|
|
#3151 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Racja, ja mam opory przed umyciem jednego, a co dopiero reszta
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale... problemy jakieś ma... z... ketchupem?!
|
||
|
|
|
#3152 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Co do pogrubionego- przyhamuj w tym momencie, bo to słowo pisane i jak czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że można kogoś obrażać. I nie jestem Aga, po drugie na forum imionami nie rzucamy, zachowajmy jakiś pozór anonimowości. Dla mnie koniec dyskusji, bo nie lubię jak ktoś przekręca moje słowa. Jutro czeka mnie płukanie zatok, już się boję Tym bardziej, że sama to sobie będę fundować, hm
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2015-02-11 o 15:48 |
|
|
|
|
#3153 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Chyba przesadziłem z czosnkiem i oregano w sosie do spaghetti (ja lubię, ale reszta domowników może kręcić nosem) ![]() Poszukałem sobie info o tej mojej Oksanie i okazało się, że karierę w USA kręci (i faktycznie musiałem oglądać jej występy w 1993/94, wynika z kalendarium)
|
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz potem, czy zadziałało? Z moimi też by trzeba może coś zrobić, bo ciągły katar i bóle głowy mnie kiedyś wykończą, sinupret i jemu podobne działają tlyko podczas brania, 2 dni po skońćzeniu jest tak samo
|
|
#3155 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Policjant musiałby stać na każdym rogu i karać mandatem, żeby coś się zmieniło. Niestety taką mamy mentalność. Tzn nie wszyscy jakby co, bo zaraz znowu oberwę ![]() Mój mąż robi zdj tym źle parkującym i wstawia na osiedlowe forum, albo jednemu kiedyś przykleił kartkę na przednią szybę, jak tamten tak stanął, że nie dało się wejść od strony kierowcy. ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
Fixsin jakby coZaczęło się w Budapeszcie, tam było strasznie suche powietrze w apartamencie. Potem mi się uszy zatkały w trakcie lotu i odetkały dopiero po 12 godz. Do tego dziś przy kichaniu znowu się poczułam jak w samolocie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2015-02-11 o 16:05 |
||
|
|
|
#3156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bosssh ile ja bym dała, żaby poruszać się z taką gracją jak ten facet życie jest niesprawiedliwe ![]() I znów mi się zachciało nauczyć tanga, może dam gdzieś ogłoszenie "czarnooka brunetka szuka partnera, żeby iść w tango" Cytat:
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesci z frontu dla Red: w tym wielkim Selfridgu na Oxford street stoja Celtic Fire i inne Uniony. Ale sampli nie majo, bo so zbyt eksluzywni. Cf to dym i sliwka mocno wedzona, tak na poczatkowe wachniecia, chyba jakas smola czy guma palona w tle zaczyna wychodzic
![]() A w Jo malone w tym samym miejscu poznalam polke i jedyne co moga zaproponowac to blottery ze wszystkimi zapachami, bo z probkami maja jakies akcje i dostepne sa tylko jednego zapachu, aktualnie granat. Zapraszala zeby wpasc tuz przed wyjazdem, to mi popsika papierki. Ale chyba nie warto
|
#3158 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Toć napisałam, że sama sobie funduję płukanko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3159 | |
|
BAN stały
|
Najlepsze efekty przynosi podobno punkcja
Nie bądź złośliwa ![]() Ja jestem bardzo kulturalnym użytkownikiem dróg (co najwyżej łaciną sobie porzucam za kółkiem) Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3160 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
No popatrz, skąd miałam wiedzieć, ja tylko w ogromnym szpitalu pracuję Oj tam, tak to się nazywa- apartament na wynajem, czyli mieszkanie na doby Kosztowało tyle, że nawet Ciebie byłoby stać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3161 | ||
|
BAN stały
|
Jako did podstawówkowy lubiłem sobie popatrzeć na łyżewnictwo, później wszelkie sporty mi przeszły
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Znad dwóch jeszcze cieplych pączków smażonych w glebokim tłuszczu. Będę znowu gruba
|
|
|
|
#3163 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3165 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ho ho Ale za taką cenę w ciemno to słabo.W każdym razie dziękuję za dobre chęci 3. po prostu szał ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3166 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3168 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3170 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To je Scent Bar, a nie Skinny Bar!
|
|
|
|
|
#3171 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a mi się to danie wydawało takie mało japońskie, takie chaotyczne ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Red, uniony mialy wybite na blaszkach na dnie ze to ekstrakt
i rzeczywiscie CF sie trzyma, ale Hoy Thistle juz slabiej, choc ladniejszy, zielony, ale nie swidrujacy swiezoscia... ![]() znalazlam tanie chintkie delikatesy w chinatown, bedzie sushi ![]() i sake
|
#3173 |
|
Nindżopesz
|
No to uzasadnione ale jednak wypada przetestować. Może jeszcze kiedyś się wybiorę
![]() Klimacik muzeum |
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od dwoch to moze i nie, ale jak by dołożyć jeszcze dwa....po co ja je jadlam |
|||
|
|
|
#3177 | ||
|
BAN stały
|
Znad herbaty cytrusowej (25 miesięcy po terminie)
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3178 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Tri
Cytat:
A dziś się ugryzłam pytonem. Martwym. Na sekcję przyjechał, chciałam zajrzeć do pyska i trafiłam paluchem na zęba Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3179 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znad soku |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

Dla Ciebie łamanie kodeksu drogowego jest może normalne, dla mnie nie.
Tym bardziej, że sama to sobie będę fundować, hm

Fixsin jakby co