![]() |
#4411 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Marta ja wiedziałam, że z Ciebie to migiem te kg uciekną
![]() ![]() AAUUUAAA! Młoda się znów w kanał wciska szlag!nW takiej chwili to ja nie chcę rodzić choć wiem, ze ten ból to pan pikuś w porównaniu z porodowym;/
#4412 |
Zakorzenienie
|
Duszona koniecznie zdaj relacje jestem ogromnie ciekawa Twojej i Bialej opinii.
![]()
#4413 |
Wtajemniczenie
|
Wstawiłam dzisiaj sobie łóżeczko do pokoju
![]() Kasia zdam, zdam :tak: Jak będzie ok to pojdziesz tam rodzić trzecie?? :P
#4414 |
Zakorzenienie
|
Martula, szybko z Ciebie kg schodzą
![]() ![]() A ja czekam na mojego męża i czekam ... grrr ciekawe czy pączki przywiezie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Wtajemniczenie
|
OLCIA ja Ci dam moją porcję pączków kupnych i pieczonych przez babcie i jeszcze dorzucę chrust i oponki mojej mamy bo ja nieeee jeeeem
#4416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Rozeznanie
|
Gdyby nie ten cewnik to juz bym dawno o porodzie zapomniała. No myśle E mój poród można zliczyć do ciężkich, ale na szczęście mam to juz za sobą.
mała to ma jelita chyba po mnie bo co zje to po dwóch godzinach zmiana pieluchy i tak w kółko. Jestem zmęczona bo zanim wstanę z łóżka z tym cewnikiem to mijają dwie minuty. Muszę do kibla chodzić co chwile opróżniać, czasem maz do butelek zlewa bo jak mała je to nie mam sie jak ruszyć.
Sarunia 8.02.2015 ![]() Edytowane przez martu_la Czas edycji: 2015-02-12 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Wtajemniczenie
|
85jjaa współczuję masażu: (
Dziękuję za wszystkie pięknotaki o Madziulce: ) Ewcik trzymam kciuki za walentynki: ) Agata nie mam pojęcia gdzie ja kupiliśmy : ( to jest jeszcze opaska po Zuzi: (
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martula biedna jestes z tym cewnikiem naprawde. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Aaaaa wlasnie. Madziulka przeboska jest!
![]() |
#4420 |
Wtajemniczenie
|
Super że wizyty udane: )
Martula piękny poród: ) ciężki a i tak pozytywnie napisałas: ) biedna jesteś z tym cewnikiem. Ciekawa jestem ile mała przez 3 miesiące że mnie wyssie: ) Olcia z paczkami? Zuza na łyżwach mała śpi. Już myślałam że będzie się budzić to wstałam a ona śpi dalej. Codziennie po 16 mam drzemkę: ) Kasia dziękuję.
#4421 |
Zakorzenienie
|
Paulina, nie przywiózł pączków
![]() ![]() Dobrze, ze chociaż masz w ciągu dnia drzemkę ![]() ![]() Martula, oby po zdjęciu cewnika było już ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Rozeznanie
|
Olcia- podziwiam Cię że masz jeszcze siłę iść na wesele,
Martula- wymęczyłaś się biedaczko, ale już jesteś z Córą w domu zazdroszczę Ci ![]() Mój mąż wpadł do domu przywiózł mi pączki i właśnie zbiera się na trening koszykówki, koleżanka do mnie pisze na Skypie z Dominikany że wyleguje się na plaży i pije drineczki i jak tu doła nie złapać ![]()
#4423 |
Rozeznanie
|
Olcia no to się nie popisał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Marta ja też chcę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Wtajemniczenie
|
Ola to nie ładnie.
Ja sie w 9 miesiącu ciąży objadlam wszystkim i dlatego teraz mnie nie ciągnie. Może trochę za słodkim. Wegielek ja to w ogóle nie rozumiem jaki powód ma Twoja mama do obrazy że zwróciłaś jej uwagę w słusznej sprawie? Bez sensu
![]() |
#4426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martula, piękna Malutka ![]() Węgielek, nie rozumiem Twojej mamy :/. Ale brawa dla synka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- własnie oglądam wiadomości, mówią o tym półtorarocznym chłopczyku, który zmarł... ![]() ![]() ![]() ehh, zbieram się na te butelki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Rozeznanie
|
Olcia -nooo tak do brata to trzeba iść, ale i tak Cie podziwiam
![]() Węgielek- masz dzielnego syna ![]() W Faktach na TVN mówią o porodach i o naszych prawach. Ciekawe kiedy przestaną mówić a zaczną coś z tym robić. ![]()
#4429 |
Wtajemniczenie
|
Wegielek brawo dla synka: )
Martula zdjęcia na tel nie widzę. Na kompa muszę wejść: )
![]() |
#4430 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Wybaczcie,że się nie poodnoszę do wszystkich, ale od wczoraj mam spadek formy i szaleństwo hormonów. Dodatkowo mega leń i zmęczenie nie wiadomo czym. Martula,współczuję tego cewnika ![]() ![]() Gratulacje wizyt. Moja taka weroła też nie była. Szyjka się skraca,lekarz powiedział, że zaczyna się coś dziać. Nie dał mi już skierowania na żadne badania, w sumie nie wiem czemu. Na usg sprawdził przepływy i są ok i stan wód, który również jest ok. Nic nie mówił o wadze małej a ja też zapomniałam zapytać ![]() No i jeszcze z tych gorszych wieści to skoczyło mi ciśnienie. Tylko nie jestem pewna na ile się to sprawdzi bo ta pielęgniara mierzyła mi 2 razy ale akurat w momentach gdy byłam zmęczona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Kiedy ja was nadrobie, obejrzę zdjęcia, poczytam opis porodu Marty????
Tęsknię za forum!!!!!!! Grrrrr swój opis tez musze machnac... Grrr może jutro się uda bo dziś juz tylko kąpiel małego i wskakuje pod pierzyne grrr M kupił dziś prezent malutkiemu. Pojechał do sklepu i kupił 3w1 nianie,monitor oddechu i termometr... Jestem w tym urządzeniu zakochana!!!! Tatuś się spisał
#4432 |
Wtajemniczenie
|
Węgielek, współczuję akcji z mamą. Ty jesteś akurat bardzo racjonalnie myślącą kobietą, z tego co widać a mama mogłaby inaczej się zachować. Jeżeli nawet chciała pójść z nim, to mogła poczekać aż skończysz rozmowę z synkiem i pójść do niego później a nie wtrącać się. W ten sposób narusza,lub nawet burzy Twój autorytet przed synem. Próbowałabym na Twoim miejscu porozmawiać z nią na ten temat, mimo akcji obraza majestatu. A za takie teksty, że mogłaby już pojechać do domu, to podziękowałabym chyba za pomoc i "zwolniła" z tego "obowiązku". Trzymam kciuki kochana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
Martula doczytałam!!! Wooow żeś się nameczyla :-( ojojoj ale tak jak mówisz.. Dla takiego cudu warto! Szybkiego powrotu do formy :-*
![]() |
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agata plaza i drinki?wowww nie mozna takich rzeczy mowic ![]() wegielku widzisz jakiego amsz dielnego synka?tylko pogratulowac ![]() alunia no to widzisz,co lekarz to opinia,dla niego nie wazne ale moze wazne dla Ciebie? przeciez ehh Ci lekarze wracaj do formy w takim razie,niech dobry nastroj sie Ciebie trzyma ![]() a moja wazy 3200g okolo o wodach gin nic nie mowil,o lozysku ze jest ok ze ma troche złogow czy cos takiego ale ze na koncowce moze miec? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
w sumie moge powiedziec ze fasolka sie spisuje
![]()
#4436 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aga brawa dla tatusia ![]() Mój brzucho pobolewa no ale ja dzisiaj prałam, prasowalam, sprzątałam...
![]() |
#4437 |
Wtajemniczenie
|
Hope, współczuję że Cię wypuścili w dwupaku i jeszcze na dodatek ze wspaniałą wizytą
![]() Aga nic dziwnego, Ty kochana żyłaś na forum ![]() Olcia podziwiam Cię z tym weselem. Ja się dziś strasznie wkurzyłam w autobusie. Oczywiście same "ślepe", lub podziwiające widoki za oknami berety ![]() ![]() Za to w aptece mnie przepuścili ludzie w kolejce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Wtajemniczenie
|
buu to ladnie waży
![]() Mój mi o łożysku w ogóle nic nie mówił...
#4439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratki wizyt. Miałam jeszcze coś komuś pisać i nie pamietam ![]() Byłam na spacerze z TZ i 2 bolesne skurcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
Alunia to jest nic,ja dzis mialam dzien bezszczelnego rycia sie do kolejki
najpierw u lekarza-stoje w kolejce pierwsza,zwalnia sie okienko,stary dziadek ktory przyszedl po mnie tak szybko pomknal ze omal mnie nie przewrocil ![]() potem czekam w aptece w kolejce,przyszla druga babka,stoi za mna,i wyszla druga farmaceutka liczyla kasae,tamta babka pyta czy ona obsluguje tez,ta odpowiada ze za chwile bedzie,prosi osobe z kolejki czyli mnie a ta babka jej recepte swoja wciska ![]() potem tramwaj,pol wolnego,ale nieee,to miejsce na ktorym ja siedze jest najlepsze,najlepszy widok,zapewne ogrzewane,czysciutkie i Bog wie co jeszcze,wisza nade mna 3 stare kobitki,ale je olalam,chce wysiadac z mala,jezu jak sie rzucily,i uwoerz zadna mi nie dala wysiasc,co z tego ze brzuchem jestem,i z dzieckiem ktore trzymam,bo wszystkie te 3 babki tam chcialy usiasc ![]() chyba tak naprawde chodzilo o to ze to miejsce bylo przodem do kierunku jazdy ale no ludzie ![]() ehh a mnie caly dzien brzuch boli okresowo,raz mocniej raz lzej,ale juz sama nie wiem czy to skurcze czy nie kurde ja serio nie bede wiedziala kiedy jechac do szpitala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.