Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-11, 09:59   #1321
scotasia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6

Tien masakra, dobrze, że nic Wam się nie stało!
Dobrze wiedzieć z tym minky, to może i ja się skuszę

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:06   #1322
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Hej
Nadzieja współczuję akcji z lozeczkiem. ..
Mnie dzisiaj gardlo boli:/

mnie też ((( mój Tż chory. ...o ja biedna
Zrobiłam syrop z cebuli cytryny imbiru i miodu. ..... mój Synek będzie miał nieprzyjemny smak wód plodowch

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Wypiłam i siedzę. Tragedia.
Nadzieja, napisz do nich, powinni pomoc.

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Właśnie wszystko zwróciłam :-( czy to badanie dalej będzie ważne? Nie chce robić tego trzeci raz! Nie wytrzymam tej męczarni :-(

ehhh Biedaku. To ha mam taki pomysł, że skoro zwrocilas to znaczy że Twój organizm nigdy nie będzie się zmagał z takimi porcjami cukru. ..więc badanie go pod tym kątem jest jak badanie mnie jako przydatności do lotów w kosmos.... Ufff
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:11   #1323
weron1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Fuck :/ Pogadaj z lekarzem czy możesz sama sobie w domu mierzyć poziom cukru przez tydzień, tak jakbyś miała cukrzycę, w ten sposób chyba też można stwierdzić czy dobrze się toleruje glukozę?

Chyba je powaliło

Byłam z synkiem w sklepie i poślizgnęłam się na chodniku, wózek poleciał na mnie i nie umiałam utrzymać równowagi, na szczęście upadłam tylko na kolano i wózek nie przewrócił się ale masakra, jak się wystraszyłam
oj biedna- dobrze, że nic się nie stało

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

Weron mam do Ciebie jeszcze pytanie... Czy jak lekarz mierzy Ci szyjkę to podaje taki wymiar w teście dynamicznym?? Czy tylko u mnie takie określenie dziwne pada?
Mój lekarz podaje mi tylko wymiar, ale nie mówi czy to z testu dynamicznego czy z jakiego...Wczoraj mierzył szyjkę dwa razy, ale nie wiem czy te pomiary czymś się różniły.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Wiecie sorry, że takie smutne klimaty wprowadzam od wczoraj, ale cały czas tez mam schizę, że ta moja dzidzia się owinie pępowiną albo coś...
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:13   #1324
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
oj biedna- dobrze, że nic się nie stało

Mój lekarz podaje mi tylko wymiar, ale nie mówi czy to z testu dynamicznego czy z jakiego...Wczoraj mierzył szyjkę dwa razy, ale nie wiem czy te pomiary czymś się różniły.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Wiecie sorry, że takie smutne klimaty wprowadzam od wczoraj, ale cały czas tez mam schizę, że ta moja dzidzia się owinie pępowiną albo coś...
Ja mam taką schizę, że nieważne w jakiej pozycji leże, że ją gdzieś uciskam i się nie dotlenia
Ostatnio w ogóle się budze ciągle w pozycji na wznak...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:14   #1325
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Ja to zazdroszczę tym co się seksują... ja nie umiem w ciąży. Nie to, że nie mogę albo mi coś źle, ale po prostu nie akceptuję swojego ciała. Masakra. Jak popatrzę na siebie w lutrze z tym brzuchem to w ogóle nie mogę połączyć tego z jakimkolwiek seksem. Mój mąż uważa, ze jestem seksowna, ale ja to w ogóle. Po prostu w mojej głowie jestem teraz bardziej nienadająca się do seksu niż jakbym miała 70 lat. Szczerze mówiąc to przeszkadza mi to i chciałabym to zmienić, ale nie wiem jak...
ja się czuję tak samo.. nie potrafię patrzeć na siebie w lustrze nago... TŻ się zachwyca, mówi, ze poza brzuchem nie przytyłam.. ale jednak nie potrafię się zaakceptować. a w sobotę walentynki, trzeba się przemóc

Cytat:
Wypiłam i siedzę. Tragedia.
Nadzieja, napisz do nich, powinni pomoc.

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Właśnie wszystko zwróciłam :-( czy to badanie dalej będzie ważne? Nie chce robić tego trzeci raz! Nie wytrzymam tej męczarni :-(
ojej... Kurde i jeszcze te pielęgniarki, bardzo miłe z resztą

Cytat:
Fuck :/ Pogadaj z lekarzem czy możesz sama sobie w domu mierzyć poziom cukru przez tydzień, tak jakbyś miała cukrzycę, w ten sposób chyba też można stwierdzić czy dobrze się toleruje glukozę?

Chyba je powaliło

Byłam z synkiem w sklepie i poślizgnęłam się na chodniku, wózek poleciał na mnie i nie umiałam utrzymać równowagi, na szczęście upadłam tylko na kolano i wózek nie przewrócił się ale masakra, jak się wystraszyłam
szczęście w nieszczęściu że wózek na Ciebie nie poleciał!

kurde, chciałam odespać, to TŻ mnie obudził bo zagubił telefon służbowy i trzeba było już się podnieść..
dzisiaj zadanie bojowe, muszę zrobić stos faworków także będzie co robić

Nadzieja, miałaś po prostu kiepski dzień;P Trzeba było rzucić w pi.du te zakupy i odpoczywać cały dzień Ewidentnie wszystkie znaki na niebie i ziemi nie chciały, żebyś wydawała pieniądze

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:16   #1326
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość

My dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia. Głupie pytanie.
Czy ja muszę coś zabrać np. zeszyt? Robi się tam jakieś notatki? W końcu to szkoła.
Hej u nas rozdają kajeciki. Zdecydowanie weź sobie jakiś zeszyt. Nawet jakby nikt nic nie pisał to się nie przejmuj. Mnie czasem rodzą się w głowie pomysły na poród i dalsze więc lepiej pisać.
Stary 2015-02-11, 10:18   #1327
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
ja się czuję tak samo.. nie potrafię patrzeć na siebie w lustrze nago... TŻ się zachwyca, mówi, ze poza brzuchem nie przytyłam.. ale jednak nie potrafię się zaakceptować. a w sobotę walentynki, trzeba się przemóc
Ja też się nie akceptuje. Mimo, że nie przytyłam wiele, to ten brzuch powoduje, że mam blokadę (zawszę miałam schizę na punkcie brzucha).
Mój mąż też mi mówi, że jestem atrakcyjna i w ogóle. Ale to we mnie jest blokada.
Poza tym teraz to nawet nie możemy

A w Walentynki będę sama...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-02-11, 10:22   #1328
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Ja mam taką schizę, że nieważne w jakiej pozycji leże, że ją gdzieś uciskam i się nie dotlenia
Ostatnio w ogóle się budze ciągle w pozycji na wznak...
mnie tłumaczył to tak: po mocnym docisnięciu głowicą jest tyle i tyle, a na luzie tyle i tyle. Więc na luzie 5cm było i mówił że bardzo dobrze.
Stary 2015-02-11, 10:23   #1329
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Zostałam już bez Tż, co prawda na dwa dni ale jest mi bardzo dziwnie

Pisałyście o seksach... No ja sama się zastanawiam czy na tym etapie można, ale w zasadzie nie zauważyłam nic niepokojącego. Tż się podobam, ale podobnie jak część z was ja sama nie czuje się do końca atrakcyjnie. Nie na tyle aby się nie kochać, ale jakies głupie myśli się zdarzają Poza tym Majka uwielbia kopać w trakcie co baaaardzo mnie rozprasza

maartussss
za wizytę!

moniisia
kciuki za gluko!

hanka
ja zwróciłam i było nie ważne, moja gin nie kazała mi powtarzać, mierzyłam cukier glukometrem sama w domu.

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość

My dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia. Głupie pytanie.
Czy ja muszę coś zabrać np. zeszyt? Robi się tam jakieś notatki? W końcu to szkoła.
A ja od tygodnia dzwonię żeby się zapisać i nikt nie odbiera

TienShan
dobrze że nic się wam nie stało!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:25   #1330
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez Malwinka 123 Pokaż wiadomość
mnie tłumaczył to tak: po mocnym docisnięciu głowicą jest tyle i tyle, a na luzie tyle i tyle. Więc na luzie 5cm było i mówił że bardzo dobrze.
Nie czaje... tępa dzisiaj jestem.

W ogóle to Młoda mi dzisiaj taki cyrk rano odstawiła, ze żałuje, że jej nie nagrałam.

