie się zmagał z takimi porcjami cukru. ..więc badanie go pod tym kątem jest jak badanie mnie jako przydatności do lotów w kosmos.... Ufff |
||
|
|
|
#1323 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Wiecie sorry, że takie smutne klimaty wprowadzam od wczoraj, ale cały czas tez mam schizę, że ta moja dzidzia się owinie pępowiną albo coś...
|
||
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio w ogóle się budze ciągle w pozycji na wznak...
|
|
#1325 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
szczęście w nieszczęściu że wózek na Ciebie nie poleciał!kurde, chciałam odespać, to TŻ mnie obudził bo zagubił telefon służbowy dzisiaj zadanie bojowe, muszę zrobić stos faworków także będzie co robić![]() Nadzieja, miałaś po prostu kiepski dzień;P Trzeba było rzucić w pi.du te zakupy i odpoczywać cały dzień Ewidentnie wszystkie znaki na niebie i ziemi nie chciały, żebyś wydawała pieniądze
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
Hej u nas rozdają kajeciki. Zdecydowanie weź sobie jakiś zeszyt. Nawet jakby nikt nic nie pisał to się nie przejmuj. Mnie czasem rodzą się w głowie pomysły na poród i dalsze więc lepiej pisać.
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż też mi mówi, że jestem atrakcyjna i w ogóle. Ale to we mnie jest blokada. Poza tym teraz to nawet nie możemy ![]() A w Walentynki będę sama...
|
|
#1328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i mówił że bardzo dobrze.
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zostałam już bez Tż, co prawda na dwa dni ale jest mi bardzo dziwnie ![]() Pisałyście o seksach... No ja sama się zastanawiam czy na tym etapie można, ale w zasadzie nie zauważyłam nic niepokojącego. Tż się podobam, ale podobnie jak część z was ja sama nie czuje się do końca atrakcyjnie. Nie na tyle aby się nie kochać, ale jakies głupie myśli się zdarzają Poza tym Majka uwielbia kopać w trakcie co baaaardzo mnie rozprasza ![]() maartussss za wizytę! ![]() moniisia kciuki za gluko! hanka ja zwróciłam i było nie ważne, moja gin nie kazała mi powtarzać, mierzyłam cukier glukometrem sama w domu. Cytat:
![]() TienShan dobrze że nic się wam nie stało!
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to Młoda mi dzisiaj taki cyrk rano odstawiła, ze żałuje, że jej nie nagrałam. Malwinka mój gin jak robi usg, jak zacznie walić głowicą w brzuch to masakra, byleby mu się okręciła.
|
|
#1331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz jeszcze zaczynają pojawiać mi się na nich rozstępy najgorsze jest to, że pewnie do lata nie dojdę do siebie.. będę chyba w długich spodniach całe lato chodzić no ale.. będzie Młody to jest ważniejsze..będę musiała znaleźć jakąś sukienkę na wesele na lipiec.. ostatnio coś tam przeglądałam i nic mi się nie podoba... ta na guziczki, którą wrzucałyście.. w sumie ładna jest a widziałyście może coś z dekoltem w V ? tylko na jakichś ramiączkach..
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszałam o nim wiele dobrego. Ja na szczęście, odpukać, rozstępów nie mam. Robią mi się tylko w pachwinach... Za to cellulit... jakiś obłęd. Po ciąży ostry trening (mam nadzieje, że się zmotywuje) i smarowanko.
|
|
#1333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weron, Baset nie smutać i nie wymyślać, grunt to pozytywne myślenie!!! Baset ja też się budzę na wznak, nawet czasem mnie mąż w nocy budzi i każe mi się kłaść na boku
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje rozstępy też są bardziej w okolicach pachwin, nie widać ich normalnie.. ale jak się smaruję to je widzę i to wystarczy ![]() a z cellulitem niestety mam problem, od kiedy przytyłam... jeszcze przed ciążą..
|
|
#1335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potem jako nastolatki się zaczyna, potem ciąża. . To zostaje jak blizna. ... moja przyjaciółka tak ma. Jestescie piękne, kolorowe uśmiechnięte nieważne w jakim rozmiarze. |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to jak byłam dzieckiem. A od kilku lat mi mówi regularnie, że jestem gruba. W liceum przy 172 cm wzrostu wazylam 42 kg. Przed ciążą ważyłam 55-56kg. Ale ona swoje... ![]() goskie Mi też ![]() A mąż na plecach moich zauważył, że mam mnóstwo popękanych naczynek -.- Uroda po tatusiu...
