|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
Na pewno nie można zniknąć bez słowa... bo to nie fair
|
#1772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maly Cytat:
Cytat:
Majka wspolczuje temperatury, Maja dzis znow u dziadkow i juz dzwonila moja mama, ze kurcze kakaa nie maja, szczoteczka zla do zebow... Dobra ja sie zbieram spac po woli, bo jutro szkola |
|||
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam na żywo jak byłyśmy chude jeszcze i nie brzuchate ;p ale wtedy nie wiedziałam, ze to Ty ....
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Niezawsze - Maja dba żeby dziadkowie się nie nudzili
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze niby spałam do 11 a śpiąca jestem i bym już poszła spać ale czekam na tż bo polazł do kuzyna meble nosić
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie masz na Niego focha?
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie coli opilam znow gotowałam na noc chyba milion kalorii zjadłam i obserwuje jak dzidziuchna mi nóżka pod skóra jezdzi👍
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
ku mojemu zdziwieniu jak przyjechał z roboty to mnie przeprosił i przytulił nie wiem co mu się stało
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-02-13 o 22:14 |
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Idę się kąpać akurat reklama na polsacie
|
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Ide spać. Dobranoc
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie boli noga, znaczy kolano do stopy jakby kości mnie bolały idzie chyba znowu zmiana pogody, nie wyrabiam z bólu nienawidzę tego zwłaszcza teraz jak nie mogę zaaplikować maści przeciwbólowej
|
|
|
|
|
#1785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam wieczor pieknosci: peeling cukrowy z odzywka, plaster oczyszczajacy na nos, platki kolagenowe pod oczy i odzywka na paznokciach
![]() Cytat:
No na pewno, ale tez mam nadzieje ze watek nie umrze i bedziemy sie wymieniac doswiadczeniami ![]() Cytat:
Swoja droga jakies przeznaczenie ze w takim tlumie siedzialysmy kolo siebie hehe
|
|
#1786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale i tak smaczniejszza bedzie bo teraz po wszystkim mam zgage moj to 45 ![]() Przed ciaza 43-44 Cytat:
Ogladalismy infiltratora.. |
|||
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
A więc tak:
Madzixx Dzięki za miłe słowa odebrałam fanty z poczty Powiem Ci że zadowolona jestem bardzo, wyglądają tak jak na fotkach, podusia mogłaby być grubsza, ale chciałam generalnie taką płaską i kocyk bez wypełnienia. Dostałam jeszcze w gratisie (albo Pani sie pomyliła) kotka w ptaszki i minky śliczny jest Myślę że babka godna polecenia![]() Super że masz już łóżeczko Ale dbasz o męża sporo prezentów dostanie powinien być zadowolony![]() Gosiak to Twój mąż by mi sie przydał z tym praniem dywanów Goczek dzięki, to do Pepco śmigaj, ramki kosze stamtąd sa , a szafka to z Yska juz wcześniej kupiona, taki przybornik będzie przy łóżeczku i przewijaku ![]() Hanka Wyczyściłam chusteczkami mokrymi z biedrony i solą , a wieczorem kupiliśmy jeszcze ten proszek Vanish co reklamują teraz i powiem wam że super sprawa, mąż gdzieś na forum wyczytał. Za bardzo w to nie wierzyłam ale na dywanie śladu prawie nie ma - inni na pewno nie zauważa, czysty jest tylko ciut włos inaczej się układa ![]() Sylwia Ekstra kołyska Ja Ci nie żałuję możesz rodzić w marcu jako pierwsza Flightles Czekam na fotki skończonego pokoiku ![]() Majka Dobrze że udało się pralkę naprawić niedrogo ![]() Siempre 25 stopni? to gdzie Ty mieszkasz zazdraszczam, chociaż i u nas dziś cudownie było![]() Kamilove fajna karoca i te opony terenowe idealnie dobrane![]() Majka niezawsze 34 tydzień, ale to już blisko A dyskryminujące mają ode mnie :baty: ![]() Sonia a co Ty tak sie spieszysz do tego porodu ? masz zaledwie 3 dni termin przede mna , ja o marcu nawet nie myślę w kwestii porodu. Siempre o jaka wystrojona ładny brzuń![]() Meliskę to ja piję zwykła bez żadnych dodatków:) ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Jesteśmy po wizytce i kolacji Walentynkowej już i foteliki obejrzeliśmy.Kupujemy Maxi Cosi Cabriofix w Bambino na Handlowej mają dobre ceny - 469 zł kosztuje - info dla dziewczyn z okolicy ![]() Córeczka jest córeczką, leży główką w dół taka kumata i grzeczna Termin niezmiennie ten sam 23 kwiecień. Maleńka waży 1523 g, to już nie taka mała jest a ja ważę 61,5 kg to 7,5 mi się przybrało Wszystkie narządy widoczne wody w porządku no nie ma się do czego przyczepić Tylko o żelazo muszę dbać, więcej czerwonego mięcha mam jeść, więc na kolacji zażyłam dawkę , mimo że ochotę na rybę miałam![]() Dwie pary nam się z parapetówki wykruszyły , także luźniej ciut będzie
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-02-13 o 23:55 |
|
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
No to znowu noc do du.. mały kaszle jak najety, już muvpsikalam ventolin, dalam syrop prawoślazowy i zyrtec, ale w życiu nie usne jak tak grypolu :/ no nic posiedze poczekam az mu przejdzie
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz nie spie i po sniadanku. Duzo mam dzis roboty bo jutro mam gosci caly dzien. Buziaki
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To gdziescie to się widziały z Pavlinecka? Ja już też nie śpię i od dziś postanawiam nie chwalić dobrego samopoczucia W nocy dostałam znów takiego twardnienia brzucha ze koszmar, do tego brzuch bolał okresowo kurde. Wstałam o 3 i wzięłam nospę forte. Po 1,5 godzinie zaczęło powoli ustępować teraz jeszcze boli trochę cały brzuch od tego spinania i boję się wstawać z łóżka Niezawsze to długo bralas ten fenoterol. Teraz podobno nie ma już go w postaci doustnej jedynie w szpitalu wlewy dają. Ja mialam tylko jeden z fenoterolu i widać chyba za mało ![]() Violka super wieści po wizycie
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-02-14 o 08:02 |
|
|
|
|
#1791 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() u mnie wczoraj byli niezapowiedziani gości i akurat przyjechali w pore obiadowa, gdzie u mnie obiadu ledwo by starczylo na 3 osoby.... a przyjechalo 7..... wiec bylo ostro, zmeczylam sie nadskakiwaniem i wcześnie poszlam spac, dzis tez maja przyjechac....... nie wiem jak u Was ale mi co noc sie sni sex, taka mam chcice, i prosze tz a on jak skala, wyczytal ze na tym etapie ciazy juz nie można bo moze wywołać skurcze...... ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś walentynki i na bank uprosic sie go nie da.... zmykam na sniadanie i potem na sprzątanie
|
#1792 |
|
Zadomowienie
|
Hej
nie miałam siły już wczoraj odpalać kompa..Ikea mnie wykończyła.. ![]() Zaraz będę nadrabiać, a póki co napiszę,że po wczorajszym USG wszystko w jak najlepszym porządku! Mamy piękny filmik na którym pokazuje buźkę, a na głowie nawet widać ciemne włoski! Na jednym ujęciu był ewidentnie wkurzony,że ktoś do niego zagląda,bo miał taki grymas na twarzy,że aż lekarka się śmiała no i po waszych usg,widzę ,że nogi przy twarzy to standard też udało to się uchwycić a takie mamy foto:
Aleksander 24.04.2015 ![]() Edytowane przez Edzik_87 Czas edycji: 2015-02-14 o 08:18 |
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, że z małym wszystko ok no i że główką już do dołu się obrócił ![]() co kupiliście w Ikei? hej ![]() my dziś jedziemy po fotelik, mąż będzie robił pizzę ![]() a jutro chyba pojedziemy do Ikei ![]() nie pomieszczę się w tych 2 komodach już bank więc trzeba coś dokupić uprzedzam pytanie - tam będą nasze rzeczy, nie tylko Tatiany
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-02-14 o 08:33 |
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Violka bo chce zeby Marcin pobyl troche z nami zanim wyjedzie,a poza tym to chcialabym byc tak sprawna jak przed ciaza
brakuje mi tego. Super wiesci![]() Lekka buziaki ![]() Czajelka Ty to masz strasznych tych gosci hehe. Niech Cie Tz zadowoli! Edzik super ![]() My wstalismy, M juz polazl cwiczyc,ja sie musze szybko ogarnax i sniadanko rowniez. Potem na 11 idzie na pilke a my z Kaperrkiem sami zostaniemy. |
|
|
|
#1795 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
skasowało mi:
Cashmere-ja też kupuję olejek migdałowy do masażu zastanawiam się też nad tym żelem Natalis ![]() Cytat:
![]() lucky me ![]() Cytat:
ujędrnienie będzie najważniejszeCytat:
zapomniałaś o kolczykach, bransoletce, welonie, butach i odwiecznym problemie bolerka Cytat:
Cytat:
![]() ja na 48 h dostałam... nie chcę przenosić ciązy ![]() ![]() Cytat:
![]() a kocyk wzięłaś ten zupełnie bez wypełnienia? on jest taki mega chudziutki? to super, że zadowolona jesteś, w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zamówić tylko nie wiem czy babeczki czy ptaszki i czy błękit czy róż![]() ehh ![]() cieszę się, że na usg wszystko w porządku
|
|
#1796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bierzesz regularnie nospę? ja biorę zwykłą już jakiś czas i czuję na dobę max 3-4 spinania bezbolesne..co niby ma być normą..zastanawiam się czy nie biorę jej trochę nad wyrost.. Cytat:
jakbyś miała problemy ze skracajaca się szyjką to wtedy nie wolno ![]() Cytat:
![]() kurcze..porównując to moja córa jedna z grubszych póki co, może potem przystopuje ja ważyłam tylko 2550 a mąż 3600
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tzet mnie zbudził zeby sie pochwalić ze idzie po śniadanie- widać, ze święto ;p ptaki za oknem sie drą jakby był juz kwiecień zaczynam odczuwać lekki niepokój... Czajelko biedactwo hehe jaki TZet twardziel moj by chcial tylko mi sie nie chce... A który masz tydzień? Powiedz mu, ze to masaż krocza i juz trzeba wykonywać
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
witam się walentynkowo
u mnie dzień się baardzo miło rozpoczął hehe no i dostałam prezent, uwaga-ŻYWY
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sięi ja po krótkiej nocy, jakoś się uspać nie mogłam chyba ze zmęczenia
![]() Sonia to już Cię doskonale rozumiem też bym pewnie modliła się o wcześniejszy termin w Waszyn przypadku Trzymam kciuki w takim razie![]() Edzik dobre wieści maluchy nasze widzę identycznie ważą Spoko fociai i fajnie że masz filmik, u nas się nie udało nawet foteczki przemycić bo Aduśka wtulona w moją macicę czy łożysko nie wiem dokładnie
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Jakies 30str do nadrobienia mam, kilka przejrzalam i dalej nie mam weny. Ja juz po sniadaniu dostarczonym przez meza do lozka i dostalysmy z Martyna czerwone roze od chlopakow ![]() Maz poszedl juz konczyc auto szykowac i jak dobrze pojdzie to jeszcze dzis wystawimy je, moze znajdzie sie chetny.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Ślubujemy: 21.10.2017 

nie wiem co mu się stało 

idzie chyba znowu zmiana pogody, nie wyrabiam z bólu
ja mam zamiar kp 
więc trzeba coś dokupić