Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-13, 14:26   #2941
Escorpio
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Znalazłam tę fryzurkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg steal-worthy-wedding-hairstyles-7.jpg (68,8 KB, 40 załadowań)
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 14:35   #2942
mahoniowa
Zadomowienie

bardzo ładna ta fryzura

nawet mnie nie strasz z mikado.. ja się niestety zorientowałam, że może się miąć kiedy już było za późno więc nie mogę dużo siadać w trakcie wesela

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 14:44   #2943
Escorpio
Zakorzenienie

Mogę Ci wysłać zdjęcie jak się szwagierce suknia pomięła, ale tylko na maila

Dziewczyny, bardzo mocno zastanawiamy się nad video z 3rano. Macie o nich jakieś opinie? Bo już mam dosyć szukania kamerzysty
Stary 2015-02-13, 15:06   #2944
ZakochanaZabka
Zadomowienie

wyślij tez mi na fb dam Ci mail
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 15:15   #2945
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
a ja mogę polecić krem z Tołpy na niedoskonałości dermo face sebio jest delikatny nawilżający i matujący, zapach ma dosyć specyficzny jak to kosmetyki naturalne ale ładnie łagodzi i goi zaczerwienienia po krostkach i blizny
Hmm.. może spróbuję, Póki co idę w poniedziałek do kosmetyczki na oczyszczanie..
Zgadzam się, że nawilżanie to podstawa, ja robię mixy z olejków i co wieczór kilka kropel wcieram w buzię... Nie potrafię ocenić skuteczności, ale raczej na +, OCM zdecydowanie na +, a OCM+Aleppo = 90% sukces (jeśli faktycznie codziennie to robię).

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Znalazłam tę fryzurkę
O szlag, nie do zrobienie na moich włosach ;/ a tak mi się podobała..
Wybaczcie, ale na suknie już nie patrzę. Myślę tylko o swojej i nawet nie chcę patrzeć na inne, bo wiadomo jak to jest..

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 16:04   #2946
karmiii
Rozeznanie

Cytat:
Mogę Ci wysłać zdjęcie jak się szwagierce suknia pomięła, ale tylko na maila

Dziewczyny, bardzo mocno zastanawiamy się nad video z 3rano. Macie o nich jakieś opinie? Bo już mam dosyć szukania kamerzysty
hej robili nagranie mojemu koledze spisali się super, mnie się bardzo podobali ja właśnie zastanawiałam się nad nimi i CKstudio. Trochę się cenią ale według mnie warto. Za 4000zł zrobili plener, nagranie do tego rewelacyjny teledysk. Podobno oni nie za bardzo chcą robic takie dlugometrażowe nagranie, ale to może da się z nimi dogadac. Co do pleneru zadawali pytania parze młodej typu co w sobie kochają, jakie mają wady, jak wyobrażają sobie ślub,czego się obawiają itp. później to zmontowali, bardzo się to wszystkim podobało, do tego w czasie wesela były nagrania znajomych z życzeniami. Całe nagranie trwało 50min, i nie było szuczności którą widac w wielu innych nagraniach takiego pozowania na siłe, naprawdę przyjemnie się oglądało. Choc mój TŻ mówi że on woli takie długie nagranie aby przypomniec sobie za 10 lat, ale tak jak mówię może zrobią na życzenie klienta. Jedyna rzecz z której kolega nie był zadowolony to, że miał profesjonalną oprawę wesela skrzypce itp i oni tego nagrali.
karmiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 16:12   #2947
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość

O szlag, nie do zrobienie na moich włosach ;/ a tak mi się podobała..
Wybaczcie, ale na suknie już nie patrzę. Myślę tylko o swojej i nawet nie chcę patrzeć na inne, bo wiadomo jak to jest..
Jak nie do zrobienia? Dobry fryzjer na pewno by Ci to upiął

Cytat:
Napisane przez karmiii Pokaż wiadomość
hej robili nagranie mojemu koledze spisali się super, mnie się bardzo podobali ja właśnie zastanawiałam się nad nimi i CKstudio. Trochę się cenią ale według mnie warto. Za 4000zł zrobili plener, nagranie do tego rewelacyjny teledysk. Podobno oni nie za bardzo chcą robic takie dlugometrażowe nagranie, ale to może da się z nimi dogadac. Co do pleneru zadawali pytania parze młodej typu co w sobie kochają, jakie mają wady, jak wyobrażają sobie ślub,czego się obawiają itp. później to zmontowali, bardzo się to wszystkim podobało, do tego w czasie wesela były nagrania znajomych z życzeniami. Całe nagranie trwało 50min, i nie było szuczności którą widac w wielu innych nagraniach takiego pozowania na siłe, naprawdę przyjemnie się oglądało. Choc mój TŻ mówi że on woli takie długie nagranie aby przypomniec sobie za 10 lat, ale tak jak mówię może zrobią na życzenie klienta. Jedyna rzecz z której kolega nie był zadowolony to, że miał profesjonalną oprawę wesela skrzypce itp i oni tego nagrali.
Super, że masz o nich dobrą opinię No właśnie ja się cały czas boję o długość filmu, bo 1,5h byłoby dla mnie optymalne.

Dziewczyny szukam zdjęć i zaraz Wam wyślę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 16:33   #2948
karmiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Hmm.. może spróbuję, Póki co idę w poniedziałek do kosmetyczki na oczyszczanie..
Zgadzam się, że nawilżanie to podstawa, ja robię mixy z olejków i co wieczór kilka kropel wcieram w buzię... Nie potrafię ocenić skuteczności, ale raczej na +, OCM zdecydowanie na +, a OCM+Aleppo = 90% sukces (jeśli faktycznie codziennie to robię).
a co to Aleppo? Dla mnie super na plus wcieranie olejku araganowego z wit E, skóra wygląda tak promiennie. A bez OCM nie mogłabym życ, odkąd zaczęłam stosowac zniknął problem z zaskórnikami czy niespodziankami, a także z miejscowym przesuszeniem, ostatnio i TŻta namówiłam, bo miał problemy ze skórą A wczoraj się dowiedziałam o olejowaniu włosów i też mam zamiar zacząc zobaczymy co zdziała a jest pole do popisu
Stary 2015-02-13, 16:41   #2949
mikonada
Zakorzenienie

dziewczyny, wstawiam Wam harmonogram jutrzejszych i niedzielnych pokazów w Koronie, gdyby któraś chciała się wybrać:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (11,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (56,6 KB, 9 załadowań)
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 16:43   #2950
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
a co to Aleppo? Dla mnie super na plus wcieranie olejku araganowego z wit E, skóra wygląda tak promiennie. A bez OCM nie mogłabym życ, odkąd zaczęłam stosowac zniknął problem z zaskórnikami czy niespodziankami, a także z miejscowym przesuszeniem, ostatnio i TŻta namówiłam, bo miał problemy ze skórą A wczoraj się dowiedziałam o olejowaniu włosów i też mam zamiar zacząc zobaczymy co zdziała a jest pole do popisu
Aleppo, to chyba mydło tak? A co to OCM?
Dziewczyny wysłałam zdjęcia
Stary 2015-02-13, 17:16   #2951
ZakochanaZabka
Zadomowienie

OCM to olejowanie twarzy tu fajny link : https://wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy-...Tajemnicze-OCM
dziewczyny a gdzie kupujecie te olejki i czy to drogie ?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Escorpio faktycznie nie ładnie sie zachowywała ta sukienka ciekawa co krawcowa ma do powiedzenia na temat takiego materiału... no ale zdj mówią same za siebie :/
Stary 2015-02-13, 17:31   #2952
karmiii
Rozeznanie

Cytat:
Aleppo, to chyba mydło tak? A co to OCM?
Dziewczyny wysłałam zdjęcia
tak OCM to olejowe oczyszczanie twarzy, używasz oleju rycynowego z jakimś który najbardziej pasuje do twojej skóry np. Oliwa z oliwek do skóry suchej, słonecznikowy do tłustej itp. Ja mieszam 20% rycynowego 80% z pestek winogron, przelałam do butelki po eljku z Loreal nakladam na brudną skórę z makijażem wieczorem wmasowuje az brud się rozbuszcza i na to mały ręcznik wyplukany w b. ciepłej wodzie przykładam i zmywam i tak kilka razy az czysta buzia, później wycieram skórę ręcznikiem papierowym i skóra jak marzenie teraz już niepotrafiłabym umyc twarzy zwykłym żelem.
Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
OCM to olejowanie twarzy tu fajny link : https://wizaz.pl/Pielegnacja/Trendy-...Tajemnicze-OCM
dziewczyny a gdzie kupujecie te olejki i czy to drogie ?
olejek rycynowy kupuje w aptece, teraz mieszam z winogronowym ze sklepu spożywczego w każdym większym supermarkecie kupisz ważne aby był nierafinowany, taką informację znajdziesz na etykiecie, chociaż kiedyś mi się skończył z orzechów włoskim i dodałam do rycynowego taki zwykły słonecznikowy z kuchni i też spisał się na 5tkę

