|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Ja kupowałam na All, ale podobno w Makro i w sklepach fryzjerskich można dorwać .
Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() Ja w sumie barzdo dużo tego zużywam...przed myciem, po myciu, czasem do mycia....no i mam pijawkę do podzialu, więc raz na jakiś czas spora partia jedzie do niej
|
||
|
|
|
#3242 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Earl Grey Dilmaha się zepsuł
|
|
|
|
#3244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baruuuu Suuuonko
Cytat:
Jaaaaa pamiętam !!!! 2 Oj tak drętwy był ale technicznie dobry ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- gólnie dilma się popsuła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Raz się żyje ... Tylko negatyw się waha... Ogólnie zrobilismy błąd i mamy bardzo słaby kolorystycznie dywan . Jest za szary i ogólnie się szaro brazowo zrobiło... Brak energii iiii dlatego bambusy ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę dzisiaj na imprezę koleżanka wyciąga mnie do jakiegoś klubu w wawie na hałsy (choć jeszcze do końca nie wiadomo, do którego). Boshhh, co to będzie... wypadłam już z klubowego obiegu a jak mnie na bramce nie wpuszczą ![]() A jutro do pracy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-13 o 12:08 |
|
|
|
|
#3246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on ma jakąś skłonność do tycia i te skoki takie ciężkie się robią ![]() 2 Ja, ja pamiętam Bo stara jestem ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
Tyle że jutro nie będzie mnie na wizażu dopiero może wieczorem późnym ... Jakby co to bym chciała nichnąć cokolwiek z Cabochard Gres Winter delice Sale Perfume 01 Michal Szulc Missala cokolwiek Krizia I fijołkowy Anioł . Pamiętam że Dla Redzi mam zabrać AA gencjanę i A men pure energy Tak? Czy coś jeszcze? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Rachelo a tych szybek nie da się zabezpieczyć żeby nie dzwoniły?
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innej nie kupuję od dawna. 2. Kurcze jest sposób - sprzedajcie dywan na olx. Ja bym się pozbyła burości jak by mnie uwierała. Na czas remontu musieliśmy naszego czerwonego (jedyny nasz dywan) z pok dziennego zwinąć. To ile na mnie pozytywnej energii spłynęło jak go rozwinęłam to jest nie do opisania, morda mi się śmiała. Kocham go. A ma już tyle latek. z 7 ? Poprzednie burasy chuopinowe sprzedaliśmy. Wiadomo, jest strata na kasie, ale jaki zysk na samopoczuciu! Bezcenne! 3. Fajnie
|
|
|
|
|
#3248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak suszi ?Zasmakowało? ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
On sam z siebie nie jest totalnie zły, to taki melanż trochę ale nie taki klasyczny...
|
|
#3249 |
|
Nindżopesz
|
Aaa, mnie to za bardzo nie liczcie bo raczej w ten weekend odpadam - mieliśmy gdzieś uderzyć z chłopinem (suszarnia, kino) ale sobota nam odpadła bo nietopesz chory i się didem nie zajmie więc idziemy w niedzielę...
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to chyba normalne, że z wiekiem ciało się zmienia? A u sportowców a jak odpadają ostre treningi, to i ciało nie jest już takie smukłe? Katarina Witt też teraz chuda nie jest ![]() http://www.vettri.net/gallery/celeb/...tri.Net-07.jpg Pluszczenko po iluś tam kontuzjach i operacjach już Bielmanna nie może zrobić itp. yeap ![]() choć i tak nie dałąbym za kawalek ryżu z rybą tyle, co sobie w suszarniach życzą
|
|
#3251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale juz nie bede sama ![]() paczki mi dostarczyli jakbym mogla to juz bym zostala ![]() Cytat:
![]() my wczoraj rozdziewiczalismy jednego wspolokatora, drugi wybral randke z ksiegowa ![]() ja chyba zamowie taka torbe herbaty ![]() ryz japonski znacznie lepszy od tego z marketow (£2 za 1 kg), sake smakuje jak wóda - czyli leee a kopie jak wino - 14 vol wolalabym odwrotna zaleznosc ![]() wrzucam czesc wczorajszego urobku i rybek z teskacza rozszyfruje ktos to cos w foliowych workach?
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnei noooooosi muszę coś zmienić. Preferably krzesła, ale odpada bo już kasy brak. Coś bym po taniości zmieniła, używki. Jednak kuszą krzesła, odleciane, niestety do "starej" babcinej kuchni Cieżka sprawa, wiem. Ale murszęęęęę bo się udurszę Szukamy takich roleto-żalzuji zasuwanych od dołu ![]() Cytat:
2. 3. Wow! Nie mam pojęcia wygląda jak rozdziawiona szczęka jakiegoś rekina ale zębów brak? |
||
|
|
|
#3254 |
|
Nindżopesz
|
Krab w całości, a gdzie nuszki?
Nesko, niee, on się nie nadaje na babskie randki
|
|
|
|
#3255 |
|
Piers do przodu
|
Betty - w lodówie rybka jakowaś, kraby i coś, co wygląda na langosza lub dziką karolę
Ostatnio próbowałam na surowo ten słynny afrodyzjak czyli ostrygę z cytryną nigdy więcej nie byłam w stanie tego przełknąć .....
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2015-02-13 o 12:39 |
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
z wyglądu to mi przypomina łeb jakiegoś stworzenia.....
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chuop oglada oferty mieszkan i zalatwil sobie magazyn do przechowywania mebli i gadzetow kupionych do naszego... ![]() tylko w tej paszczy jest cos co wyglada jak cos juz nadtrawionego ![]() a przed koncertem beda dwa gobliny i czarne owce
|
|
#3259 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad
(i spomiędzy wiosny Będziesz gruuubaaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziadkowie jedli etopirynę (wtedy jeszcze "tabletki z krzyżykiem") jak cukierki - przykład idzie z góry Cytat:
![]() Cytat:
PS. Nie łączyć salfazinu z ketchupem, powiadasz? ![]() Serio? ![]() Haggis? |
|||||||
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak laska przełknie to, to przełknie wszystko ![]() Wybór klubu trwa - Enklawa, Tygmont, a może coś innego? W barze chyba nie znajdę bywalców klubów w stolicy do pomocy?
|
|
#3261 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3262 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() WYWALAJĄ SIĘ??? Żenua Cytat:
Red - dziękuję w imieniu swoim i Wojtka za nagrodę - pewnie medal to był. Zaś co do zapachu - obstawiam Etat Libre Divine Enfant, zepsute (przeterminowane)
|
|
#3264 |
|
Nindżopesz
|
Enklawa brzmi dobrze, była taka postapokaliptyczna książka
|
|
|
|
#3265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
Czyli jest lepiej niż dobrze. 2. No ale to co nie zdradzisz nam co to? Powiem tak, nie sądzę aby była potrzeba.
|
||
|
|
|
#3266 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam!
http://www.tesco.com/groceries/produ.../?id=262919342 Cytat:
mnie jeszcze nie ciagnie... ale gdybysmy sie zalapali na dorset seafood festival to pewnie bym sie skusila ![]() Cytat:
![]() korzystales z wyszukiwania grafika?!
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Jesteś w galopie ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Na 99 % Byłam w aptece z przeterminiowanym hmm chyba augmentinem i farmaceutka powiedziała mi że antybiotyki takie się robią toksyczne ... Może Parabel coś doda
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
no włąśnie tam ponoć jakiś dureń na bramce stoi i wpuszcza wedle widzimisię ![]() Chociaż najchętniej bym się i jutro po pracy z domu ewakuowała, najlepiej na cały weekend ![]() (były ostatnio znów jęczy o tęsknocie i miłości, boję się, że zachce mu się powrotów na walętynki i będzie coś odwalał )
|
#3269 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Fajna rzecz!
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, no nie wiem, 6 tyg czekania na drzwi galopem bym nie nazwała
, jestem raczej w zawieszeniu i czarnej doo ... ie. Ale z nadejściem wiosny faktycznie mam potrzebę zmian otoczenia, i to takich na gwałt, tu i teraz na wczoraj!!! Betty - z opisu brzmi pyyyyysznie ten faszerowany krab vel karola
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-13 o 13:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

To już niemal tradycja 

a jak mnie na bramce nie wpuszczą 
Innej nie kupuję od dawna.

nigdy więcej
nie byłam w stanie tego przełknąć .....

z wyglądu to mi przypomina łeb jakiegoś stworzenia.....
(i spomiędzy wiosny