Malwinka mój gin jak robi usg, jak zacznie walić głowicą w brzuch to masakra, byleby mu się okręciła.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-02-11, 10:25   #1331
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też się nie akceptuje. Mimo, że nie przytyłam wiele, to ten brzuch powoduje, że mam blokadę (zawszę miałam schizę na punkcie brzucha).
Mój mąż też mi mówi, że jestem atrakcyjna i w ogóle. Ale to we mnie jest blokada.

Ty na punkcie brzucha, a ja dla odmiany na punkcie ud
teraz jeszcze zaczynają pojawiać mi się na nich rozstępy
najgorsze jest to, że pewnie do lata nie dojdę do siebie.. będę chyba w długich spodniach całe lato chodzić

no ale.. będzie Młody to jest ważniejsze..

będę musiała znaleźć jakąś sukienkę na wesele na lipiec.. ostatnio coś tam przeglądałam i nic mi się nie podoba... ta na guziczki, którą wrzucałyście.. w sumie ładna jest a widziałyście może coś z dekoltem w V ? tylko na jakichś ramiączkach..

M

Stary 2015-02-11, 10:29   #1332
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Ty na punkcie brzucha, a ja dla odmiany na punkcie ud
teraz jeszcze zaczynają pojawiać mi się na nich rozstępy
najgorsze jest to, że pewnie do lata nie dojdę do siebie.. będę chyba w długich spodniach całe lato chodzić

no ale.. będzie Młody to jest ważniejsze..

będę musiała znaleźć jakąś sukienkę na wesele na lipiec.. ostatnio coś tam przeglądałam i nic mi się nie podoba... ta na guziczki, którą wrzucałyście.. w sumie ładna jest a widziałyście może coś z dekoltem w V ? tylko na jakichś ramiączkach..
Spróbuj po ciąży olejek Bio Oil.
Słyszałam o nim wiele dobrego.

Ja na szczęście, odpukać, rozstępów nie mam.
Robią mi się tylko w pachwinach...
Za to cellulit... jakiś obłęd.
Po ciąży ostry trening (mam nadzieje, że się zmotywuje) i smarowanko.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-02-11, 10:30   #1333
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
O właśnie, ten pomiar z uciskiem to właśnie w tym teście dynamicznym

Weron, Baset
nie smutać i nie wymyślać, grunt to pozytywne myślenie!!!

Baset ja też się budzę na wznak, nawet czasem mnie mąż w nocy budzi i każe mi się kłaść na boku

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:31   #1334
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:

trzeba będzie coś zakupić.
moje rozstępy też są bardziej w okolicach pachwin, nie widać ich normalnie.. ale jak się smaruję to je widzę i to wystarczy

a z cellulitem niestety mam problem, od kiedy przytyłam... jeszcze przed ciążą..

M

Stary 2015-02-11, 10:33   #1335
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:

o kurcze. ...Dziewczyny takie problemy tkwią głęboko. ..może gdzieś w dzieciństwie jak słyszymy, że matka siebie nie dokonca akceptuje .... że się odchudza. .. apeluję do matek Dziewczynek STOP KOMPLEKSOM wyrazanym przy corkach one to słyszą nawet jak nam się wydaje że my tylko w żartach...
Potem jako nastolatki się zaczyna, potem ciąża. .
To zostaje jak blizna. ... moja przyjaciółka tak ma.
Jestescie piękne, kolorowe uśmiechnięte nieważne w jakim rozmiarze.
Stary 2015-02-11, 10:38   #1336
goskie89
Rozeznanie

Cytat:

Mi niestety pojawiają się żylaki i totalnie się załamałam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
goskie89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:39   #1337
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
o kurcze. ...Dziewczyny takie problemy tkwią głęboko. ..może gdzieś w dzieciństwie jak słyszymy, że matka siebie nie dokonca akceptuje .... że się odchudza. .. apeluję do matek Dziewczynek STOP KOMPLEKSOM wyrazanym przy corkach one to słyszą nawet jak nam się wydaje że my tylko w żartach...
Potem jako nastolatki się zaczyna, potem ciąża. .
To zostaje jak blizna. ... moja przyjaciółka tak ma.
Jestescie piękne, kolorowe uśmiechnięte nieważne w jakim rozmiarze.
Mi mama ciągle powtarzała, żebym nie była taka jak ona, w sensie gruba.
Ale to jak byłam dzieckiem.
A od kilku lat mi mówi regularnie, że jestem gruba.

