|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Też tak myślę mam nadzieję że mocno cięższy przez to nie będzie - zobaczymy co mi odpiszą.
W pt jedziemy foteliki też oglądać Maxi Cosi Cabrio fix mąż mówi że też jest ok - porównam wagowo i będę kupować. Na szczęście czas oczekiwania na mój powóz 2-3 dni na chwilę obecną także się nie muszę spieszyć tak strasznie myślałam że to na tygodni się przelicza![]() Gdzie w Białym największy wybór fotelików? Fartlanida Smyk?
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Jak byłam ostatnio w Smyku (w Białej) to w czasie jak ja oglądałam ubranka mąż się nudził i poszedł na foteliki. To poźniej mówił że z tych początkowych to tam bieda. Ale wiesz, to jego słowa, żeby później na mnie nie było ![]() Za to mają tam info, że mogą sprowadzić każdy model, ale wiadomo to drogi sklep
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz bd się zamartwiac
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę juz do jutra brzuszki miłych snów
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zaczęłam cykac... pewnie to przez to że się dowiedziałam że u nas na porodowce przepelnienie :/ i boję się jak to będzie jak ja zacznę rodzić nie chce się znaleźć w takiej sytuacji że będzie full rodzacych... tego się chyba boje bardziej niż samego porodu :/
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co mnie wkurza? nie wiem czy to moja wina czy innych ale dużo osób łacznie z Tż drze sie na mnie że czytam na necie bzdety że "naczytałas" sie pierdół w internecie i wymyślasz coś w tym stylu....
to raz a dwa czuję poprzez komentarze innych osób do mnie że oni podejrzewaja że ja sobie nie poradzę wątpią we mnie czasem nawet Tż i czuje sie czasem przez to zdołowana... i nie pomoże mi nic pisanie wasze i podnoszenie na duchu (bo nie o to mi chodzi) bo ja wierze w siebie tylko o to mi chodzi czy ja coś mówię im albo daje w jakiś sposób do zrozumienai ze sobie nie poradze i nie jestem świadoma tego co mówie ![]() nie wiem czy mnie zrozumiałyście ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
czekaj do ostatniej chwili i jedź wtedy Cie bd musieli przyjać chocby nie wiem co
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę nie czytać historii porodowych bo wiem że nabiorę do głowy i będę się tylko negatywnie nakręcać. Też mam obawy że zajadę do tego szpitala gdzie chcę rodzić, a oni powiedzą że mają pełno. A gdzie u Ciebie odsyłają w razie czego? Inny szpital jest daleko?
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jakiś czas temu pisałam o tym zamiast Cię wspierać i podnosić na duchu że dasz rade to Ci na łeb gadaja na odwrót. ..
|
|
|
|
|
#1090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie ok! ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski ale jak się zaczyna poród to mogą odesłać do innego szpitala? Myślałam że muszą przyjąć.. ![]() Cytat:
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie zastanawia fakt czy ja cos faktyucznie robie źle że oni mają takie wrażenie przekonania czy mówię coś i oni się tym sugerują ![]() smutne to...
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę zamawiała i tak w necie, chcę tylko na żywo zobaczyć jak się trzyma, wygląda ![]() U nas w mieście pustki, nawet wiem że dziewczyny z Białego przyjeżdżaja do nas rodzić. Ale dziś położna lepszego newsa nam sprzedała, podobno w lutym jest 5 takich dyżurów gdzie na oddziale nie będzie żadnego lekarza - tak za☠☠☠iście grafik ustalili i wtedy od nas na Biały trzeba jechać. W sumie nie jest aż tak daleko 30 km , ale skoro mamy tu szpital, to takie trochę absurdalne żeby nie było lekarza, a w Białym pewnie przepełnione sale.
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W głowie mi się nie mieści, jak to może lekarza nie być na dyżurze. A co jak będzie jakiś nagły przypadek? Ja o moich porodowych obawach też w sumie tylko mężowi opowiadam, ale on mnie wspiera i zawsze powtarza jaki będzie dumny jak urodzę Szymka. Jak można dołować ciężarną i sugerować że miałaby nie dać rady
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi ale to ja wiem na ile mnie stać a nie oni bo nie są mną ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Tż tez mnie wspiera ale czasem ma teksty które mnie dołują.. a inni? wypadałoby im nic nie mówić bo potem to obracaja przeciwko Tobie...
Ale mam z☠☠☠anych sasiadów wyobrażcie sobie że o tej godz coś robią nie wiem co to za odgłos ale coś jakby na podłodze wałkował ciasto na pierogi? hahah może pączki robią
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Wtajemniczenie
|
Padam a spać nie moge znowu :/ chyba wchodzić zaczyna strach i tu jest przyczyna, a teoretycznie powinnam korzystać teraz z każdej godzinki bo potem jak znam zycie będzie wesolo moje dzieciaczki raczej nie sa ze spokojnych
|
#1099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Anestezjolog mówił że u mnie b.dobrze widać kręgi i łatwo je podać. Mówił że u osób otyłych jest to trochę utrudnione. Mówił ze ja szczuplutka to super a ja wtedy myślałam - co on pie..przy przecież jestem wielka ![]() Cytat:
Dass radę. Nie słuchaj ich ![]() Nie śpię bo Tż mnie zbudził. Chodzi kaszle, budzik mu dzwoni bo wyjeżdża na szkolenie na 2 dni :/ a mnie gardło boli ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- Rybcia - musisz jakąś meliske pić przed snem. Ja też sie stresuje. Najbardziej tym, że to już niedługo i sama myśl o porodzie też przeraża ![]() ---------- Dopisano o 03:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Aaaaa - zaczynamy dziś 34 t.c. ![]() Ale mi się coli zachciało. Ide się napić, mam nadz.ze znajdę ten zdradziecki napój bo jak nie to będzie foch :P ---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- Nie było coli ale uratowała mnie oranzada i faworki - chyba z dodatkiem złota bo 8 zł/150g Teraz trzeba postarać sie zasnąć. Violka - Ty nie rodzisz tam gdzie ja? Pisałaś o szpitalu u Was...
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-02-12 o 02:40 |
|||
|
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
Znowu zgaga nie daje mi spac. Marzy mi sie podpiecie do kroplowki, zebym nie musiala jesc i pic, bo z tego robi sie masakra jak sie potem klade.
edit: juz sobie poczytalam o oddychaniu przeponowym Tego parcia jakos sobie nie umiem wyobrazic w ogole. Licze na to, ze jakos naturalnie bede wiedziala, co robic
Edytowane przez ametty Czas edycji: 2015-02-12 o 04:58 |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
GOSSIP ja tez nie umialam to przyszla polozna i powiedziala jak oddychac i tragedi nie bylo
VIOLKA pompowane lepsze a fotelik od reki kupilam MAJKA dobra jestes ja mimo iz w brzus tylko poszlam to nie ma szans zeby dopiac ale co tam na dluzej potem starcza ![]() KAMILOVE ja tam ciekawa nie jestem jak to jest z tym znieczuleniem krew honorowo oddaje ale igly w kregoslup to nie dam sobie wbic ot tak ROSI w 2008 trafilam na boom i 2 dni mnie przyjmowali na porodowke i wedlug obserwacji to jak odejda wody to nie odesla tylko na sile upchaja albo znajda miejsce w innym szpitalu i karetka odesla. Tlok byl taki ze te co porodzily to na patologi byly kladzione bo nie bylo gdzie. Prawda taka ze mamy wakacyjne dzieci i wtedy ich najwiecej sie potem rodzi ---------- Dopisano o 05:17 ---------- Poprzedni post napisano o 05:16 ---------- Dzien dobry tak w ogole
|
#1102 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze rozumiesz-synek wydawal sie maly![]() Cytat:
Jak cos to rob zwrot i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak to zrobilas jak mamy podobny obwod brzucha a ja wejde ale nie dopne guzika? Aa juz wiem-mi poszlo w 4 litery ![]() No zobaczymy jak to bedzie, bo tatus wysoki ale z normalna waga-86 kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brrrrr Hej Ja juz nie spie i mysle od ktorej cukiernia nasza jest czynna bo mam mega ochote na niemal cieplutkiego paczka z wisnia
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
Parcia sie ponoc nie trzeba uczyc bo to jest takie silne uczucie ze sie go nie da powstrzymac. Jakby sie b.chcialo kupe
![]() Chyba ze ktos ma ZZO za duzo podanego i slabiej czuje skurcze parte. Ja tez sie juz obudzilam. Ide jesc, moze potem odespie
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() czy ja wczoraj pisałam, że mam zamiar zjeść 3 pączki? O godzinie 7 już miałam w tyłku 2 A Tatiana szaleje po takiej dawce słodkiego aż miło
|
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
No dosnelam jeszcze na szczęście teraz jesten oblezona przez moje koty mój dzidziuś chyba bardzo je lubi bo jak mrucza przy brzuchu to malo nie wyskoczy
poprawil mi sie humor, a ja meluse pije co noc :/ ale synek coś z kupą latal co chwila, pewnia pidświadomie balam sie że to jakaś jelitówka a i tak jestem bez sił
|
#1106 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Doberek melduje się. U mnie dziś wizytowo także wieczorkiem napisze co i jak. W dodatku bolą mnie kości miednicy jakby się rozchodziły moze sie szykują ale dziś moj gin odpowie mi na wszystkie pytania. A przede wszystkim musi mi dzis powiedzieć ile mały waży bo zwariuje ani razu nie miałam podanej wagi dziecka i nie wiem czy jest duzy czy mały itd... powiem ze nie wyjde jak mi nie powie
No ale ostatnio mi mówił ze zważymy go na następnej wizycie trzymam go za słowo! Ja już po 8 jade do miasta najpierw zalicze kawke u kolezanki a pozniej ide zajac kolejke do lekarza i gdzies koło 15 po 15 już bede po wizycie i kolezanka mnie odwiezie. Mąż już jutro dostanie pit jeszcze ja musze ich tam w gminie pogonić zeby mi szybciej zrobili bo już bym się rozliczyła z mężem i było by pare zł. Dzis albo jutro koleżanka mi przywiezie wózek który od niej kupuje torby do szpitala mam juz spakowane wszystko gotowe!! teraz tylko Czekanie!PS: Miłego i spokojnego tłustego czwartku... nie przejadać się...
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku moje orly jeszcze spia .,
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix z wisnia nigsy nie jadlam.
Bird jedz paczki jedz. Mirela kciuki Gosia ja tez bym jeszcze spala ale Kaprys mendola mnie obudzil. Co ja za sen mialan.... Ze plamie...pojechalam do szpitala i okazalo sie ze maly juz nozke wypycha... i zaszyli mnie zeby nje wyszedl :O hahaha |
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już przebieram nogami przed usg
![]() wcześniej chyba pojedziemy po fotelik, bo mamy kupić w sklepie niedaleko gabinetu gina ![]() i jak mąż da się namówić, to do lumpka
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana jade sobie do wampirowni z pełnym pecherzem bo nie wiem czy mocz też mam do badania :P jak odbiore karteczki to sie dowiem i jak cos polece do apteki i do toalety i nasiusiam :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

myślałam że to na tygodni się przelicza
zdjęła ta maseczkę co jej założyli na buzię i krzyczy do lekarzy ze czuje, dokladali jej coś tam, później odleciała, obudziła się już na tej sali poporodowej. Tata kangurowal córe przez 2godz. Później jak się okazało miała jeszcze znieczulenie ogólne. Nieźle. Nastraszyla mnie trochę nie powiem.

Ślubujemy: 21.10.2017 

nawet jakiś czas temu pisałam o tym