|
|
#1471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Cytat:
Cytat:
no mam zamiar własnie od razu jechać wiem że wolę wypożyczyć zamiast kupić bo mnei nie stać na to tzn. stać ale mi szkoda kupować nowej, i wolałabym wypożyczyć i jestemw stanie nawet do wypożyczalni do krakowa jechać nawet jeśli zajdzie potrzeba dam rade i tyle a że noge mam duża to zaś problem bd z butami ale jestem w stanie nawet w sandałkach iśc jakis delikatnych i nie wydaję mi sie by to żle wyglądało zwłaszcza że bez tego jestem wyskoa....
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Viola- a ta narzuta szara to we fiolecie jeszcze jest, dobrze kojarzę?
przecenili ją trochę czy dalej jest najdroższa ze wszystkich? choć z tą promką to opłaca się wziąć hmmm muszę przemyśleć
|
#1473 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale chyba sie nie sprawdzi to, ze drugie dziecko wieksze, bo jest 2,5 tygodnia mniejsza niz jej brat na USG, no chyba, ze sie przenosi. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Ja sie troche ostatnio przerazilam, ze za miesiac ciaza donoszona, a dziecko tylko 2 kg. Zeby chociaz do 3 dobila, to by bylo dobrze. |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś miałam straszny sen - śniło mi się, że byłam na USG i lekarz mówił, że dzidzia jest chora i że ja nie przeżyję porodu, że trzeba robić CC ale i tak nie daje mi dużych szans... Ja pierdziele hehe, chyba od tego żarcia na noc takie głupoty mi się śnią...
|
|
|
|
#1475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki zestaw ramek ale proste białe z Pepco. Podobne sa zapełnione fotkami synka z nami i kupiłam juz dla drugiego syneczka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To tylko sen
|
|
#1476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane jesteście Cytat:
już momentami miałam dość tych wyborów0 Podejmowanie decyzji nei jest moją mocną stroną Meiliśmy tylko ściany odświeżyć , potem doszła podłoga i mąż na grubo poleciał i się zrobił generalny remont, ale przynajmniej mamy spokój na dłuuugi czas Świetne to wezgłowie, szary teraz na topie my łóżko mamy sprzed 3 lat ale dalej mi się podoba![]() Cytat:
A ta promocja nie działa na rzeczy przecenione dodam![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Moje ramki też są z Pepco 20 zł jakoś za nie zapłaciłam a wyglądają ekstra chociaż wolałabym żeby każda była oddzielnie.---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Dziewczyny a jak nie możecie usnąć polecam melisę, zresztą to od którejś z forum podczytałam to naprawde działa , wczoraj oboje z mężem wyprobowaliśmy spaliśmy jak zabici![]() A tymczasem lecę na zakupy, jutro ta parapetówa, szczerze to już bym chciała żeby było po przeraża mnie ta liczba osób - ale sama tak chciałam. Muszę chyba sąsiadkę przeprosić że głośno będzie![]() Odbiorę też moje rzeczy z poczty Madzia dam znać jak ich stan
|
|
#1477 | |
|
Raczkowanie
|
A mi za to się śniło że urodziłam bez problemu i prawie nic nie bolało i szybko poszło, że nie zdążyliśmy do szpitala
![]() I mówiłam TŻ, widzisz jak łatwo poszło i zaoszczędziliśmy na położnej ![]() Bo w sumie to ja bym bardzo chciała znów urodzić w domu, ale jest krucho z kasą i do tego TŻ nie jest taki chętny. W sumie to z pierwszym się nie bał, bo chyba myślał że to jak wyrwanie zęba ![]() Mama mi przelała nawet kasę na poród, żebym się nie martwiła o pieniądze, ale jednak ja nie chcę za pożyczone no i TŻta trzeba przekonać ![]() No zobaczymy, jeszcze trochę czasu jest i wszystko się może odmienić ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zajrzeć do Pepco, bo chcę ramkę takiego typu co Ty kupiłaś.Cytat:
Bardzo mi się podobają takie zagłówki! ![]() Cytat:
![]() Chyba podjadę do Reserved, jest -30% od przecenionych rzeczy. Może wyhaczę coś na wiosnę
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od razu powiedziałam, że nie będę bawiła się z ręcznym laktatorem! Koleżanka mówiła, że nie ma problemu z używanym, bo podobno wszystkie części plastikowe można kupić sobie nowe... ale w sumie moje zdanie jest takie jak Twoje... też wydaje mi się to niehigieniczne. W Smyku jest promocja na akcesoria laktacyjne i dziś właśnie zamówiłam sobie laktator! |
|
|
|
|
#1480 |
|
BAN stały
|
Ale tu jakoś cicho.
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Tez polecam melise z gruszka
pyszna
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz ma ochotę napisać cos i bedzie tylko pi pi pi pi pi pi jestem tak wkur...ona - nastawiłam pranie - pierwsza pralka ciuskzów niemowlęcych i co? i To że dłuższe programy z dodatk.płukaniem nie działały to włączyłam taki co zwykle i bęben ciut w lewo, ciut w prawo, no k..wa bosko wręcz. Znalazłam nr do jakiegoś gościa i ma przyjechać ok.17 ale to programator i jeszcze bęben, ciekawe czy w ogóle opłaca sie naprawiać
|
#1483 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wspolczuje |
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od nast tyg startuje z koncowka wyprawki. Chce miec z glowy. W marcu trzeba dokladnie mieszkanie wysprzatac,kazdy zakamarek okna i te sprawy. Slonce tak slicznie swieci ze wydaje sie ze juz wiosna a to przeraza bp pprod tuz tuz ![]() Ale w sumie chce byc juz po o miec Mikolaja obok,umiec sie z nim obchodzic..i bysmy sobie pojechali do ch z Mikolajem na zakupy a co ![]() Haha. Jak dostane kase z ubezp za urodzenie to 500 zl biore dla siebie na nowe ciuchy i bielizne,bo nie bede miala w czym chodzic,wiekszosc porozciagana. |
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziś dzień focha i nic nie robie
mam focha na tż, wieczorem się trochę posprzeczaliśmy, z jednej strony troszke moja wina ale z drugiej jego i tym razem mu nie popuszczę i się do niego nie odezwę i strajkuję i nie sprzatam a obiadu nie będzie idę o 13 do kolezanki na kawę ooooo
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1487 |
|
BAN stały
|
Oj z ciuchami po ciazy to jest naprawde ciezka sprawa. Ja chyba ciazowe bede nosic bo co innego?
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przyszły kolejne 2 paczki m.in. rożek od Makaszki. Śliczny jest jeszcze dziś przyjdą chyba paka ciuchów i tiul, to będę mogła pompony robić
|
||
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie czuje sie seksownie teraz..... jeszcze mnie te koszule do porodu obrzydzają cała ta wizje są ochydne.... albo sie w☠☠☠☠... i kupie koszule w kratę i taką materiałową miniówkę do tego.... no bo kufa koszule sa meeeega ochydneeeeeeeeeeeeeee:mur :
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamierzam schudnąć, ale owszem pare tyg po porodzie jeszcze bd pewnie w nich smigac póki nie zaczne sie miesić w swoje stare. I może bd jak kretyn wyglądać ale zamierzam biegać, dziecko do wózka i jadza, i w domu ćwiczyć jak tylko sie wykuruję. Póki co ambitnie podchodze do sprawy zobaczymy jak bedzie...
|
|
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o super schodza sie paczki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1493 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tez majtki kilka razy nowe kupowalam, ale mam nadzieje, ze juz starcza. |
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo z przed ciązy nosze ubrania... spodnie jedynie ciążowe i leginsy żeby brzuszka nie uciskać a tak to koszulki, bluzy mam wszystko z przed ciąży i jest dobre...
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() dziś podobno mija jej termin kiedy miała okres dostać i ciszaaaaa przyznała mi się wczoraj że ostatnio znienacka nagle zrobiło jej się niedobrze i do kibla poleciała puścić a potem luzik jakby nigdy nic eh... boi sie zrobic ten test bo boi sie zawodu, rozumiem ją no ale kurcze wszystko co mi pisze wskazuje na ciąże u niej ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staniki ciążowe? ja nosze zwykłe tylko większe bo mi cycki urosły a ciązowe tylko do karmienia kupiłam, Koszule mam okropne chyba że każda ma takie? jaką masz? te do szpitala mam dwie i obie żenujące.... a majtki musze przed samym porodem ładne kupić bawełniane żeby mieć w razie W w szpitalu jak mi sie krwawienie zmiejszy albo żeby do domu doczłapać normalnie... wolę mieć przy sobie takie wyjściowe po prostu...
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA współczuję..
ale macie sny .. mi się śniło że mnie teść do porodu wiózł bo M był w pracy a dzieciaki w szkole.. i na koniec mu jeszcze ciuchy oddawałam i buty i kazałam jechać do domu ![]() wróciłam od lekarza.. starszak czysty osłuchowo ale kaszel że aż dudni, młody ma szmery i antybiotyk.. czyli kolejny tydzień w domu spędzą.. mam dość.. nie jestem wyrodną matką ale marzę o chwili spokoju i zrobienie chociaż kupy w ciszy! karwa czy ja tak dużo wymagam?!
|
#1498 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chudnac nie zamierzam, bo jak bede karmic to z dietowaniem sie nie poszaleje(a glodna nie bede chodzic, o nie). Poza tym brak snu bede nadrabiac jedzeniem. Ale nic dochodze te ciazowe ciuchy, a potem kupie nowe. ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Koszule mam taka Do porodu, a potem pizamy ale takie zwykle, nie brzydkie, ale tez bez ochow i achow. W szpitalu bedziesz miala siateczkowe majtki, ja wogole nie biore zadnych majtek do szpitala. Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2015-02-13 o 12:24 |
||
|
|
|
#1499 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale patrząc na Twoje to bardzo dobrze sobie poradziłaś![]() szary na topie to raz, a dwa, że my po prostu całe mieszkanie mamy biało-szare-czarne, jedynie cegła w salonie dla kontrastu bo w sypialni znów szary kamień na kawałku ściany za to dodatkami mogę ożywiać ![]() ta narzuta superowa jest, zawsze mi się podobała tylko szkoda mi było kasy bo w sumie mamy dobrą no ale zniżka kusi![]() ramka też świetna ![]() powodzenia z szykowaniem parapetówki i czekam na kocykową relację Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zresztą i teraz chodzę w większości starych, jedynie spodnie i legginsy ciążówki. Cytat:
super a jaki kolor tiulu zamówiłaś?
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
ja się w majtki z przed ciąży mieszczę ale teraz byłam to sobie dokupiłam 8 par w F&F bo mają fajne i wytrzymałe, staniki z lupoline do karmienia kupiłam i już dawno o w nich chodzę i też zero zużycia póki co na nich
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- SONIA ja porządkami sobie nawet głowy nie zawracam.. mąż ogarnie wszystko bo ja juz nie dam rady, po za tym ma teraz lepszy sprzęt to moment jak i dywany popierze i okna pomyje
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

przecenili ją trochę czy dalej jest najdroższa ze wszystkich?
choć z tą promką to opłaca się wziąć hmmm muszę przemyśleć
I jeszcze poprzednio na USG mówili mi że będzie średniak 3200 a urodził się zaraz po wizycie taki duży.
Więc teraz skoro już na wizycie jest duża głowa, to co będzie naprawdę?
u wszystkich prawie głowka jest starsza od reszty ciała na tym etapie

Ślubujemy: 21.10.2017 
a potem luzik jakby nigdy nic