![]() |
#4501 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
A w kwestii spacerówki dla półrocznego dziecka lepsze siedzisko kubełkowe czy tradycyjne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam Jedo Fyn. Gondola wewnątrz 80 cm. Super wózek! Ogromny, ale nawet do małego sklepu da się wjechać.
Teraz szukam spacerówki, bo maluszek już siedzi, a my mieszkamy na 3 piętrze i potrzebujemy małeho wózka, z którym można szybko wyjsc. Duzy trzymamy w bagazniku. Biorę pod uwagę maxi cosi noa, peg perego mini, graco citisport luxe, inglesina trip. Niestety nie wszystkie są do obejrzenia w sklepach. No i na wiosnę będą nowe wózki, więc moze jeszcze poczekam z zakupem. A wy jaki polecacie ultra lekki wózek?
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4504 |
Raczkowanie
|
Witam Was.
Piszę w tym wątku pierwszy raz, przeglądnęłam kilka stron, ale nie mogę się doszukac nic na temat wózka baby design. w tym roku nowością jest baby design dotty, spodobał mi się kolor 09, ale jak sie okazuje producent na razie nie produkuje, zamówienia są na maj, a termin mam na kwiecień ![]() http://www.babydesign.eu/dotty/wozki-babydesign# Czy któraś z Was przymierza się do zakupu wózka tego producenta?A może jest ktoś kto wypróbował i poleca? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W lupo baby design bardzo szybko blakną kolory, dość ciężko się podbijają i są cięzkie, ale za to sprawdzają się w trudnym terenie.
![]() |
#4506 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny co powiecie o Rico Nano 3w1 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Przyczajenie
|
Przymierzałam się do wózków Bebetto Holland i Silvia ,ale do Rico Nano niestety nie ,ponieważ nie było go w sklepie a dla obejrzenia mi nie zamówią :P Nano wydał mi się łatwiejszy w montażu i złożeniu do samochodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Konto usunięte
|
Jakbym wiedziała która z sąsiadek go ma to bym podpytała, ale nigdy nie widziałam właścicielki z nim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Przyczajenie
|
Będę bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Przyczajenie
|
Fajnie i lekko się prowadzi (przynajmniej po sklepie),sam jest dosyć lekki. Jedyne co mnie zaniepokoiło to to , że trochę ciężko się składa na filmiku widziałam jak pan robi to jedną ręką ja niestety rady nie dałam...dla mnie to ważne (chyba,że trafiłam akurat na taki model). Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie robi jest zgrabny ,nie wielki ale też nie malutki. Oglądałam wersję 3w1 z fotelikiem .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Następny wózek mieliśmy Tutek Grander Play. Spora gondola i spacerówka (moje dziecko jest dość szczupłe ale długie, dlatego szybko przesiedliśmy się do spacerówki). Dla wielbicieli designu ciekawa alternatywa kolorystyczna (mają różne kolory stelaży, i w zależności od sklepu możesz złożyć własny zestaw kolorystyczny) ma skrętne kółka (w razie wypadu do centrum handlowego). My używamy go głównie na nierównych chodnikach i wertepach podwarszawskich plus okazjonalnie w Kampinosie. I muszę powiedzieć, że daje radę. Minus? Jest dość ciężki więc jeśli jesteś filigranowa albo będziesz go wnosić po pietrach możesz mieć z nim problemy. Aha no i nie jest składany jedną ręką musisz użyć 2 do złożenia stelaża czy wypięcia siedziska. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was ma może wózek Elodie Details spacerowy? Zakochałam się w nim i mam ochotę go kupić w bliższej przyszłości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() EDIT: Znalazłam, dziewczyna ma nick KUSSIAA ![]() I jak teraz czytam to pod jednym zdjęciem napisała, że :"jest ok, ale tylko na ciepłe miesiące" Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-02-04 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba Monika z kaszki z mlekiem ma jakąś recenzje na blogu. Ja planuje kupic ED jako parasolke dla Synka, kiedy bedzie miał jakies 1,5 - 2 lata. iPhone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja też rozglądam się za wózeczkiem bo zostało mi już tylko 7 tygodni , ale jest ich tyle że nie mogę się zdecydować. Generalnie od początku byłam nakręcona na X-Landera XA ale im bliżej wyboru tym więcej mam niepewności. Czy któraś z was nim jeździ i może się wypowiedzieć, widziałam że modele X-Move są tańsze ale mają gorsze opinie? Czy któraś może używałam X-Move? A może X-Pulse? pomocy ![]()
#4518 |
Raczkowanie
|
Cześć , piszę do Was bo to jest temat który zagościł w mojej głowie ostatnio
![]() http://prampol.pl/pl/wozki-glebokie/...co-chrome.html
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajrzyj na domowa.tv tam jest fajna recencja x landera xa. Nie wypada zbyt korzystnie. Od siebie polecam jedo fyn.
![]() |
#4520 |
Raczkowanie
|
Dzięki, widzę że Jedo Fyn ma ładne opinie i z wyglądu też nienajgorszy
![]() ![]()
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej gondolę, bo spacerówki jeszcze nie zaczęliśmy użytkować ![]()
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Też spacerówki nie używałam i nie użyję.. Mam już dość codziennego rozkladania wozka na najmniesze czesci. Wozek jest świetny, ale do mojego bagaznika za duży. Gondola (80cm) miała nam służyć przez wiele miesięcy, ale syn po pół roku ledwo się miesci.. Taki długi rośnie i do tego dochodzą kominezon, spiworek, itd. Dziś wymieniłam na navingtona
![]()
#4523 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Przyczajenie
|
Polecam wózki wysokie, solidne, z jak największą gondolą. Usg nieraz się myli, dziecko może się urodzić naprawdę spore i po 3 miesiącach okazuje się, że gondola jest za mała, maluchowi niewygodnie i nie chce w niej siedzieć. Postawiłabym na coś takiego jak Roan Marita, taka konstrukcja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Przyczajenie
|
![]()
oo Roan to taki właśnie sobie wymarzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o wózku Tako Alive? Koleżanka ma na sprzedanie a widzę że opinie ma bardzo ładne. Czy któraś z was go używała?
#4527 |
Rozeznanie
|
Wózków Tako osobiście nie znam, ale mam znajomą która chyba rzucała przy rozmowie tą marką i wspominała, że bardzo dobre.
My zdecydowanie byliśmy za x-landerami - kuzynka ma teraz maluszka i też wozi x-landerem, bardzo zwrotny, nie uciążliwy, dużo bajerów. |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co mi po wielkim wózku typu roan gdy mieszkam w mieście, w bloku gdzie ważniejsze dla mnie jest by wózek z mieścił się do windy i był zwrotny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj wczesniak wyrósł z gondoli Joolz (80 cm wewnątrz) jak miał 5,5 miesiąca. No ale Joolz to zdecydowanie miejski wozek, idealnie sprawdzał się u mnie w Warszawie ![]() iPhone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna moja koleżanka kupiła Roana bo duża gondola i dzieciaczek skończył miesiąc i odkrył, że po za gondolą jest coś ciekawszego i w gondoli uruchamiał się wyjec. Koleżanka poszukała wózka ze spacerówką rozkładaną na płasko i 3 miesięczne dziecię było szczęśliwe. Joolz u mnie też odpada, choć fajny bo lekki, ale za bardzo miejski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.