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Jeszcze dodam, że rycynowy kupiłam przed świętami za 4 zł a winogronowy za 15 zł w supermarkecie ale później się okazało że jest rafinowany więc do tej pory używałam chciałam go skończyc a wczoraj na reszcie wysmażyłam pączki teraz zaszaleje i kupie jakiś fantazyjny w sklepie BIO :p

Edytowane przez karmiii
Czas edycji: 2015-02-13 o 17:26
Stary 2015-02-13, 18:03   #2953
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 18:05   #2954
mikonada
Zakorzenienie

heeeej Marie! kope lat! ja widziałam na fb jakiś czas temu suuuper!
Stary 2015-02-13, 19:10   #2955
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 19:18   #2956
mogg
Zakorzenienie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;50235833]Treść usunięta[/QUOTE]

Bardzo dajny filmik Piękne kwaity!!

Ja Wam napisałam smaczki mojej teściowej dot. naszego ślubu na klubie
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 20:06   #2957
Asia1029
Raczkowanie

Cytat:
Znalazłam tę fryzurkę
Witajcie dziewczyny
Escorpio fryzurka śliczna i idealnie pasuje do sukni z takimi plecami

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
dziewczyny a co sądzicie o tej sukience ? strasznie podoba mi sie tył góry, przód chciałabym żeby był mniej zabudowany, a dół chyba mniej rozłożysty, delikatniejszy, a może z muślinu a nie z tiulu ?
Zabko sukienka bardzo mi się podoba i zabudowany przód jak i plecki (chociaż mogłaby mieć mniejszą obejtość

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Mi fryzjerka kazała się zgłosić jak już będzie toczek
Marzy mi się taka (po prawej) http://3.bp.blogspot.com/-RVQfeXz57P...ie+-+Kopia.jpg czy te http://www.fryzury.net.pl/wp-content...a2-300x292.jpg
Lekki artystyczny nieład, naturalność. Nie podobają mi się koki jak druga głowa
Mejkap do fot musi być mocniejszy [/QUOTE]

Fryzury super lekkie i delikatne, też nie toleruje koków na swojej głowie.
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 21:53   #2958
karmiii
Rozeznanie

Wiecie co dziewczyny te fryzury wszystkie są prześliczne ale ja je tak trochę z przymrużeniem oglądam, bo stwierdzam i tak nigdy mi takiej nikt nie zrobi pogodziłam się z faktem nie wiem czy ja mam takiego pecha, czy po prostu fryzjerki zostały stworzone po to aby kobiety były nieszczęśliwe fakt, że moje włosy są wyjątkowo niepodatne na stylizacje ciężkie, długie, gęste i proste, ale to co mi zawsze wychodzi a jakie przynoszę zdjęcie wzorcowe do fryzjera to dwie różne historie. Kiedyś byłam starszą na weselu i zamarzyły mi się naturalne fale, mogłam sama zrobic ale stwierdziłam że jak pójdę do fryzjerki to mi to ładnie utrwali. Pogręciła mi na takie bardzo małe baranki jak mówiłam jej żeby to rozczesała to wyglądało to jeszcze gorzej wyglądałam jak owca w końcu stwierdziła że to podepnie, na koniec wyglądałam jakbym się wypięła z jakiegoś obrazu barokowego, nie miałam czasu aby umyc włosów po przyjeździe miałam tylko założyc sukienkę i wychodzic, wszyscy na weselu myśleli że mam perukę

Edytowane przez karmiii
Czas edycji: 2015-02-13 o 21:55
Stary 2015-02-13, 23:34   #2959
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Karmiii ja chodzę do Pani która nie jest polecana na necie i pewnie żadna z Was o niej nie wie Ma salon na przeciwko bazarów od strony seminaryjskiej I czesze pięknie!! Na jedno wesele zrobiła mi identyczne upięcie http://funkyimg.com/u2/975/599/Kok.jpg nie jest droga za próbne weźmie myślę max 40zł jak coś możesz spróbować
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-14, 02:35   #2960
Escorpio
Zakorzenienie

Justyna, gdzie tam jest fryzjerka? Chodzi Ci o ten salon w nowym bloku? Bo innego nie kojarzę.
Stary 2015-02-14, 06:45   #2961
Millsy
Raczkowanie

Hey, jestem niestety załamana bo po raz kolejny fryzura nie wyszla😞 Nie mam pojęcia co dalej, szczerze to straciłam ochote i wiarę ze kogos znajdę.

Wczoraj byłam na degustacji menu i wszystkim polecam zeby to zrobic! Na pewno każdej z was zależy na dobrym jedzeniu a płaci sie za to duuuzo kasy to każdy lokal powinien Wam zrobic. Po jednym talerzu z każdego proponowanego dania. My po degustacji Wybraliśmy 3 dania, zupy nie jestesmy jeszcze pewni no i zostaje nam do wybrania jeszcze cos na po północy... Wrocimy w lipcu aby to dobrać. Nie smakowały nam takie 'pewniaki' dlatego lepiej sprawdzic. No i do tego zobaczyc prezentacje dania czy cos zmienic lub zamienić na inne.
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-14, 07:13   #2962
Asia1029
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie co dziewczyny te fryzury wszystkie są prześliczne ale ja je tak trochę z przymrużeniem oglądam, bo stwierdzam i tak nigdy mi takiej nikt nie zrobi pogodziłam się z faktem nie wiem czy ja mam takiego pecha, czy po prostu fryzjerki zostały stworzone po to aby kobiety były nieszczęśliwe fakt, że moje włosy są wyjątkowo niepodatne na stylizacje ciężkie, długie, gęste i proste, ale to co mi zawsze wychodzi a jakie przynoszę zdjęcie wzorcowe do fryzjera to dwie różne historie. Kiedyś byłam starszą na weselu i zamarzyły mi się naturalne fale, mogłam sama zrobic ale stwierdziłam że jak pójdę do fryzjerki to mi to ładnie utrwali. Pogręciła mi na takie bardzo małe baranki jak mówiłam jej żeby to rozczesała to wyglądało to jeszcze gorzej wyglądałam jak owca w końcu stwierdziła że to podepnie, na koniec wyglądałam jakbym się wypięła z jakiegoś obrazu barokowego, nie miałam czasu aby umyc włosów po przyjeździe miałam tylko założyc sukienkę i wychodzic, wszyscy na weselu myśleli że mam perukę
Karmi widzę, że mamy ten sam problem. Moje włosy są długie i proste jak druty. Też mi się zdarzyło wrócić do domu z czymś dziwnym na głowie i płakać mi się chciało,ale musiałam jakoś to przeżyć. Myślę, że dobry fryzjer poradzi sobie nawet z najbardziej niesfornymi włosami, a my po prostu jeszcze takich nie spotkałyśmy
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-14, 07:38   #2963
monicka12
Przyczajenie

Cześć dziewczyny nasz termin to 8.10.2016. Jutro jedziemy podpisać umowę z salą weselną " Cynamon" w Tokarni wesele będzie na 50 osób, zabawa będzie do 1 w nocy , cena za osobę to 130 zł . Zastanawiamy się nad DJ Piotrem Gładkowskim (spikerem w radio Fama) ma ktoś opinie o nim czy jest spoko? i zastanawiamy się nad fotografem Studio Dwie Wieże ( z tym że chcemy samego fotografa bez kamerzysty) fajnie by było jakby któraś z Was napisała opinie na ich temat było by nam łatwiej w podjęciu decyzji )
monicka12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-14, 07:55   #2964
mogg
Zakorzenienie

Monika wszystko jest na tym i poprzednim watku , u gory jest opcja przeszukaj watek i tam wpisz fraze

Co do wlosiw ja tez mam dlugie i proste dlatego wybralam troche drozsza fryzjerke bo sa trudne

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-14, 08:26   #2965
karmiii
Rozeznanie

Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Monika wszystko jest na tym i poprzednim watku , u gory jest opcja przeszukaj watek i tam wpisz fraze

Co do wlosiw ja tez mam dlugie i proste dlatego wybralam troche drozsza fryzjerke bo sa trudne

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
to czekam niecierpliwie na relacje z fryzury próbnej

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Asia1029 Pokaż wiadomość
Karmi widzę, że mamy ten sam problem. Moje włosy są długie i proste jak druty. Też mi się zdarzyło wrócić do domu z czymś dziwnym na głowie i płakać mi się chciało,ale musiałam jakoś to przeżyć. Myślę, że dobry fryzjer poradzi sobie nawet z najbardziej niesfornymi włosami, a my po prostu jeszcze takich nie spotkałyśmy

cieszę się że nie tylko ja jestem taka wymagająca to będziemy się dzielić radami myślę że fryzura będzie dla mnie największym wyzwaniem ostatecznie uprzedzę fryzjerkę że jak nic nie wyjdzie to mi je umyje i wyprostuje tego mam nadzieję nie da się zepsuć

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Hey, jestem niestety załamana bo po raz kolejny fryzura nie wyszla😞 Nie mam pojęcia co dalej, szczerze to straciłam ochote i wiarę ze kogos znajdę.

Wczoraj byłam na degustacji menu i wszystkim polecam zeby to zrobic! Na pewno każdej z was zależy na dobrym jedzeniu a płaci sie za to duuuzo kasy to każdy lokal powinien Wam zrobic. Po jednym talerzu z każdego proponowanego dania. My po degustacji Wybraliśmy 3 dania, zupy nie jestesmy jeszcze pewni no i zostaje nam do wybrania jeszcze cos na po północy... Wrocimy w lipcu aby to dobrać. Nie smakowały nam takie 'pewniaki' dlatego lepiej sprawdzic. No i do tego zobaczyc prezentacje dania czy cos zmienic lub zamienić na inne.

dzięki za radę, ja nawet nie miałam pojęcia ze mozna w ogole probowac menu weselne a moze spróbuj ta polecaną Anię Świebodę? jakie masz ogólnie oczekiwania? byłaś ze zdjęciem, czy opisałaś co chcesz? zdrazisz nam gdzie byłaś?

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Karmiii ja chodzę do Pani która nie jest polecana na necie i pewnie żadna z Was o niej nie wie Ma salon na przeciwko bazarów od strony seminaryjskiej I czesze pięknie!! Na jedno wesele zrobiła mi identyczne upięcie http://funkyimg.com/u2/975/599/Kok.jpg nie jest droga za próbne weźmie myślę max 40zł jak coś możesz spróbować
ok zanotuję będę szukać fryzjerki koło wakacji, fajnie że masz sprawdzoną fryzjerkę
Stary 2015-02-14, 08:54   #2966
Yes I do
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Przepraszam że tak rzadko tutaj bywam, ale praca mnie pochłania w całości ;/

Dziewczyny mam pytanie w którym salonie pracuje p. Ania Świeboda? I czy któraś się orientuje ile wcześniej u niej trzeba klepać termin?

Drugie pytanie, czy słyszała któraś o kosmetyczce z MAK studio? To na Bodzentyńskiej tak jakby w podwórku.
Yes I do jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-14, 08:55   #2967
Millsy
Raczkowanie

Kieleckie Panny Młode część XII :)

Moje oczekiwania to włosy upięte do góry dosyc niesfornie i naturalnie. Pokazałam suknie, pokazałam fotki do inspiracji a i tak dostałam na głowie cos innego.

A niestety pierwszy fryzjer mnie wygładził i zabił moja urodę, serio wyglądałam jak stara dewotka wogole niepodobna do siebie. Drugi fryzjer zabił mnie lakierem do włosów miałam nie tylko na włosach, rowniez na twarzy, ubraniu i telefonie. Użył chyba cały spray! I to każdego loka z osobna i potem jeszcze raz razem i potem calosc i nakoniec jeszcze raz. No a po 2h włosy opadły i sie pokudlily😒 bo lakier je tak obciążył.

Tylko ja mam problem ze jutro rano juz wyjeżdżam i nie wiem co zrobie a w ciemno boje sie zapisac. Dzwonilam jeszcze do Ani i pukielni ale nie ma szans bo ostatki dzis to maja full.

Edytowane przez Millsy
Czas edycji: 2015-02-14 o 08:57
Stary 2015-02-14, 09:06   #2968
ZakochanaZabka
Zadomowienie

a nastepnym razem kiedy przyjezdzasz ?
Stary 2015-02-14, 09:12   #2969
Millsy
Raczkowanie

Bede na slub kuzyna w Lipcu ale to jest juz pozno bo na wrzesień moga nie miec miejsca
Stary 2015-02-14, 09:13   #2970
mikonada
Zakorzenienie

Millsy sprobuj do Lejdis na Triasowej
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości