|
|
#2761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
Cytat:
Ja ufam mojemu lekarzowi jest najlepszy w mieście. I długo jest już w zawodzie. Co do edytowania postów witaj w klubie haha mój tel to samo robi . Pisze ci chce czasem Ahh ja to samo robiłam wczoraj w wannie Cytat:
Haha . Wczoraj daliśmy sobie z mężem szanse ale jakoś nie zbyt nam fiku miki wyszło . Maz zadowolony ale zona nie . Cały facet wykorzystał no 😂 Cytat:
W Ogóle dzien dobry Ja wstałam z bólem pleców aaa musze męża wykorzystać żeby masaż zrobić . Mój syn ma dziś fasching i spider man będzie haha .
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez dzis nie zalatwie tego badania TSH. Maly sie rozchorowal...smarczy i kaszle
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeju dziewczyny czemu mi sie napisało wrześniowy wizaż to ja nie wiem
chodziło mi o nas - SIERPNIOWKI ! i sierpniowy wizaż ![]() Jess spokojnie, moze dzisiaj lekarka cos Ci juz da profilaktycznie i bedziesz mogła do 19.02 doczekać ja z TSH poszłam do mojego gina ( on endo nie jest) ale kazał mi zwiekszyć dawkę i czekac ponad dwa tygodnie na wizytę u endo. Fakt faktem, ze ja juz bardziej wprawiona w bojach jestem i u mnie to jest kwestia zwiększania, zmniejszania dawek a u Ciebie trzeba dopiero dobrać no i ta reszta badać ft3, ft4 no i anty tpo mogłabys zrobic zeby sprawdzić Twoj system autoimmunologiczny (ja miałam zaraz na pierwszej wizycie zlecone to badanie przy podwyższonym TSH i wyszło mi, ze mam hashimoto) wiec ja bym na Twoim miejscu poszła juz z kompletem badan na pierwsza wizytę. Ale spokoj ie, bez nerwów ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
Nooo to zdrowka dla małego
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2765 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę się starałam wczoraj wbić i coś napisać ale zrezygnowałam po godzinie odpisywania na post. Mamy szczeniaka na stanie od wczoraj, młody go tak maltretował, że pies nasikał na jego dywan. Dziecko beczy, że to jego pies szczeka, no oszaleć idzie. Jeszcze ten kilkudniowy ból głowy, już nie wiem co zrobić żeby przeszło. Idę e poniedziałek do gin. może coś sensownego powie. Cytat:
Cytat:
Witam z rana, wstałam razem ze.słońcem ale jeszcze nie zdążyłam wstać. Pierwszy raz od dłuższego czasu nie wstawałam w nocy do ubikacji. Młody przesłał całą noc u siebie w łóżeczku, jak to dobrze mieć łóżko tylko dla siebie i nie spać w pozycji na szprotki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście witam się ja i Ktosiek
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Widziałam,że wczoraj temat TSH, jakiś cudem mam to badanie zrobione,to skierowanie dała mi ginka z NFZ. Chyba powinnam się cieszyć! Jess922 na zapas się nie martw, dzidzia na pewno sobie radzi i całe szczeście dziś masz wizytę, więc w razie czego będzie szybka reakcja lekarza. Trzymam kciukiSugarbabyLove - ja też trzymam kciuki za Marcelka i jestem zawsze pełna podziwu dla takich mam jak Ty chapeau bas! tak jak pisała sandeo też kojarze ten program o tej dziewczynce i jej mamie. Najbardziej zapadło mi w pamięci, że stany agresji wywoływały u niej niedojrzałe banany jak zjadła musiała jeśc takie prawie czarne ! sprawdz u siebie czy może też tak jest.Mravka- mój młody też od wczoraj katar...ech.. i nie wiem jak Twój ale mój młody nie wydmuchuje nosa-nie umie! Jakaś tragedia.. zaraz pojdzie w ruch aspirator podłączony pod odkurzacz - młodszy był to nie płakał a teraz szok! Co do seksu dziewczyny to może i czasem mam ochotę ale jak przychodzi co do czego to.. jakoś mam wrażenie,że jestem pościskana.. no i boli mnie orgazm![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- czesc mama i ktosiek ale widać buzkę i raczkę Niedowiary już taki wykształcony mały człowieczek to 16 tydzien?
moi chłopcy... Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-02-13 o 08:44 |
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jacie ale fajnie ![]() ...a dzis piatek a ja dalej bez wyników dzis pewnie beda z kliniki dzwonic potwierdzac wizytę w przyszłym tygodniu to bede pytac o te wyniki bo przecież ileż mozna czekac w takiej niepewności ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
Nie wiem o czym mowisz - sorki :P nie doświadczam tego uczucia w ciazy
|
|
#2774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szok! Jakby maleństwo współpracowało to na bank by było widać co jest między nogami ja mam foto młodego z 3d w 25 tyg ciązy- spał sobie z ręką przy twarzy i zmarszczył brwi. Wiesz jaki podobny po urodzeniu do foto z 3d!
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale siostra też nigdy nie była uprzedzana o tym co będzie na kolejnej wizycie, ażeby się nie nakręcała i nie denerwowała przed ![]() No nie zazdroszczę Ci
|
|
#2776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że za 4 tyg już będzie współpracowało ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
|
|
#2778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
katar u nas cały czas . U nas z tym sexem to tak różnie tez się w 1 ciąży bałam cokolwiek robić . Teraz momentami jest ochota ale często mija. Cytat:
tu masz rację jak juz co do czego przyjdzie jak mam duże chęci to faktycznie super jest . Cytat:
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Ja wczoraj miałam usg genetyczne i wszystko jest ok odetchnełam z ulgą, płci jeszcze nie poznałam a jestem taka ciekawa ![]() a z gorszych wiadomośći to dzisiaj wróciłam do pracy po zwolnieniu. Co do sexsu to u mnie nic odkąd zaczełam mieć mdłości czyli od samego początku Ale w pierwszej ciązy przez cały czas też nic nie było bo mnie bardzo bolało zeresztą mąż też się bał teraz czuje że bedzie podobnie. Oby do sierpnia![]() Jak ja bym chciała zasnąć i obudzić się po porodzie
|
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
mms22 ja wlasnie smaruje juz teraz ,w zeszlej ciazy nie smarowalam ich niczym przeciwrozstępowym tylko zwyklym balsamem i ...
bobas cudny ,na tym jedym patrzac od gory to jakby ksiazke czytał.. U mnie jak są duze checi na sex to jest fajnie bo tak na aby zeby to potem beznadzieja. ostatnio wcale mi się nie chce.TŻ sobie nie użyje..
|
#2781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah powrót do pracy. Ja nie pracuje straciłam prace w czerwcu od tamtego czasu nic nie znalazłam . Co ciekawe odezwał się facet z oferty pracy z styczniu jak juz w ciąży byłam oczywiście nie miałam innego wyboru jak odmówić . To była praca na magazynie chętnie to robiłam ale w ciąży nie . Za niebezpieczne. Cytat:
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Po co tak wcześnie wstajesz???
Ja przed 9 oczu nie potrafię otworzyć
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze wszystko dobrze ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Ale świetnie wszystko widać Pięknie
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też smaruję oliwką i masuję do tego, jak są takie twarde nabrzmiałe to masaż dobrze im robi.... Ale która ma wizytę u gin to zapytajcie czy nie ma przeciwskazań... Ja mam dopiero 25 luty ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- ale fajna dzidzia
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie . Dobrze im robi masaż
|
#2789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
temat seksu z rana ja tam bym się pofikumikowała ale tak mi się nie chce ruszać
|
||
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
No a jak wykorzystam go hehe . .
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

Trzeba wierzyć, że nasze dzieciaczki (mimo różnych probleów tarczycowych niektorych mam) będą zdrowe i już!

ja z TSH poszłam do mojego gina ( on endo nie jest) ale kazał mi zwiekszyć dawkę i czekac ponad dwa tygodnie na wizytę u endo. Fakt faktem, ze ja juz bardziej wprawiona w bojach jestem i u mnie to jest kwestia zwiększania, zmniejszania dawek a u Ciebie trzeba dopiero dobrać no i ta reszta badać ft3, ft4 no i anty tpo mogłabys zrobic zeby sprawdzić Twoj system autoimmunologiczny (ja miałam zaraz na pierwszej wizycie zlecone to badanie przy podwyższonym TSH i wyszło mi, ze mam hashimoto) wiec ja bym na Twoim miejscu poszła juz z kompletem badan na pierwsza wizytę. Ale spokoj ie, bez nerwów 

musiała jeśc takie prawie czarne ! sprawdz u siebie czy może też tak jest.
no i boli mnie orgazm

ja tam bym się pofikumikowała ale tak mi się nie chce ruszać