![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Znalazłam tę fryzurkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Zadomowienie
|
bardzo ładna ta fryzura
![]() nawet mnie nie strasz z mikado.. ja się niestety zorientowałam, że może się miąć kiedy już było za późno ![]() ![]()
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Mogę Ci wysłać zdjęcie jak się szwagierce suknia pomięła, ale tylko na maila
![]() Dziewczyny, bardzo mocno zastanawiamy się nad video z 3rano. Macie o nich jakieś opinie? Bo już mam dosyć szukania kamerzysty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Zadomowienie
|
wyślij tez mi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się, że nawilżanie to podstawa, ja robię mixy z olejków i co wieczór kilka kropel wcieram w buzię... Nie potrafię ocenić skuteczności, ale raczej na +, OCM zdecydowanie na +, a OCM+Aleppo = 90% sukces (jeśli faktycznie codziennie to robię). O szlag, nie do zrobienie na moich włosach ;/ a tak mi się podobała.. Wybaczcie, ale na suknie już nie patrzę. Myślę tylko o swojej i nawet nie chcę patrzeć na inne, bo wiadomo jak to jest..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
Rozeznanie
|
hej robili nagranie mojemu koledze spisali się super, mnie się bardzo podobali ja właśnie zastanawiałam się nad nimi i CKstudio. Trochę się cenią ale według mnie warto. Za 4000zł zrobili plener, nagranie do tego rewelacyjny teledysk. Podobno oni nie za bardzo chcą robic takie dlugometrażowe nagranie, ale to może da się z nimi dogadac. Co do pleneru zadawali pytania parze młodej typu co w sobie kochają, jakie mają wady, jak wyobrażają sobie ślub,czego się obawiają itp. później to zmontowali, bardzo się to wszystkim podobało, do tego w czasie wesela były nagrania znajomych z życzeniami. Całe nagranie trwało 50min, i nie było szuczności którą widac w wielu innych nagraniach takiego pozowania na siłe, naprawdę przyjemnie się oglądało. Choc mój TŻ mówi że on woli takie długie nagranie aby przypomniec sobie za 10 lat, ale tak jak mówię może zrobią na życzenie klienta. Jedyna rzecz z której kolega nie był zadowolony to, że miał profesjonalną oprawę wesela skrzypce itp i oni tego nagrali.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny szukam zdjęć i zaraz Wam wyślę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2948 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wstawiam Wam harmonogram jutrzejszych i niedzielnych pokazów w Koronie, gdyby któraś chciała się wybrać:
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny wysłałam zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2951 |
Zadomowienie
|
OCM to olejowanie twarzy tu fajny link : https://wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy-...Tajemnicze-OCM
dziewczyny a gdzie kupujecie te olejki i czy to drogie ? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Escorpio faktycznie nie ładnie sie zachowywała ta sukienka ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 | |
Rozeznanie
|
tak OCM to olejowe oczyszczanie twarzy, używasz oleju rycynowego z jakimś który najbardziej pasuje do twojej skóry np. Oliwa z oliwek do skóry suchej, słonecznikowy do tłustej itp. Ja mieszam 20% rycynowego 80% z pestek winogron, przelałam do butelki po eljku z Loreal nakladam na brudną skórę z makijażem wieczorem wmasowuje az brud się rozbuszcza i na to mały ręcznik wyplukany w b. ciepłej wodzie przykładam i zmywam i tak kilka razy az czysta buzia, później wycieram skórę ręcznikiem papierowym i skóra jak marzenie
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Jeszcze dodam, że rycynowy kupiłam przed świętami za 4 zł a winogronowy za 15 zł w supermarkecie ale później się okazało że jest rafinowany więc do tej pory używałam chciałam go skończyc a wczoraj na reszcie wysmażyłam pączki ![]() Edytowane przez karmiii Czas edycji: 2015-02-13 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
heeeej Marie!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2955 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;50235833]Treść usunięta[/QUOTE]
Bardzo dajny filmik ![]() ![]() Ja Wam napisałam smaczki mojej teściowej dot. naszego ślubu na klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2957 | |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Escorpio fryzurka śliczna i idealnie pasuje do sukni z takimi plecami ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Mi fryzjerka kazała się zgłosić jak już będzie toczek ![]() Marzy mi się taka (po prawej) http://3.bp.blogspot.com/-RVQfeXz57P...ie+-+Kopia.jpg czy te http://www.fryzury.net.pl/wp-content...a2-300x292.jpg Lekki artystyczny nieład, naturalność. Nie podobają mi się koki jak druga głowa ![]() Mejkap do fot musi być mocniejszy ![]() Fryzury super lekkie i delikatne, też nie toleruje koków na swojej głowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Rozeznanie
|
Wiecie co dziewczyny te fryzury wszystkie są prześliczne ale ja je tak trochę z przymrużeniem oglądam, bo stwierdzam i tak nigdy mi takiej nikt nie zrobi pogodziłam się z faktem
![]() ![]() ![]() Edytowane przez karmiii Czas edycji: 2015-02-13 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Wtajemniczenie
|
Karmiii ja chodzę do Pani która nie jest polecana na necie i pewnie żadna z Was o niej nie wie
![]() ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Justyna, gdzie tam jest fryzjerka? Chodzi Ci o ten salon w nowym bloku? Bo innego nie kojarzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2961 |
Raczkowanie
|
Hey, jestem niestety załamana bo po raz kolejny fryzura nie wyszla😞 Nie mam pojęcia co dalej, szczerze to straciłam ochote i wiarę ze kogos znajdę.
Wczoraj byłam na degustacji menu i wszystkim polecam zeby to zrobic! Na pewno każdej z was zależy na dobrym jedzeniu a płaci sie za to duuuzo kasy to każdy lokal powinien Wam zrobic. Po jednym talerzu z każdego proponowanego dania. My po degustacji Wybraliśmy 3 dania, zupy nie jestesmy jeszcze pewni no i zostaje nam do wybrania jeszcze cos na po północy... Wrocimy w lipcu aby to dobrać. Nie smakowały nam takie 'pewniaki' dlatego lepiej sprawdzic. No i do tego zobaczyc prezentacje dania czy cos zmienic lub zamienić na inne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2963 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
Monika wszystko jest na tym i poprzednim watku , u gory jest opcja przeszukaj watek i tam wpisz fraze
![]() Co do wlosiw ja tez mam dlugie i proste dlatego wybralam troche drozsza fryzjerke bo sa trudne moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2965 | ||||
Rozeznanie
|
Kieleckie Panny Młode część XII :)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
cieszę się że nie tylko ja jestem taka wymagająca ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
dzięki za radę, ja nawet nie miałam pojęcia ze mozna w ogole probowac menu weselne ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Przepraszam że tak rzadko tutaj bywam, ale praca mnie pochłania w całości ;/ Dziewczyny mam pytanie w którym salonie pracuje p. Ania Świeboda? I czy któraś się orientuje ile wcześniej u niej trzeba klepać termin? Drugie pytanie, czy słyszała któraś o kosmetyczce z MAK studio? To na Bodzentyńskiej tak jakby w podwórku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
Kieleckie Panny Młode część XII :)
Moje oczekiwania to włosy upięte do góry dosyc niesfornie i naturalnie. Pokazałam suknie, pokazałam fotki do inspiracji a i tak dostałam na głowie cos innego.
A niestety pierwszy fryzjer mnie wygładził i zabił moja urodę, serio wyglądałam jak stara dewotka wogole niepodobna do siebie. Drugi fryzjer zabił mnie lakierem do włosów miałam nie tylko na włosach, rowniez na twarzy, ubraniu i telefonie. Użył chyba cały spray! I to każdego loka z osobna i potem jeszcze raz razem i potem calosc i nakoniec jeszcze raz. No a po 2h włosy opadły i sie pokudlily😒 bo lakier je tak obciążył. Tylko ja mam problem ze jutro rano juz wyjeżdżam i nie wiem co zrobie a w ciemno boje sie zapisac. Dzwonilam jeszcze do Ani i pukielni ale nie ma szans bo ostatki dzis to maja full. Edytowane przez Millsy Czas edycji: 2015-02-14 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
a nastepnym razem kiedy przyjezdzasz ?
![]() |
![]() |
#2969 |
Raczkowanie
|
Bede na slub kuzyna w Lipcu ale to jest juz pozno bo na wrzesień moga nie miec miejsca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Millsy sprobuj do Lejdis na Triasowej
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.