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-02-11 o 10:40 |
|
|
|
|
#1338 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że Twój podaje oba i Ci mówi o wszystkich wynikach Jak masz takie obawy przed ta glukozą, to może rzeczywiści nie odkładaj tego na ostatnią chwilę? Choć ja akurat zniosłam dobrze, i nie ma się czego bać. Ale jak już pisałam - jestem bardzo zaprawiona ze słodyczami Cytat:
![]() Cytat:
kolejny unik
|
||||||
|
|
|
#1339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1340 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Widze że nie tylko ja mam problemy by sie zaakceptować. Jeszcze my wywaliło kolejjne rozstępy i mnie wszytko dobija. |
|
|
|
#1341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz rozumiesz
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja uwielbiam swój brzuszek, mój tż mówi na niego "księżyc w pełni"
i tez mu sie podobam, piersi mi ładnie urosły ale ostatnio powiedzial ze nie ma ochoty na zbliżenia bo nie chce sie pchać tam gdzie już ktos jest wiec kochamy sie rzadko, ale w sumie ja przez cala ciążę nie mam jakoś większej ochoty więc dajemy rade
|
#1343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
20kg więcej od Ciebie... i nie widziałam problemu, ani ja, ani Tż. Na szczęście przed maturą trochę schudłam, ale generalnie oscylacja w granicy 57-60kg to moje klimaty. i się uważam za laskę! Mój kompleks to rozstępy. Brzucha nigdy nie miałam płaskiego, więc nie wiem jak to jest, to się nie martwię Baset, chroń Małą przed dogadywaniem Mamy, bo szkoda dziecka! już pomijam kolejne zakompleksione pokolenie... ale Babcie też potrafią czasem dogadać, oj potrafią. A to będzie Twoja Maluda |
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
A mi, że tak powiem, ręcznie mierzy.
Kurcze, znów mi się to dzieje... dobrze, że dzisiaj idę do lekarza...
|
#1345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) noni uważam że jest super! !!! a co do Mamy. .. to tak nie powinno być. .. naszym córkom tak nie mówimy !!!! To beznadziejny krąg.... A najlepszy to mój gin jest. ..Pani to w ciąży. .? Tak szczupła pani. Zawsze tak zaczyna. I jak go tu nie uwielbiac hahaha
|
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U TŻ w rodzinie też jest taka nagonka na wygląd. Głównie przez szwagierkę, bo ona pływaczka synchroniczna, mistrzyni Polski... Więc stawiaja, glównie, na płaskie brzuchy... -.- Stąd mój kompleks. A TŻ uważa, że mam ładny ![]() Jeej, ale mi Marianka wariuje w brzuchu. ![]() Malwinka Mnie gin chwali, że tak ładnie tyje, że nie widać po mnie samej, tylko, że brzuszek idzie
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-02-11 o 10:58 |
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Juz pal sześć te zakupy... Wisienką na torcie był wczoraj koszmarny ból żołądka Nie wiem czy mi coś zaszkodziło, czy co... Ale było mi mdło, niedobrze, bolało... Do 3.30 a potem padłam ze zmęczenia...
|
#1348 | |||
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co chodzi z tym wizażem ciągle mi się wiesza:/
ruskaa a przepis na pączki to gdzie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzisiaj kupuję chyba oczyszczacz i filtr powietrza z nawilżaniem.
Te badziewa co dmuchaja parke ...gowno dają. .. Co rano w sezonie boli mnie gardło. Niby kaloryfery zakręcone. Ręczniki, i nic. Mąż alergik- dość. Będę mieć SPA w domu. MB Pieniężna była. |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
A wy znowu o wadze... Ja juz nawet nie chce wiedzieć jak jest z moja wagą... Mam pierwsze rozstępy i celulit na nogach wiec w
Gratuluję dziewczyny kolejnych tygodni ciąży Jeśli są wizyty to kciuki za wizyty!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

((( mój Tż chory. ...o ja biedna 

szczęście w nieszczęściu że wózek na Ciebie nie poleciał!

Poza tym Majka uwielbia kopać w trakcie co baaaardzo mnie rozprasza
za wizytę!