|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3122 | ||
|
niepolubiecie
|
nie. Język jest po to, żeby go używać. Dziewczę to o nieco ironicznie o dziewczynie, ale nie obraźliwie. Użyłam określenia świadomie. Oczywiście masz prawo czepiać się kolejnych wizażanek i łapać je za słówka. Mnie to lotto.
![]() Cytat:
Sądząc pod tym, że udziela się na fit kanałach zmiany poszły na fali weganek z juciuba. Szkoda, bo w jej przypadku dużo łatwiej narodzić sobie nieodwracalnych szkód... Dzisiaj kolega lekarz podlinkował mi filmik foodandfitness (pani inżynier, studentka dietetyki, która nie umie liczyć ). Zgłosił filmik juciubowi jako niebezpieczny...Cytat:
Kobiety mogą być śliczne, a przy tym tak róznie śliczne. Kilkanaście typów urody, każdy może wyglądać ekstra. Tak mało ludzi to widzi. O ile sobie tego nie spaskudzi przyczernianiem, wybielaniem czy samoopalaczem.
|
||
|
|
|
#3123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odkąd zalogowałam się na youtube tylko LGS wylądowały w moich subskrybcjach. Pozytywne, normalne dziewczyny z rozsądnym podejściem do życia i kanału
|
|
|
|
|
#3124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro użyłaś określenia celowo to nie ma miejsca na łapanie za słówka, za to widać brak kultury. |
|
|
|
|
#3125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajne są. A co do urody, to obie są tak samo ładne, tylko każda jest w zupełnie innym typie, także nie robią sobie konkurencji.
|
|
|
|
|
#3126 |
|
niepolubiecie
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Rozeznanie
|
Co do lgs lubię je oglądać, ale nie odpisują na wiadomości. Kiedyś napisałam bo miałam sprawe.
|
|
|
|
#3128 |
|
niepolubiecie
|
Oburzenie na "dziewczę" w wykonaniu kogoś, kto wrzuca fotkę dziewczyny pisząc, że pyta o zdanie wielbicielki wielkich tyłków, bo sama uważa ją za karykaturalnie niezgrabną brzmi kuriozalnie
|
|
|
|
#3129 |
|
Konto usunięte
|
Makijaż Zmalowanej na walentynki:
https://www.youtube.com/watch?v=fvLj...ature=youtu.be Średnio mi się podoba. Pomarańcz w kącikach nie wybija się tak bardzo, jak na zdjęciach, ale dolna powieka w czerni jest dla mnie zbyt mocna, bardzo ciężka. |
|
|
|
#3130 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Rozeznanie
|
Mnie dziewczę przypomina taką wredną babcię która mieszkała obok moich dziadków. Mawiała: dziewczę, dziewczę masz twarz ładną jak moja stara patelnia
|
|
|
|
#3133 |
|
Raczkowanie
|
jakim trzeba być przewrażliwionym żeby słowo "dziewczę" zaliczyć do niekulturalnych wyrażeń
|
#3134 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie dziwczę jest ok. Gorzeb odbieram jak ktoś do mnie mówi dziewucha.. wrrr
|
#3135 |
|
Konto usunięte
|
Zapowiedź makijażu u Maxi: https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=1&theater
Wydaje mi się, że przy okazji testów każdej w miarę neutralno-brązowej palety, robi podobny. Ostatnio wolę makijaże Zmalowanej, która czasem przesadzi, czasem w mój gust nie trafi, ale przynajmniej jest dość kreatywna. Mam wrażenie, że Maxi stanęła w miejscu i odcina kupony od youtubowej sławy. Wolno jej, ale nudno.
|
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosty makijaż walentynkowy Maxi jest fajny. Na tyle fajny że jest to praktycznie moj makijaż codzienny. #walentynkicodziennie
Do tej pory wszystki makijaze walentynkowe to czerwone/różowe usta kreska i lekki blysk na oku. Ja wole chy a jednak takie delikatne romantyczne rozwiazanie. A Wy?
|
#3137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyłków, a nie wielkich tyłków.Salix jaki fajny wiosenny makijaż, wykonanie bardzo estetyczne Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-02-11 o 15:46 |
|
|
|
|
#3138 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rękawica z Sigmy jest opatentowana w Stanach, a drzewko do suszenia pędzli ma na razie status patent pending. Pędzel wzorowany na tym z pudełeczek Benefitu to jest jakiegoś typu nowy produkt (ma zupełnie inną rączkę) ale rękawica i drzewka to już moim zdaniem przegięcie. Gdyby, któraś z firm zainteresowała się procesem to skończy się to kiepsko dla glamshopu. Cytat:
|
||
|
|
|
#3139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś jarałam się Kasią, potem Justyną, a teraz to sama nie wiem, każda ładna
|
|
|
|
|
#3140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zrobiłam makijaż rano, trzasnęłam na szybkości zdjęcie, poleciałam na miasto i wróciłam totalnie przemarznięta/zaśnieżona, złapała mnie śnieżyca. I zdjęcia szlag trafił Kajam się, następnym razem się poprawię
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Konto usunięte
|
Haul u małej Hani:
Organizacja szafy u AlicjiCzarodziejki: AlinaRose o paletkach Zoeva: Haul u MyCityOfBeauty: |
|
|
|
#3142 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
Akurat unikanie nierybiego mięsa przy Crohnie jest wskazane.Jasne, że warto dopasować dietę indywidualnie jeśli ma się problem zdrowotny. Problem polega na tym, że ona obecnym sposobem odżywiania szkodzi sobie dużo bardziej niż klasyczną owsianką na śniadanie, owocami na drugie, zwykłym obiadem z kaszy, warzyw i kurczaka. Czy taka dieta jest optymalna przy Crohnie? Nie, ale nie uczyniłaby takich spustoszeń jak to jak żywi się obecnie. Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-02-11 o 16:02 |
|
|
|
|
#3143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz kombinuję (drugi dzień) z paletą Lili Lolo, więc kolejny makijaż pewnie będzie w brązach.
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Alina chyba dąży w swoim makijażu do wyglądu Lisy Eldrige, fajnie, pasuje jej to, trochę za dużo różu jednak.
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
Kosmetyczny koktail u koleżanki. Cebula/szczypiorek na głowie.
|
|
|
|
#3147 |
|
Konto usunięte
|
Oho, ile filmików! Akurat jak zaczęlam ferie pełną parą
![]() Jakoś dobrze ogląda mi się Alinę, a kiedyś nie przepadałam za nią. Pierwszy raz widzę tę Alicję, muzyka na początku skojarzyła mi się od razu z LGS. |
|
|
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wierze, że mi pomożecie !
Moje włosy ostatnio są słabe i cienkie, lecz nie wypadają ale czuje, że sjest ich mniej. Potrzebuje jakiś w miare naturalnych kosmetyków.(tzn nie chciałabym używać, nivei, dove itd. ) Kupiłam dzisiaj mgiełke radical, będe robić maski z nafty, oleju rycynowego, jajka, jogurtu itd. Potrzebuje jakiejś fajnej wcierki, odżywki, maski. Polecicie coś ?
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=nShP7EVn9YA pewnie już był ten film, ale jak uroczo Justyna patrzy na swój pierścionek w 9:45
.
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak rzeczywiście rozmowa o atlasach była zabawna Lubię ich filmiki "behind the scenes"-idealne dla relaksu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

). Zgłosił filmik juciubowi jako niebezpieczny...

tyłków, a nie wielkich tyłków.
Zrobiłam makijaż rano, trzasnęłam na szybkości zdjęcie, poleciałam na miasto i wróciłam totalnie przemarznięta/zaśnieżona, złapała mnie śnieżyca. I zdjęcia szlag trafił
Teraz kombinuję (drugi dzień) z paletą Lili Lolo, więc kolejny makijaż pewnie będzie w brązach.
.
na głowie.