W liceum przy 172 cm wzrostu wazylam 42 kg.
Przed ciążą ważyłam 55-56kg.
Ale ona swoje...

goskie
Mi też
A mąż na plecach moich zauważył, że mam mnóstwo popękanych naczynek -.-
Uroda po tatusiu...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24

Edytowane przez Baset
Czas edycji: 2015-02-11 o 10:40
Stary 2015-02-11, 10:43   #1338
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Hej witam się w 27 tygodniu! jeszcze tydzień i będzie trzeci trymestr
Cytat:
Napisane przez goskie89 Pokaż wiadomość
To idziemy łeb w łeb ☺ Ja też 9 kg. W sumie na początku ciąży najwięcej przytyłam jak leżałam w gipsie a teraz od początku grudnia to.pół kilo

Goskie, w jakim gipsie? Złamałaś sobie coś w ciąży?

Cytat:
Wiecie co, wkurzyłam się. Mówię, że wszystko zwróciłam i ze przyjadę innym razem. A ona mi, że to lekarz zdecyduje czy badanie jest nieważne i mam czekać.!
Bidulka może też nie będzie chciał powtarzać, mimo, że nieważne? może zadzwoń do niego i zaproponuj to z mierzeniem glukozy w domu jak Tien mówi albo coś?
Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Ja tez 9kg na razie! Ale liczę ze będzie max 12, moja mama miała ze mną 12kg na plusie, a lekarz myślał ze 60 nie przekrocze... To go ostatnio zdziwiłam

Siedzę na glukozie... Ochyda, jeszcze mi się odbija.. Zasickam pięści i czekam, drugie badanie o 11... Będę was podczytywac

Nadzieja - to widocznie nie był twój dzień na zakupy, a Ty uparta!! :P
Trzymam kciuki za glukozę
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Te minky faktycznie piękne... Tylko zastanawia mnie jedna rzecz. Bo jak się zwykła pościel zabrudzi, czy zamoczy to do pralki i po kłopocie. A te pościele minky przy częstym praniu nie stracą swojego uroku? Jakoś tak mało praktyczne mi się to wydaje

współczuję.... zaczynam się bać tej swojej glukozy Może jednak pójdę w ten piątek, żeby w przyszłym tyg mieć czas na ewentualną powtórkę

Kciuki

Nadzieja biedna Ty... Wszystko przeciwko Tobie

Ktoś dziś wizytuje? To kciuki

Weron mam do Ciebie jeszcze pytanie... Czy jak lekarz mierzy Ci szyjkę to podaje taki wymiar w teście dynamicznym?? Czy tylko u mnie takie określenie dziwne pada?

Zastanawiam się, czy iść do gina w piątek.. mam na wszelki wypadek rezerwację, ale czuję się dobrze, chyba na tym usg też nie było nic niepokojącego, to może zaczekam do tego normalnego terminu wizyty za 2 tyg ?

Emilia ja miałam zeszyt na SR, przydał się
Chyba większość lekarzy chcąc-nie-chcąc robi test dynamiczny, nawet o tym nie mówiąc. Bo to nie powinien być tylko jeden pomiar, tylko właśnie min.2 - na luzie i po uciśnięciu. I chyba większość podaje ten po uciśnięciu, ale nie dam sobie ręki uciąć, że tak robią Fajnie, że Twój podaje oba i Ci mówi o wszystkich wynikach
Jak masz takie obawy przed ta glukozą, to może rzeczywiści nie odkładaj tego na ostatnią chwilę? Choć ja akurat zniosłam dobrze, i nie ma się czego bać. Ale jak już pisałam - jestem bardzo zaprawiona ze słodyczami
Cytat:

Chyba je powaliło

O matko a kolano spoko? jak sobie człowiek wyobrazi, jak to mogło się skończyć
Cytat:
Santi, to cieszę się, że nie jestem sama.... Albo się nie cieszę... Bo ta ciąża to trochę zmieniła moje życie niby na lepsze, ale takie gorsze aspekty też są... no i nie ma sielanki 100%, ale i tak uważam, ze ja to nie mam w sumie problemów, żeby się martwić... a na walentynki chyba pojadę sama do rodziców kolejny unik
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:48   #1339
goskie89
Rozeznanie

Cytat:
Hej witam się w 27 tygodniu! jeszcze tydzień i będzie trzeci trymestr

Goskie, w jakim gipsie? Złamałaś sobie coś w ciąży?

Bidulka może też nie będzie chciał powtarzać, mimo, że nieważne? może zadzwoń do niego i zaproponuj to z mierzeniem glukozy w domu jak Tien mówi albo coś?

Trzymam kciuki za glukozę

Chyba większość lekarzy chcąc-nie-chcąc robi test dynamiczny, nawet o tym nie mówiąc. Bo to nie powinien być tylko jeden pomiar, tylko właśnie min.2 - na luzie i po uciśnięciu. I chyba większość podaje ten po uciśnięciu, ale nie dam sobie ręki uciąć, że tak robią Fajnie, że Twój podaje oba i Ci mówi o wszystkich wynikach
Jak masz takie obawy przed ta glukozą, to może rzeczywiści nie odkładaj tego na ostatnią chwilę? Choć ja akurat zniosłam dobrze, i nie ma się czego bać. Ale jak już pisałam - jestem bardzo zaprawiona ze słodyczami

O matko a kolano spoko? jak sobie człowiek wyobrazi, jak to mogło się skończyć

Santi, to cieszę się, że nie jestem sama.... Albo się nie cieszę... Bo ta ciąża to trochę zmieniła moje życie niby na lepsze, ale takie gorsze aspekty też są... no i nie ma sielanki 100%, ale i tak uważam, ze ja to nie mam w sumie problemów, żeby się martwić... a na walentynki chyba pojadę sama do rodziców kolejny unik
Złamałam przed ciążą. Długa historia długo staraliśmy się o dzidziusia a udało się jak miałam rękę w gipsie i leżałam unieruchomiona 3 miesiące 😀

goskie89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:48   #1340
kefii
Wtajemniczenie

Hej
Widze że nie tylko ja mam problemy by sie zaakceptować. Jeszcze my wywaliło kolejjne rozstępy i mnie wszytko dobija.

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:51   #1341
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:
Nie czaje... tępa dzisiaj jestem.

W ogóle to Młoda mi dzisiaj taki cyrk rano odstawiła, ze żałuje, że jej nie nagrałam.

Malwinka mój gin jak robi usg, jak zacznie walić głowicą w brzuch to masakra, byleby mu się okręciła.
Szyjkę mierzy mi mój tylko głowicą dopochwowa teraz rozumiesz
Stary 2015-02-11, 10:51   #1342
moniisia90
Wtajemniczenie

A ja uwielbiam swój brzuszek, mój tż mówi na niego "księżyc w pełni" i tez mu sie podobam, piersi mi ładnie urosły ale ostatnio powiedzial ze nie ma ochoty na zbliżenia bo nie chce sie pchać tam gdzie już ktos jest wiec kochamy sie rzadko, ale w sumie ja przez cala ciążę nie mam jakoś większej ochoty więc dajemy rade
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:52   #1343
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:

Ale ona swoje...

goskie
Mi też
Uroda po tatusiu...
ooo nieee... jaka Ty jesteś chuda... ja w liceum przy 169cm ważyłam 62 20kg więcej od Ciebie... i nie widziałam problemu, ani ja, ani Tż. Na szczęście przed maturą trochę schudłam, ale generalnie oscylacja w granicy 57-60kg to moje klimaty. i się uważam za laskę!
Mój kompleks to rozstępy. Brzucha nigdy nie miałam płaskiego, więc nie wiem jak to jest, to się nie martwię
Baset, chroń Małą przed dogadywaniem Mamy, bo szkoda dziecka! już pomijam kolejne zakompleksione pokolenie... ale Babcie też potrafią czasem dogadać, oj potrafią. A to będzie Twoja Maluda i żadnych projekcji naszych kompleksów na nasze dzieci!
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 10:54   #1344
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Szyjkę mierzy mi mój tylko głowicą dopochwowa teraz rozumiesz
A mi, że tak powiem, ręcznie mierzy.

Kurcze, znów mi się to dzieje... dobrze, że dzisiaj idę do lekarza...

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-02-11, 10:56   #1345
Malwinka 123
Raczkowanie

Cytat:

Ale ona swoje...

goskie
Mi też
Uroda po tatusiu...
Toż Ty Szczypior...ja przy swoich 173 i 58 kg przed ciążą zawsze bluzki 36 a sukienki nawet 34 )) noni uważam że jest super! !!!

a co do Mamy. .. to tak nie powinno być. .. naszym córkom tak nie mówimy !!!! To beznadziejny krąg....

A najlepszy to mój gin jest. ..Pani to w ciąży. .? Tak szczupła pani. Zawsze tak zaczyna. I jak go tu nie uwielbiac hahaha
Stary 2015-02-11, 10:57   #1346
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
ooo nieee... jaka Ty jesteś chuda... ja w liceum przy 169cm ważyłam 62 20kg więcej od Ciebie... i nie widziałam problemu, ani ja, ani Tż. Na szczęście przed maturą trochę schudłam, ale generalnie oscylacja w granicy 57-60kg to moje klimaty. i się uważam za laskę!
Mój kompleks to rozstępy. Brzucha nigdy nie miałam płaskiego, więc nie wiem jak to jest, to się nie martwię
Baset, chroń Małą przed dogadywaniem Mamy, bo szkoda dziecka! już pomijam kolejne zakompleksione pokolenie... ale Babcie też potrafią czasem dogadać, oj potrafią. A to będzie Twoja Maluda i żadnych projekcji naszych kompleksów na nasze dzieci!
O na pewno będzie inaczej

U TŻ w rodzinie też jest taka nagonka na wygląd. Głównie przez szwagierkę, bo ona pływaczka synchroniczna, mistrzyni Polski...
Więc stawiaja, glównie, na płaskie brzuchy... -.-
Stąd mój kompleks. A TŻ uważa, że mam ładny

Jeej, ale mi Marianka wariuje w brzuchu.

Malwinka
Mnie gin chwali, że tak ładnie tyje, że nie widać po mnie samej, tylko, że brzuszek idzie

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24

Edytowane przez Baset
Czas edycji: 2015-02-11 o 10:58
Stary 2015-02-11, 10:58   #1347
Nadzieja87
Zakorzenienie

Hej

Juz pal sześć te zakupy...

Wisienką na torcie był wczoraj koszmarny ból żołądka
Nie wiem czy mi coś zaszkodziło, czy co... Ale było mi mdło, niedobrze, bolało... Do 3.30 a potem padłam ze zmęczenia...
Stary 2015-02-11, 10:58   #1348
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Nie wiem co chodzi z tym wizażem ciągle mi się wiesza:/

ruskaa a przepis na pączki to gdzie?

Cytat:
Ja to zazdroszczę tym co się seksują... ja nie umiem w ciąży. Nie to, że nie mogę albo mi coś źle, ale po prostu nie akceptuję swojego ciała. Masakra. Jak popatrzę na siebie w lutrze z tym brzuchem to w ogóle nie mogę połączyć tego z jakimkolwiek seksem. Mój mąż uważa, ze jestem seksowna, ale ja to w ogóle. Po prostu w mojej głowie jestem teraz bardziej nienadająca się do seksu niż jakbym miała 70 lat. Szczerze mówiąc to przeszkadza mi to i chciałabym to zmienić, ale nie wiem jak...
też tak mam i w ogóle mam schizy, że mój tż się zmusza i wyobraża sobie, że z kimś innym się kocha

Cytat:
Wiecie co, wkurzyłam się. Mówię, że wszystko zwróciłam i ze przyjadę innym razem. A ona mi, że to lekarz zdecyduje czy badanie jest nieważne i mam czekać.!
sympatycznie :/

Cytat:

ja też zawsze miałam uraz na punkcie brzucha bo śliczny nigdy nie był a teraz w ogóle
Stary 2015-02-11, 11:01   #1349
Malwinka 123
Raczkowanie

Dziewczyny dzisiaj kupuję chyba oczyszczacz i filtr powietrza z nawilżaniem.
Te badziewa co dmuchaja parke ...gowno dają. ..
Co rano w sezonie boli mnie gardło. Niby kaloryfery zakręcone.
Ręczniki, i nic. Mąż alergik- dość. Będę mieć SPA w domu. MB Pieniężna była.
Stary 2015-02-11, 11:03   #1350
Nadzieja87
Zakorzenienie

A wy znowu o wadze... Ja juz nawet nie chce wiedzieć jak jest z moja wagą... Mam pierwsze rozstępy i celulit na nogach wiec w mam wagę.

Gratuluję dziewczyny kolejnych tygodni ciąży
Jeśli są wizyty to kciuki za wizyty!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości