Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-12, 21:15   #1111
sternik
Wtajemniczenie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część VII

Ja też zjadłam dwa pączki.
A ja opalać się nie znoszę
sternik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 21:16   #1112
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 98agnyk Pokaż wiadomość
A bo nogi to ciężka sprawa do opalenia :/ To współczuję, ja bym chyba nie wytrzymała bez słońca No ale zdrowie najważniejsze
Ej a tak w ogóle to dużo tych pączków dziś zjadłyście?
Ale przecież to nie jest tak, że ja nie wychodzę z domu jak jest słońce po prostu nadmiernie nie wystawiam się na ekspozycję słoneczną i nie leżę plackiem a bez tego ciężko się opalic... a sukienek nie noszę, bo mam niezgrabne nogi. W przeciwnym wypadku miałabym ixh dużo
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-12, 21:21   #1113
mała migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
No bo mieć mają, ale widocznie wtedy kiedy ja byłam ostatnio to nie były zbytnio wystawione naprawdę mało ich jest w porównaniu ze sklepami w Warszawie...
Dużo mel masz w riccardo w Plazie - bo w King crossie jak byłam to z kolei nie było nic.
eh, dzieki za namiary, polatam,poprzymierzam o ile będa

Cytat:
Napisane przez Cream Pokaż wiadomość
Wpadłam do Was żeby się pochwalić i znaleźć zrozumienie . Zamówiłam przed chwilą czerwone Mel Dreaming II! W sumie nie wiem czy są mi potrzebne, ale żal było nie skorzystać z rabatu :P. Jutro powinny być to postaram się wrzucić zdjęcie.

Cytat:
Dziewczyny macie jakieś doświadczenie z allegro i zwrotami? Bo przed chwilą mi tu jedna osoba podniosła ciśnienie. Sprzedałam sukienkę, opis plus zdjęcia wszystko było czarno na białym... wczoraj dziewczyna otrzymała paczkę, dziś do mnie pisze, że chce kasę na konto i idzie odesłać sukienkę. Dodam, że ją licytowała... Nie jestem, żadnym sklepem i chyba jako osoba prywatna nie mam obowiązku jej przyjmować, prawda?
pewnei sukienka zle na niej leży, ale skoro miałaś napisane,zę nie przyjmujesz zwrotów to wszystko jasne... pozatym jaki niby powód zwrotu podała Ci?
Wszystko tak naprawde zalezy od checi/ niecheci sprzedajacego czy przyjmie zwrot.

Cytat:
Właśnie mi odpisała "Dla mnie to jest wyludzenie...zdjecie nie jest realne..sprawe kieruje do allegro." LOL

Właśnie przyszły minniaki... otwieram patrze na fakturę a tam EU 37 to se myślę, mam dziś szczęście ale szybko na pudełko tam EU 38 i kamień z serca... Jedna kokardka to jakiś taki krzywus
toneich kieruje do all, nic nie zrobią..
Kiedyś trafiłam jakis badziewny(podróbka) portfel zary, zniszczony itp.Z dziewczyną "uzeralam sie"kilka miesiecy?! założyłam jako kupujaca spór, dodałam realne zdjecia, ale i tak nic to nei dalo... Jedyne co mogłam to wystawic jej nagatywa...
Super buciki

Cytat:
Zdjęcia
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 00:07   #1114
Snula
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale przecież to nie jest tak, że ja nie wychodzę z domu jak jest słońce po prostu nadmiernie nie wystawiam się na ekspozycję słoneczną i nie leżę plackiem a bez tego ciężko się opalic... a sukienek nie noszę, bo mam niezgrabne nogi. W przeciwnym wypadku miałabym ixh dużo
Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Ja też zjadłam dwa pączki.
A ja opalać się nie znoszę
też zjadłam dwa i też nie znoszę się opalać... lubię ciepełko, ale zazwyczaj leżę pod parasolką albo siedzę w wodzie, podziwiam jak ktoś potrafi leżeć plackiem na słońcu. ja umieram. ;D
i też mam problem z opalaniem... jak wyjeżdżam na wakacje, to filtr 50 to podstawa, bo inaczej po prostu jestem poparzona, mimo, że się nie smażę bezpośrednio na słońcu (wiadomo, woda robi swoje :P)... raz nawet stosowałam filtr 120 i tak nie pomogło.

Snula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 06:13   #1115
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

agnyk
Ty wariatko sukienkowa ja mam kilak sukienek ale to tak "na niedzielę" przysłowiową, ewentualnie latem takie zwiewne maxi...

też się nie opalam - w ogole [ani słonce, ani solar, ani samoopalacz - raz ze nie cierpię leżeć na sloncu, dwa -mam dużo pieprzyków, a trzy - podoba i sie moja blada szlachecka cera [taki dżołk ;P ]

olcia
jakie brzydkie stopy - zwariowałas? brzydkie i kanciaste nogi to ja mam - bo jedna jest po operacje i juz część w okolicach kostki jest kanciasta, niewymiarowa i nie zgrabna w ogole - dlatego nei lubię dawac fot na nogach ;/ poza tym są żylaste ;o

---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

mała migotka
te spory na all to o kant tyłka tylko rozwalić... taki pic na wodę

agnyk

zezarlam 3 - ale nie na raz tylko stopniowa w ciągu dnia - do kolejnych kaw :brzydal

a ten txt z demotów - to wcale nie jest prawda.. jestem zywym dowodem.. chyba jego autor np w ciąży nigdy nie był, albo nie miał problemów z zastojem wody w organizmie :P

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 07:11   #1116
myszola21
Zakorzenienie

widujecie gdzieś w dobrej cenie?

http://schaffaconcept.pl/product/488...y---black.html

a może widziałyście gdzieś bow bowy z poprzedniej kolekcji szare tanio? Potrzebuje butów do torebki...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 07:12   #1117
Marigold19
🦄

Dziewczyny, gdzie zamawiałyście Minnie? Edit: już chyba doczytałam

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2015-02-13 o 07:19
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 08:21   #1118
morelle_
Zakorzenienie

Ja uwielbiam się opalać na słońcu. W górach i na plaży. Mogę leżeć płackiem, ale do połowy leżę w morzu :P Do pasa, bo dalej to już dostaję ataku paniki :P Na leżaku też, ale wtedy muszę co jakiś czas się schłodzić. Najcieplej było w Kairze 51 st Mój mąż umierał, a mi się bardzo podobało. Uwielbiam takie temp
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 08:48   #1119
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

o matko
morelle - ja ju bym w grobie lezała przy takie temp..nienawide lata

Stary 2015-02-13, 08:50   #1120
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam się opalać na słońcu. W górach i na plaży. Mogę leżeć płackiem, ale do połowy leżę w morzu :P Do pasa, bo dalej to już dostaję ataku paniki :P Na leżaku też, ale wtedy muszę co jakiś czas się schłodzić. Najcieplej było w Kairze 51 st Mój mąż umierał, a mi się bardzo podobało. Uwielbiam takie temp
ja nie lubię leżeć plackiem i się opalać bo dostaję szału , ale uwielbiam CIEPŁO i to jest mój żywioł - jak już to opalam się w wodzie lub chodząc i wtedy jest wszystko ok
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 08:54   #1121
morelle_
Zakorzenienie

Hehe, a ja lubię Bo ja kocham spać i z reguły zasypiam. Na leżaku to słucham muzyki albo czytam, ale ileż można. Jakbym miała leżeć tak po prostu to bym oszalała. Wiem, że to niezbyt zdrowo, ale zawsze mam coś na głowie no i mąż mnie pilnuje.
Już 3 lata nie byłam na urlopie
Stary 2015-02-13, 09:55   #1122
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, a ja lubię Bo ja kocham spać i z reguły zasypiam. Na leżaku to słucham muzyki albo czytam, ale ileż można. Jakbym miała leżeć tak po prostu to bym oszalała. Wiem, że to niezbyt zdrowo, ale zawsze mam coś na głowie no i mąż mnie pilnuje.
Już 3 lata nie byłam na urlopie
Ojej 3 lata... ja mam urlop w drugiej połowie czerwca i już nie mogę się doczekać
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 10:17   #1123
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

Mam prośbę ! Jak znajdziecie w dobrej cenie melissa makrey 35/36 dajcie znać.
iguanaiguana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 10:17   #1124
98agnyk
Raczkowanie

U mnie 1,5 pączka i trochę faworków Ale dziś trzeba dojadać Co do opalania to nabieram zapału, idę leżeć na podwórko i też mi się zaraz nudzi :/ A jeszcze jak jakaś chmura najdzie to już w ogóle No chyba, że to góry albo morze tam jakoś inaczej się człowiek opala. Wolę swoją skórę opaloną

Co do tych sukienek to kiedyś, za żadne skarby nikt mnie nie zmusił, żebym nałożyła... A teraz nie mogę się przekonać do spodni :/ Nawet jak kupie, nałożę i stwierdzam, że wyglądam komicznie - pozbywam się ich jeszcze szybciej Więc wolę zainwestować w jakąś fajną spódnicę
Z tymi stopami to racja, różnie bywa Ja zawsze w lecie mam troszkę większe W ciąży nie wiem - kiedyś może się wypowiem

LadySith tak z innej beczki zadowolona jesteś z tych melissowych brązowych kowbojek? Bo są na mojej liście od dawna ale nie wiem jak celować z rozmiarem :/

Marigold ja na yoox
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-13, 10:21   #1125
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Ojej 3 lata... ja mam urlop w drugiej połowie czerwca i już nie mogę się doczekać
W tym roku znowu nie pojadę, ale przyszły nie odpuszczę!

Cytat:
Napisane przez iguanaiguana Pokaż wiadomość
Mam prośbę ! Jak znajdziecie w dobrej cenie melissa makrey 35/36 dajcie znać.
Jaki kolor?
Stary 2015-02-13, 10:35   #1126
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

Cytat:
W tym roku znowu nie pojadę, ale przyszły nie odpuszczę!

Jaki kolor?
oprócz czerwonych
Stary 2015-02-13, 10:42   #1127
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

agnyk
służą mi jako kalosze i są ok.. ale za cenę normalną bym ich nie kupila

Stary 2015-02-13, 11:21   #1128
98agnyk
Raczkowanie

Dziewczyny jak jest z wymianą na yoox? Widzę, że te moje minnie mają dużo wad:/ Chciałabym je wymienić na ten sam rozmiar... zaraz Wam pokażę zdjęcia

Lewy but jest taki zrysowany, znalazłam pęknięcia w 2 miejscach, ma wtopione 2 kawałki jakiegoś brudu, jest wylepiony klejem pod kokardą (obydwa buty). Co mam teraz z tym zrobić Pomóżcie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0263.jpg (69,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0264.jpg (38,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0265.jpg (76,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0266.jpg (42,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0267.jpg (31,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0268.jpg (55,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0269.jpg (57,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0270.jpg (29,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0272.jpg (27,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0274.jpg (30,2 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez 98agnyk
Czas edycji: 2015-02-13 o 11:35
Stary 2015-02-13, 11:35   #1129
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny jak jest z wymianą na yoox? Widzę, że te moje minnie mają dużo wad:/ Chciałabym je wymienić na ten sam rozmiar... zaraz Wam pokażę zdjęcia
Darmowy kurier, szybki zwrot pieniędzy.
Stary 2015-02-13, 11:40   #1130
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Darmowy kurier, szybki zwrot pieniędzy.
Tylko, że wolałabym taką samą parę - da się tak? Będę musiała coś dopłacać? Dostałam wadliwy produkt jakby nie było
Ale jak zwracają kasę to oddają koszty przesyłki?
Stary 2015-02-13, 11:42   #1131
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

morelle, ja w zeszlym roku bylam 1.x na urlopie od 2010r :P

Stary 2015-02-13, 11:46   #1132
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
agnyk
Ty wariatko sukienkowa ja mam kilak sukienek ale to tak "na niedzielę" przysłowiową, ewentualnie latem takie zwiewne maxi...

też się nie opalam - w ogole [ani słonce, ani solar, ani samoopalacz - raz ze nie cierpię leżeć na sloncu, dwa -mam dużo pieprzyków, a trzy - podoba i sie moja blada szlachecka cera [taki dżołk ;P ]

olcia
jakie brzydkie stopy - zwariowałas? brzydkie i kanciaste nogi to ja mam - bo jedna jest po operacje i juz część w okolicach kostki jest kanciasta, niewymiarowa i nie zgrabna w ogole - dlatego nei lubię dawac fot na nogach ;/ poza tym są żylaste ;o

---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

mała migotka
te spory na all to o kant tyłka tylko rozwalić... taki pic na wodę

agnyk

zezarlam 3 - ale nie na raz tylko stopniowa w ciągu dnia - do kolejnych kaw :brzydal

a ten txt z demotów - to wcale nie jest prawda.. jestem zywym dowodem.. chyba jego autor np w ciąży nigdy nie był, albo nie miał problemów z zastojem wody w organizmie :P
Moje też są żylaste mam brzydki kształt płytki paznokcia, palce, z piętami ciężko mi dojść do ładu.. więc jak nie muszę to ich nie odsłaniam
Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość
też zjadłam dwa i też nie znoszę się opalać... lubię ciepełko, ale zazwyczaj leżę pod parasolką albo siedzę w wodzie, podziwiam jak ktoś potrafi leżeć plackiem na słońcu. ja umieram. ;D
i też mam problem z opalaniem... jak wyjeżdżam na wakacje, to filtr 50 to podstawa, bo inaczej po prostu jestem poparzona, mimo, że się nie smażę bezpośrednio na słońcu (wiadomo, woda robi swoje :P)... raz nawet stosowałam filtr 120 i tak nie pomogło.
O kurde!
Cytat:
U mnie 1,5 pączka i trochę faworków Ale dziś trzeba dojadać Co do opalania to nabieram zapału, idę leżeć na podwórko i też mi się zaraz nudzi :/ A jeszcze jak jakaś chmura najdzie to już w ogóle No chyba, że to góry albo morze tam jakoś inaczej się człowiek opala. Wolę swoją skórę opaloną

Co do tych sukienek to kiedyś, za żadne skarby nikt mnie nie zmusił, żebym nałożyła... A teraz nie mogę się przekonać do spodni :/ Nawet jak kupie, nałożę i stwierdzam, że wyglądam komicznie - pozbywam się ich jeszcze szybciej Więc wolę zainwestować w jakąś fajną spódnicę
Z tymi stopami to racja, różnie bywa Ja zawsze w lecie mam troszkę większe W ciąży nie wiem - kiedyś może się wypowiem

LadySith tak z innej beczki zadowolona jesteś z tych melissowych brązowych kowbojek? Bo są na mojej liście od dawna ale nie wiem jak celować z rozmiarem :/

Marigold ja na yoox
No ja też... Właśnie się smarowałam balsamem i jak tak patrzę na te moje blade nogi... w dodatku mam taką prześwitującą skórę, że widać żyły i te rozstępy... no ale co zrobić.
Każdy ma w lecie raczej trochę większe stopy, od gorąca tak jak na koniec dnia puchną.
Cytat:

Lewy but jest taki zrysowany, znalazłam pęknięcia w 2 miejscach, ma wtopione 2 kawałki jakiegoś brudu, jest wylepiony klejem pod kokardą (obydwa buty). Co mam teraz z tym zrobić Pomóżcie...
Wymiana bezproblemowa. Napisz do nich albo od razu zamów kuriera.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Tylko, że wolałabym taką samą parę - da się tak? Będę musiała coś dopłacać? Dostałam wadliwy produkt jakby nie było
Ale jak zwracają kasę to oddają koszty przesyłki?
Ale przesyłka jest za darmo więc nie mają co oddawać
Stary 2015-02-13, 11:49   #1133
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
Moje też są żylaste mam brzydki kształt płytki paznokcia, palce, z piętami ciężko mi dojść do ładu.. więc jak nie muszę to ich nie odsłaniam

O kurde!

No ja też... Właśnie się smarowałam balsamem i jak tak patrzę na te moje blade nogi... w dodatku mam taką prześwitującą skórę, że widać żyły i te rozstępy... no ale co zrobić.
Każdy ma w lecie raczej trochę większe stopy, od gorąca tak jak na koniec dnia puchną.

Wymiana bezproblemowa. Napisz do nich albo od razu zamów kuriera.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Ale przesyłka jest za darmo więc nie mają co oddawać
Hm a te 10 EUR co płaciłam to za co było? Za pakowanie ?:P

Kurde nigdzie nie było opcji wymiany:/

Edytowane przez 98agnyk
Czas edycji: 2015-02-13 o 12:00
Stary 2015-02-13, 12:13   #1134
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Hm a te 10 EUR co płaciłam to za co było? Za pakowanie ?:P

Kurde nigdzie nie było opcji wymiany:/
Sorry, pomyślałam, że chodzi o wysyłkę teraz do nich... Hmm, to wydaje mi się, że powinni zwrócić, jeśli Ty oddasz buty w ramach reklamacji
Stary 2015-02-13, 12:15   #1135
sternik
Wtajemniczenie

Cytat:
Sorry, pomyślałam, że chodzi o wysyłkę teraz do nich... Hmm, to wydaje mi się, że powinni zwrócić, jeśli Ty oddasz buty w ramach reklamacji
Też tak myślę. Pytanie, czy oddajesz je w ramach zwrotu czy reklamacji.
Stary 2015-02-13, 12:16   #1136
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie tylko tam nigdzie nie było opcji WYMIANY :/ wszędzie jest napisane, że zwrot kasy :/
Zaznaczyłam w formularzu, że otrzymałam wadliwy produkt...
Stary 2015-02-13, 12:19   #1137
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tylko tam nigdzie nie było opcji WYMIANY :/ wszędzie jest napisane, że zwrot kasy :/
Zaznaczyłam w formularzu, że otrzymałam wadliwy produkt...
To napisz do nich maila, że reklamujesz, ale bardziej satysfakcjonowałaby Cię wymiana dla nich to powinno być na rękę, bo kasa zostanie u nich q
Stary 2015-02-13, 12:22   #1138
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
To napisz do nich maila, że reklamujesz, ale bardziej satysfakcjonowałaby Cię wymiana dla nich to powinno być na rękę, bo kasa zostanie u nich q
Napisałam...
"Drogi yoox,
Otzrymałam wadliwe buty. Lewy but jest porysowany. Znalazłam pęknięcia w 2 miejscach. Obuwie ma wtopione 2 kawałki brudu. Obuwie posiada ślady od kleju pod kokardą (obydwa buty). Chciałabym je wymienić na nową parę EUR 38 bez wad. Nie chcę zwrotu gotówki.
Nie wiem czy dobrze wypełniłam formularz. Nigdzie nie widziałam opcji wymiany. A nie jestem zainteresowana zwrotem gotówki. Czy zarezerwujecie dla mnie rozmiar EUR 38? To mój pierwszy zakup u Was i nie wiem co mam robić
Jeśli trzeba, mogę przesłać więcej zdjęć butów."
I tyle... dobra jak zamówić tego kuriera? Mam dzwonić, czy można gdzieś kliknąć? Tłumaczcie blondynce
Stary 2015-02-13, 12:24   #1139
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałam...
"Drogi yoox,
Otzrymałam wadliwe buty. Lewy but jest porysowany. Znalazłam pęknięcia w 2 miejscach. Obuwie ma wtopione 2 kawałki brudu. Obuwie posiada ślady od kleju pod kokardą (obydwa buty). Chciałabym je wymienić na nową parę EUR 38 bez wad. Nie chcę zwrotu gotówki.
Nie wiem czy dobrze wypełniłam formularz. Nigdzie nie widziałam opcji wymiany. A nie jestem zainteresowana zwrotem gotówki. Czy zarezerwujecie dla mnie rozmiar EUR 38? To mój pierwszy zakup u Was i nie wiem co mam robić
Jeśli trzeba, mogę przesłać więcej zdjęć butów."
I tyle... dobra jak zamówić tego kuriera? Mam dzwonić, czy można gdzieś kliknąć? Tłumaczcie blondynce
Z tego co pamiętam to ja dzwoniłam do UPS tak też jest chyba u nich w instrukcji. Zamawiasz bezpośrednio w UPS, naklejasz ich etykietę i tyle
Stary 2015-02-13, 12:25   #1140
iguanaiguana
Zadomowienie

GG do iguanaiguana

Ja na yoox wymieniałam rozmiar i była opcja wymiany.Nawet rezerwują dla Ciebie towar do czasu gdy otrzymają Twój zwrot.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości