Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-11, 14:45   #3121
Yoooko
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
No właśnie. Ja rozumiem bluzke.. tunike.. ale z głową. Ilości które zamawiają to jest porażka. Poza tym.. wszystkie mają to samo. Te same sweterki i te same bluzki i spódnice. btw ja mam w moim rodzinnym mieście "chińczyka" gdzie sprzedaje rodzina Chińczykow ale co jest śmieszne wszystkie ubrania są "made in italy" :thumbup:
Bo chińczyk może sobie napisać wszytko na metce, tego nikt nie kontroluje, dlatego też nie zgadzają się nigdy żadne standardy jeśli chodzi o rozmiar.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 14:52   #3122
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Nie możesz napisać dziewczyna?
nie. Język jest po to, żeby go używać. Dziewczę to o nieco ironicznie o dziewczynie, ale nie obraźliwie. Użyłam określenia świadomie. Oczywiście masz prawo czepiać się kolejnych wizażanek i łapać je za słówka. Mnie to lotto.

Cytat:
Wiedziałam, że Ciebie to rozjuszy Julia niestety to flagowy przykład na to, jak dietą rozwalić organizm. Trądzik to reakcja obronna przecież, a nie tylko wizualny defekt. Napisałam do niej kiedyś (chciałam być Chrystusem miłości i jej pomóc, podpowiedzieć może coś), to mnie fanki-sekciary zwyzywały. W sumie- nie moja sprawa.

Sądząc pod tym, że udziela się na fit kanałach zmiany poszły na fali weganek z juciuba. Szkoda, bo w jej przypadku dużo łatwiej narodzić sobie nieodwracalnych szkód... Dzisiaj kolega lekarz podlinkował mi filmik foodandfitness (pani inżynier, studentka dietetyki, która nie umie liczyć ). Zgłosił filmik juciubowi jako niebezpieczny...
Cytat:
I nie mogę zdecydować, która jest ładniejsza, niby Kasia, ale Justyna, ale Kasia, ale Justyna
i to jest ładnie najfajniejsze. Kobiety mogą być śliczne, a przy tym tak róznie śliczne. Kilkanaście typów urody, każdy może wyglądać ekstra. Tak mało ludzi to widzi. O ile sobie tego nie spaskudzi przyczernianiem, wybielaniem czy samoopalaczem.
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 14:54   #3123
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Nie wiem, którą z Was winić za podsunięcie mi tego kanału, ale dzisiejszej bezsennej nocy obejrzałam chyba z dziesięć filmików dziewczyn z LGS i jestem oczarowana, dlaczego dopiero teraz "wzięłam się" za nie? Już wcześniej o nich słyszałam, ale jakoś tak przelatywały mi te linki do nich, czasem kliknęłam, ale bez entuzjazmu, a teraz lądują w nielicznej grupie vlogerek (w zasadzie jeśli chodzi o polskie juciuberki, to jest ich AŻ cztery), które oglądam z prawdziwą przyjemnością
I nie mogę zdecydować, która jest ładniejsza, niby Kasia, ale Justyna, ale Kasia, ale Justyna

Odkąd zalogowałam się na youtube tylko LGS wylądowały w moich subskrybcjach. Pozytywne, normalne dziewczyny z rozsądnym podejściem do życia i kanału
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 14:59   #3124
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
nie. Język jest po to, żeby go używać. Dziewczę to o nieco ironicznie o dziewczynie, ale nie obraźliwie. Użyłam określenia świadomie. Oczywiście masz prawo czepiać się kolejnych wizażanek i łapać je za słówka. Mnie to lotto.
Chciałabyś, żeby ktoś mówił o tobie w ten sposób?
Skoro użyłaś określenia celowo to nie ma miejsca na łapanie za słówka, za to widać brak kultury.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:03   #3125
201604210930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Odkąd zalogowałam się na youtube tylko LGS wylądowały w moich subskrybcjach. Pozytywne, normalne dziewczyny z rozsądnym podejściem do życia i kanału
Ja dziś nie mogłam ze wzmianki o atlasach w najnowszym filmiku ;D Takie prawdziwe.
Fajne są. A co do urody, to obie są tak samo ładne, tylko każda jest w zupełnie innym typie, także nie robią sobie konkurencji.
201604210930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:03   #3126
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Chciałabyś, żeby ktoś mówił o tobie w ten sposób?
Skoro użyłaś określenia celowo to nie ma miejsca na łapanie za słówka, za to widać brak kultury.
nie miałabym nic przeciwko. Kompletnie.
Stary 2015-02-11, 15:06   #3127
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Co do lgs lubię je oglądać, ale nie odpisują na wiadomości. Kiedyś napisałam bo miałam sprawe.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:08   #3128
roseplum
niepolubiecie

Oburzenie na "dziewczę" w wykonaniu kogoś, kto wrzuca fotkę dziewczyny pisząc, że pyta o zdanie wielbicielki wielkich tyłków, bo sama uważa ją za karykaturalnie niezgrabną brzmi kuriozalnie
Stary 2015-02-11, 15:10   #3129
201607110949
Konto usunięte

Makijaż Zmalowanej na walentynki:

https://www.youtube.com/watch?v=fvLj...ature=youtu.be

Średnio mi się podoba. Pomarańcz w kącikach nie wybija się tak bardzo, jak na zdjęciach, ale dolna powieka w czerni jest dla mnie zbyt mocna, bardzo ciężka.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:13   #3130
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Makijaż Zmalowanej na walentynki:

https://www.youtube.com/watch?v=fvLj...ature=youtu.be

Średnio mi się podoba. Pomarańcz w kącikach nie wybija się tak bardzo, jak na zdjęciach, ale dolna powieka w czerni jest dla mnie zbyt mocna, bardzo ciężka.
Mnie się makijaże Zmalowanej rzadko podobają. W 9/10 wygląda sztucznie i na przemalowaną.
Stary 2015-02-11, 15:20   #3131
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Nie wiem, którą z Was winić za podsunięcie mi tego kanału, ale dzisiejszej bezsennej nocy obejrzałam chyba z dziesięć filmików dziewczyn z LGS i jestem oczarowana, dlaczego dopiero teraz "wzięłam się" za nie? Już wcześniej o nich słyszałam, ale jakoś tak przelatywały mi te linki do nich, czasem kliknęłam, ale bez entuzjazmu, a teraz lądują w nielicznej grupie vlogerek (w zasadzie jeśli chodzi o polskie juciuberki, to jest ich AŻ cztery), które oglądam z prawdziwą przyjemnością
Ja je oglądałam jeszcze jak nie były popularne, dlatego powoli mi się przejadają. Ale podoba mi się, że np. z ciuchów pokazują zawsze całkiem co innego niż reszta YT, pomimo kupowania w sieciówkach. I pewnie zostanę zbesztana jak powiem, że wg mnie Kasia nie jest ładna (szczególnie przez jej uśmiech) :P Ale za to Justyna
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:21   #3132
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Mnie dziewczę przypomina taką wredną babcię która mieszkała obok moich dziadków. Mawiała: dziewczę, dziewczę masz twarz ładną jak moja stara patelnia

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:28   #3133
thebierdonka
Raczkowanie

jakim trzeba być przewrażliwionym żeby słowo "dziewczę" zaliczyć do niekulturalnych wyrażeń
thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:32   #3134
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Mnie dziewczę przypomina taką wredną babcię która mieszkała obok moich dziadków. Mawiała: dziewczę, dziewczę masz twarz ładną jak moja stara patelnia
Dla mnie dziwczę jest ok. Gorzeb odbieram jak ktoś do mnie mówi dziewucha.. wrrr
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:37   #3135
201607110949
Konto usunięte

Zapowiedź makijażu u Maxi: https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=1&theater

Wydaje mi się, że przy okazji testów każdej w miarę neutralno-brązowej palety, robi podobny. Ostatnio wolę makijaże Zmalowanej, która czasem przesadzi, czasem w mój gust nie trafi, ale przynajmniej jest dość kreatywna. Mam wrażenie, że Maxi stanęła w miejscu i odcina kupony od youtubowej sławy. Wolno jej, ale nudno.
Stary 2015-02-11, 15:39   #3136
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Prosty makijaż walentynkowy Maxi jest fajny. Na tyle fajny że jest to praktycznie moj makijaż codzienny. #walentynkicodziennie
Do tej pory wszystki makijaze walentynkowe to czerwone/różowe usta kreska i lekki blysk na oku. Ja wole chy a jednak takie delikatne romantyczne rozwiazanie. A Wy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1423665580837.jpg (113,1 KB, 58 załadowań)
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:41   #3137
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Oburzenie na "dziewczę" w wykonaniu kogoś, kto wrzuca fotkę dziewczyny pisząc, że pyta o zdanie wielbicielki wielkich tyłków, bo sama uważa ją za karykaturalnie niezgrabną brzmi kuriozalnie
tyłków, a nie wielkich tyłków.

Salix jaki fajny wiosenny makijaż, wykonanie bardzo estetyczne, dlaczego zdjęcia twarzy nie ma?

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2015-02-11 o 15:46
Stary 2015-02-11, 15:42   #3138
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Zastanawiam się kiedy te inspiracje będą miały koniec w ... sądzie.
Dopóki GlamShop będzie się trzymał z daleka od sprzedaży w USA to raczej hulaj dusza piekła nie ma.
Rękawica z Sigmy jest opatentowana w Stanach, a drzewko do suszenia pędzli ma na razie status patent pending.
Pędzel wzorowany na tym z pudełeczek Benefitu to jest jakiegoś typu nowy produkt (ma zupełnie inną rączkę) ale rękawica i drzewka to już moim zdaniem przegięcie. Gdyby, któraś z firm zainteresowała się procesem to skończy się to kiepsko dla glamshopu.

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=447HAI-_TSI
itsxJul

przy Crohnie powinno się redukować surowiznę i unikać diet nisko białkowych. co to dziewcze sobie robi...
Jest niby jakieś badanie klik , które udowadnia, że dieta przeciwzapalna (częściowo wegetariańska) powoduje zahamowanie nawrotów przy Crohnie, ale patrząc na cerę to tego typu dieta Julii chyba słabo służy.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:47   #3139
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Ja je oglądałam jeszcze jak nie były popularne, dlatego powoli mi się przejadają. Ale podoba mi się, że np. z ciuchów pokazują zawsze całkiem co innego niż reszta YT, pomimo kupowania w sieciówkach. I pewnie zostanę zbesztana jak powiem, że wg mnie Kasia nie jest ładna (szczególnie przez jej uśmiech) :P Ale za to Justyna
Właśnie, one są jakby obok większości trendów na YT i dlatego lubię oglądać ich zakupy, bo są takie zwykłe, normalne, w ich stylu i nie rzucają się na chińskie szmatki. Zawsze można coś podpatrzeć, takiego przyziemnego, z sieciówek. Szkoda, że większość jutuberek nie przemyca siebie i swojego stylu do filmików, nie ma takich sytuacji jak: odpalę filmik X, bo ubiera się w moim stylu, za to Y kupuje śliczne sukienki i buty, a u Z zawsze można podpatrzeć fajne, sportowe ciuchy... itd...
Kiedyś jarałam się Kasią, potem Justyną, a teraz to sama nie wiem, każda ładna
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:50   #3140
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Salix jaki fajny wiosenny makijaż, wykonanie bardzo estetyczne, dlaczego zdjęcia twarzy nie ma?
Napisałam na blogu Zrobiłam makijaż rano, trzasnęłam na szybkości zdjęcie, poleciałam na miasto i wróciłam totalnie przemarznięta/zaśnieżona, złapała mnie śnieżyca. I zdjęcia szlag trafił Kajam się, następnym razem się poprawię
Stary 2015-02-11, 15:53   #3141
201703241651
Konto usunięte

Haul u małej Hani:

Organizacja szafy u AlicjiCzarodziejki:

AlinaRose o paletkach Zoeva:

Haul u MyCityOfBeauty:
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 15:53   #3142
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Dopóki GlamShop będzie się trzymał z daleka od sprzedaży w USA to raczej hulaj dusza piekła nie ma.
Rękawica z Sigmy jest opatentowana w Stanach, a drzewko do suszenia pędzli ma na razie status patent pending.
Pędzel wzorowany na tym z pudełeczek Benefitu to jest jakiegoś typu nowy produkt (ma zupełnie inną rączkę) ale rękawica i drzewka to już moim zdaniem przegięcie. Gdyby, któraś z firm zainteresowała się procesem to skończy się to kiepsko dla glamshopu.

Jest niby jakieś badanie klik , które udowadnia, że dieta przeciwzapalna (częściowo wegetariańska) powoduje zahamowanie nawrotów przy Crohnie, ale patrząc na cerę to tego typu dieta Julii chyba słabo służy.
ciężko porównywać to co robi sobie Julia z taką wersją semi wege. Udział białek, tłuszczu, gotowanych potraw. Gdyby się odżywiała wg piramidy z tego badania nawet nie przyszłoby mi do głowy by krytykować. Akurat unikanie nierybiego mięsa przy Crohnie jest wskazane.

Jasne, że warto dopasować dietę indywidualnie jeśli ma się problem zdrowotny.

Problem polega na tym, że ona obecnym sposobem odżywiania szkodzi sobie dużo bardziej niż klasyczną owsianką na śniadanie, owocami na drugie, zwykłym obiadem z kaszy, warzyw i kurczaka. Czy taka dieta jest optymalna przy Crohnie? Nie, ale nie uczyniłaby takich spustoszeń jak to jak żywi się obecnie.

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-02-11 o 16:02
Stary 2015-02-11, 15:59   #3143
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX;50199319[B
][/B]Napisałam na blogu Zrobiłam makijaż rano, trzasnęłam na szybkości zdjęcie, poleciałam na miasto i wróciłam totalnie przemarznięta/zaśnieżona, złapała mnie śnieżyca. I zdjęcia szlag trafił Kajam się, następnym razem się poprawię
A, sory, ja tylko zdjęcia oglądam. Idzie wiosna to liczę na więcej takich pasteli na blogu.
Stary 2015-02-11, 16:01   #3144
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
A, sory, ja tylko zdjęcia oglądam. Idzie wiosna to liczę na więcej takich pasteli na blogu.
Gdzie Ty wiosnę czujesz, u mnie totalna breja i myślę, że zima potrwa do końca marca Teraz kombinuję (drugi dzień) z paletą Lili Lolo, więc kolejny makijaż pewnie będzie w brązach.
Stary 2015-02-11, 16:05   #3145
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

AlinaRose o paletkach Zoeva:

Alina chyba dąży w swoim makijażu do wyglądu Lisy Eldrige, fajnie, pasuje jej to, trochę za dużo różu jednak.

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Gdzie Ty wiosnę czujesz, u mnie totalna breja i myślę, że zima potrwa do końca marca Teraz kombinuję (drugi dzień) z paletą Lili Lolo, więc kolejny makijaż pewnie będzie w brązach.
Zobaczysz jutro i kolejne dni-wiosna, zapamiętaj moje słowa.
Stary 2015-02-11, 16:14   #3146
Selvan
Raczkowanie

Kosmetyczny koktail u koleżanki. Cebula/szczypiorek na głowie.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 16:18   #3147
201607111632
Konto usunięte

Oho, ile filmików! Akurat jak zaczęlam ferie pełną parą

Jakoś dobrze ogląda mi się Alinę, a kiedyś nie przepadałam za nią.

Pierwszy raz widzę tę Alicję, muzyka na początku skojarzyła mi się od razu z LGS.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 16:36   #3148
jagoda29xx
Raczkowanie

Dziewczyny wierze, że mi pomożecie ! Moje włosy ostatnio są słabe i cienkie, lecz nie wypadają ale czuje, że sjest ich mniej. Potrzebuje jakiś w miare naturalnych kosmetyków.(tzn nie chciałabym używać, nivei, dove itd. ) Kupiłam dzisiaj mgiełke radical, będe robić maski z nafty, oleju rycynowego, jajka, jogurtu itd. Potrzebuje jakiejś fajnej wcierki, odżywki, maski. Polecicie coś ?
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-11, 16:40   #3149
Bellitudoo
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=nShP7EVn9YA pewnie już był ten film, ale jak uroczo Justyna patrzy na swój pierścionek w 9:45 .
Stary 2015-02-11, 16:51   #3150
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
Ja dziś nie mogłam ze wzmianki o atlasach w najnowszym filmiku ;D Takie prawdziwe.
Fajne są. A co do urody, to obie są tak samo ładne, tylko każda jest w zupełnie innym typie, także nie robią sobie konkurencji.

Tak rzeczywiście rozmowa o atlasach była zabawna Lubię ich filmiki "behind the scenes"-idealne dla relaksu
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości