Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-12, 12:21   #1171
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Dziewczyny chcę zamówić ten zestaw startowy avent i znalazłam taką aukcje

http://allegro.pl/avent-zestaw-start...075341107.html

ale zastanawiam się co tak tanio
Gdzie Wy zamawiałyście ?
Stary 2015-02-12, 12:22   #1172
gosiak0512
Zakorzenienie

AMETTY ja w domu to żarówki psuję.. wczoraj przy moim pstryknięciu padła żarówka na schodach na strych, u chłopaków przy suficie i w lampce.. każde po naciśnięciu w osobny kontakt.. śmiałam się za męża że za mocny prąd nam chyba puszczają..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:22   #1173
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Coś w tym jest, ja jednego dnia zepsułam mikrofalówkę a zaraz po tym strzeliła z hukiem żarówka w okapie
eee ale jeżeli się nie mylę to w paczkomacie paczka może być 48 albo 72 godziny a potem jest odsyłana albo do punktu inpost przesyłana

mój kot zjadł pączka
3 dni, tak mówił człowiek uzupełniający paczkomat paczkami.

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mlody normalnie i ze stewia by wciagnal gdyby nie te bolace zeby.
A maz sie kapnie, bo skoro ja jem to oczywiscte ze ze stewia, albo calkiem nieslodzone.
A co mu ta stewia szkodzi? przecież to też słodkie?? Za zdrowo dla niego?

Ja zjadłam 2 pączki i koniec na dziś bo zgaga mnie zabije.

Dziś Malutka nie dawała mi spać i wierciła dziurę w żebrach i budziłam się z bólu więc Młody zaraz zaśnie to ja też ide w drzemkę żeby być do życia.

Zamierzam się na pranie kołdry i poduszek. Niby napisane jest że w 60C można. Mam taką sztuczną, niby antyalergiczną. Prała któraś coś takiego??(ja mysle zeby prac w 40C max) ale boje się że się "skulczy"
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:23   #1174
gosiak0512
Zakorzenienie

AGNIESZKA bo to jest stara kolekcja.. my w większości zamawiałyśmy avent natural o te : http://allegro.pl/avent-zestaw-start...082296906.html

Stary 2015-02-12, 12:24   #1175
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Znalazlam przepis na paczki pwlnoziarniste z fruktoza. Moze bym mogla zjesc jakbym zastapila stewia. Ale samej dla siebie mi sie robic nie chce, maz stewii nie tknie, a mlodego zeby bola.
Ja też dziś bez pączków, bo nie mam gdzie kupić, robić nie umiem i nie ma mi kto przywieźć TŻ będzie po 21.
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Byłam w szkole po lekcje i od razu porobiłam opłaty za ten miesiąc.. miałam jechać do księgowej ale ode mnie już się korek ciągnie do samej Kołbiel więc dup.a odbiłam do Mińska na szperki i stwierdziłam że sie obluźni akurat a tu jeszcze dalej korek poszedł i po samą prawie chałupą stałam 10 minut w korasie.. nie wiem jak ja do tej księgowej dotrę Ci rolnicy sobie jaja robią normalnie z tymi blokadami..

BIRD mój rekordzista przyniósł mi paczkę o 6.40 .. pozostali najczęściej są do 12 z przesyłkami .. a jedna z firm nie pamiętam która dopiero po 16..

SONIA ale sen... zdrówka!

ja nie mam w planach pić tych herbat z liści malin czy tam innych naparów, jak dziecko będzie gotowe to wyjdzie i tyle..

no i zaklepałam numerki do pediatry na jutro, bo na dziś 2 już nie ma ale że tragedii nie ma to jutro pójdziemy na spokojnie niech ich osłucha bo coś dziś się nasiliło u nich..

a z szopingu wróciłam z całą siatką złapałam kombiak na przyszłą zimę dla małej.. jest w tak fajnym stanie że sie oprzeć nie mogłam a całe 7zł za niego dałam
Właśnie wczoraj o Tobie myślałam w kontekście tych blokad rolniczych. Współczuję strasznie
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
!!
i czekamy na relację po usg

smak Prenalenu nie jest taki zły czosnkowa malina

a co do pogrubionego to wydaje mi się, że tak

Laski, mam pytanie, wiem, że był już ten temat ale za Chiny nie pamiętam
mam przewijak i prześcieradełko na niego, jaką matę/podkład muszę mieć jeszcze do tego??
a i czy któraś zamawiała prześcieradło w kolorze beżowym / ecru od asplaneta? czy ono jest jasne czy wpada w żółty bardziej w realu??
Moja siostra powiedziała, że na prześcieradło na przewijak już nic nie trzeba kłaść, chyba że pieluchę terową, żeby ewentualne kilka kropel moczu czy kupki "złapać" (a nie prać prześcieradła codziennie).
Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
no to gratuluje, moje sa schowane głębko

mi tak mówili przy pierwszej ciaży. No bo to była pierwsza więc nic nie wiedziałam to czytałam a potem chciałam sie podzielić ta wiedza z innymi i wtedy sie zaczynalo ze glupoty czytam i takie tam. Może to o to chodzi?

mi sie nie chcialo w tym roku robic paczkow i bylismy kupic:P
z dzemem i zadvokatem dla M.

Ja bym wysyłała. Ja od prawie 3tyg walczę z karminikiem kupionym na allegro. Najpier wsyłali mi inny niż był na aukcji na foto (też czarny ale inne wykończenie, rozstaw miseczek i zapięcie). Odesłałam raz. Potem przysłali mi już dobry (i zwrócili koszt odsyłania) ale za to jedna miseczka się nie zapinała, więc znów odesłałam i czekam na kolejny. ZObaczymy. Więc walcz o swoje!

ja tak robiłam czasem. Mroziłam swoje i potem jak miałam ochote to Młody pił moje z butli. Rzadko, ale przynajmniej mialam wybór. A Następne karmienie odpadało bo %.

naraize nie. Jakoś narazie odpuszczam

no ja słyszałam o olejku rycynowym że wywołuje, ale sama nie próbowalam.

No to im nie mów ze są ze stewią
Olej rycynowy też przeczyszczająco działa, więc ostrożnie trzeba.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:25   #1176
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
3 dni, tak mówił człowiek uzupełniający paczkomat paczkami.

Ja zjadłam 2 pączki i koniec na dziś bo zgaga mnie zabije.

Dziś Malutka nie dawała mi spać i wierciła dziurę w żebrach i budziłam się z bólu więc Młody zaraz zaśnie to ja też ide w drzemkę żeby być do życia.

Zamierzam się na pranie kołdry i poduszek. Niby napisane jest że w 60C można. Mam taką sztuczną, niby antyalergiczną. Prała któraś coś takiego??(ja mysle zeby prac w 40C max) ale boje się że się "skulczy"

wyszło mi że on pączkami ten paczkomat uzupełniał

Stary 2015-02-12, 12:30   #1177
kordelka85
BAN stały

Cytat:

"
Zdrowo jak zdrowo, ale to wybredzioch i nie zje bo mu nie smakuje. Jak raz sprobowal czegos poslodzonego stewia, to plul do kranu i potem krzywil sie pol dnia.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:30   #1178
gosiak0512
Zakorzenienie

LEKKA ogółem źle nie jest bo nie jeżdżę do roboty a Ci co stoją tam na zakręcie na rogatkach to blokują wjazd na moją stację tą przy mcdonaldsie więc i roboty by nie było pewnie.. ale i dojechać jak by nie było bo szwagierka co tamtędy przelatuje to takimi objazdami jeździ że dziwię się że jeszcze z mazowieckiego nie wyjechała żeby dojechać do pracy.. dwie trasy dojazdowe a obie zastawione ciągnikami! tu koło mnie koło domu z kolei dużo im nie trzeba było bo jak stanęli na rondzie to mogiła i koras moment się tworzy bo nie ma jak ominąć a to tranzytówka gdzie tiry walą i nie mają jak bokiem uciec bo osobówką to jeszcze coś tam ominiesz ale jak znasz drogę.. no i mąż na Siedlce jeździ codziennie i póki co ich nie spotkał na swej drodze i oby tak zostało..

idę szperki przejrzeć

Stary 2015-02-12, 12:35   #1179
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
LEKKA ogółem źle nie jest bo nie jeżdżę do roboty a Ci co stoją tam na zakręcie na rogatkach to blokują wjazd na moją stację tą przy mcdonaldsie więc i roboty by nie było pewnie.. ale i dojechać jak by nie było bo szwagierka co tamtędy przelatuje to takimi objazdami jeździ że dziwię się że jeszcze z mazowieckiego nie wyjechała żeby dojechać do pracy.. dwie trasy dojazdowe a obie zastawione ciągnikami! tu koło mnie koło domu z kolei dużo im nie trzeba było bo jak stanęli na rondzie to mogiła i koras moment się tworzy bo nie ma jak ominąć a to tranzytówka gdzie tiry walą i nie mają jak bokiem uciec bo osobówką to jeszcze coś tam ominiesz ale jak znasz drogę.. no i mąż na Siedlce jeździ codziennie i póki co ich nie spotkał na swej drodze i oby tak zostało..

idę szperki przejrzeć
matko z rolnikami u nas też przed urzędem gminy strajkują i blokują główną ulicę codziennie do 14 lutego mają blokować ;/ ale na szczęście jest objazd bocznymi drogami i jak ktoś je zna to ominie korek

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:39   #1180
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Tylko w tym problem, ze wczoraj wieczorem zdecydowałam że ide dziś na pobranie bo się zczaiłam, że już czwartek i apteki zamknięte a pojemnika nie mam
a ok 4 byłam na siusiu wiec mało piłam i mnie nie gniotło
Ja staram się mieć kilka zapasowych pojemników bo i tak potrzebne są co m-c

Cytat:

idę szperki przejrzeć
Wkurzają mnie te blokady. Tylko na swoją du.. pę patrzą a że komuś utrudniają życie to już luzik.

Czekam na położną, ma być po 13
Stary 2015-02-12, 12:41   #1181
rosarioV
Zakorzenienie

Puszczam małemu rocka zobaczymy czy odziedziczy gust muzyczny po rodzicach :P

Stary 2015-02-12, 12:41   #1182
Majka232
Zakorzenienie

lekka - dlaczego sama nie wyjdziesz i nie kupisz sobie tłuściutkiego słodziutkiego pączka?
Stary 2015-02-12, 12:43   #1183
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Anestezjolog mówił że u mnie b.dobrze widać kręgi i łatwo je podać. Mówił że u osób otyłych jest to trochę utrudnione.
Mówił ze ja szczuplutka to super a ja wtedy myślałam - co on pie..przy przecież jestem wielka

Aaaaa - zaczynamy dziś 34 t.c.
tez slyszalam o tej wadze i o cc, znieczuleniu, koelzanka z ktora lezalam teraz w szpitalu na ocepie urodzila swoja mala, przez cc bo tez byla ulozona posladkowo i pisala, ze zle zniosla samo zniecuzlenie itp, ale polozne jej mowily, ze u osob szczuplejszych przechodzi to latwiej. tylko ze na chwile obecna chyba kazda z nas nie czuje sie szczupla

brawo za 34tc

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

my pijemy kawe i zajadamy paczusia

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:45   #1184
rosarioV
Zakorzenienie

Łoł albo mu się podoba i szaleje pogo w brzuchu albo mu się nie podoba bo mnie boleśnie kopnął

Stary 2015-02-12, 12:46   #1185
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Ja też dziś bez pączków, bo nie mam gdzie kupić, robić nie umiem i nie ma mi kto przywieźć TŻ będzie po 21.

Właśnie wczoraj o Tobie myślałam w kontekście tych blokad rolniczych. Współczuję strasznie

Moja siostra powiedziała, że na prześcieradło na przewijak już nic nie trzeba kłaść, chyba że pieluchę terową, żeby ewentualne kilka kropel moczu czy kupki "złapać" (a nie prać prześcieradła codziennie).

Olej rycynowy też przeczyszczająco działa, więc ostrożnie trzeba.
wpadaj do mnie, zaraz lecę nakupić całą torbę pączusiów

oki dzięki, to pieluchę będę kłaść w razie W

a jaki kupowałyście pojemnik do przechowywania pokarmu??
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:49   #1186
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
No nawet jak kp to cos pokombinowac mozna. Ominac iles karmien i mleko odciagnac i wylac, a dziecko w tym czasie mm albo zapasy osciagniete wczesniej, jak starsze to juz inne rzeczy. Nie wnikalam dokladnie ile co i jak, ale wiem ze mamy karmiace czasami tak robia jak chca sie napic alkoholu.

[/COLOR]U mnie w ramach zarazliwej zlosciwosci rzeczy martwychg padly wczoraj oba blendery. Jeden wogole nie dziala, a drugi sie rozpada. Pare miesiecy ich nie uzywalam, teraz wyciagnelam by zrobic dziecku koktail i doopa
Pare dni temu padla drukarka, jakis czas temu mikrofala, ciekawe co bedzie nastepne

No pewnie i tak można z tym karmieniem jakoś pokombinować ale ja chyba nie będę się w takie rzeczy bawić.

Cytat:
hej, ja pospałam jeszcze rano ale już po śniadanku , włosy umyłam i siedzę z maską a potem skoczę do cukierni w ogóle to zauważyłam, że mi włosy odżyły, nie wiem czy to w ciąży czy przez to że nie farbuje od końca sierpnia a teraz na nowo mnie kusi, żeby coś z nimi zrobić i iść do fryzjera przed porodem, refleksy czy coś

Majka-gratki 34 tyg

Pavlineczka
-z tymi prześcieradłami rzeczywiście przegięli
ja bym odsyłała

Sonia-z wiśnią są naj naaj u mnie w tych "firmowych" cukierniach są
z marmoladą różaną też nie lubię. Ani wymysłów z czekoladą, kokosem albo bitą śmietaną bleee.
Jedynie tradycyjna marmolada ale to też nie każda, bo czasem tak chemią zajeżdzają, że masakra

witam się w 31 tyg
Ja zakupilam casting sunkiss z loreala on delikatnie rozjaśnia i rozświetla włoski. Polecam!
I gratki 31 tyg!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 12:50   #1187
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Co ja za sen mialan....
Ze plamie...pojechalam do szpitala i okazalo sie ze maly juz nozke wypycha... i zaszyli mnie zeby nje wyszedl :O
hahaha
co za sen

widze ze coraz czesciej nas te senne zmory mecza

JAŚ

Stary 2015-02-12, 12:51   #1188
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA no właśnie blokują a to nam życie uprzykrzają a nie tym co na górze siedzą.. eh.

moje łupy
kombiak jak wspominałam na następną zimę to upiore i w karton dam, spodnie to te z prawej 0-3 a kolejne już 3-6, ogrodniczki są na 6-9 ale fajne ocieplane więc będą na jesień, a te krótkie ogrodnice to na kolejne lato będą do latania w koło domu pajace ten szary od 0 a różowy 3-6 bodajże, rampers w kwiatki też jakiś spory i leginsy na 6-9, rampers szary to ocieplany delikatnie to na chłodne wieczorki w mają w sam raz, i te śpiochy to 6-9 po chałupie będą, sweterek nówka sztuka 0-3 ale większy się wydaje i spódniczka to na roczek, a tuniczka 6-9 ..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150212_123621.jpg (55,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150212_123649.jpg (57,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150212_123708.jpg (61,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150212_123731.jpg (48,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150212_123752.jpg (55,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150212_123834.jpg (52,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150212_123812.jpg (51,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150212_123857.jpg (45,3 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez gosiak0512
Czas edycji: 2015-02-12 o 12:52
Stary 2015-02-12, 12:52   #1189
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Hej

za mna sa juz pierwsze spiecia brzucha, ale sie wystraszylam,lezalam po nich jak kloda....ale dzis juz wstalam i jest okey....

zaraz zabieram sie za robienie pączków beda z budyniem, masa krowkowa i dżemem wisniowym

aaa te bole brzucha to moze od tego ze wczoraj za mocno poszalalam z robota i skutki wyszly....
najwazniejsze, ze dzis juz wszystko w porzdku

aaa no i zamawiam paczki z masa krowkowa

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
9:15 dzwonek - kurier byłam w szoku
no jak sie pospieszyl. a balas sie z enie odbierzesz

u mnie byl po 11

JAŚ

Stary 2015-02-12, 12:55   #1190
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIXX ja w butelkach wstawiałam do lodówki nie kupowałam pojemników dodatkowych, a i tego prześcieradełka też na przewijak nie biorę bo kupiłam jeden i dla mnie porażka to jest, lepiej zetrzeć przewijak i tyle..

Stary 2015-02-12, 12:56   #1191
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Załącznik 5913149Załącznik 5913150a to moje jasnozielone i jasnofioletowe prześcieradło i ochraniacz z sowami nie w te stronę ... Jeszcze zauważyłam, ze troczki niektóre nie maja końcówek... A zaraz wam wrzucę link do aukcji jak to miało wyglądać

o a to prześcieradła:
http://allegro.pl/przescieradlo-jers...915297949.html jasny zielony i jasny fiolet..... no może ja jestem ślepa, ale różnica jest spora

http://allegro.pl/ochraniacz-na-szcz...915299009.html a to ochraniacz
i nie dość, że czekałam dwa tygodnie to jeszcze... ech ... TŻet twierdzi, że nie opłaca się odsyłać, ale ja nie chcę takich krzywych sów...
przescieradla mi sie podobaja, nawet ladniej lakie intensywne kolorki do szarego ochroniacza. no wlasnie ochraniacz.. hmm.. przegiecie troche o jego napewno bym odeslala!

JAŚ

Stary 2015-02-12, 12:57   #1192
rosarioV
Zakorzenienie

Gosiak śliczne chce porobić przez was jakieś zakupy dla młodego :P

Stary 2015-02-12, 12:58   #1193
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość

Nie jadłaś z wiśniami?? najlepsze są musisz dziś spróbować, dla mnie najgorsze z dżemem różanym fuuuj jakbym perfumy jadła.
oo ja tez nie lubie rozanych.. bleee...

JAŚ

Stary 2015-02-12, 13:02   #1194
rosarioV
Zakorzenienie

Znalazłam zaje.bis.te body dla młodego ale cena powala
http://rockmetalshop.pl/product-pol-...L-BAT-CAT.html hihihi

Stary 2015-02-12, 13:04   #1195
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Dobry!

Dzięki za gratki
Wszystkim rozpoczynającym nowe tyg.też gratuluję!

Stałam dziś w długiej kolejce w cukierni, na arzie mam 1 pączka na liczniku - ze sliwka i w czekoladzie. Paniom z przedszkola kupiliśmy z synkiem faworki bo szczupłe skubane i zgrabne to niech im w bioderka też pójdzie

To rurki z niskim stanem, zapięłam p d brzuchem
Co do nospy to słyszałam, że może skutkować obniżonym napieciem mięśniowym u dziecka, ale to chyba trzeba brać b.dużo i b.długo

Ty lubisz sobie życie komplikować. Nie lepiej było nasiusiac w pojemnik i wziać ze sobą na wszelki wypadek? Mam nadz.że nie zsiusiasz się po drodze

Dla mnie na zywo te kolory ładniejsze niz na aukcji a ochraniacze niestety nie były pokazane na fotkach i jak oglądałam takie z sówkami to te sówki często były bokiem co mi sie też nie podoba

Może spróbuj ten syrop co mi zaleciła lekarka - petit tussi on podobno dobrze łagodzi kaszel. Dziś kupiłam, jeszcze nie brałam go.
Wiem co to znaczy brak apetytu z powodu choroby, miałam tak już kilka razy. Zdrówka życzę!
Dzieku kochana
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 13:05   #1196
gosiak0512
Zakorzenienie

ROSI fajne

Stary 2015-02-12, 13:05   #1197
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja uciekam do wanny - mąż będzie sprawdzał jak się ogoliłam

potem zaraz ruszamy po wyniki, do lumpka, do sklepu z fotelikami i na wizytę

wpadnę później i proszę o kciuki

Cytat:
Znalazlam przepis na paczki pwlnoziarniste z fruktoza. Moze bym mogla zjesc jakbym zastapila stewia. Ale samej dla siebie mi sie robic nie chce, maz stewii nie tknie, a mlodego zeby bola.
A Ty biedna nie możesz użyć sobie dziś kurcze trzeba kombinować z ta cukrzycą

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 13:07   #1198
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!
Ja pije kawke i jem paczki. Tak mi sie chcialo ze tylko sie obudzilam i pojechalam je kupic Nie chcialam prosic TZ bo mnie wczoraj wkurzyl. Przez te hormony az sie chyba nawet za bardzo nakrecilam, on z rana tak przepraszal. Ale dobra niech zaluje, czekam na rekompensate
moj dzis tez skruszony
paczka mi kupil.. i do tego jablko z napisem : 'I Love You'

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Pijecie badz macie zamiar pic herbate z lisci malin? Niby od 34 tygdnia, ja wczoraj zaczelam.
a powiejm ci ze sie nad tym zastanawialam, ale biorac pod uwage moje skurcze poczekam do min 36-37 tc

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
witam się w 31 tyg
no to brawo!

a ja uwielbiam paczki z toffi..
w ciazy mnie tak na nie wzielo.

JAŚ

Stary 2015-02-12, 13:09   #1199
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
tez slyszalam o tej wadze i o cc, znieczuleniu, koelzanka z ktora lezalam teraz w szpitalu na ocepie urodzila swoja mala, przez cc bo tez byla ulozona posladkowo i pisala, ze zle zniosla samo zniecuzlenie itp, ale polozne jej mowily, ze u osob szczuplejszych przechodzi to latwiej. tylko ze na chwile obecna chyba kazda z nas nie czuje sie szczupla

brawo za 34tc

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

my pijemy kawe i zajadamy paczusia
To chyba chodzi o to że ktos przed ciażą miał nadwagę i sporo tkanki tłuszczowej plus te kg ciażowe i jest utrudnione wyczucie kręgów.

Już była położna. Zmierzyła ciśnienie, posłuchała tętna. Dała do podpisu że była u mnie chyba z 7 razy i były tam terminy marcowe ale podpisałam do 18 lutego (z rozpędu). Dostała jakieś próbki i tyle
Stary 2015-02-12, 13:09   #1200
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
lekka - dlaczego sama nie wyjdziesz i nie kupisz sobie tłuściutkiego słodziutkiego pączka?
Bo u mnie na wsi jest tylko jeden sklep czynny UWAGA od maja do września. W pozostałe miesiące zamknięty.
A wyciągać samochód, otwierać bramę i jechać 10 km po pączki to mi się nie chce.
Cytat:
wpadaj do mnie, zaraz lecę nakupić całą torbę pączusiów

oki dzięki, to pieluchę będę kłaść w razie W

a jaki kupowałyście pojemnik do przechowywania pokarmu??
Moja siostra przechowywała w jałowych pojemnikach na mocz najtaniej, higienicznie i zakręcane są
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości