|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Cytat:
Ten w brzuszku ❤ Cytat:
Wczoraj zjadłam na posmakowanie 2 małe faworki bez lukru, jeszcze ciepłe były... I potem już nic... Chyba oko cieszyłam
|
|
#1562 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to po 15 rozpusta ![]() białą czekoladę mówisz...aż mi się zachciało tarty czekoladowej z kremem z białą czekoladą i malinkami...mmm...ale to pewni dopiero latem zrobię.świeże malinki z ogródka, mniamiiiiii ![]() Cytat:
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja rozmowa z TŻ: Ja: wszędzie walentynki, a ja będę sama. TŻ: ale owoc mojej miłości będzie z Tobą... ![]() Zapodał nieźle, co nie?
|
|
#1564 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znowu mam podniesione ciśnienie przez sobotnią sytuacje. Właścicielka do mnie dzwoniła, że wpłynęły skargi na mnie od położnej i lekarzy i że oni nie mają obowiązku mnie obsługiwać i wizyta zostaje odwołana hahaha. Kij że ja już w poniedziałek zapisałam się gdzie indziej i to na nfz Masakra, zostałam persona non grata
|
|
|
|
#1566 | |
|
Konto usunięte
|
ciekawe jak się mój wykaże w tym roku.
jakbym nic nie dostała to tez się nie zdziwię, bo jęczałam mu ostatnio, ze nic nie chcę, jak mnie wkurzył. próbował wtedy załagodzić i pogadac niby o prezencie. a ja z fochem " NIC !!!!!! " ciekawe, znając jego mógł to wziąć na powaznie.. albo przeczeka do 17 do urodzin ![]() no zobaczymy ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1567 |
|
Rozeznanie
|
Ja już dzisiaj wszamałam 2 pączusie, a jak u Was?
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1569 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1571 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my w sobotę jemy jakąś kolację w domu-mąż zapraszał gdzieś na kolację, ale zdecydowanie wolę w domu...po żarełku położę się, pomasuje mi nóżki![]() a w nd jedziemy obejrzeć Greya- co prawda jakoś mnie nie ciągnie, myślę, że będzie kicha <zdecydowanie wolę książki czytać> no ale przekonam się Cytat:
Masować można od pierwszego miesiąca- czekamy tylko aż pępek odpadnie. masaż ma być formą spotkania z naszym dzieckiem gdzie liczy się więź emocjonalna- to czas w którym będziemy dotykać, przytulać-powoli i spokojnie tak by przekazć mu odprężenie, poczucie bezpieczeństwa. Masaż powinna robić jedna osoba jednego dnia tzn. dziś masuję ja- od początku do końca, jesteśmy same w pokoju, nikt nas nie rozprasza, mamy mieć ciągły kontakt z dzieckiem. Jeśli ono lub my jesteśmy niespokojni masaż przerywamy. Masaż ma pomóc dziecku rozwoju fizycznym, psychicznym, emocjonalnym, i intelektualnym oraz przy kolkach. Nie ma określonej godziny na masaż-jednak konieczne jest 30-45 min po jedzeniu i żeby dziecko nie było jeszcze głodne. Trwa ok 20-25 min- zależy od potrzeb dziecka. Może być wykonywany w czasie największej aktywności dziecka, bądź na wyciszenie, uspokojenie przed snem. Dobrze jest wybrać sobie stałą porę.
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje Was trochę ale jakoś nie miałam czasu pisać - dziecko mi wyrywa tel z ręki jak go widzi
My w walentynki idziemy na kolację do restauracji, ale generalnie bardziej jara nas dzisiejszy dzień niż sobotni ![]() Ola dokładnie!
|
|
|
|
#1573 |
|
Rozeznanie
|
ja chyba też już dzisiaj mówie pączkom stop, zaraz eksploduje, mam taki napięty brzuch ...
|
#1574 | |
|
Konto usunięte
|
dokładnie...
myślą chyba, ze są jedyni na świecie ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() a dziś mogę bez skrupułów się obeżreć
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Rozeznanie
|
Mój chyba szykuję jakąś niespodziankę w sobotę, bo ja szpieg doskonały wyczaiłam że zrobił rezerwację w restauracji .... hihihi będę udawała bardzo zaskoczoną
|
#1576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Oni się chyba przestraszyli po wizycie męża, bo on tam kilka spraw poruszył, a nie jest w ciemie bity i potrafi dopieprzyc w taki sposób, że ktoś się po jakimś czasie orientuje o co chodziło
więc pozbywają się problemu. Oj i dobrze
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sorry, ale oni są żałośni.. wydaje mi się, ze chcieli zapobiec Twojej skargi i Cię uprzedzili Cytat:
w sobotę dam znać jak Grey, bo jutro jadę
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam się z rana.. yy juz 11. Kurde tak na mnie działa to L4. Teściowa dzisiaj wpadła niedawno a ja w piżamach, po śniadaniu nieposprzątane i leże z tabletem na kanapie ![]() W ogole to musze sprzedać mojego golfa.. Mam go prawie 2 lata ale jest stary (ponad 20 letni). To mój pierwszy samochód i na razie żadnej poważnej awarii nie miał ale troche bierze olej i pierdzi. I musielibysmy włożyć z 2 koła na remont bo jak zrobić to cały silnik. No i głownie zmienić wydech bo jest sportowy i wstawić nowe sprężyny bo ma sportowe zawieszenie. Nie wyobrażam sobie w nim wozić dziecka.. Jak dla mnie jeszcze nie mężatej to było cacko (piekny, czarny lakier no i ten wyglad - zegary itp na niebiesko). Ale remont przekroczyłby jego wartość. Wiec sprzedajemy i chce kupić coś wyższego ale małego do pracy, zeby z dzieckiem nie bać się jeździć. Mąż mnie namawia na BMW ale ja wole coś mniejszego. Mam do wydania max 8 tys. Siedze od 3 dni non stop na olx i znam na pamięć już ogłoszenia Własnie mąż pojechał z jednym kupcem się przejechać... Niby stary ale wyglad ma łądny no i sportowy lift - dzieciaki się nim jarają , może i pójdzie za te 3 koła...W ogóle to czekają na mnie dwa wielkie pączki.Mysle , ze dam rade je zjeść
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2015-02-12 o 11:06 |
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
Santilla myślę podobnie jak Ty. Ale mam to gdzieś już, nie pora się stresować i przejmować - sprawiedliwość kiedyś ta babe dosięgnie
|
|
|
|
#1582 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niech myśli, ze tak wspaniale i potajemnie to wszystko zaplanował ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ręce nogi, cycki opadają, co to wgl za ludzie są?! Z choinki się urwali....
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka mój lekarz na pewno nic nie gadał, bo ja z nim w poniedziałek rozmawiałam i sam kombinowal jak to załatwić wszystko i kazał do innej placówki przyjść i to na nfz
|
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
Oki, u nas na pt i sb kiepsko było z miejscami już. A na nd na 11.40 jeszcze coś sensownego się znalazło...masakra jakaś
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj początek końca karnawału i grube balety
|
#1587 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
W szoku jestem.
|
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój pierwszy samochód, to Ford Fiesta rocznik 90 ![]() Skończył na złomie, ale jakoś nad nim nie płakałam...był w gorszym stanie niż myślałam. Potem miama Renówkę 19 Chamade, na gaz rocznik 90 :PKochałam to auto, jak ją brali na złom i odrywali tablice to ryczałam jak wół Ja w ogóle kocham auta Jeździć i naprawiać :P cokolwiek
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwny człowiek ze mnie, do wsyzstkiego za mocno się przywiązuje..
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fiesta się na złom nadawała, po wypadku wyszło, że mialam więcej szczęścia niż rozumu. A Reni nikt nie chciał kupić... za stara. Teraz mam Puncia i go uwielbiam, ale marzy mi się FORD B - Max
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

Własnie mąż pojechał z jednym kupcem się przejechać... Niby stary ale wyglad ma łądny no i sportowy lift - dzieciaki się nim jarają , może i pójdzie za te 3 koła...
W szoku jestem.