|
|
#1771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Cytat:
myko otwierają tk maxa w galerii katowickiej 26 lutego ![]() ja dzisiaj po wizycie, dziecko pięknie rośnie, 1200 g wychodzi, i dziś wyglądał na synka z tej okazji powędrowałam do smyka bo chciałam narobić zakupów i lipa, nic mnie nie urzekło |
|
|
|
|
#1772 |
|
Wtajemniczenie
|
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj jestem Brzuchomowca.... jakoś mnie przygazowało a jelita tak się przeciskaja że normalnie słychać jakby. ..przepraszam bąki. .. tylko że one z okolic żeber sie wydobywają. .
No na SR głośno że aż mi głupio było. ... ![]() A mam też dziś takie ćmienie bo nie ból pachwinie ale w miejscu wewnętrznej stronie ud między kroczem a nogą... co to? no i walczę z infekcją ..dzisiaj 1 w ciąży paracetamol łyknęłam. .. zadziałał...wstałam wyprałam pokrowiec z fotelika, ogarnęłam Storczyka, powiesilam pranie i obiad ... a miałam zdychać. Aha. .. jak Truskawka pisze. ..Peugeot 206 to CUDOWNY stwór ...moje ukochane stworzenie mechaniczne. ..umierał mi niedawno ...hihih nie powiem czasem daje czadu, ale to Auto daje tyle radości i komfortu jazdy, że dla kobiety CUDOWNY. AHA czy ja mogę do KLUBU zaprzynależeć ?
|
|
|
|
#1774 |
|
Zadomowienie
|
Wy to jesteście jak choroba zaraźliwa hahaha
po tym wklejeniu bukietu odpaliłam ślubną płytkę i wybieram zdjęcia do wywołania jeszcze, bo jakoś czasu nie było,żeby wszystkie wywołać i mamy tylko jeden album i teraz mam zamiar stworzyć drugi.. dobre 3 lata po ślubie
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Ruskaa kurde, bardzo pomocne info! Zaraz popatrze za ile te autka stoją na olx
Truskawkaa również dziekuje za opinie ![]() Czytam o problemie Pierożka i kurde zaczynam się martwić sobą.. Ja mam minus 5 ale lekarz nic nie mówił o cc albo okuliście. A ja zawsze zapomne się zapytać. To bardzo powazna sprawa bo widze, że nawet pójscie do specjalisty nie zalatwia sprawy ;/ W ogole to mamy wózek Bylismy dziś u Cioci i dała nam to Quinny trójkołowiec z gondolą i spacerówką. Tak krzyczała, że zniszczony a wcale nie jest. Bardzo dobry stan. I prowadzi się elegancko. Tylko kupie nowy wkład do gondoli. Mamy tez do samochodu Maxi Cosi z adapterami na stelaż i troche ciuszków i butków Jutro zrobie foto i Wam pokaże Chyba nie bedziemy kupowac nowego. Jak cos to może tylko spacerówkę ale to sie okaze.
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
malwinka a nie przynależysz?
|
#1777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do kolejek.... to raczej MZ albo NFZ trzeba podpalić.... jest też coś w polskiej mentalności. ... jeszcze na studiach czekałam e kolejce w szpitalu w poradni do okulisty. ...nagle przyjechało na wózku dziecko z pielegniarka z wypadku obłożone folią ratunkową i osmolona twarzą .. Od razu oczywiście wjechali do gabinetu no i stare babsko wyskoczyło z japą że ona tu czeka. ... nosz.... k.wa nie widzi ze dziecko ze może wzrok traci? ?? |
|
|
|
|
#1778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i tak jak dziewczyny piszą peugeoty to samo też dobre autka także poszukaj bo one nie drogo stoją, my tą firmówkę sprzedaliśmy za 5000zł a rocznik był 2005 więc się opłaca ![]() super, że dostaliście tyle rzeczy zazdroszczę
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Ach dziewczyny cudne bukiety
Ja generalnie uwielbiam cięte kwiaty, a frezje i piwonie to już w ogóle bajka Dzięki Blackie- próbowałam obu pozycji
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimi za wózek, czekamy na foto
Op. 11.03.2019. Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-02-12 o 22:37 |
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mną sie nie sugeruj bo ja to jestem ewenement tacy niezdecydowani lekarze mi sie trafili i tyle Zapytaj gina czy to juz czas na konsultacje okulistyczna powinien Cie skierować bez problemu Super ze jest wózek sporo widzę na ulicy tych trójkołowych Quinny wiec chyba sie sprawdzają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja nie wiem...ja zasypiam albo w 1 albo 2 pozycji a i tak najczesciej budze sie na wznak
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie uogólniam i nie mowię ze wszyscy lekarze to zło, ale jednak w mojej sytuacji gdzie badało mnie trzech lekarzy i każdy mowi co innego to jednak któryś sie myli - zauważenie obecności zwyrodnienia siatkówki w zawodzie okulisty jest jednak dosyć podstawowa kompetencja i każdy okulista powinien ja posiadać a jeżeli nie jest czegoś pewien to odesłać na konsultacje a nie udawać ze problemu nie ma. Tutaj na szali jest mój wzrok wiec nie ukrywam ze jestem zdezorientowana i zła. Czas ucieka i poród nie bedzie czekał aż oni sie zdecydują czy te oczy sa zdrowe czy tez nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#1787 |
|
Raczkowanie
|
To ja się Pytam ))) Czy mogę dołączyć do grona Klubu M 2015?---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- [QUOTE=pani_pierozkowa;502 23089]Ja nie uogólniam i nie mowię ze wszyscy lekarze to zło, ale jednak w mojej sytuacji gdzie badało mnie trzech lekarzy i każdy mowi co innego to jednak któryś sie myli - zauważenie obecności zwyrodnienia siatkówki w zawodzie okulisty jest jednak dosyć podstawowa kompetencja i każdy okulista powinien ja posiadać a jeżeli nie jest czegoś pewien to odesłać na konsultacje a nie udawać ze problemu nie ma. Tutaj na szali jest mój wzrok wiec nie ukrywam ze jestem zdezorientowana i zła. Czas ucieka i poród nie bedzie czekał aż oni sie zdecydują czy te oczy sa zdrowe czy tez nie zdecydowanie w tej kwestii z Tobą zgadzam... i bym raczej do tej lekarki nie wróciła... Tez jestem przed wizytą Trzymam kciuki za Twoje oczy. |
|
|
|
#1788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki A tk się jaram już
|
|
|
|
|
#1790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śpi się ok, ale jakiejś mega różnicy nie widze i jakbym na nia 100 zł wydała to bym była zła Cytat:
Więc dziewczyny nie obrażajcie się , że ktoś obraża czy "wylewa pomyje" na lekarzy ogólnie... Pierożaj pisze przecież o swoich doświadczeniach, a nie daje znać ze każdy lekarz jest niekompetentnym baranem luzik zatem Bosze zasnę chyba dziś marząc o pączkach ![]() Dziewczyny , które niedawno dołączyły pisać mi na priv swoje dane na 1 stronę!!
![]() I gdzie nowe terminy wizyt?? Alo Alo ![]() Będę biła te sliczne pupcie
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
malwinka, pozwól nam sie naradzić
Kasia, to ja nie wiem Mi sie śpi boskoooo i nawet siedzę z nia codziennie na sofie, życ juz bez niej nie umiem Najwidoczniej nie każdej ona podchodzi ![]() Alo, alo ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Alo, alo zapraszam do klubu dziewuchy
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie tak jak Kasia piszę, nikt nie najeżdża na lekarzy tylko wyrażamy swoją opinię na temat naszych wydarzeń z danymi lekarzami, nie wrzucamy wszystkich do jednego wora, a co mojej wypowiedzi o kolejkach to wiadome, że miałam na myśli nfz a nie lekarzy, że to uch wina
Dziewczyny nie życzę Wam tego, ale gdybyście się zraziły tak jak ja gdzie narażone było moje życie też byście tak pisały ![]() Do klubu dołącza się po miesiącu aktywnego udziału w wątku więc jeżeli tyle jesteście z nami to Nadzieja Was doda do klubu
|
|
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
Karolak
za wizytę i synusia Ja na drażliwe tematy wolę się nie wypowiadać po prostu..a miałam doczynienia np z 2 operacjami za dziecka (w tym podczas jednej lekarz pod wpływem) a teraz podczas starań z 5 ginekologami..i nie będę oceniać co było konieczne a co nie i czy wiązało się tylko z kasą.. Człowiek jest tylko człowiekiem i w każdej dziedzinie są lepsi i gorsi fachowcy..tak samo jak bywają lepsze i gorsze dni w życiu każdego z nas..co ma również odbicie w życiu zawodowym..tyle ![]() Była dziś bratowa..jak ja uwielbiam te teksty..na wyprawkę 2 tys wystarczy jak nic o reszcie nie wspomnę..ale ja nic nie mam jeszcze tak w ogóle kupione bo to herezja przecież..najlepiej po urodzeniu kupować..masakra.. Już widzę jak dam synusiowi Karol na imię..a oni mają Karolinkę..to będą się krzywić..a mam to gdzieś..
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za dobre slowa
wiecie, teraz go fajnie ale zobaczymy jak z dzieckiem wozek bedzie sie prowadzil. Boje sie zeby to jedno kolo z przodu mnie nie wkurzalo i nie wykrecalo sie ma rozne strony jak bede chciala jechac prosto. Jakgo nioslam to jest lekki i wokol stolu jedna reka prowadzilam. No, zobaczymy.To jeden woz mamy. Dzis jedziemy ogladac dla mnie ogladalam te auta , ktore proponowalyscie i sie zastanawiam czy zmiescilby sie do bagaznika wozek i np. Do srodka dwie.dorosle osoby i dziecko?
|
|
#1795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Piękne rzeczy.Cytat:
Cytat:
Cytat:
za auto.
|
||||
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
hej
W koncu madrobilam Co do samochodu juz 6 rok mam peugeota 206 z 2006 roku. Juz pare osob chcialo go ode mnie kupic qle mowy nir ma . Pierwszy samochod trafil mi sie problemowy za to ten wrecz odwrotnie. Co do lekarzy. Wszystko zalezy od czlowieka nie nalezy uogolnisc. Ja na gina trafilam genialnego fakt prywatnie ale znajome chodzily do pani dr jak jeszcze przyjmowala na nfz i ponoc byla rowniez genialna. Diabetolog tez sie trafil ekstra z kazdej strony czuje opieke. Okuliste mam pod koniec lutrgo. Tyle ze ja wcale a wcale nie chce cc. Chce rodzic naturalnie. Cc to jednak operacja. Jak dla mnie to tylko w zagrozeniu zycia dziecka chcialabym cc ale to niedtety niebode mnie zalezy. A niewiadomo jak z moimi oczamibi jaka bedzie ostatecznir waga dziecka. Bo cisnienie mi sie super unormowwlo ostatnio i czesto mam za niskie az mi slabo a bylo czesto kolo 150. Spadla mi hemoglobina hemstokryt i plytki krwi ponizej normy. Biore zelazo i zle na mnie wplywa odkad biore zle sie czuje.;( Z Dziewczyny i w koncu nie doczytalam byls ktoras.ns tych warsztatach bezpieczny maluch moze?i jakie wrazenia oplaca sie tam pare godzin siedziec? |
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co do auta polecam Punciaka, my mamy z 2000 r. Nie naprawialiśmy w nim w zasadzie nic ![]() Jeździ, idealny dla dwójki dorosłych i dziecka. Wózek też się zmieści, sprawdzałam ![]() No i mało pali. Na trasie ok. 4.5-5l a w mieście jakieś 5.5 w porywach 6 ![]() Co do lekarzy... Trafiłam na wielu, wielu zrobiło mi krzywdę, ale nie będę się roztrząsać. Teraz mam to szczęście, że trafiłam na dobrych specjalistów i jestem bardzo zadowolona. W rodzinie też mam lekarzy, każdy jest inny. ![]() Dziś ciąg dalszy pączków. ![]() TŻ wyjechał
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Tez myslalam wlasnie o peugeot i punciaku
![]() Stalo sie... sprzedalam golfa . Poplakalam sobie ale juz jest ok. Takie zycie. Baset posiedz z nami to moze bedzie mniej smutno ![]() Milego dnia laski.
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I teraz mi się przypomniało jak dawałam Renie na złom. ![]() Oj będę z Wami siedzieć, macie przechlapane :P
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

z tej okazji powędrowałam do smyka bo chciałam narobić zakupów i lipa, nic mnie nie urzekło 

dobre 3 lata po ślubie

zazdroszczę 

to ja nie wiem...ja zasypiam albo w 1 albo 2 pozycji a i tak najczesciej budze sie na wznak
️
wiecie, teraz go fajnie ale zobaczymy jak z dzieckiem wozek bedzie sie prowadzil. Boje sie zeby to jedno kolo z przodu mnie nie wkurzalo i nie wykrecalo sie ma rozne strony jak bede chciala jechac prosto. Jakgo nioslam to jest lekki i wokol stolu jedna reka prowadzilam. No, zobaczymy.
ogladalam te auta , ktore proponowalyscie i sie zastanawiam czy zmiescilby sie do bagaznika wozek i np. Do srodka dwie.dorosle osoby i dziecko?

za auto.