Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-12, 10:43   #1141
kordelka85
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja nie pije. A w czym ona pomaga?
https://parenting.pl/portal/herbata-z-lisci-malin

http://www.netmama.pl/magazyn/porod/...prawnic-porod/
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:44   #1142
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie pije. A w czym ona pomaga?

SONIA co sie dzieje..?
No wciaz od soboty mnie trzyma..ile mozna..i w sumie nie jest nic lepiej
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:47   #1143
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
to chyba bez tego antybiotyku się nie obejdzie
a przyznaj się tak szczerze - leżysz i si,ę wygrzewasz czy napierdzielasz po mieszkaniu jak to masz w zwyczaju?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:58   #1144
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
To Ty moze idz jeszcze raz do lekarza, skoro nie przechodzi to chyba by sie przydal ten antybiotyk..?

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

To moze ja tez sobie niedlugo kupie ta herbate

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 10:58   #1145
lekkaatletka
Zadomowienie

Sonia dobrze mowia,nie ma co pod koniec ciazy z infekcja chodzic .
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 11:09   #1146
rybcia2309
Wtajemniczenie

Aa i z patentów na wywołanie, choć my mamy heszcze czad to moje drogie cynamon w dużych ilościach, czyli herbata z, ciasto z, jogurt itd to z lutówek
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 11:10   #1147
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
to chyba bez tego antybiotyku się nie obejdzie
a przyznaj się tak szczerze - leżysz i si,ę wygrzewasz czy napierdzielasz po mieszkaniu jak to masz w zwyczaju?

Cytat:
To Ty moze idz jeszcze raz do lekarza, skoro nie przechodzi to chyba by sie przydal ten antybiotyk..?

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

To moze ja tez sobie niedlugo kupie ta herbate

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Sonia dobrze mowia,nie ma co pod koniec ciazy z infekcja chodzic .

Kochane leze. Wychodze tylko pod blok z Kaprysem raz. I to opatulona na maksa.
W domu syf jakiego nigdy nie bylo.
A co do antybiotyku to ja mam wirusowke to na to ciezko antybiotyk:/
Przydaloby sie cos na kaszel skutecznego..:-(
Stary 2015-02-12, 11:13   #1148
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Aa i z patentów na wywołanie, choć my mamy heszcze czad to moje drogie cynamon w dużych ilościach, czyli herbata z, ciasto z, jogurt itd to z lutówek
Serio? Nie wiedzialam o tym.
Tylko ja wywolywac nie chce, ale zeby nie bylo tak ciezko jak ostatnio. Wiec jak cos mi da nawet mininalna szanse to skorzystam.
Stary 2015-02-12, 11:15   #1149
FlightlessBird
Zakorzenienie

ja uciekam do wanny - mąż będzie sprawdzał jak się ogoliłam

potem zaraz ruszamy po wyniki, do lumpka, do sklepu z fotelikami i na wizytę

wpadnę później i proszę o kciuki

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 11:17   #1150
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

Ale super
Kciuki
Chociaz gdyby ktos mi dal 1000zl teraz na zakupy to bym nie wyszla..naprawde :/ nie mam sily nawet na to.
Na usg bym poszla,ale juz w sumie nie ma dla mnie to znaczenia ze mam je tak rzadko
Stary 2015-02-12, 11:31   #1151
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Rosi a Ty lepiej juz?
Tak o wiele lepiej mam jeszcze kaszel ale już tak nie dusi i wyleczyłam się syropem prenatal eh....
słuchaj jak ja chorowałam to tylko i wyłącznie kiedyś mi antybiotyk pomógł, a teraz jadę na tym prenatalu i super, działa na gardło na katar i na kaszel u mnie, może spróbuj tego syropu, tylko uprzedzam że smak okropny
Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze z poprzedniej ciazy troszke.Kupowalam wtedy normalnie w aptece tylko zamawialam i byla na drugi dzien. Teraz chyba na e-bayu zamowie.
Ostatnio zaczelam pic od 36 i nie wiem czy to nie za pozno bylo. Znalazlam na stronkach, ze 34, a nawet 32.
Muszę się przejść do apteki i zobaczyć czy mają gdzieś u mnie w poniedziałek mam wizytę to może spytam się lekarki od kiedy najlepiej pić
Cytat:
Działa ?? musze zapisać będę pić herbatkę z liści i jeść cynamon w nadmiarze tylko jeden problem bo nie lubię cynamonu :P ale się przełamię

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

W jednym artykule jest takie zdanie:
Naparu z liści malin nie stosuje się, jeśli:
w rodzinie kobiety występował rak piersi, jajników, endometrioza lub mięśniaki macicy,

Czy siostry mojej babci się zaliczają ? jedna miała raka piersi, a druga ostatnio przeszła operację mięśniaków i usunięcia macicy....

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 11:34   #1152
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Czy siostry mojej babci się zaliczają ? jedna miała raka piersi, a druga ostatnio przeszła operację mięśniaków i usunięcia macicy....

Najlepiej zapytaj lekarza.
Stary 2015-02-12, 11:38   #1153
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Czesć dziewczynki u mnie dziś na szczęscie bez temperatury co najważniejsze , ale gardło i katar niestety dalej męczy
U nas słoneczko świeci że aż musiałam pozakrywać rolety bo nic nie widzę w tv ale z domu nie wychodzę bo muszę pokonać chorobę!

Mały mnie kopie i najgorsze jak trafia w lewy bok gdzieś na dole...bo booooli

Ja już po 2 pączkach a co
Stary 2015-02-12, 11:44   #1154
kordelka85
BAN stały

Znalazlam przepis na paczki pwlnoziarniste z fruktoza. Moze bym mogla zjesc jakbym zastapila stewia. Ale samej dla siebie mi sie robic nie chce, maz stewii nie tknie, a mlodego zeby bola.
Stary 2015-02-12, 11:51   #1155
soniuska
Zakorzenienie

Rosario okej. Powiem M zeby mi kupil.
Stary 2015-02-12, 11:51   #1156
blackberry89
Zakorzenienie

A ja juz sie witam po 2 paczusiach
W koncu przyszla moja poszewka na poduszkę po 2tygodniach.

Czekam na polozna miala byc kolo 12.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 11:52   #1157
madelinem
Zadomowienie

Sonia, ja dostalam na kaszel mucosolvan, dopiero mi przechodzi a to juz tydzien. Po nim lepiej mi bylo. Moze sprobuj.
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 11:54   #1158
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Sonia, ja dostalam na kaszel mucosolvan, dopiero mi przechodzi a to juz tydzien. Po nim lepiej mi bylo. Moze sprobuj.
Juz sama nie wiem co brac
Zwariuje w koncu.
Ale dziekuje kochana

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A ja juz sie witam po 2 paczusiach
W koncu przyszla moja poszewka na poduszkę po 2tygodniach.

Czekam na polozna miala byc kolo 12.
Super. Daj znac jak wizyta
Stary 2015-02-12, 11:55   #1159
gosiak0512
Zakorzenienie

Byłam w szkole po lekcje i od razu porobiłam opłaty za ten miesiąc.. miałam jechać do księgowej ale ode mnie już się korek ciągnie do samej Kołbiel więc dup.a odbiłam do Mińska na szperki i stwierdziłam że sie obluźni akurat a tu jeszcze dalej korek poszedł i po samą prawie chałupą stałam 10 minut w korasie.. nie wiem jak ja do tej księgowej dotrę Ci rolnicy sobie jaja robią normalnie z tymi blokadami..

BIRD mój rekordzista przyniósł mi paczkę o 6.40 .. pozostali najczęściej są do 12 z przesyłkami .. a jedna z firm nie pamiętam która dopiero po 16..

SONIA ale sen... zdrówka!

ja nie mam w planach pić tych herbat z liści malin czy tam innych naparów, jak dziecko będzie gotowe to wyjdzie i tyle..

no i zaklepałam numerki do pediatry na jutro, bo na dziś 2 już nie ma ale że tragedii nie ma to jutro pójdziemy na spokojnie niech ich osłucha bo coś dziś się nasiliło u nich..

a z szopingu wróciłam z całą siatką złapałam kombiak na przyszłą zimę dla małej.. jest w tak fajnym stanie że sie oprzeć nie mogłam a całe 7zł za niego dałam

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 11:55   #1160
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

!!
i czekamy na relację po usg

Cytat:
Tak o wiele lepiej mam jeszcze kaszel ale już tak nie dusi i wyleczyłam się syropem prenatal eh....
słuchaj jak ja chorowałam to tylko i wyłącznie kiedyś mi antybiotyk pomógł, a teraz jadę na tym prenatalu i super, działa na gardło na katar i na kaszel u mnie, może spróbuj tego syropu, tylko uprzedzam że smak okropny

W jednym artykule jest takie zdanie:
Naparu z liści malin nie stosuje się, jeśli:
w rodzinie kobiety występował rak piersi, jajników, endometrioza lub mięśniaki macicy,

smak Prenalenu nie jest taki zły czosnkowa malina

a co do pogrubionego to wydaje mi się, że tak

Laski, mam pytanie, wiem, że był już ten temat ale za Chiny nie pamiętam
mam przewijak i prześcieradełko na niego, jaką matę/podkład muszę mieć jeszcze do tego??
a i czy któraś zamawiała prześcieradło w kolorze beżowym / ecru od asplaneta? czy ono jest jasne czy wpada w żółty bardziej w realu??

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-02-12 o 11:56
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 11:56   #1161
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Byłam w szkole po lekcje i od razu porobiłam opłaty za ten miesiąc.. miałam jechać do księgowej ale ode mnie już się korek ciągnie do samej Kołbiel więc dup.a odbiłam do Mińska na szperki i stwierdziłam że sie obluźni akurat a tu jeszcze dalej korek poszedł i po samą prawie chałupą stałam 10 minut w korasie.. nie wiem jak ja do tej księgowej dotrę Ci rolnicy sobie jaja robią normalnie z tymi blokadami..

BIRD mój rekordzista przyniósł mi paczkę o 6.40 .. pozostali najczęściej są do 12 z przesyłkami .. a jedna z firm nie pamiętam która dopiero po 16..

SONIA ale sen... zdrówka!

ja nie mam w planach pić tych herbat z liści malin czy tam innych naparów, jak dziecko będzie gotowe to wyjdzie i tyle..

no i zaklepałam numerki do pediatry na jutro, bo na dziś 2 już nie ma ale że tragedii nie ma to jutro pójdziemy na spokojnie niech ich osłucha bo coś dziś się nasiliło u nich..

a z szopingu wróciłam z całą siatką złapałam kombiak na przyszłą zimę dla małej.. jest w tak fajnym stanie że sie oprzeć nie mogłam a całe 7zł za niego dałam
Hehe super ze jestes zadowolona
I wspolczuje tych korkow:/
Stary 2015-02-12, 11:57   #1162
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Załącznik 5913149Załącznik 5913150a to moje jasnozielone i jasnofioletowe prześcieradło i ochraniacz z sowami nie w te stronę ... Jeszcze zauważyłam, ze troczki niektóre nie maja końcówek... A zaraz wam wrzucę link do aukcji jak to miało wyglądać

o a to prześcieradła:
http://allegro.pl/przescieradlo-jers...915297949.html jasny zielony i jasny fiolet..... no może ja jestem ślepa, ale różnica jest spora

http://allegro.pl/ochraniacz-na-szcz...915299009.html a to ochraniacz
i nie dość, że czekałam dwa tygodnie to jeszcze... ech ... TŻet twierdzi, że nie opłaca się odsyłać, ale ja nie chcę takich krzywych sów...
To te seledynowe prześcieradło z oferty chyba świeci w ciemności... Mam nadzieję, że się z nimi dogadasz, tak że nie wyjdziesz na tym stratna.

Cytat:
No nawet jak kp to cos pokombinowac mozna. Ominac iles karmien i mleko odciagnac i wylac, a dziecko w tym czasie mm albo zapasy osciagniete wczesniej, jak starsze to juz inne rzeczy. Nie wnikalam dokladnie ile co i jak, ale wiem ze mamy karmiace czasami tak robia jak chca sie napic alkoholu.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

U mnie w ramach zarazliwej zlosciwosci rzeczy martwychg padly wczoraj oba blendery. Jeden wogole nie dziala, a drugi sie rozpada. Pare miesiecy ich nie uzywalam, teraz wyciagnelam by zrobic dziecku koktail i doopa
Pare dni temu padla drukarka, jakis czas temu mikrofala, ciekawe co bedzie nastepne
Mamy z moją mamą teorię, że wokół ciężarnej ciągle coś musi się psuć - my akurat psujemy zegarki. No i przed świętami padła mi nowa pralka przy pierwszym praniu, które sama wstawiłam. To może nie być złośliwość, tylko twoja aura

Hesu, moja paczka chyba pikietuje w traktorze na rogatkach :/ Zamówiłam w weekend dwie rzeczy i mniej więcej w tym samym czasie dostałam info z paczkomatów, że zostały nadane. Jedna leży już w moim paczkomacie od wtorku, a drugiej ani widu. Nie chce mi się chodzić dwa razy, niech już dojedzie. Zaczarujcie ją, czy coś
Stary 2015-02-12, 12:08   #1163
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewuszki - zmierzyłam wlasnie moje jeansowe rurki sprzed ciąży i weszłam w nie i nawet się zapielam. Tego się nie spodziewałam. Miłe zaskoczenie. Oby dzidziuś ładnie ważył i wszystko ok bo to najważniejsze

no to gratuluje, moje sa schowane głębko

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
A wiecie co mnie wkurza? nie wiem czy to moja wina czy innych ale dużo osób łacznie z Tż drze sie na mnie że czytam na necie bzdety że "naczytałas" sie pierdół w internecie i wymyślasz coś w tym stylu....

to raz a dwa czuję poprzez komentarze innych osób do mnie że oni podejrzewaja że ja sobie nie poradzę wątpią we mnie czasem nawet Tż i czuje sie czasem przez to zdołowana... i nie pomoże mi nic pisanie wasze i podnoszenie na duchu (bo nie o to mi chodzi) bo ja wierze w siebie tylko o to mi chodzi czy ja coś mówię im albo daje w jakiś sposób do zrozumienai ze sobie nie poradze i nie jestem świadoma tego co mówie

nie wiem czy mnie zrozumiałyście

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

czekaj do ostatniej chwili i jedź wtedy Cie bd musieli przyjać chocby nie wiem co
mi tak mówili przy pierwszej ciaży. No bo to była pierwsza więc nic nie wiedziałam to czytałam a potem chciałam sie podzielić ta wiedza z innymi i wtedy sie zaczynalo ze glupoty czytam i takie tam. Może to o to chodzi?

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Hej

za mna sa juz pierwsze spiecia brzucha, ale sie wystraszylam,lezalam po nich jak kloda....ale dzis juz wstalam i jest okey....

zaraz zabieram sie za robienie pączków beda z budyniem, masa krowkowa i dżemem wisniowym

aaa te bole brzucha to moze od tego ze wczoraj za mocno poszalalam z robota i skutki wyszly....
mi sie nie chcialo w tym roku robic paczkow i bylismy kupic:P
z dzemem i zadvokatem dla M.

Cytat:
Załącznik 5913149Załącznik 5913150a to moje jasnozielone i jasnofioletowe prześcieradło i ochraniacz z sowami nie w te stronę ... Jeszcze zauważyłam, ze troczki niektóre nie maja końcówek... A zaraz wam wrzucę link do aukcji jak to miało wyglądać

o a to prześcieradła:
http://allegro.pl/przescieradlo-jers...915297949.html jasny zielony i jasny fiolet..... no może ja jestem ślepa, ale różnica jest spora

i nie dość, że czekałam dwa tygodnie to jeszcze... ech ... TŻet twierdzi, że nie opłaca się odsyłać, ale ja nie chcę takich krzywych sów...
Ja bym wysyłała. Ja od prawie 3tyg walczę z karminikiem kupionym na allegro. Najpier wsyłali mi inny niż był na aukcji na foto (też czarny ale inne wykończenie, rozstaw miseczek i zapięcie). Odesłałam raz. Potem przysłali mi już dobry (i zwrócili koszt odsyłania) ale za to jedna miseczka się nie zapinała, więc znów odesłałam i czekam na kolejny. ZObaczymy. Więc walcz o swoje!

Cytat:
No nawet jak kp to cos pokombinowac mozna. Ominac iles karmien i mleko odciagnac i wylac, a dziecko w tym czasie mm albo zapasy osciagniete wczesniej, jak starsze to juz inne rzeczy. Nie wnikalam dokladnie ile co i jak, ale wiem ze mamy karmiace czasami tak robia jak chca sie napic alkoholu.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

U mnie w ramach zarazliwej zlosciwosci rzeczy martwychg padly wczoraj oba blendery. Jeden wogole nie dziala, a drugi sie rozpada. Pare miesiecy ich nie uzywalam, teraz wyciagnelam by zrobic dziecku koktail i doopa
Pare dni temu padla drukarka, jakis czas temu mikrofala, ciekawe co bedzie nastepne
ja tak robiłam czasem. Mroziłam swoje i potem jak miałam ochote to Młody pił moje z butli. Rzadko, ale przynajmniej mialam wybór. A Następne karmienie odpadało bo %.

Cytat:
Pijecie badz macie zamiar pic herbate z lisci malin? Niby od 34 tygdnia, ja wczoraj zaczelam.
naraize nie. Jakoś narazie odpuszczam

Cytat:
no ja słyszałam o olejku rycynowym że wywołuje, ale sama nie próbowalam.

Cytat:
Znalazlam przepis na paczki pwlnoziarniste z fruktoza. Moze bym mogla zjesc jakbym zastapila stewia. Ale samej dla siebie mi sie robic nie chce, maz stewii nie tknie, a mlodego zeby bola.
No to im nie mów ze są ze stewią
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:10   #1164
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
To te seledynowe prześcieradło z oferty chyba świeci w ciemności... Mam nadzieję, że się z nimi dogadasz, tak że nie wyjdziesz na tym stratna.

Mamy z moją mamą teorię, że wokół ciężarnej ciągle coś musi się psuć - my akurat psujemy zegarki. No i przed świętami padła mi nowa pralka przy pierwszym praniu, które sama wstawiłam. To może nie być złośliwość, tylko twoja aura

Hesu, moja paczka chyba pikietuje w traktorze na rogatkach :/ Zamówiłam w weekend dwie rzeczy i mniej więcej w tym samym czasie dostałam info z paczkomatów, że zostały nadane. Jedna leży już w moim paczkomacie od wtorku, a drugiej ani widu. Nie chce mi się chodzić dwa razy, niech już dojedzie. Zaczarujcie ją, czy coś
Coś w tym jest, ja jednego dnia zepsułam mikrofalówkę a zaraz po tym strzeliła z hukiem żarówka w okapie
eee ale jeżeli się nie mylę to w paczkomacie paczka może być 48 albo 72 godziny a potem jest odsyłana albo do punktu inpost przesyłana

mój kot zjadł pączka

Stary 2015-02-12, 12:12   #1165
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
B

D
To chodzi o to zeby porod usprawnic, nie przyspieszyc.
Ale ty z tym problemow chyba nie masz
Stary 2015-02-12, 12:15   #1166
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

Dzięki za gratki
Wszystkim rozpoczynającym nowe tyg.też gratuluję!

Stałam dziś w długiej kolejce w cukierni, na arzie mam 1 pączka na liczniku - ze sliwka i w czekoladzie. Paniom z przedszkola kupiliśmy z synkiem faworki bo szczupłe skubane i zgrabne to niech im w bioderka też pójdzie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Pytalam wczoraj lekarza o to i mowi, ze absolutnie nospa nie ma wplywu na maluszka

Wow szacun jak to zrobilas jak mamy podobny obwod brzucha a ja wejde ale nie dopne guzika? Aa juz wiem-mi poszlo w 4 litery
To rurki z niskim stanem, zapięłam p d brzuchem
Co do nospy to słyszałam, że może skutkować obniżonym napieciem mięśniowym u dziecka, ale to chyba trzeba brać b.dużo i b.długo

Cytat:
Witam z rana jade sobie do wampirowni z pełnym pecherzem bo nie wiem czy mocz też mam do badania :P jak odbiore karteczki to sie dowiem i jak cos polece do apteki i do toalety i nasiusiam :P
Ty lubisz sobie życie komplikować. Nie lepiej było nasiusiac w pojemnik i wziać ze sobą na wszelki wypadek? Mam nadz.że nie zsiusiasz się po drodze

Cytat:

o a to prześcieradła:

Dla mnie na zywo te kolory ładniejsze niz na aukcji a ochraniacze niestety nie były pokazane na fotkach i jak oglądałam takie z sówkami to te sówki często były bokiem co mi sie też nie podoba

Cytat:
Kochane leze. Wychodze tylko pod blok z Kaprysem raz. I to opatulona na maksa.
W domu syf jakiego nigdy nie bylo.
A co do antybiotyku to ja mam wirusowke to na to ciezko antybiotyk:/
Przydaloby sie cos na kaszel skutecznego..:-(
Może spróbuj ten syrop co mi zaleciła lekarka - petit tussi on podobno dobrze łagodzi kaszel. Dziś kupiłam, jeszcze nie brałam go.
Wiem co to znaczy brak apetytu z powodu choroby, miałam tak już kilka razy. Zdrówka życzę!
Stary 2015-02-12, 12:15   #1167
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

No to im nie mów ze są ze stewią
Mlody normalnie i ze stewia by wciagnal gdyby nie te bolace zeby.
A maz sie kapnie, bo skoro ja jem to oczywiscte ze ze stewia, albo calkiem nieslodzone.
Stary 2015-02-12, 12:18   #1168
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ty lubisz sobie życie komplikować. Nie lepiej było nasiusiac w pojemnik i wziać ze sobą na wszelki wypadek? Mam nadz.że nie zsiusiasz się po drodze
Tylko w tym problem, ze wczoraj wieczorem zdecydowałam że ide dziś na pobranie bo się zczaiłam, że już czwartek i apteki zamknięte a pojemnika nie mam
a ok 4 byłam na siusiu wiec mało piłam i mnie nie gniotło

Stary 2015-02-12, 12:20   #1169
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Coś w tym jest, ja jednego dnia zepsułam mikrofalówkę a zaraz po tym strzeliła z hukiem żarówka w okapie
eee ale jeżeli się nie mylę to w paczkomacie paczka może być 48 albo 72 godziny a potem jest odsyłana albo do punktu inpost przesyłana

mój kot zjadł pączka
Napisali mi, że 72h. Więc do jutra do południa powinna czekac, dlatego tak mi zależy, żeby ta druga juz dojechała... I to akurat moja poduszka ciązowa! Pewnie kurier na niej śpi :/

Kotu też się należy!
Stary 2015-02-12, 12:21   #1170
gosiak0512
Zakorzenienie

KORDELKA no nie mam fakt a zawsze mi sie wydawało że te liście malin to na wywołanie są..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości