|
|
#3181 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Znad śniadania
Wszyscy pączki smażą, czy stoją w kolejkach po rzeczone?
|
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś nie pączkuję, za to będę suszyć wchodzę do biedry, a tam mały sushi box za 7,99. No to capłam, będę dziś próbować
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-12 o 09:22 |
|
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł ,joł baru
![]() snad kurde Słońca co niby miało dziś być... Cytat:
chce Pamiętaj o sosach coby te susi (tak to się wymawia maczać ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
A te polowania żeby go nagrać.... A ta walka z Jagudinem ![]() Myślałam że nikt o tym nie słyszał
|
|
#3184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja shorty i longi tylko Plusha nagrywałam(bo mało miejsca na kasetach miałam), ale pokazy całe Jagudina niestety bardzo słabo pamiętam (z olimpiady 2002 ach cóż to był za pojedynek!), gówniarz jeszcze wtedy byłam, moja największa faza na łyżwy to lata 2003-2006I to wnerwianie się, kiedy na przykład MŚ były w hameryce albo azji i tvp pokazywała na żywo o 2 w nocy albo nad ranem... siedziało się po nocach, na finał solistów w vancouver o 4 wstałam i się gapiłam a potem mało się do roboty nie spóźniłam i nerwa przez tydzień miałam, że wygrał Lysacek
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-12 o 10:50 |
||
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=eRqWI_ih-mE Ale fajnie I z pokazów ![]() https://www.youtube.com/watch?v=l1nHnNnP0U0 I 20 kg mniej ![]() https://www.youtube.com/watch?v=SOf3hmIuxGE Hehehehe też po nocach siedziałam i nagrywałam ofcourse D
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-12 o 11:09 |
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Znad po raz pierwszy radości z przedwiośnia
Słoooońceeeeeeeeeeeeeeee Na pączki mam ochotę średnio raz na rok. Nie dziś bynajmniej ![]() I spadam out! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-12 o 11:25 |
|
|
|
#3188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zima tu jest swietna, wilgotno ale cieplo ![]() idziemy jutro na walentynkowy koncert ![]() moja mala zemsta za metallice w lipcu, bo chuop jeszcze nie mial okazji sprawdzic co graja ![]() to sklep z pamiatkami i biletami do muzeum po £10 ![]() uznalam ze to za duzo za wejscie do fikcyjnego domu fikcyjnej postaci za wejscie do domu Bulhakova dalabym 10 razy tyle, ale nie musialam ![]() Cytat:
![]() mnie zawsze troche odstraszaly takie zlezale gotowce ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia
Zazdraszczam baaardzo pozytywnie ...
|
#3190 |
|
BAN stały
|
Też chcę słońce, bo na północy szare chmurzyska!
A na wideło nagrywaliśmy z siostrą teledyski z vivy i mtv, szał na satelity i początek lat '90
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te teledyski to było coś
|
|
#3192 |
|
BAN stały
|
Jak ja kochałem ten kawałek!
A jak sobie przypomnę, jak stałem przed telewizorem i kopiowałem ich ruchy... |
|
|
|
#3193 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad zakupu nowych dywanów i planów zakupu drzwi - wreszcie podjęłam męską decyzję o wydaniu ciężko zarobionej kasy.
A pączków dzisiaj nie jem, o. |
|
|
|
#3194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam słabośc do Adagio Albinoniego i Moonlight Sonaty, bo po prostu wielbię te utwory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaaaki słodziak ![]() Miałam kiedyś nawet fazę, że się w nim bujałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-12 o 12:43 |
|||
|
|
|
#3195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płukanie to lajcik zresztą punkcja po 10 razch też ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Ostatnio kilkukrotnie rowerzyści z uśmiechem mówili mi dziękuję jak przepuszczałam ich na przejściu ścieżki rowerowej ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
#3196 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To, że sobie od czasu do czasu łaciną za kółkiem porzucam nie znaczy, że nie jestem miły w obyciu Jestem bardzo miły i tak w ogóle to ludzie powinni wzór ze mnie brać, tak
|
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie ma
![]() Ale jest królem łapania za słówka ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
|
|
#3198 | ||
|
Panaroja
|
snad ogólnego marazmu i bólu guowy albo i nie , trudno stwierdzić czy tobul czy to niebul
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Jagudin był drętwy , nigdy mi się nie podobał
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też jestem miła dopóki mnie ktoś nie wku*wi ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3200 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. A pamiętacie to https://www.youtube.com/watch?v=t2zbbN4OL98 ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
No i w końcu zachciało mi się na Kings on Ice iść, no
![]() A ja wreszcie znalazłąm występ, który pierwszy nagrałam na vhs - ME 2003 Godzinami potem się wgapiałam w tę sekwencję kroków, moja ulubiona część https://www.youtube.com/watch?v=2jkEe5og75s Bossh, wspomnienia młodości... znów mam nascie lat ![]() Ale Martona nadal nie lubię jak na tych skrzypcach rzępoli. Raz było ciekawie, ale za każdym raziem, nuuuda, panie Aaaaw znalazłam wreszcie pierwszy występ, w którym zobaczyłam Żenię https://www.youtube.com/watch?v=aMpCBuB1nsE to już 14 lat? ![]() Aż do olimpiady w 2002 nie kojarzyłam, co to za koleś się wtedy tak na lodzie kładł i udawał zdychające coś ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-12 o 16:02 |
|
|
|
|
#3202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad wyjscia do pizzerii
Cytat:
![]() 2. Choć idziemy akurat do takiej gdzie na naszych oczach robią ![]() 3. Ja bym takich dylematów nie miała. Nie szkoda Ci czasu w Londku na pichcenie pączków? Bo sie pogubiałm. Cytat:
My kupili po taniości, więc parametry wytłumiania niestety nie wchodziły w grę. Ot, wszystko lepsze niż obecne. Ino cena i kolor. Czyli jednak pozbywamy się obie tych samych drzwi ? Dywanu my niet Poka poka
|
||
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle co z tym weekendem? Są już jakieś plany na spotkanie?
![]() Bo ja to jednak niedziela, jak mi imprezowe plany wypalą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-12 o 16:57 |
|
|
|
#3204 | ||
|
BAN stały
|
Swój chłop!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3205 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. tak ![]() 3. moje już kliknięte, takie: przedpokój x 2 tj. duży i mały: http://dywanstyl.pl/produkt/agnella-...kat?a=40052220 sypialnia, teoretycznie niebrudzący: http://dywanstyl.pl/produkt/agnella-...kat?a=40286262 ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- A czy wspominałam, że jednak chcę Messe i zrezygnowałam ze sprzedaży?
|
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fakt, lepszych nie ma. Marzyły mi się takie, tylko kasztanowe, no ale niestety nasz budżet starczyłby only na półtora Powaga porządne drzwi My mamy (edit mamy mieć, bo przeż pewnie skończy sie produkcja abo co) szajs za 2 stówki sztuka - nie umiem znaleźć modelu ale coś ala take, gorzka czekolada. Nie nasz stajl ani nic, ale na razie na lepsze nie mogliśmy sobie pozwolić a ja już MUSIAŁAM mieć pełne, więc wolałam jakiekolwiek niż żadne. Dywany - ładne. 1 - retro, nie maj stajl Ale pasowny do koncepcji mieszkania. 2 - loooooooooooove Ad Messe - nie kojarzę, ale nei wiem czy nie za wcześnie gratulować
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-12 o 18:10 |
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Moja krew
![]() ![]() Cytat:
)
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3208 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do linków, posłucham chętnie. A może byśmy do Filh. poszły? Wejściówki (20zł płaciłam ostatnio) prawie zawsze są a mnie tak brakuje rozmów o wspólnie wysłuchanych występach... Bo W. zostaje z Gustawem i życzę poprawy samopoczucia i żeby nic nie bolało Cytat:
Musiałabyś napisać coś więcej Ten mój olejek pachnie bardzo słodko i bardzo kwiatowo i leciuteńko ananasowo - ale tak w tle Ale tam fajnie jest! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3209 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3210 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() U mnie było ![]() Cytat:
Parabelko, od razu poleciałam spytać wujka Gugla czy aby NA PEWNO nie są jadowite
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

chce
Jagudina niestety bardzo słabo pamiętam (z olimpiady 2002 ach cóż to był za pojedynek!), gówniarz jeszcze wtedy byłam, moja największa faza na łyżwy to lata 2003-2006
siedziało się po nocach, na finał solistów w vancouver o 4 wstałam i się gapiłam 

Jestem bardzo miły i tak w ogóle to ludzie powinni wzór ze mnie brać, tak

Ot, wszystko lepsze niż obecne. Ino cena i kolor.